Fortnite Peta Baru Perubahan dalam Bab 3 Musim 4: Pacang Baru, Tanda Tanda, dan Banyak Lagi – Gamespot, Fortnite Map Bab 4 Musim 3 – Panduan Fortnite – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Item baru yang paling unik musim ini adalah Splash Chrome, yang boleh digunakan dalam pelbagai cara untuk beberapa drama yang benar -benar menarik. Pertama sekali, anda boleh membuang percikan krom ke dinding dan kemudian melewati seperti portal ke sisi lain untuk menangkap musuh di luar pengawal. Anda juga boleh memercikkan diri anda untuk menjadi gumpalan krom. Semasa dilepaskan, anda akan dapat berlari lebih cepat, dash udara, dan berlari melalui dinding, dan anda juga akan kebal terhadap api dan jatuh kerosakan. Walau bagaimanapun, borang itu hanya berlangsung untuk masa yang terhad, jadi merancang dengan sewajarnya apabila menghadapi lawan.

Fortnite Peta Baru Perubahan dalam Bab 3 Musim 4: Pacang Baru, Tanda Tanda, dan banyak lagi

Musim 4 dari Fortnite Bab 3 akhirnya dijalankan, dan ia mempamerkan beberapa perubahan peta yang cukup penting kepada Battle Royale yang terus berkembang. Terutama, bahan misteri yang dikenali sebagai Chrome mengambil alih peta-dan sementara itu pasti kedengaran lore-bijak, ia juga membawa beberapa elemen permainan segar. Kami akan masuk ke dalamnya dan lebih banyak lagi pecahan penambahan baru terbesar ke peta di Fortnite Bab 3, Musim 4.

Fortnite Season 4 Peta berubah

Terdapat beberapa tempat menarik dan diubah baru (POI), beberapa mekanik yang tidak pernah dilihat sebelum ini, dan banyak lagi untuk menyemak musim ini. Mari kita lihat perkara yang perlu anda ketahui.

Klik untuk menyahpesar

  • Bermula pada:
  • Berakhir di:
  • Autoplay
  • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Fortnite Bab 3 Musim 4 Battle Pass Trailer

POI baru: kondominium mendung

Dengan krom yang disebutkan di atas mengambil alih pulau itu, beberapa racun telah dibawa ke langit dalam usaha untuk mengelakkannya. Yang paling ketara ialah Cando Condo Landing Cando yang popular, yang telah dinamakan semula sebagai kondominium mendung dan kini akan terbang di sekitar peta. Ini menjadikannya tempat yang sangat baik untuk melepak dan hujan turun ke atas musuh anda, tetapi anda perlu dapat bangun di sana. Tetapi jika anda bercadang untuk mencapai racun yang lebih tinggi seperti kondominium mendung, anda perlu menggunakan salah satu daripada pelbagai D-launchers pulau untuk mendorong anda ke sana.

POI Baru: Sanctum Herald

Chrome telah mula menutupi peta, baik, krom-tetapi ia tidak puas dengan hanya berlapis sendiri di atas racun yang ada. Ia juga telah melahirkan lokasi baru yang dikenali sebagai Herald’s Sanctum, ibu pejabat untuk penjahat musim ini. Lihat sendiri dalam tayangan slaid di atas.

Langkah Baru: Slide Kick

Pertama sekali, anda mendapat helah baru dalam kit anda. Walaupun gelongsor hanya digunakan untuk membantu anda bergerak lebih cepat ke lereng atau membuat beberapa permainan sejuk semasa tembak -menembak, ketika meluncur ke dalam musuh pada musim 4, anda kini akan mengetuk mereka kembali sedikit. Pastikan untuk mengingati ini apabila berjuang berhampiran tempat anda atau lawan anda boleh jatuh dan mengambil kerosakan yang serius-ia adalah yeet atau yeeted.

