Fortnite Season 9 Peta: Imej dan Arkib Video – Keengamer, Fortnite Season 9 Map: Perubahan Utama, Piramid, Konvergensi & Lagi

Fortnite Season 9 Peta: Perubahan Major, Piramid, Konvergensi & Lagi

Dari menara condong ke neo condong

Fortnite Season 9 Peta: Imej dan Arkib Video

Peta Fortnite Season 9 membawa kami pelbagai lokasi baru. Selain itu, ia menampilkan pelbagai bentuk mobiliti: garis zip, aliran slip, tumbuhan tekanan, dan juga beberapa keretakan. Artikel ini akan berfungsi sebagai arkib untuk imej, video, dan momen yang menjadikan Musim 9 sebagai era yang benar -benar mengasyikkan dalam sejarah Fortnite.

Fortnite Season 9 vs Peta Musim 1

Fortnite Musim 9 adalah salah satu musim yang paling pelbagai, namun diterima dalam sejarah Battle Royale. Permainan epik nampaknya mengemas kini permainan lebih kerap. Pemain sering terganggu oleh muat turun yang besar dan ruang kemas kini mengambil sistem permainan mereka. Walau bagaimanapun, dengan kemas kini ini sering datang senjata dan barangan baru, tempat untuk diterokai, dan meta permainan yang sentiasa berubah. The Fortnite Peta Musim 9 Membawa Kami pelbagai lokasi baru. Selain itu, ia menampilkan pelbagai bentuk mobiliti: garis zip, aliran slip, tumbuhan tekanan, dan juga beberapa keretakan. Pergerakan adalah sesuatu yang paling banyak Fortnite Streamers dan pemain kasual sering mengidam dalam permainan.

Artikel ini akan berfungsi sebagai arkib imej dan video, serta penghormatan kepada salah satu musim terbaik di Fortnite Sejarah.

Isi kandungan

Peta Fortnite Season 9

Peta Fortnite Season 9

Tangkapan skrin peta Fortnite Season 9 dengan Neo Tilted, Loji Tekanan, dan Mega Mall

Dalam acara yang hidup di seluruh dunia, gunung berapi di kawasan timur laut peta menghantar batu besar menjunam ke tanah. Batu -batu ini benar -benar menghancurkan kawasan yang mereka mendarat. The zon drop paling popular terjejas adalah barisan runcit dan menara condong. Acara ini disiarkan secara langsung oleh hampir setiap popular Fortnite Streamer. Terutama, raja menara condong sendiri, Nickmercs, paling tidak teruja dengan perubahan kepada Fortnite Peta Musim 9.

Nickmercs menguasai Fortnite adegan pengawal dan menubuhkan nama untuk dirinya sendiri dengan sentiasa menjatuhkan di zon terpanas di peta: Menara Condong. Kesakitannya dapat dilihat di wajahnya dan mendengar suaranya ketika dia menyaksikan kota tercinta menjadi tidak lain hanyalah tumpukan abu dan runtuhan.

Nickmercs bertindak balas terhadap menara condong yang dimusnahkan! Prestasi. SYPHER PK

Neo condong

Walau bagaimanapun, dari abu bandar itu bangkit semula dan kembali dengan reka bentuk futuristik. Kini dikenali sebagai Neo Tilted, menara bandar telah dibina semula sepenuhnya dan kawasan itu kelihatan seperti bandar yang sibuk dan berkembang maju dengan lampu mirip dengan Tokyo.

Neo Condong in Fortnite Season 9 Map

Dari menara condong ke neo condong

Tambahan yang paling menarik ke kawasan itu ialah aliran slip yang berjalan di sekitar perimeter Neo Tilted. Dengan hanya memasuki aliran, pemain boleh terbang di sekitar bandar. Lebih -lebih lagi, pemain dapat merentasi keseluruhan peta dalam masa beberapa saat dengan hanya menunggang sungai. Pemain boleh menutup jarak jauh dan menyusun semula glider mereka setelah keluar dari aliran. Walaupun dengan semua penambahan baru, ia masih bukan menara condong semua orang mengenali, suka, atau menghina. Walau bagaimanapun, ia masih merupakan zon drop popular di peta sepanjang musim.

