Fortnite Musim 3: Tarikh dan Masa Mula; Semua butiran – Meristasi, Bilakah Fortnite Season 4 bermula, dan Musim 3 Akhir? Meristasi

Bilakah Fortnite Season 4 bermula, dan musim 3 berakhir

Permainan Epic telah menjadikannya tabiat semasa Bab 3 bahawa peralihan antara musim berlangsung pada hujung minggu, dengan akhir musim yang dipersoalkan pada hari Sabtu dan permulaan yang akan datang pada hari Ahad, satu hari kemudian. Dalam erti kata lain: Kecuali permainan epik itu sendiri menyampaikan sesuatu mengenainya, pada masa ini, kita harus mengambil perhatian pada tarikh yang ditunjukkan oleh permainan itu sendiri: akhir musim adalah pada 17 September 2022, dan permulaan yang baru Musim pada 18 September 2022. Pada masa menulis artikel ini, kita tidak tahu sama ada akan ada acara akhir musim, walaupun dengan ketibaan patch 21.50 pada hari Selasa, 30 Ogos kita sepatutnya mempunyai beberapa petunjuk mengenainya.

Fortnite Musim 3: Tarikh dan Masa Mula; Semua butiran

Fortnite ditutup untuk penyelenggaraan selepas akhir acara musim 2. Kami memberitahu anda apabila mungkin bermain semula dengan Fortnite Season 3.

Kemas kini: 5 Jun, 2022 12:05 EDT

Fortnite Season 2 Bab 3 telah berakhir, dan permainan telah berpindah ke Musim 3 yang baru. Walau bagaimanapun, ia tidak boleh dimainkan selepas menamatkan acara akhir musim lalu: permainan menunjukkan kepada kami skrin pemuatan beberapa cendawan dan latar belakang laut, disertai dengan legenda yang akan diteruskan. Soalan biasa pada masa ini adalah ketika Fortnite Season 3 bermula? Dalam berita ini, kami memberi anda jawapan.

Fortnite Musim 3 Tarikh dan Masa Mula

Fortnite Season 3 Bab 3: Vibin ‘bermula pada hari Ahad, 5 Jun 2022. Ini disahkan oleh Epic Games dalam catatan blog mengenai konsert yang akan datang Gen Hoshino. Masa di mana ia bermula belum dijelaskan; Pada masa -masa terdahulu, apabila peristiwa berakhir, terdapat undur di Fortnite yang menunjukkan masa permulaan. Kali ini tidak ada undur; Hanya skrin pemuatan latar belakang laut.

Walau bagaimanapun, diberi preseden, kami tidak merasa terlalu jauh untuk mengandaikan bahawa Fortnite Season 3 Bab 3 akan bermula sekitar 4:00 pagi ET pada hari Ahad, 5 Jun. Pada masa ini Fortnite Patch 21.00 akan tersedia untuk dimuat turun. Kali ini akan datang di seluruh Amerika Syarikat:

Fortnite Musim 3: Tarikh dan Masa Mula; Semua butiran

Untuk dapat memberi komen, anda mesti didaftarkan dan log masuk. Lupa kata laluan?

Bilakah Fortnite Season 4 bermula, dan musim 3 berakhir?

Terdapat beberapa minggu lagi, tetapi kami memberitahu anda ketika Fortnite Season 4 bermula dan Bab 3 Musim 3 berakhir. Tarikh dan semua maklumat yang tersedia setakat ini, di sini.

Kemas kini: 29 Ogos, 2022 19:49 EDT

Beberapa minggu ditinggalkan sehingga akhir Fortnite Season 3 dan permulaan Musim 4. Dalam berita ini, kita membersihkan beberapa keraguan berulang yang biasanya wujud dalam hal ini dalam peringkat musim ini, termasuk ketika musim 4 bermula dan ketika musim 3 berakhir:

Bilakah Fortnite Season 4 bermula, dan bilakah musim 3 berakhir?

Satu -satunya maklumat yang tersedia mengenai ketika Fortnite Season 4 Bab 3 bermula adalah apa yang ada dalam tab Battle Pass permainan dari awal musim. Menurut permainan itu sendiri, Fortnite Season 3 Bab 3 berakhir pada hari Sabtu, 17 September 2022, sehingga dapat diharapkan musim 4 akan dimulakan pada hari berikutnya, Ahad, 18 September 2022.

