Fortnite Slurp Juice Unvaulted: Di mana untuk mendapatkannya dan bagaimana ia berfungsi – Gamespot, Fortnite Slurp Juice Resipi | Jus slurp yang mesra kanak-kanak yang boleh dimakan

Resipi Jus Slurp Fortnite

Anda akan mahu meletakkan minuman lebih padat anda terlebih dahulu. Hawaiian Punch adalah pilihan yang hebat kerana ia mempunyai kandungan gula yang lebih tinggi dan lebih berat menyebabkannya ‘tenggelam’. Minuman sukan gula bebas/rendah gula kurang padat dan akan ‘terapung’ di atas.

Fortnite Slurp Juice Unvaulted: di mana untuk mendapatkannya dan bagaimana ia berfungsi

Apabila anda menjatuhkan pertandingan Fortnite untuk pertarungan royale pertempuran, anda hampir pasti bahawa anda akan menghadapi beberapa skuad musuh untuk mengatasi. Sudah tentu, membawa mereka ke bawah dan menjaringkan kemenangan manis Royale bermakna bahawa anda mungkin akan mengambil beberapa kerosakan di sepanjang jalan dan perlu menggunakan salah satu daripada banyak barang di sekitar pulau untuk menyembuhkan. Walau bagaimanapun, Epic mempunyai satu item penyembuhan kegemaran penggemar-jus slurp-yang harus dengan cepat menjadi komoditi panas, jadi kami akan memberitahu anda di mana untuk mencarinya dan mengapa anda perlu mengambilnya.

Di mana untuk mencari jus slurp di Fortnite dan bagaimana ia berfungsi

Jus slurp boleh didapati di tanah atau di dada dan titisan bekalan. Ia mengambil masa dua saat untuk mengambil dan menambah satu titik kesihatan setiap 0.5 saat sehingga 75. Sekiranya anda mempunyai kesihatan penuh, ia akan menyembuhkan perisai. Hanya satu yang boleh aktif pada satu masa, jadi slurp tambahan tidak akan memberi kesan sehingga anda selesai menyembuhkan kesihatan awal 75 atau perisai.

Resipi Jus Slurp Fortnite

Hidup Simplistically boleh mendapat komisen kecil tanpa kos tambahan kepada anda melalui rakan kongsi yang dipercayai dan pautan berbayar dalam siaran ini. Baca Dasar Pendedahan Kami Di Sini.

Fortnite adalah semua anak saya nampaknya bercakap tentang masa kini dan saya tidak akan berbohong, pemaju permainan telah cukup cemerlang dalam strategi pemasaran mereka.

Dengan gema yang semakin berkembang dari perkataan “fortnite” yang terapung di rumah kami, kami memutuskan untuk mengambil semangat anak kami untuk permainan dan membuat rekreasi gila-gila Jus slurp Fortnite.

Jus slurp Fortnite

Resipi jus slurp Fortnite yang benar -benar boleh dimakan sangat mudah dan sesuai untuk sesi permainan Fortnite, pesta ulang tahun, dan hanya malam dalam talian dengan rakan -rakan.

Apa itu jus slurp fornite?

Jus Slurp Fornite adalah item penyembuhan yang boleh digunakan dalam pertempuran dalam pertempuran royale. Ia memberikan satu kesihatan setiap 0.5 saat, sehingga 75. Sekiranya kesihatan penuh, perisai akan diberikan sebaliknya. Jus slurp boleh didapati di dada, titisan bekalan, dan bekalan llamas. Hanya 1 jus slurp yang boleh aktif pada satu masa.

Resipi Jus Slurp Fortnite

Apa yang anda perlukan untuk membuat resipi jus slurp Fortnite ini:

 • Punch Hawaii Hijau (Anda boleh menggunakan paket perseorangan atau jus pra-saiz galon)
 • Gula bebas gula atau rendah gula gatorade atau powerade
 • Pewarna makanan biru
 • Ais

Bagaimana anda menghalang kedua -dua minuman itu daripada mencampurkan?

Anda mungkin dapati bahawa minuman ini mempunyai pandangan berlapis untuk bermaksud dua minuman berwarna yang berbeza tidak sepenuhnya bercampur.

Untuk mencapai penampilan ini, anda perlu berhati -hati mencurahkan minuman kedua di atas minuman pertama. Anda juga boleh melakukan ini dengan mencurahkan minuman di atas belakang sudu perlahan -lahan.

Menuangkan Jus Slurp Fortnite

Anda juga ingin meletakkan minuman anda yang lebih padat terlebih dahulu. Punch Hawaii adalah pilihan yang hebat kerana ia mempunyai kandungan gula yang lebih tinggi dan lebih berat menyebabkannya ‘tenggelam’. Minuman sukan gula bebas/rendah gula kurang padat dan akan ‘terapung’ di atas.

Dan jika anda benar -benar ingin menjadikan hari anak -anak anda, lihat ini “Floss seperti bos ”baju fornite. Anda juga boleh menyemak lebih banyak idea parti Fortnite di sini.

Sekiranya anda berada di sini dan hanya tertanya -tanya apa itu Fortnite? Anda ingin menyemak artikel itu kerana ia akan memberi petunjuk kepada anda dalam semua yang anda perlu tahu mengenai permainan.

Jus Slurp Fornite

Jus Slurp Fornite

Resipi Jus Slurp Fortnight yang boleh dimakan, mesra kanak-kanak

Bahan -bahan

 • Punch Hawaii Hijau
 • Gula bebas gula atau rendah gula gatorade atau powerade
 • Pewarna makanan biru
 • Ais

Arahan

 1. Dalam botol Gatorade atau Powerade, tuangkan beberapa titisan pewarna makanan biru dan goncang untuk dicampur. Ini akan membantu biru menghidupkan teduh jus slurp yang sempurna!
 2. Isi gelas dengan ais.
 3. Tuangkan dalam ¾ pukulan Hawaii hijau kaca.
 4. Perlahan tuangkan gatorade biru atau powerade di atas. (Saya menghidupkan sudu terbalik dan perlahan -lahan tuangkannya ke atas sudu untuk melambatkan tuangkan lebih banyak lagi.)
 5. Biru harus terapung di atas hijau!
 6. Hidang!

Nota

Anda akan mahu meletakkan minuman lebih padat anda terlebih dahulu. Hawaiian Punch adalah pilihan yang hebat kerana ia mempunyai kandungan gula yang lebih tinggi dan lebih berat menyebabkannya ‘tenggelam’. Minuman sukan gula bebas/rendah gula kurang padat dan akan ‘terapung’ di atas.

Maklumat nutrisi:

Hasil: 1 saiz hidangan: 1
Jumlah per hidangan: Kalori: 264 Jumlah lemak: 0g lemak tepu: 0g lemak trans: 0g lemak tak tepu: 0g kolesterol: 0mg natrium: 214mg karbohidrat: 68g serat: 0g gula: 61g protein: 0g

Adakah anda membuat resipi ini?

Sila tinggalkan komen di blog atau kongsi foto di Instagram