Fortnite merujuk rakan – bagaimana untuk mendapatkan kulit Xander | Pcgamesn, Fortnite merujuk rakan | Cara merujuk dan mendapatkan kulit Xander percuma | Radio Times

Cara merujuk rakan di Fortnite dan dapatkan kulit Xander percuma

Contents

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa cabaran tidak selesai apabila anda menyelesaikan teka -teki dan memasuki ruang utama. Terdapat artifak di dalam yang memberikan 250 bar emas, tetapi lebih penting lagi, ada pintu rahsia di sebelah kanan artifak ini. Pintu masuk tersembunyi oleh semak hijau.

Fortnite merujuk rakan – bagaimana untuk mendapatkan kulit xander

Fortnite merujuk rakan: Kulit Xander dengan kedua -dua topeng dan menutup varian, bersama gelembung pertuturan dengan ikon orang dan tanda tambah di atasnya

Ingin tahu bagaimana Fortnite merujuk kempen rakan berfungsi? Anda boleh mendapatkan kulit Xander percuma dengan bermain dengan rakan -rakan yang tidak menyentuh permainan Battle Royale dalam beberapa ketika, seperti yang dijelaskan di bahagian Berita di menu utama. Sudah tentu, memandangkan usia permainan, ia boleh menjadi jualan yang sukar, tetapi semua orang suka mendapatkan kulit Fortnite percuma tanpa membayar wang sebenar.

Nasib baik, anda mempunyai sedikit masa untuk memujuk mereka, sebagai Fortnite merujuk rakan Kempen berjalan sehingga 11:59 PST pada 10 Januari 2023 atau 02:59 EST / 07:59 GMT / 08:59 CET pada 11 Januari 2023. Selagi anda mendaftar pada tarikh ini, anda dan rakan -rakan yang anda jemput sehingga 11:59 PST pada 19 Februari, 2023 atau 02:59 EST / 07:59 GMT / 08:59 CET pada 20 Februari 2023 untuk menyelesaikannya cabaran. Sudah tentu, anda perlu menyedari beberapa komplikasi dengan kempen promosi ini, jadi kami akan meneruskan semua butiran yang berkaitan di bawah.

Fortnite merujuk rakan: Rujuk laman web rakan yang menunjukkan kemajuan ke arah ganjaran untuk kempen dan butang untuk menambah rakan di bawahnya

Cara merujuk rakan di Fortnite

Untuk mula merujuk rakan di Fortnite, anda perlu membolehkan akaun kedai Epic Games anda di Fortnite rasmi merujuk laman web rakan. Seterusnya, anda perlu menyambung rakan dengan menambah sehingga lima daripada mereka menggunakan butang tambah rakan atau kongsi jemputan pada halaman seterusnya selepas log masuk. Rakan -rakan ini mesti bermain kurang dari dua jam “A Core Fortnite Battle Royale atau Zero Build Game Senarai main dalam 30 hari terakhir”.

Apa itu pengadil di Fortnite merujuk rakan?

Laman web merujuk kepada “pengadil” sebagai sebahagian daripada deskripsi cabaran. Dalam hal ini, pengadil adalah orang yang anda jemput untuk mengambil bahagian dalam kempen promosi ini. Rujukan hanya dapat memperoleh kemajuan dalam cabaran ini semasa bermain dengan pengadil mereka. Pengadil juga boleh menyertai cabaran yang sama untuk mendapatkan ganjaran yang sama, tetapi mereka juga tidak boleh menjadi perujuk dengan menjemput orang lain.

Fortnite merujuk ganjaran rakan

Berikut adalah semua Fortnite merujuk ganjaran rakan dan bagaimana untuk mendapatkannya:

 • Xander Spray – Buat sambungan dengan menambahkan rakan Fortnite
 • Xander Wrap – Main satu permainan di Fortnite dengan pengadil anda
 • Xander kembali bling – Tempat di 10 teratas enam kali dengan pengadil anda
 • Xander Pickaxe – Hilangkan 45 lawan dengan pengadil anda
 • Pakaian Xander – kedua -dua anda dan pengadil anda perlu memperoleh 60 tahap dalam mana -mana lulus pertempuran

