Fortnite Rubber Ducky Lokasi: Di ​​mana untuk mencari lokasi kecil dan getah besar di Fortnite |, Fortnite Tiny Rubber Ducky: Di mana untuk mencari skrin pemuatan percikan | Pcgamesn

Fortnite Tiny Rubber Ducky: Tempat Mencari Skrin Memuatkan Splashdown

Nasihat kami? Tunggu sebentar untuk menyelesaikan cabaran ini dan menjadikannya keutamaan anda. Kadang -kadang anda boleh bernasib baik dengan menjatuhkan pertandingan skuad solo di mana kebanyakan pemain berada di sana untuk bertarung – ducky ini berada di tengah -tengah mana -mana anda harus merasa sedikit lebih mudah untuk direbut sebelum penembakan bermula.

Fortnite Rubber Ducky Lokasi: Di ​​mana untuk mencari lokasi kecil getah kecil dan besar di Fortnite

Di mana untuk mencari lokasi kecil getah kecil dan besar untuk acara musim panas 14 Hari Fortnite.

Panduan oleh Editor Lottie Lynn Guides
Dikemas kini pada 1 Ogos 2019

Lokasi Fortnite’s Rubber Ducky adalah dua cabaran yang boleh anda selesaikan Fortnite.

Seseorang mencari Rahsia Tiny Rubber Ducky tersembunyi di skrin pemuatan bertema ‘Summer Showdown’. Sekiranya anda melihat dengan teliti pada skrin ini, anda akan dapat melihat satu set empat papan luncur dan masing -masing mempunyai koordinat yang dicat di atasnya. Ikuti koordinat ini dan anda akan menemui ducky getah kecil.

Yang lain mempunyai anda Lawati payung pantai gergasi dan ducky getah besar dalam satu perlawanan Untuk cabaran yang berasingan.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! . Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Fortnite Lokasi Ducky Getah Tiny

Catatan: Pada masa penulisan, Epic telah mengakui cabaran kini “lebih sukar untuk diselesaikan daripada yang kita maksudkan”. Dalam pengalaman kami, lokasi ducky getah kecil tidak ada – jadi kami mengesyorkan mengelakkan melakukan cabaran ini sehingga ia tetap.

Untuk melengkapkan cabaran skrin pemuatan kecil getah kecil, anda mesti mengikuti satu langkah mudah: cari lokasi dan lawati.

Inilah lokasi kecil getah kecil sekilas:

Khususnya, anda perlu menuju ke titik di mana kuadran H9, H10, i9 dan i10 bertemu, yang terletak di selatan Paradise Palms.

Anda akan mahu menuju ke kawasan berumput kecil dengan lima pokok, yang berdekatan dengan tepi tebing.

Di sana anda akan menemui tab mandi yang ditinggalkan di sebelah pokok. Ducky getah kecil ada di sini.

Sebaik sahaja anda menemui ducky getah kecil, anda akan menyelesaikan cabaran dan akan dapat menerima ganjaran anda.

Catatan: Pada masa penulisan, Epic telah mengakui cabaran kini “lebih sukar untuk diselesaikan daripada yang kita maksudkan”. Dalam pengalaman kami, lokasi ducky getah kecil tidak ada – jadi kami mengesyorkan mengelakkan melakukan cabaran ini sehingga ia tetap.

Fortnite Lokasi Ducky Getah Besar

Satu lagi cabaran sebagai sebahagian daripada 14 hari musim panas adalah “melawat payung pantai gergasi dan ducky getah besar dalam satu perlawanan”.

Anda hanya perlu melakukan ini sekali, jadi hanya satu lokasi ducky getah besar yang diperlukan.

Lokasi langkah ini, tetapi secara meluas, ia akan berada di tempat Loot Lake atau sungai yang menuju ke selatan.

Sebagai contoh, yang kami dapati adalah di selatan Loot Lake, dengan getah besar yang besar di bahagian atas air terjun yang menuju ke sungai yang pergi ke selatan.

Sementara itu, yang lain berada di tasik itu sendiri, sedikit lebih jauh ke utara.

