Fortnite Naruto Cabaran: Cara Mendapatkan Mata Nindo dan Buka Kurama Glider dan Ganjaran Lain, Fortnite Naruto Nindo Challenges Guide | PC Gamer

Cara Melengkapkan Cabaran Fortnite Nindo dan Dapatkan Glider Kurama Percuma

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Fortnite Naruto Cabaran: Cara Mendapatkan Mata Nindo Dan Buka Kunci Kurama Glider dan Ganjaran Lain

Epic baru -baru ini mengeluarkan v18.40 Kemas kini untuk Fortnite Bab 2 Musim 8. Kemas kini tweak beberapa pilihan permainan dan gangguan kecil yang tetap. Walau bagaimanapun, perhatiannya ditetapkan semasa ketibaan Naruto ke pulau itu.

Ninja dari kampung daun tersembunyi telah diusir selama hampir seluruh musim sebelum Epic melepaskannya. Kerjasama Fortnite X Naruto adalah yang terbesar untuk Bab 2 Musim 8, dan ia telah mengeluarkan beberapa kosmetik dan berkas untuk pemain di kedai item.

Memanggil semua ninjas dari seluruh dunia, cabaran Nindo ada di sini!

Daftar, menyelesaikan cabaran harian dan dapatkan mata untuk membuka kunci ganjaran dalam permainan, seperti Kurama Glider!

12:30 petang · 18 Nov, 2021

Satu set pencarian baru bernama Nindo Challenges juga telah dikeluarkan, dan pemain boleh mendapatkan item dalam permainan eksklusif, termasuk Kurama Glider, secara percuma.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Fortnite Nindo Challenge: Panduan Lengkap untuk Pemain

Melengkapkan Cabaran Nindo Fortnite tidak akan banyak masalah bagi pemain. Walau bagaimanapun, mereka dikehendaki mengikuti langkah -langkah yang terlibat dengan betul untuk memenuhi syarat untuk melengkapkan misi dan menuntut ganjaran.

Naruto Shippuden membawa cabaran Nindo ke Fortnite! Ikuti cara Ninja Naruto Uzumaki dan selesaikan cabaran untuk mendapatkan barang bertema dalam permainan Naruto seperti emotes, peluncur dan skrin memuatkan.

Sebelum memulakan perjalanan untuk menyelesaikan pencarian, para penggali harus melawat laman web rasmi Fortnite Nindo untuk mendaftar untuk pencarian. Kecuali langkah ini selesai, Epic akan merasa sukar untuk memberi ganjaran kepada pemain walaupun mereka menyelesaikan misi dengan tekun.

Pencarian Nindo Fortnite bermula pada 17 November dan akan berlangsung sehingga 21 November. Setiap hari ganjaran baru akan dikunci oleh pemaju. Kurama Glider dibuka pada hari lima, dan pemain boleh mendapatkannya secara percuma dengan mendapatkan 35 mata dalam sehari.

Setiap penghapusan akan memberi mereka satu titik. Ini bermakna bahawa gelung perlu mempunyai 35 penghapusan dalam sehari untuk layak mendapatkan Kurama Glider. Pencarian adalah cakewalk bagi mereka yang menghabiskan banyak masa di Fortnite. Walau bagaimanapun, mereka yang tidak biasa memerlukan sedikit masa untuk menyelesaikan pencarian.

Bersama Kurama Glider, The Fortnite Nindo Quest mempunyai beberapa barang dalam permainan lain yang akan dimenangi.

Senarai terperinci mengenai ganjaran untuk menyelesaikan pencarian Fortnite Nindo dan langkah -langkah yang terlibat disenaraikan di bawah:

 • Naruto Emoticon – Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 1
 • Sakura Emoticon – Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 2
 • Sasuke Emoticon – Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 3
 • Kakashi Emoticon – Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 4
 • Kurama Glider – Lengkapkan Milestone Harian (Dapatkan sekurang -kurangnya 35 mata dalam satu hari)
 • Skrin Memuatkan Kerja Shinobi – Lengkapkan peristiwa penting setiap hari (dapatkan sekurang -kurangnya 35 mata dalam satu hari)

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Cara Melengkapkan Cabaran Fortnite Nindo dan Dapatkan Glider Kurama Percuma

Fortnite Nindo Naruto

Cabaran Nindo Fortnite ada di sini, semuanya sebagai sebahagian daripada acara Crossover Fortnite X Naruto. Melengkapkan Cabaran Nindo adalah tiket anda untuk memperoleh beberapa kosmetik Naruto percuma, termasuk empat emotikon yang berbeza dan juga Kurama Glider. Betul, anda juga boleh menunggang syaitan musang gergasi ke dalam pertempuran secara percuma. Permainan video liar, lelaki.