Permainan Epic telah menjadikannya tabiat semasa Bab 3 bahawa peralihan antara musim berlangsung pada hujung minggu, dengan akhir musim yang dipersoalkan pada hari Sabtu dan permulaan yang akan datang pada hari Ahad, satu hari kemudian. Dalam erti kata lain: Kecuali permainan epik itu sendiri menyampaikan sesuatu mengenainya, pada masa ini, kita harus mengambil perhatian pada tarikh yang ditunjukkan oleh permainan itu sendiri: akhir musim adalah pada 17 September 2022, dan permulaan yang baru Musim pada 18 September 2022. Pada masa menulis artikel ini, kita tidak tahu sama ada akan ada acara akhir musim, walaupun dengan ketibaan patch 21.50 pada hari Selasa, 30 Ogos kita sepatutnya mempunyai beberapa petunjuk mengenainya.

Nantikan Meristasi Amerika Syarikat untuk semua maklumat yang berkaitan dengan musim depan Fortnite.

Sumber | Fortnite Battle Royale

Bilakah Fortnite Season 4 bermula, dan musim 3 berakhir?

Fortnite Bab 3 Musim 3 Anggaran Tarikh Siaran dan Perlanggaran Masa Pelepasan Acara Langsung

Inilah ketika musim sekarang akan berakhir, dan apabila anda dapat mengakses acara perlanggaran.

Panduan oleh penyumbang Jake Green
Diterbitkan pada 27 Mei 2022

Fortnite Bab 3 Musim 3 berada di cakrawala, dan terima kasih kepada beberapa yang menggoda oleh permainan epik, dan kini mendedahkan sepenuhnya acara langsung yang akan datang, kami mempunyai idea tentang apa yang boleh disimpan.

Sepanjang Fortnite Bab 3 Musim 2, kami telah melihat Tujuh Melawannya dengan Pasukan IO, dengan peta menjadi Warzone di sekitar menara yang condong.

Halaman ini memberikan a Masa pelepasan untuk acara Live Collision, Dan apa yang dapat kita harapkan setelah musim baru mendarat.

 • Fortnite Bab 3 Musim 3 Anggaran Tarikh Siaran
 • Fortnite Collision Live Live Acara Masa
 • Apa yang boleh kita harapkan dari Bab 3 Musim 3?

Perlu diingat bahawa dengan musim -musim baru biasanya terdapat tempoh downtime yang besar. Sebelum ini, ini telah selama 36 jam, dengan pemain hanya dapat menonton lubang hitam sementara dalam permainan.

Apa yang boleh kita harapkan dari Bab 3 Musim 3?

Butiran rasmi jarang berlaku pada apa yang dapat kita harapkan dari Fortnite Bab 3 Musim 3. Setakat ini, kami hanya mempunyai penggoda ringkas dari permainan epik, menunjukkan gelombang audio yang diputarbelitkan dan kemudian logo untuk pemimpin pasukan mecha. Acara Perlanggaran kini telah diumumkan sepenuhnya, dengan karya seni yang mengesahkan kepulangan pemimpin pasukan mecha dan keistimewaan. Tahan ketat untuk pertempuran sifar titik.

Pada 4 Jun, anda akan diangkut ke pengalaman yang keluar dari dunia ini.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang terakhir kita melihat beruang robot raksasa adalah sebagai sebahagian daripada akhir musim pada tahun 2019. Semasa pertarungan ini, kami melihat Pemimpin Pasukan Mecha mengalahkan The Devourer, sebelum melancarkan ke angkasa, dipandu oleh Singularity.

Dengan Musim 2 yang memberi tumpuan kepada pertempuran antara IO dan Tujuh, kami bertaruh pada akhir tindakan yang penuh, berakhir dengan kembalinya pemimpin pasukan mecha. Sekarang bahawa tujuh telah diturunkan sepenuhnya, taruhannya tinggi.

Baru -baru ini, dan dalam perjalanan hingga akhir musim sekarang Fortnite, lokasi baru telah muncul. Sekiranya anda menuju ke Loot Lake, anda akan menemui kawasan baru yang dibasuh di peta. Ini adalah collider, yang dapat anda lihat dalam imej di atas.

Collider pada dasarnya adalah pangkalan IO yang besar dengan menara besar di pusatnya. Anda boleh mendapatkan udara jika anda melompat dan mengelilingi menara, membolehkan anda terbang ke lokasi lain yang bernama. Terdapat juga pengimbas yang dapat dijumpai di sana.

Mungkin lebih banyak penggantungan akan datang dalam seminggu menjelang acara perlanggaran. Sama ada cara – pastikan anda mendapat semua yang anda mahu lakukan sebelum bab 3 musim 2 hilang untuk kebaikan!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Android Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Telefon Windows Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 7 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Jake adalah penulis lepas yang sebelum ini mengetuai panduan untuk USG dan Rock Paper Shotgun. Dia menghabiskan hari-harinya bermimpi tentang X-Files Dating-Sim dan akan bermain secara literal mana-mana permainan dengan monyet di dalamnya.