Fortnite Season 7 Minggu 12 Cabaran – Gamespot, All Alien Artifacts Minggu 12 | поис в Tiktok

Semua Artifak Alien Minggu 12

Sebelum kita melompat ke dalam cabaran, kami ingin memastikan anda tahu sekali lagi tidak ada artifak asing minggu ini. Atas sebab -sebab hanya Epic tahu, tidak ada artifak yang anda boleh cari minggu ini, yang bermaksud anda ingin memberi tumpuan kepada mengetahui cara membuka dada kosmik jika anda masih perlu membuka lebih banyak kosmetik untuk Kymera.

Fortnite Season 7 Minggu 12 Cabaran

Sekiranya anda telah menyelesaikan semua pencarian epik bermusim setakat ini, kumpulan minggu ini akan memberi anda kostum Shadow Superman.

pada 26 Ogos 2021 jam 7:34 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Fortnite Week 12 Cabaran Live, baik untuk pencarian legenda dan untuk pencarian epik-ditambah pencarian Wild Week. Seperti biasa, beratus -ratus ribu XP terpaksa dimenangi jika anda tahu di mana hendak melihat. Dalam panduan ini, kami akan meletakkan butiran lengkap supaya anda dapat menyelesaikan semua cabaran dengan mudah.

Minggu 12 Artifak Alien

Sebelum kita melompat ke dalam cabaran, kami ingin memastikan anda tahu sekali lagi tidak ada artifak asing minggu ini. Atas sebab -sebab hanya Epic tahu, tidak ada artifak yang anda boleh cari minggu ini, yang bermaksud anda ingin memberi tumpuan kepada mengetahui cara membuka dada kosmik jika anda masih perlu membuka lebih banyak kosmetik untuk Kymera.

Minggu 12 pencarian legenda

 • Dapatkan pesanan Slone dari telefon bimbit (1) – 15,000 xp
 • Kerajinan Senjata dengan Nanit Alien (1) – 45,000 XP
 • Memusnahkan sasaran sasaran dengan IO Senjata (4) – 30,000 XP
 • Cari buku mengenai letupan (2) – 30,000 XP
 • Menyebarkan pengimbas di Biome Alien (2) – 30,000 XP
 • Kumpulkan tiga peranti alien, kemudian aktifkan peranti penangguhan di bawah kompleks corny (4) – 30,000 XP

Minggu 12 Pencarian Epik

 • Kerosakan berurusan dengan piring yang dipandu oleh lawan (300) – 30,000 XP
 • Sampaikan piring ke Rick Sanchez di Defiant Dish (1) – 30,000 XP
 • Perjanjian Kerosakan kepada lawan dengan Senjata Alien (150) – 30,000 XP
 • Kerosakan berurusan dengan parasit asing yang dilampirkan (150) – 30,000 XP
 • Beli dari mesin layan diri (3) – 30,000 XP
 • Cari Kotak Ammo di Dirty Dock (5) – 30,000 XP
 • Hunt Wildlife (3) – 30,000 XP

Minggu 12 pencarian minggu liar

Anda

 • Perjanjian Kerosakan kepada lawan dalam masa 20 saat meluncur dalam solos, duos, trio, atau skuad (250) – 20,000 XP
 • Perjanjian Kerosakan kepada lawan dalam masa 20 saat meluncur dalam solos, duos, trio, atau skuad (3,500) – 30,000 XP
 • Perjanjian Kerosakan kepada lawan dalam masa 20 saat meluncur dalam solos, duos, trio, atau skuad (15,000) – 50,000 XP

Anda berada dalam misi untuk Slone sekali lagi minggu ini dan mengambil pesanannya di mana -mana telefon bimbit akan mencukupi. Cari telefon bimbit berhampiran stesen minyak, Atau kami juga menyukai yang ada di hujung barat Misty Meadows. Untuk membuat senjata dengan nanit, rujuk kepada Panduan Nanite kami.

Kami mempunyai panduan mengenai pencarian satu kali berasaskan cerita seperti tempat untuk memusnahkan sasaran sasaran dan di mana untuk mencari buku mengenai letupan, dan di mana untuk mengumpul peranti asing. Ke Tempat pengimbas dalam biomes asing, jatuh ke mana -mana kawasan yang dihiasi di pokok ungu, yang dapat anda lihat dari skrin peta anda. Setiap daripada mereka akan menyertakan pengimbas alien, jadi memilih mana -mana dua lokasi tersebut akan mendapat pekerjaan yang dilakukan.