Di bawah, kami mendapat panduan mengenai cara menyelesaikan cabaran Fortnite Nindo. Jika anda tidak tahu, “Nindo” bermaksud “Ninja Way,” yang masuk akal untuk crossover Naruto, kerana perjalanannya adalah tentang menjadi presiden ninjas.

Fortnite Nindo Cabaran: Langkah Pertama

Langkah pertama anda dalam menyelesaikan cabaran Nindo Fortnite adalah pergi ke laman web rasmi Fortnite (https: // thenindo.Fortnite.com/en/) dan daftar dengan akaun anda. Ini akan membolehkan Epic menjejaki kemajuan anda dan menghantar ganjaran anda kepada anda.

Cabaran Nindo akan berlangsung dari Rabu 17 November hingga akhir Ahad 21 November. Ganjaran baru akan disediakan setiap hari.

Leret ke tatal secara mendatar

Ganjaran Cara mendapatkannya
Naruto Emoticon Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 1
Sakura Emoticon Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 2
Sasuke Emoticon Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 3
Kakashi Emoticon Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada hari ke -4
Kurama Glider Lengkapkan peristiwa penting setiap hari (dapatkan sekurang -kurangnya 35 mata dalam satu hari)
Skrin Memuatkan Kerja Shinobi Lengkapkan peristiwa penting setiap hari (dapatkan sekurang -kurangnya 35 mata dalam satu hari)

Bimbang kehilangan salah satu ganjaran? Berita Baik: Anda masih boleh mendapatkannya jika anda mendapat sekurang -kurangnya dua mata pada hari 5 cabaran Nindo.

Cara Mendapatkan Glider Kurama Percuma di Fortnite Nindo

Jadi bagaimana anda mendapatkan diri anda Kurama Glider percuma dan menunggang rubah sembilan ekor untuk pertempuran Royale kemuliaan? Anda perlu memperoleh 35 mata dalam satu hari. Bagaimana anda mendapat mata? Dengan mendapat penghapusan. Ya, itu bermakna anda perlu mendapatkan 35 penghapusan dalam satu hari.

Saya tidak pasti jika anda boleh mendapatkan mata Nindo dalam mod Rumble Team Fortnite, tetapi ia tidak mengatakan bahawa itu akan menjadi salah satu cara yang lebih mudah untuk menjaringkan penghapusan kerana anda dapat memberi respon dan melawan pasukan pemain musuh yang lebih besar.

Sekiranya anda gagal menghadapi cabaran Nindo atau hanya tidak merasa seperti menyertai, anda sentiasa boleh mengambil Kurama Glider di kedai item Fortnite untuk beberapa V-Bucks.

Jangan lupa untuk melihat panduan kami terhadap cabaran Naruto Fortnite.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Joseph Knoop

Joseph Knoop adalah seorang penulis lepas yang mengkhususkan diri dalam semua perkara di Fortnite di PC Gamer. Sarjana Kod Kreatif dan Misi Mingguan Fortnite, Joe sentiasa bersedia dengan sudu di Boba Fett atau John Wick atau sesiapa yang datang ke Fortnite minggu ini. Ini dengan campuran pelega dan kekecewaan bahawa dia belum lagi menjadi kulit Fortnite sendiri. Selalu ada musim depan.

Cyberpunk 2077 Cheats belum wujud untuk 2.0 Kemas kini atau Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 Petua: 12 perkara yang perlu diketahui untuk cyberpunk 2.0 dan Phantom Liberty

Cara Mendapatkan Ganjaran Naruto Fortnite Percuma: Panduan Acara Cabaran Nindo

Kakashi Hatake di Crossover Fortnite Naruto

Kerjasama Fortnite X Naruto akhirnya di sini, dan pemain boleh mendapatkan item bonus dengan menyelesaikan cabaran Nindo. Berikut adalah cara mendaftar untuk cabaran Naruto dan menyelesaikannya di Fortnite Season 8.

Selepas berbulan -bulan kebocoran dan khabar angin, kerjasama Fortnite X Naruto akhirnya tiba dengan musim 8 18.40 kemas kini. Hab Kreatif telah diberikan baik pulih Naruto, bom kertas Kunai boleh didapati dalam mod biasa, dan terdapat banyak kosmetik baru di kedai item.

Artikel berterusan selepas iklan

Juga, ada acara cabaran nindo. Untuk setiap hari acara itu, Naruto, Sasuke, Sakura, dan Kakashi akan membuat anda cabaran dan anda akan menerima ganjaran untuk mendapatkan mata dan mencapai kejayaan.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah semua yang anda perlu ketahui mengenai acara cabaran Nindo termasuk tarikh akhir, cara mendaftar, cabaran, dan ganjaran.

