Fortnite Naruto Rivals Skins membawa lebih banyak ninjas ke pulau itu pada 23 Jun – Gamespot, setiap kulit Naruto Fortnite yang disenaraikan dari yang paling teruk ke yang terbaik | Juara FPS

Setiap kulit naruto fortnite disenaraikan dari yang paling teruk ke yang terbaik

. Pelajar bintang dengan bakat yang jelas pada usia dini, Kakashi ditakdirkan untuk kebesaran. Hadir dalam Perang Dunia Shinobi Ketiga dan kemudian Anbu yang berbakat, Kakashi diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik dari generasi beliau.

Empat orang musuh terbesar Naruto akan datang ke kedai barang tidak lama lagi.

pada 21 Jun, 2022 jam 10:58 pagi PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Epic Games telah mengumumkan kulit Fortnite Naruto Rivals, menambah satu lagi kuartet watak dari anime ikonik ke permainan pada 23 Jun.

.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Fortnite x Naruto Shippuden Trailer (Gaara, Itachi, Hinata, Orochimaru)

Bundle Itachi dan Orochimaru akan mengandungi item berikut:

Bundle Gaara dan Hinata termasuk item di bawah:

 • Gaara kulit
  • Termasuk Kazegage kelima gaya alternatif
  • Termasuk Hinata Uzumaki dan Byakugan Gaya Alternatif

  Bundle Ninja Gear ketiga juga akan tersedia, yang akan termasuk:

  Untuk meraikan pelepasan kulit baru, Epic Games juga telah mengumumkan kembalinya peta pengembaraan Leaf Village tersembunyi serta Cabaran Komuniti Nindo. Kampung Daun Tersembunyi membolehkan pemain melawat lokasi ikonik dari Naruto sambil memperoleh XP untuk menyelesaikan pencarian. Sementara itu, Cabaran Komuniti Nindo, menambah pencarian kepada permainan standard yang akan membolehkan pemain membuka kunci Aksuki Wrap dan Manda Glider tanpa perlu membelinya.

  Naruto Saingan Kulit Set jatuh ke dalam permainan pada minggu yang sama dengan Fortnite 21.10 Patch, yang melihat Darth Vader dan Stormtroopersnya menyerang lokasi tertentu di peta dan mencabar semua pemain yang berani memasuki domain pilihannya.

  Setiap kulit naruto fortnite disenaraikan dari yang paling teruk ke yang terbaik

  Dua kulit Naruto Fortnite terbaik

  Juara FPS

  Fortnite dan Epic Games jelas peminat besar dan kerjasama. Sama ada filem, komik, atau permainan video, terdapat banyak bintang tetamu untuk dipilih dalam permainan. Salah satu penambahan terbaru ke Fortnite adalah lebih banyak kulit dari francais Naruto.

  Sejumlah ahli pasukan 7 telah ditambah pada pergaduhan pada bulan November 2021. Walau bagaimanapun, Jun 2022 menyaksikan beberapa pesaing shinobi memasuki campuran.

  Bagaimana pakaian naruto baru ini dalam bentuk Fortnite? Baca terus untuk mengetahui bagaimana setiap kulit berpangkat.

  Sebutan yang mulia untuk kulit Naruto Fortnite terbaik

  8. Gaara

  Kulit watak Gaara di Fortnite dari siri animasi Naruto

  Dikenali oleh banyak tajuk, Gaara bermula sebagai musuh Naruto. A Shinobi of Sunagakure, Gaara ditakuti sebelum dia dilahirkan. Menjadi jinchuriki Shukaku satu ekor menyebabkan dia dijauhi oleh kampungnya. Ini memberinya kebencian terhadap semua orang dan menyebabkan dia memberi tumpuan kepada menjaga dirinya. Walau bagaimanapun, setelah menemui Naruto Uzumaki, dia mengubah pandangannya setelah dikalahkan olehnya.