Bergerak ke pencarian epik, senarai itu, seperti biasa dalam musim 7, sedikit lebih mudah. Anda akan mahu bermula Mengendalikan kerosakan kepada piring yang dipandu oleh lawan. Tempat terbaik untuk melakukan ini adalah lokasi yang diserang (ditulis dalam font ungu pada peta bersaiz penuh anda). Di sana di mana makhluk asing sudah mengendalikan piring, dan mereka cenderung cepat dirampas oleh pemain, yang kemudian anda boleh menembak di.

Ke Sampaikan piring ke Rick Sanchez, Rujuk Panduan Lokasi UFO kami untuk merebut piring mudah berdasarkan keturunan anda, kemudian gunakan panduan NPC kami untuk membawanya ke Rick di Defiant Dish di bukit timur Woods Woods. Senjata asing Sertakan Kymera Ray Gun, yang anda boleh cari dengan pasti di Holly Hatchery di tangan rondaan Alien NPCS. Ambil satu ke bawah, kemudian ambil senjatanya dan lepaskan NPC lain di kawasan itu.

Strategi yang sama boleh digunakan untuk berurusan dengan parasit asing yang dilampirkan. Benarkan parasit di sudut tenggara Holly Hatchery untuk menetas dan mengunci ke kepala anda, kemudian ambil alien sekali lagi.

Tiga cabaran terakhir semuanya cukup sederhana. Awak boleh Beli dari mesin layan diri di mana -mana stesen minyak. Maka anda boleh Cari dok kotor untuk peluru, yang secara rawak bertaburan di seluruh lokasi-seperti semua lokasi. Akhir sekali, bila Memburu hidupan liar, Kami mengesyorkan mencari bukit -bukit di sebelah barat Misty Meadows, di mana pek serigala cenderung bertelur.

Pencarian Minggu Wild sengaja mudah dan paling baik dimainkan dalam Rumble Team di mana anda boleh drop semula dengan setiap kekalahan dan bahkan drop semula ketika melompat dari ketinggian yang lebih besar daripada beberapa kaki. Tally akhir sebanyak 15,000 kerosakan kelihatan seperti banyak, tetapi ingat rakan sepasukan anda akan meningkatkan jumlah anda juga, jadi anda tidak perlu melakukannya sendiri.

Itulah cabaran penuh minggu 12. Pastikan anda juga menyemak kulit J Balvin yang baru jika anda mahukan lebih banyak reggaeton di perpustakaan kosmetik anda.

 • Fortnite Snap Quests – di mana untuk mencari semua token Toper dan buka kunci semua kosmetik
 • Fortnite Bab 3 Musim 1 Peta berubah
 • Fortnite Miles Morales dan Green Goblin Skins Menggoda pada Bab 3 Peta
 • + Tunjukkan lebih banyak pautan berita Fortnite (3)
 • Cara Menggunakan Khemah di Fortnite: Tapak perkhemahan dijelaskan
 • Fortnite Victory Crowns menjelaskan: Mengapa beberapa nama pemain berada dalam emas
 • Semua senjata dan barang baru di Fortnite Bab 3

Semua Artifak Alien Minggu 12

SMOOS в в н н т «All Artifacts Alien 12» Tiktok (тик wajah).

Ths: 363.V TIKTOK (тpire) OPTORISEASTNISTNISTYZ #STORTORYZ #STORIS202 o

8254

#Capcut #Storkyfortnite #Storkyzyz #Edit #Season7 #alienseasonfortnite #Summer2021

O: 13.3k.ко peralatan: 91.V Tiktok (тикток) о foto ползозоватеanan Wzzy (@wzzytiktok): «Alient artifacst week 10 All locations. Seperti dan kongsi ���� #fyp #fortnite #gaming #fortnitechallenge ».alien artifak minggu 10 | Semua locationsoriginal soundwzzy

225.9k

Alient Artifacst Week 10 Semua lokasi. Suka dan kongsi ���� #fyp #fortnite #gaming #fortnitechallenge

Ths: 46.8k.кооентарии Atau: 782. Reels #WorldHistory #Discovery #ExploreTheWorld # misteri #civilization #archeology #aliens #alien #history #real #important #undentified #USA #fyp ».alien artifak yang menakutkan dan misterius muzik latar belakang misteri (878937) - Intori

1.9m

#alien #documentingcreepy #artifacts #mystery #ancient #trendingvideo #ancienthistory #creepy #reels #worldhistory #discovery #exploretheworld #mysterious #civilization #ARCHEOLOGI #ALIENS #ALIEN #HISTORY #IMPORTIFED #IMPORTIFED #IMPORTIFED #IMPORTIFED #IMPORTIFED #IMPORTIFE