Fortnite Bab 3, Peta Musim 4

Item Baru: Splash Chrome

Item baru yang paling unik musim ini adalah Splash Chrome, yang boleh digunakan dalam pelbagai cara untuk beberapa drama yang benar -benar menarik. Pertama sekali, anda boleh membuang percikan krom ke dinding dan kemudian melewati seperti portal ke sisi lain untuk menangkap musuh di luar pengawal. Anda juga boleh memercikkan diri anda untuk menjadi gumpalan krom. Semasa dilepaskan, anda akan dapat berlari lebih cepat, dash udara, dan berlari melalui dinding, dan anda juga akan kebal terhadap api dan jatuh kerosakan. Walau bagaimanapun, borang itu hanya berlangsung untuk masa yang terhad, jadi merancang dengan sewajarnya apabila menghadapi lawan.

Condo Canyon telah dibawa ke langit sebagai kondominium mendungGaleri Imej 1

Item Baru: Kekunci

Mencari peti besi di Fortnite yang digunakan untuk memerlukan beberapa ahli parti untuk muncul dan berdiri di hadapan pengimbas, tetapi Epic telah memilih kaedah yang lebih tradisional untuk membuka kunci peti besi dalam Musim 4. Kekunci kini boleh didapati di seluruh pulau untuk membuka kunci peti besi ini, memberi anda insentif yang lebih jelas untuk menjejaki satu ke bawah. Melakukannya lebih mudah dari sekarang, walaupun, kerana mereka akan muncul di peta anda sebagai ikon lubang kunci setelah mengambil kunci. Peti besi keselamatan rendah hanya memerlukan satu kunci, tetapi jika anda mahukan lebih banyak item, anda boleh memilih untuk menunggu sehingga anda mempunyai dua kunci dan boleh membuka kunci peti besi keselamatan tinggi.

Item Baru: Port-A-Bunker

Epic telah mengeluarkan port-a-fort yang kontroversial dan menggantinya dengan pilihan yang sama tetapi kelihatan lebih seimbang. Tidak seperti Port-A-Fort, Port-A-Bunker yang baru kurang memberi anda kelebihan ketinggian utama semasa pertarungan dan lebih banyak mengenai pengukuhan asli lokasi. Struktur 1×1 ini boleh digunakan untuk memberikan perlindungan yang serius kerana dinding logam dan tayar pertahanan di luar yang dapat menjadikannya sukar bagi lawan anda untuk menolak lokasi anda tanpa melantun.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Fortnite Map Bab 4 Musim 3

bab 2

Peta Pulau Battle Royale telah mengalami pergolakan besar -besaran. Kali ini, pusat masuk peta telah tenggelam di bawah paras laut, mendedahkan kedua-dua Biome hutan purba diisi dengan haiwan prasejarah dan kehidupan tumbuhan dan Runtuhan misteri.

Biome hutan tenggelam baru ini Tiga lokasi bernama baru Untuk meneroka, ditambah banyak tanda -tanda baru dan berubah. Di halaman ini Panduan Fortnite IGN, Ketahui susun atur baru Fortnite Bab 4 Musim 3 Peta Plus di mana untuk mencari semua titik minat baru untuk mendarat di musim baru ini.

Ingin tahu tentang apa lagi yang baru dalam Bab 4 Musim 3? Lihat halaman Fortnite Bab 4 musim 3 kami untuk mengetahui lebih lanjut!

Fortnite Bab 4 Musim 3 Peta

Fortnite C4S3 Map No Bg.png
Tembikar Shady Runtuhan runtuhan Kompaun Creeky

Lokasi Dinamakan Baru: Tembikar Shady

Shady stilts.png

Ini Utara Lokasi yang dinamakan dapat dijumpai di antara musim gugur dan musim sejuk di pulau itu, hanya antara benteng dan benteng kejam.

Lokasi Dinamakan Baru: Runtuhan Rumble

RUBLE RUINS.PNG

Kehancuran kuno besar telah diturunkan di bahagian barat Biome Jungle Sunken yang baru. Lokasi ini menawarkan campuran kawasan pertempuran dalaman dan luaran yang baik. Tengok itu timur laut papak yang hancur.

Lokasi Dinamakan Baru: Creeky Compound

CREEKY COMPOUND.PNG

Lokasi bernama yang lebih kecil ini boleh didapati smack-dab di tengah biome hutan baru, timur laut runtuhan runtuhan dan terus ke barat pantai slappy. Seperti namanya, menara yang agak reyot ini menawarkan sudut pandang yang hebat tetapi tidak banyak penutup.