  Di Fortnite, Gaara menghidupkan lantai panjang, lengan merah lengan panjang yang berpecah di tengah. Di bahagian bawahnya, dia memakai bingkap hitam yang agak sederhana, dipasangkan dengan sandal di kakinya. Bling punggungnya adalah labu kuning tanda dagangannya, dan dia juga memakai jaket pelindung. Dia juga mempunyai kanji untuk “cinta” yang ditulis di dahinya dengan pasirnya.

  Ensemble ini sepadan dengan pandangannya dari Bahagian II, sebelum pendakiannya ke Kazekage. Watak Naruto ini juga mempunyai varian kulit kedua di Fortnite yang dipanggil Fifth Kazekage yang sepadan dengan penampilannya di era baru. Di sini rambutnya sedikit kemas, dan mantelnya tidak mempunyai pengawal dadanya. Ia juga sedikit lebih gelap.

  Gaara datang dalam bundle dengan hinata, dan boleh dibeli untuk 2,400 v-bucks. Dia juga datang dengan awan pasir dan labu sebagai peluncur dan bling belakang masing -masing.

  7. Itachi Uchiha

  Watak itachi dari naruto

  Penjenayah perkadaran epik, Itachi benar-benar adalah seorang yang jahat. Atau ia akan kelihatan ..

  Dahulunya Kapten di Anbu, Itachi adalah shinobi dari klan Uchiha Konohagakure. Setelah menyembelih seluruh puaknya kecuali adiknya Sasuke, Itachi menjadi penjenayah yang dikehendaki. Pada hakikatnya, Itachi sebenarnya ejen berganda. Dengan menghapuskan umatnya (termasuk ibu bapanya), dia dapat menyelamatkan nyawa saudaranya.

  Selepas melakukan kekejaman, Itachi menyertai Akatsuki, pakaian jenayah Ninja. Ini dari organisasi ini bahawa penampilan lalainya datang. Gaun hitam dan merah yang dia pakai adalah standard untuk sindiket. Menariknya, ikat kepala beliau dikurangkan, melambangkan hubungannya yang terputus dengan kampungnya.

  Pakaiannya yang lain dipanggil Black Ops dan seragam Anbu. ANBU adalah pasukan khas ninjas yang menjalankan pembunuhan dan misi penting. Di sini Itachi memakai pakaian hitam bersama -sama dengan kepingan perisai kelabu. Dia tidak mempunyai topeng tandatangan ANBU yang mereka gunakan untuk menyembunyikan identiti mereka.

  Itachi dibundel dengan Orochimaru. Bundle Skin Fortnite Naruto ini akan membebankan anda 2,200 V-bucks untuk membeli. Anehnya, topeng ops hitamnya bertindak sebagai punggungnya dalam permainan.

  6. Hinata Hyuga/Uzumaki

  Wira wanita dari naruto dengan rambut ungu dan hitam ungu

  Isteri Naruto yang sekarang, Hinata dahulunya menjadi pewaris Klan Hyuga.

  Setelah dianggap tidak sesuai untuk memimpin Warriors, Hinata menyertai Team Kurenai, yang juga dikenali sebagai Pasukan 8. Setelah bertemu Naruto dalam peperiksaan Chūnin, mereka menjadi kawan yang dipercayai selama bertahun -tahun. Pasangan itu akhirnya berkahwin pada yang terakhir: Naruto filem dan dia menyertai klan Uzumaki.

  . Di sini dia memakai jaket bertudung berwarna ungu dan putih. Rambut hitamnya yang panjang dengan pinggir lurus juga mengikatnya dengan pandangannya. .

  Pandangan kedua Hinata adalah selepas perkahwinannya dengan Naruto, oleh itu perubahan nama terakhirnya. Di sini rambutnya jauh lebih pendek dan dia memainkan hoodie yang dipotong di atas kemeja putih. Bahagian bawahnya terdiri daripada skirt khaki dan stoking hitam panjang.