Semua cabaran ini memerlukan anda bermain dengan rakan anda di Battle Royale atau mod membina sifar seperti duos, trio, atau skuad. Tidak ada mod permainan Fortnite yang lain, seperti solos, atau mana -mana LTM yang aktif akan dikira ke arah kemajuan anda dalam cabaran ini.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Sebaik sahaja anda telah mendaftar ke Fortnite merujuk laman web rakan dan menambah beberapa rakan baru, mengapa tidak cuba menyelesaikan beberapa pencarian yang ada untuk musim ini? Beberapa cabaran meminta anda menanam benih realiti Fortnite, sementara yang lain memerlukan menguasai sarung tangan Fortnite Grapple. Sekiranya rakan anda mahukan lebih banyak kulit percuma, mungkin anda dapat membantu mereka menyelesaikan semua pencarian Fortnite Indiana Jones, termasuk yang membuka pintu rahsia Fortnite di kuil -kuil yang digerakkan.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara merujuk rakan di Fortnite dan dapatkan kulit Xander percuma

Item Fortnite Xander boleh diperoleh dengan merujuk rakan

Anda mungkin telah menyedari bahawa Fortnite besar merujuk kempen rakan pada masa ini, meminta pemain untuk membawa masuk sahabat mereka dan memperkenalkannya kepada permainan.

Ganjaran anda, sekiranya anda memilih untuk merujuk rakan dan bermain melalui pencarian yang berkaitan dengan mereka, adalah satu siri item yang ditujukan di sekitar watak yang dipanggil Xander. Malah ada kulit Xander percuma yang akan diperolehi!

Sekiranya semua ini terdengar seperti idea anda yang menyeronokkan, teruskan membaca dan kami akan menerangkan cara merujuk rakan di Fortnite dan bagaimana untuk mendapatkan kulit Xander sebaik sahaja anda mendapatnya

Bagaimana anda merujuk rakan di Fortnite?

Jika anda tertanya -tanya bagaimana untuk merujuk rakan di Fortnite, ini adalah langkah yang perlu anda ikuti:

 • Pergi ke Fortnite merujuk laman web rakan dan log masuk dengan akaun Fortnite anda
 • Di laman web itu, gunakan ciri ‘Tambah rakan’ atau butang ‘Share Jemput’ untuk berhubung dengan rakan yang layak
 • Anda kini merujuk rakan dan anda boleh menyelesaikan aktiviti dalam permainan bersama untuk mendapatkan ganjaran

Apa itu pengadil di Fortnite?

Di Fortnite sendiri, kini anda harus melihat Rujuk pencarian kempen rakan – anda boleh menyelesaikannya dalam duos, trio atau skuad selagi anda bermain dengan orang yang anda sebut.

Nota: Fortnite Lingo menggambarkan orang yang anda sebut sebagai ‘pengadil’ anda, jika anda tertanya -tanya apa maksud perkataan itu. Jangan pergi mencari Mike Dean dalam permainan! Itu hanya bermaksud orang yang anda sebut.

Baca lebih lanjut mengenai Fortnite:

 • Adakah Fortnite turun?Cara memeriksa status pelayan
 • Fortnite Battle Pass – Semua kulit 4 kulit
 • Peta Fortnite Baru – Ketahui perkara yang menarik
 • Apa yang ada di kedai item Fortnite hari ini?
 • Watak Fortnite – di mana untuk mencari semua NPC
 • Pek fortnite anime legenda – Semua butiran
 • Cara meluncur di Fortnite – butang mana?
 • Kerusi Permainan Fortnite – harga dan tempat membeli
 • Acara Live Fortnite – Bilakah yang seterusnya?

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Cara Mendapatkan Kulit Xander di Fortnite

Inilah rundown semua ganjaran Fortnite yang berbeza yang boleh anda peroleh melalui Skim Rujuk Rakan, bersama -sama dengan tugas -tugas yang anda perlukan untuk menyelesaikannya untuk mendapatkannya:

 • Xander Spray – Rujuk rakan menggunakan laman web yang disebutkan di atas
 • Xander Wrap – Dengan pengadil anda, mainkan satu permainan Fortnite
 • Xander kembali bling – dengan pengadil anda, tempat dalam 10 kali teratas
 • Xander Pickaxe – Dengan pengadil anda, hapuskan 45 lawan
 • Pakaian Xander – Dapatkan 60 tahap dalam mana -mana lulus pertempuran (baik anda dan pengadil anda perlu melakukan ini)

Sekiranya anda mahukan semua barang -barang Xander, anda dan pengadil anda mendapat banyak bermain untuk dilakukan! Kulit/pakaian Xander akan mengambil masa yang agak besar.

