Fortnite Shogun Skin – Watak, PNG, Imej – Panduan Permainan Pro, Fortnite Shogun Skin | Pakaian Legenda – Fortnite Skins

Fortnite Samurai Skins

The Bladed Wings adalah item kosmetik bling belakang legenda yang tersedia untuk versi Battle Royal permainan.

Fortnite Shogun Skin

Kulit Shogun

Kulit Shogun adalah pakaian Fortnite yang legenda dari set shogun. Ia dikeluarkan pada 18 November, 2018 dan terakhir tersedia 9 hari yang lalu. Ia boleh dibeli dari kedai item untuk 2,000 v-buck semasa disenaraikan. Shogun pertama kali ditambah kepada permainan di Fortnite Bab 1 Musim 6.

Kulit Shogun yang legenda merupakan tambahan kepada kulit gaya samurai untuk memasuki Fortnite. Walaupun dua kulit sebelumnya kelihatan lebih baik di sisi yang baik, Shogun nampaknya menjadi versi jahat dengan topeng merah dan perisai gelapnya. Anda mungkin pernah mendengar perkataan shogun yang digunakan sebelum ini, itu adalah pangkat ketenteraan Jepun dan sebahagian besarnya dikaitkan dengan samurai. Ia juga telah digunakan oleh pejuang MMA Mauricio Rua sebagai nama samaran, dan terdapat siri permainan video menggunakannya yang dipanggil Shogun: Total War.

Bagaimana untuk mendapatkan kulit shogun

Shogun boleh didapati dengan V-Bucks ketika berada di kedai item. Item ini kembali purata setiap 53 hari dan mungkin berada di kedai item sekitar 3 November 2023. Lihat lebih banyak ramalan item di posting item Fortnite Esok kami!

Shogun

Kulit Shogun

Ikon Shogun

The Shogun adalah kulit avatar lelaki yang sejuk dengan penarafan jarang legenda yang tersedia untuk versi Battle Royale permainan Fortnite. Pakaian ini mengubah penampilan pemain tetapi tidak mempunyai fungsi atau manfaat tambahan kecuali estetika.

Reka bentuk

The Shogun mempunyai avatar lelaki bersenjata sepenuhnya yang dilengkapi dengan perisai samurai hitam dengan plat emas dan lapisan. Kulit juga mempunyai topeng oni merah dan topi keledar kabuto hitam dan emas. Kulit dilengkapi dengan perisai lengkap termasuk pad bahu samurai Jepun yang besar dan pengawal shin. Kod warna dan reka bentuk perisai menentukan pangkat shogun tinggi pemakai. Malangnya, kulit ini tidak memberikan sebarang perisai tambahan atau memukul mata kepada pemakai.

Tetapkan

Kulit avatar legenda ini adalah sebahagian daripada set shogun yang difokuskan pada pakaian ini. Kulit legenda ini juga dilengkapi dengan item bling belakang yang dipanggil sayap bladed.

Terdapat 4 item kosmetik dalam set shogun, periksa senarai di bawah untuk melihat item mana.

Shogun

The Shogun adalah kulit avatar lelaki yang sejuk dengan penarafan jarang legenda yang tersedia untuk versi Battle Royale.

Kabuto

Kabuto adalah kulit glider yang jarang berlaku untuk permainan Fortnite Battle Royale. Kulit ini tidak.

Jawblade

The Jawblade adalah antara kulit terinspirasi Jepun yang tersedia untuk permainan Fortnite Battle Royale. Jawblade adalah.

Sayap Bladed

The Bladed Wings adalah item kosmetik bling belakang legenda yang tersedia untuk versi Battle Royal permainan.

Cara mendapatkannya

Kulit avatar ini boleh dibeli di kedai tunai semasa putarannya.