Mega Mall

Mega Mall di Fortnite

Barisan Runcit Menjadi Mega Mall

Satu lagi bidang peta yang dikelilingi oleh aliran slip adalah bekas runcit. Pada masa akan datang, kawasan ini berubah dan menjadi Mega Mall, sebuah metropolis dan pusat membeli -belah futuristik. Bekas runcit bekas mempunyai banyak kedai untuk diterokai dan dijarah. Sebaliknya, sebahagian besar mega mall diambil oleh satu pusat membeli -belah besar di tengah -tengah kawasan tersebut. Sekali lagi, pastinya bukan barisan runcit yang sama yang pemain telah mencintai. Walau bagaimanapun, ia masih merupakan usaha yang baik oleh permainan epik untuk membawa pandangan futuristik ke seluruh peta. Selain itu, aliran slip memberikan kawasan tambahan bonus mudah mobiliti.

Loji Tekanan di peta Fortnite Season 9

Tumbuhan tekanan

Gunung berapi menjadi loji tekanan

Salah satu kawasan tertinggi di peta ialah gunung berapi. Gunung berapi aktif ini membolehkan pemain meluncur ke kedalamannya. Dari sana, pemain akan ditembak tinggi ke langit dan dapat meluncur ke bulatan seterusnya. Nasib baik, ketika gunung berapi menjadi loji tekanan, pemain masih mempunyai kemampuan ini. Pusat loji tekanan mempunyai sifat yang sama dengan gunung berapi. Di sini, pemain boleh melambung tinggi di langit kerana semacam peminat di tengah kawasan.

Sekali lagi, pergerakan ini sangat mudah dan memberi pemain insentif yang kuat untuk mendarat di sini.

Musim 9 sudah pasti era yang sangat penting dalam kehidupan Fortnite: Battle Royale. Arkib ini akan sentiasa dikemas kini dengan lebih banyak gambar, video, dan maklumat. Tolong melanggan Keengamer di bawah dan ikuti saya di Twitter dan blog saya untuk semua kemas kini terkini dan semuanya Fortnite.

Limarc kelahiran Kanada adalah wartawan bebas yang mengkhususkan diri dalam permainan video dan budaya pop, serta novelis yang bercita-cita tinggi. Dia menghabiskan sebahagian besar waktunya mengkaji tajuk permainan, menulis panduan dan, tentu saja, meneroka Jepun. Beliau kini bekerja sebagai penulis kandungan untuk sebuah syarikat AI di Tokyo.

Fortnite Season 9 Peta: Perubahan Major, Piramid, Konvergensi & Lagi

Dengan setiap musim Fortnite baru, kami telah menerima beberapa perubahan peta yang cukup kecil, pastinya berbanding dengan perubahan besar yang berlaku di antara bab 1 & 2. Namun, ketika kita beralih ke Musim 8 perubahan itu hanyalah kecil. Sekarang, musim ini lebih dari separuh jalan dan peta terus berkembang setiap minggu.

Kami telah melihat konvergensi yang dicipta, diperluaskan dan terdapat beberapa petunjuk kuat yang akan berubah sebelum musim berakhir. Inilah segala yang kita ketahui tentang bagaimana perubahan tersebut akan mempengaruhi Musim 9 dan seterusnya.

Peta Fortnite Season 9

Seperti yang kita nantikan Fortnite Season 9 – atau Bab 3, bergantung pada teori mana yang anda langgan – terdapat banyak perubahan yang akan berlaku. Salah satu perubahan ini akan menjadi peta. Dengan setiap musim berlalu, ini adalah perubahan yang menghadapi pengawasan yang paling disebabkan oleh kesan yang mereka ada pada permainan secara keseluruhan.

Perubahan peta buruk benar.

Kami telah melihat pengenalan penumpuan pada musim 8 yang merupakan kemuncak pergerakan kiub yang bermula selepas musim bermula. Di sinilah kita dapati peta masih ada tetapi perubahan selanjutnya akan berlaku.

Semasa Musim 9 – atau mungkin lewat Musim 8 – Konvergensi akan berubah lagi dan mencipta POI piramid yang besar. Ratu Cube juga tinggal di lokasi ini dan tidak diketahui berapa lama lagi dia akan berada di sana.

Ada yang mengharapkannya memainkan peranan pada akhir musim awal bulan Disember. Begitu banyak yang masih belum diketahui mengenai beberapa minggu terakhir musim 8 sehingga kita tahu lebih banyak, sukar untuk meramalkan di mana kita akan berakhir musim depan.

Untuk lebih banyak artikel seperti ini, lihat halaman Fortnite dan lebih banyak kami.

RealSport101 disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut. Mencari produk tertentu? Lawati StockInformer.co.UK / Stockinformer.com.