  Walaupun gambar yang disenaraikan di sini menunjukkan Hinata menjadi agak tegas, wataknya juga boleh menjadi sangat comel. Dia pasti seorang pesaing untuk muncul di senarai Kawaii Fortnite yang paling banyak.

  Pemain juga boleh menghidupkan atau mematikannya, mengubah butiran mata. Byakugan adalah kuasa yang membolehkan orang mempunyai bidang penglihatan 360. Keupayaan ini adalah tanda dagangan pasukan kurenai.

  Kulit Hinata dibundel dengan Gaara dalam Bundle Naruto di Fortnite, dan mempunyai ranselnya sendiri tetapi tidak ada Glider.

  5. Sasuke Uchiha

  Sasuke dengan tali pinggang tali ungu

  Adik lelaki “pengkhianat” Itachi, Sasuke adalah salah seorang ahli terakhir yang hidup dari klannya. Sasuke menjadikannya misi untuk membalas dendam rakyatnya dan ibu bapanya dengan menghapuskan abangnya. Dia akhirnya menyertai Pasukan 7 dan menjadi kawan baik dengan Naruto sendiri. Hausnya untuk membalas dendam mengasingkannya dari kawan -kawannya, dan dia segera membelot dari Konoha. Selepas Perang Dunia Shinobi keempat, dia kembali ke Konoha sebagai Kage yang menyokong.

  Seperti banyak watak Naruto, Sasuke mempunyai beberapa penampilan yang berbeza di seluruh manga dan anime. Ini disebabkan terutamanya oleh jumlah peristiwa yang berubah-ubah di dunia yang berlaku. Acara ini juga berlaku dalam jangka masa yang panjang. Fortnite nampaknya telah memodelkan Sasuke selepas penampilan Bahagian II dan Shippudennya.

  Di sini dia memakai baju terbuka dengan seluar biru gelap, dijamin dengan tali pinggang tali chunky. “Seragam” ini adalah orang -orang yang mengikuti Sannin Orochimaru, dengan Sasuke dibimbing olehnya pada masa ini. Tidak seperti kulit Naruto yang lain di Fortnite, Sasuke hanya mempunyai satu gaya pakaian utama.

  Sebaliknya, pemain dapat mengubah warna mata merah mereka menjadi ungu kelabu dengan menggunakan Rinnegan Stye. Di Naruto, Rinnegan adalah salah satu mata dari tiga dōjutsu yang hebat. Mereka yang menggunakannya dapat melihat chakras dan menguasai mana -mana jutsu dan semua transformasi alam. Sasuke memperoleh Rinnegannya dari semangat Chakra Hagoromo, tetapi boleh dibanjiri oleh kuasa ini dengan mudah.

  Sasuke dibundel dengan isterinya Sakura, dan mempunyai Demon Wind Shuriken dan Snake Sword termasuk.

  4. Sakura Harano

  Sakura watak naruto comel dengan rambut merah jambu dan seluar putih

  Isteri Sasuke entri sebelumnya, Sakura pada mulanya menyangka dia tidak akan menjadi ninja. A kunoichi (ninja perempuan) Konohagakure, dia kini menjadi tuan perubatan-nin.

  Pada mulanya watak pemalu dan tidak percaya, Sakura mempunyai pertumbuhan yang nyata mengenai kisah Naruto. Selepas menyertai Akademi Konoha, dia berkawan dengan Ino Yamanaka dan mempunyai minat cinta di Sasuke Uchiha. Seperti kebanyakan pelakon Naruto yang lain, pakaiannya mencerminkan apa yang dia kelihatan seperti di Bahagian II/Shippuden.

  Dalam kulit Naruto Fortnite ini, dia memakai pakaian Qipao merah tanpa lengan dan seluar pendek legging hitam yang diliputi oleh rok apron. Dia juga mempunyai sarung tangan shiruken, sarung tangan hitam, dan kasut tinggi lutut.