Sama ada cara, cadangan kami adalah untuk melawat salah satu lokasi payung gergasi terlebih dahulu – kerana ini lebih mudah untuk sampai ke bas pertempuran – kemudian menuju ke Loot Lake untuk mencari getah besar yang besar.

Terdapat dua lokasi payung gergasi yang berdekatan dengan Loot Lake – satu ke barat, dan satu ke selatan -timur. Ia memerlukan beberapa berjalan, tetapi anda dengan mudah dapat melakukan kedua -duanya sebelum kontrak bulatan pertama.

Yang harus anda lakukan hanyalah melawat kedua -duanya dan cabaran itu harus dibuka.

Mencari lebih banyak bantuan dengan acara 14 hari musim panas? Semua halaman kami di satu tempat:

 • Lokasi Pesta Pantai Fortnite
 • Bola pantai gergasi Fortnite
 • Fortnite kecil dan lokasi ducky getah besar
 • Lokasi Floaties Fortnite Unicorn
 • Lokasi payung gergasi Fortnite
 • Lokasi Fireworks Fortnite
 • Lokasi Fortnite Grill

Ingatlah untuk menyelesaikannya dengan pantas. Fortnite Season 10 hampir kepada kami!

Mencari lebih banyak cabaran? Kemudian masih terdapat lebih banyak cabaran Fortnite untuk melengkapkan dan lokasi Fortbyte untuk mencari.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Lottie Lynn adalah Editor Panduan Eurogamer. Dia suka meneroka permainan baru dan masih mempunyai mimpi buruk tentang bulan dari topeng Majora.

Fortnite Tiny Rubber Ducky: Tempat Mencari Skrin Memuatkan Splashdown

Tertanya -tanya di mana untuk mencari Fortnite Tiny Rubber Ducky dari skrin pemuatan Splashdown dan melengkapkan cabaran musim panas 14 hari lagi? Kami tidak tahu tentang anda, tetapi memburu untuk ducky getah kecil adalah cara yang agak ganjil untuk meraikan ketibaan musim panas di Fortnite. Namun, ini satu lagi cabaran percuma, yang bermaksud anda boleh mendapatkan ganjaran kosmetik percuma untuk masalah anda.

Ini agak berbeza dengan Cabaran Semalam, yang menugaskan pemain dengan menjejaki Fortnite Rubber Ducky. Untuk cabaran ini, kami akan mengejar ducky getah yang lebih kecil, dan anda boleh mencari lokasi dengan melihat dengan teliti skrin pemuatan percikan.

Petunjuk ini ditulis di seberang baris papan luncur di latar belakang sebelah kiri skrin pemuatan – jika anda belum mendapat ini, maka anda boleh mendapatkannya dengan menamatkan cabaran hari ke -8. Kod ini adalah koordinat: H9, i9, H10, i10. Kami akan menunjukkan kepada anda di mana untuk mencari tempat ini di dalam Panduan Ducky Rubber Fortnite Tiny ini.

Fortnite Lokasi Ducky Getah Tiny

Koordinat yang tersembunyi di percikan itu harus membawa anda ke timur sebuah bandar yang terbengkalai kecil di sudut tenggara peta, timur Lucky Landing dan selatan Paradise Palms. Cari tab mandi timur kampung dengan apa -apa lagi di sekelilingnya, dan mencari tab mandi ini akan memberi anda ducky getah kecil. Anda boleh menemui peta lokasi di bawah.

peta lokasi Fortnite Tiny Rubber Ducky

Walau bagaimanapun, jika pemain lain sudah sampai ke lokasi dan mencari ducky maka ia akan hilang, bermakna hanya pemain yang dapat memperoleh cabaran ini setiap pertandingan, yang cukup menjengkelkan.

Nasihat kami? Tunggu sebentar untuk menyelesaikan cabaran ini dan menjadikannya keutamaan anda. Kadang -kadang anda boleh bernasib baik dengan menjatuhkan pertandingan skuad solo di mana kebanyakan pemain berada di sana untuk bertarung – ducky ini berada di tengah -tengah mana -mana anda harus merasa sedikit lebih mudah untuk direbut sebelum penembakan bermula.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.