Fortnite Slap Juice Kegunaan dan Lokasi | Pcgamesn,

Seperti yang anda harapkan, setiap jenis Samparan Slap menawarkan jumlah kesihatan dan tenaga yang berbeza, dengan beri memberikan jumlah terkecil, dan botol yang memberikan rangsangan terbesar, tetapi anda boleh membawa sehingga lapan buah beri pada satu masa. Ketiga -tiga jenis ini meningkatkan kesihatan anda jika anda memerlukannya atau perisai anda jika anda mempunyai kesihatan penuh.

Fortnite Slap Juice Kegunaan dan Lokasi

Fortnite Slap Jus: sebotol jus oren dan kuning terang dengan latar biru

Kelihatan sedap, bukan? Baru Fortnite Slap Juice Menambah kepada senarai ramuan dan barang-barang yang tidak berkesudahan yang menawarkan beberapa bonus dalam permainan: jus slurp, percikan chug, tong perisai, pelbagai jenis ikan … mereka semua mempunyai kegunaan mereka. Jus tamparan, bagaimanapun, meningkatkan mekanik yang hanya diperkenalkan kepada Fortnite dalam Bab 3 – Sprinting.

Di sana dengan permainan PC percuma terbaik terima kasih kepada mekanik yang sentiasa berubah, Fortnite menambah pecut untuk membolehkan anda melontarkan peta lebih cepat, akan berjalan dari lawan atau melarikan diri. Walau bagaimanapun, anda hanya boleh berlari untuk masa yang singkat sebelum perlu memuatkan semula bar tenaga anda. Di sinilah jus tamparan Fortnite masuk.

Fortnite Slap Juice Berry: Berry oren dan kuning terang yang berair, dengan latar biru

Fortnite Slap Juice, Kegs, dan Slap Bries

Jus tamparan Fortnite boleh didapati dalam botol, tong, dan sebagai beri. Mereka bukan sahaja akan memberi rangsangan kepada kesihatan atau perisai anda tetapi juga akan menghentikan bar tenaga anda dari menurun untuk satu masa, menjadikan anda cukup hiperaktif untuk berlari dan melintasi keinginan hati anda, tanpa makan ke dalam tenaga anda.

Seperti yang anda harapkan, setiap jenis Samparan Slap menawarkan jumlah kesihatan dan tenaga yang berbeza, dengan beri memberikan jumlah terkecil, dan botol yang memberikan rangsangan terbesar, tetapi anda boleh membawa sehingga lapan buah beri pada satu masa. Ketiga -tiga jenis ini meningkatkan kesihatan anda jika anda memerlukannya atau perisai anda jika anda mempunyai kesihatan penuh.

Jumlah kesihatan atau perisai yang dipulihkan dengan item tamparan adalah:

  • Beri – Lima mata kesihatan atau perisai
  • Tong – 10 mata kesihatan atau perisai
  • Botol – 25 mata kesihatan atau perisai

Tempat mencari jus tamparan Fortnite

Jus tamparan boleh didapati di seluruh peta Fortnite dengan cara yang sama seperti yang anda harapkan untuk mencari ramuan lain dan barang penyembuhan – berfikir dada, rampasan lantai, dan penyejuk. Anda boleh menemui beri yang tumbuh di kawasan berumput di seberang utara dan barat peta. Walau bagaimanapun, terdapat satu tempat yang pasti untuk menyimpan barang -barang tamparan, dan di situlah mereka dibuat. Kepala ke kilang jus tamparan di pantai slappy, dan anda akan dapati banyak botol jus tamparan, tong, dan buah berair untuk memastikan tenaga itu naik.

Sekarang chug yang menampar jus dan berlari. Mampu berlari lebih lama akan membantu anda ketika anda belajar bagaimana untuk halangan di Fortnite, dan dapat digabungkan dengan salah satu penambahan Fortnite terbaik untuk membantu anda melompat lebih tinggi. Sekiranya anda ingin bergerak lebih cepat lagi, maka lihat di mana untuk mengambil basikal kotoran Fortnite, dan simpan tenaga anda dengan mengambil roda baru anda untuk berputar sebaliknya. Atau anda boleh mengambil salah satu daripada banyak permainan Royale Battle yang lain untuk berputar jika anda mempunyai cukup fortnite buat masa ini.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.