  Sekali lagi tema biasa untuk Pasukan 7, pakaian kedua beliau adalah Perang Dunia Keempat Keempat. Pada ketika ini, dia telah berkahwin dengan Sasuke, mengadopsi nama terakhirnya, dan mempunyai anak. Dia kini memakai pakaian Qipao yang berbeza yang lebih lama dan mempunyai bingkap ¾ panjang. Rambut merah jambu yang halus juga sedikit lebih lama dan diluruskan, dan dia tidak lagi memakai sarung tangan.

  Perincian yang sangat kecil adalah tanda rombus di dahinya. Ini adalah kekuatan seratus meterai yang diperolehnya semasa Perang Dunia Shinobi Keempat. Meterai ini akan meningkatkan kekuatan teknik penggunanya, oleh itu namanya, dan dikaitkan dengan Katsuyu Summoning.

  Sakura boleh dibeli dengan suaminya untuk 2,200 V-bucks dan dilengkapi dengan jubahnya sebagai Bling Back.

  Kulit 3 Naruto Fortnite teratas

  3. Naruto Uzumaki

  Kulit watak Naruto di Fortnite

  Wira titular dan ikon anime/manga, Naruto Uzumaki mempersonifikasikan apa yang sepatutnya wira. Sama seperti entri pertama kami Gaara, Naruto dijauhi oleh rakyatnya sejak lahir kerana keadaan yang sama. Uzumaki dijadikan jinchūriki dari sembilan ekor ketika dia dilahirkan, kuasanya menyebabkan penduduknya takut kepadanya.

  Bermimpi Menjadi Hokage, Naruto menyertai Team Kakashi dan bekerja tanpa mengenal penat lelah untuk membuktikan dirinya. Umatnya akhirnya menerimanya, dan menggelarnya sebagai wira daun tersembunyi. Setelah memainkan peranan penting dalam Perang Dunia Shinobi keempat, dia memperoleh gelaran Hokage Ketujuh.

  Mengikut norma, kulit utama Naruto di Fortnite didasarkan pada Visual Bahagian II/Shippudennya. Oleh itu, dia mengetepikan jingga oren dan hitam yang dikenali dengan bahagian bawah yang sepadan. Ini berbeza dengan rambut berambut perang yang cerah dan ikat kepala besar.

  Naruto sebenarnya kehilangan lengannya di FSWW, seperti juga Sasuke, tetapi menggantikannya dengan prostetik. Inilah sebabnya dalam pakaian Hokage ketujuhnya tangan kirinya dilindungi dalam pembalut. Sekarang lebih tua dan lebih bijak, Naruto memakai warna yang sama tetapi dalam bentuk yang berbeza. Dia kini memaparkan zip jingga, tanjung putih, dan bahagian bawah hitam.

  Naruto dibundel dengan rakan baiknya Kakashi, dan akan membuat anda kembali 2,100 V-bucks.

  2. -Runner-up ke kulit Naruto teratas di Fortnite

  Pakaian jahat Orochimaru

  Pemburu keabadian, Orochimaru mempunyai nafsu yang nyata untuk kuasa. Salah Sannin Konohagakure (Ninjas Legenda), Orochi menentang rakyat Konoha setelah ditangkap bereksperimen pada mereka.

  Selama bertahun -tahun dia membalas dendam terhadap mereka tetapi akhirnya melihat matlamatnya tidak mungkin. Sejak itu, dia telah mengawasi bekas perantisnya, Sasuke Uchiha.

  Di dalam dunia Fortnite, Orochimaru mempunyai dua penampilan yang berbeza. Kulit Naruto Fortnite standardnya sepadan dengan penampilannya yang hilang (ninjas yang meninggalkan kampung mereka). Ini terdiri daripada kemeja-T-shirt dan bingkap hitam, yang ditutupi dengan jubah kelabu yang buruk. Ini semua dipegang bersama oleh tali tali ungu tebal.