 • Fortnite x Naruto Nindo Challenge Start & Date Akhir
 • Cara mendaftar untuk Fortnite X Naruto Nindo Challenges
 • Cara Melengkapkan Cabaran Fortnite X Naruto Nindo
 • Fortnite X Naruto Nindo Challenge Ganjaran

Fortnite x Naruto Nindo Challenge Start & Date Akhir

Fortnite Naruto Team 7

Cabaran Nindo Fortnite X Naruto terus hidup 17 November dan akan bertahan sehingga 21 November pada 9:59 pm pt / 11:59 PM ET / 4:59 AM GMT (22 November).

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Cara Melengkapkan Pencarian Punchcard Watak Musim 8 Fortnite

Cabaran baru akan tiba setiap hari, jadi pastikan untuk terus melawat tapak untuk memeriksa cabaran yang anda perlukan untuk menyelesaikannya. Dan cabaran hanya berlangsung sehari, jadi pastikan anda tidak ketinggalan.

Walau bagaimanapun, anda boleh mengejar ganjaran yang tidak dijawab dengan memperoleh sekurang -kurangnya dua mata pada hari ke 5.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara mendaftar untuk Fortnite X Naruto Nindo Challenges

Fortnite Naruto Shinobi Kerja Memuatkan Skrin

Cabaran Nindo Fortnite sebenarnya tidak dijumpai di Fortnite sendiri, pemain perlu menuju ke laman web Nindo untuk mendaftar dan menjejaki mereka.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Leak mendedahkan Bab 3 ditetapkan untuk tiba selepas musim 8

Dari sini, anda dapat melihat cabaran dan ganjaran, serta menjejaki kemajuan anda. Berikut adalah cara mendaftar untuk cabaran Naruto Nindo:

 1. Pergi ke laman web Nindo
 2. Tekan butang ‘Daftar’ dan log masuk dengan akaun permainan epik anda
 3. Lengkapkan tugas ‘Naruto’ yang dipamerkan
 4. Jika kemajuan anda tidak dipaparkan, klik pada ‘Periksa Statistik Saya’ untuk menyegarkannya

Mendapatkan satu titik akan memberi anda emotikon untuk hari itu, dan kemudian anda boleh terus maju untuk memukul tonggak dan mendapat ganjaran.

Cara Melengkapkan Cabaran Fortnite X Naruto Nindo

Fortnite Naruto Kurama Glider

Cabaran pertama ditetapkan oleh Naruto sendiri, di mana dia hanya meminta anda Dapatkan penghapusan. Mencapai satu akan memberi ganjaran kepada anda dengan emotikon naruto eksklusif, dan mencapai 35 akan memberi anda ganjaran terakhir.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Semua lokasi NPC di Fortnite Season 8

Cabaran baru akan hidup setiap hari, dengan yang sebelumnya hilang sekali hari berakhir. Oleh itu, pastikan anda menyemak laman web Nindo setiap hari untuk cabaran yang akan datang dari Sasuke, Sakura, dan Kakashi

Fortnite X Naruto Nindo Challenge Ganjaran

Fortnite Naruto, Sasuke, Sakura, dan Kakashi Emoticons

Pemain Fortnite boleh mendapatkan emotikon bertemakan Naruto untuk menyertai setiap hari acara dan akan mendapat Kurama Glider dan Skrin Memuatkan Kerja Shinobi kerana mencapai kejayaan pada hari tertentu.

 • Baca lebih lanjut:Cara memusnahkan perapian di Fortnite Season 8 Punchcard Quest

Berikut adalah ganjaran untuk menyelesaikan cabaran setiap hari.

Artikel berterusan selepas iklan

Cabaran Ganjaran
Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 1 Selamat Naruto Emoticon
Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 2 SAD SAKURA EMOTICON
Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada Hari 3 Emoticon Sasuke marah
Dapatkan sekurang -kurangnya satu mata pada hari ke -4 Terkejut Kakashi Emoticon
Dapatkan sekurang -kurangnya dua mata pada hari ke 5 Semua Cabaran Harian Emoticon Anda belum memperoleh
Mencapai kejayaan harian pada bila -bila masa Kurama Glider & Shinobi Teamwork Memuatkan Skrin

Skrin pemuatan kerja berpasukan Kurama Glider & Shinobi boleh didapati di kedai item sehingga mencapai pencapaian harian akan menjimatkan 1,200 V-buck kekalahan. Oleh itu, pastikan untuk mendaftar masuk dan cuba menyelesaikannya sebelum 21 November!

Artikel berterusan selepas iklan

Dan itu sahaja yang kita tahu mengenai cabaran Fortnite X Naruto Nindo! Anda juga boleh melihat di mana untuk mencari kereta membeli -belah di Fortnite Season 8.

Kredit Imej: Permainan Epik