  Seperti Itachi dan Kakashi, pakaian alternatif Orochimaru adalah hari -hari Anbu. Daripada hanya dipanggil ops hitam, ini disebut sebagai gaya era daun tersembunyi. Pakaiannya di sini adalah sama dengan rakannya Ninja, pakaian hitam dengan perisai kelabu.

  Syukur. Namun dia mempunyai emote yang dipanggil ular bayangan yang menarik di mana dia menghidupkan tangan kanannya menjadi beberapa ular.

  Orochimaru datang dalam bundle dengan Itachi, dan akan menelan belanja 2,200 V-buck untuk membuka kunci.

  1. Kakashi Hatake – Kulit Naruto Fortnite terbaik

  Kulit Naruto Fortnite terbaik yang boleh anda beli adalah Kakashi dengan perisai di

  Shinobi yang dikuasai oleh ramai, Kakashi Hatake adalah pahlawan yang hebat dan pemimpin yang lebih besar. Pelajar bintang dengan bakat yang jelas pada usia dini, Kakashi ditakdirkan untuk kebesaran. Hadir dalam Perang Dunia Shinobi Ketiga dan kemudian Anbu yang berbakat, Kakashi diiktiraf sebagai salah satu yang terbaik dari generasi beliau.

  Kakashi telah memainkan peranan yang sama sepanjang penampilannya, dengan kulit Naruto Fortnite lalai yang mencerminkan ini. Bawahnya adalah bahagian atas dan bawah hitam biasa, dengan patch berputar merah di lengan. Ini dilindungi oleh jaket khakinya, dengan sarung tangan hitam, ikat kepala besar, dan facemask.

  Headbandnya melintasi matanya, menyembunyikan kecederaannya dari TSWW. Dalam konflik itu, dia kehilangan mata kirinya sambil melindungi rakannya Obito dari serangan menyelinap dari Taiseki.

  Kulit kedua di Fortnite, Black Ops, adalah pakaian ANBU standard yang dilihat di Naruto. Ia sangat serupa dengan Orochimaru, tetapi Kakashi dilengkapi dengan pengawal lengan bawah. Di sini Kakashi tidak menyembunyikan parut pertempurannya dan menjauhkan diri dengan ikat kepala. Dia bagaimanapun menjaga facemasknya.

  Boleh dikatakan penampilannya yang paling keren adalah penambahan topengnya kepada pakaian ops hitam. Ini menyembunyikan seluruh wajahnya, menjadikannya pembunuh tanpa nama dan menakutkan. Di samping menjadi kulit Naruto Fortnite yang terbaik, kami juga mendapati pakaiannya cukup baik untuk meletakkannya di tempat #1 pada senarai semua kulit anime Fortnite.

  Membungkus senarai peringkat peringkat kami setiap kulit Naruto Fortnite

  Dan itu menyimpulkan senarai peringkat peringkat kami setiap kulit Naruto Fortnite! Naruto adalah anime ikonik dan popular, jadi tidak hairanlah bahawa terdapat banyak kulit berdasarkan siri ini. Semua pakaian ini hebat dengan cara mereka sendiri, tetapi ada yang pasti bangkit di atas selebihnya.

  Kulit Naruto mana yang terdapat di Fortnite adalah kegemaran anda? Beritahu kami dalam komen di bawah!

  Untuk kajian kulit Fortnite yang lain, lihat kedudukan kami setiap kulit asing di Fortnite.

  John telah bermain permainan video selama hampir 30 tahun. Dari zaman semut sim sehingga sekarang, dia menjadi peminat hampir semua genre permainan video, termasuk permainan FPS. Dia telah melaporkan mengenai permainan baru dan lama sebagai projek semangat dan benar-benar hanya dapat memaklumkan dan membimbing pemain lain yang berfikiran sama.