Ikuti Radio Times Gaming di Twitter untuk semua pandangan terkini. Atau jika anda mencari sesuatu untuk ditonton, lihat panduan TV kami.

Lawati jadual pelepasan permainan video kami untuk semua permainan yang akan datang di konsol. Swing oleh hab kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Isu terbaru majalah Radio Times dijual sekarang – langgan sekarang dan dapatkan 12 isu seterusnya untuk hanya £ 1. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times dengan Jane Garvey.

Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Selepas bertahun -tahun jangkaan, pakaian Xander akhirnya datang ke Fortnite. Begini cara anda boleh membuka kunci kulit secara percuma dalam Musim 3.

Xander Skin di Fortnite

Nampaknya Fortnite terlupa tentang Xander setelah menambahkan kulit ke fail dalam Bab 2 Musim 5. Pakaian adalah sebahagian daripada 21 terbaru.20 kemas kini dan pemain akan dapat membukanya secara percuma dengan menyelesaikan beberapa cabaran rujukan-rakan.

Di samping Madcap, Xander mudah menjadi salah satu kulit yang paling dinanti -nantikan dalam sejarah Fortnite. Ia telah dalam fail selama bertahun -tahun, dan Epic Games melepaskannya dalam Bab 3 Musim 3 sebagai ganjaran percuma.

Fortnite Xander Skin

Buat masa ini, leakers belum mendedahkan cabaran tertentu. Kembali pada bulan Oktober 2021, Epic Games mengeluarkan Rainbow Racer sebagai ganjaran percuma untuk program rujukan-a-friend tetapi cabaran terakhir ternyata sangat mencabar. Begitu banyak sehingga pemain menyerah untuk membuka kunci kulit percuma.

Kemas kini: Cabaran Rujukan-A-Rakan telah dibocorkan:

 • Main 1 permainan dengan rakan yang dirujuk anda (Br & Zero Build Support) –
 • Tempat teratas 10 kali dengan rakan yang dirujuk anda (BR & ZERO Build disokong)
 • Hilangkan 10 lawan dengan rakan yang dirujuk anda (BR & Zero Build Supported)
 • Mempunyai kedua -dua akaun memperoleh sekurang -kurangnya 60 tahap akaun sejak memulakan program.
 • Baca lebih lanjut:Fortnite Tournament Bug Grants $ 2000 dan 1000 V-Bucks kepada setiap peserta

Jelas bahawa membuka kunci ganjaran percuma di Fortnite telah menjadi proses yang membosankan akhir -akhir ini. Semasa bermain 100 Guys Fall Round untuk Major Mancake boleh diurus untuk beberapa pemain, Nindo mencabar untuk bungkus percuma dan glider mencetuskan komuniti percuma untuk bermain.

Pertempuran Royale

Kebocoran Fortnite Sahkan Beerus, Goku, dan Vegeta Skins untuk Dragon Ball Z Crossover dalam Bab 3

Peminat anime di komuniti Fortnite sedang menunggu crossover Dragon Ball Z, dan kebocoran telah mengesahkan bahawa ia akan membawa Beerus.

Fortnite Goku dan Beerus Skins

Fortnite v21.30 kemas kini memperkenalkan satu tan kandungan baru dan fail kini mempunyai lebih banyak elemen Dragon Ball Z. Dari Kulit untuk Beerus, Goku, dan Vegeta ke Rujukan Bulma, inilah yang kita tahu setakat ini.

Pemain Fortnite pasti terkejut apabila mereka menemui kebocoran mengenai crossover Dragon Ball Z. Kedua -dua gelombang Naruto Cosmetics adalah hit besar di kedai item dan jelas bahawa pemaju kini ingin memanfaatkan siri anime popular yang lain.

Kebocoran sebelum ini mendedahkan bahawa empat kulit akan tiba di crossover Dragon Ball Z x Fortnite yang pertama, dan salah satunya akan menjadi Beerus.

Beerus Goku

Fortnite sedang mengusahakan kulit Beerus untuk crossover Dragon Ball Z

Seperti Hypex Leaker yang menonjol, Epic Games bekerja pada kulit ungu yang dinamakan ‘Cat’. Bagi sesiapa yang menyaksikan Dragon Ball Z, ini bukan satu yang sukar untuk retak. Beerus, tuhan pemusnahan alam semesta 7, sesuai dengan keterangan ini.

Dengan ini, tiga kulit telah disahkan untuk crossover DBZ yang akan datang:

Kulit keempat akan menjadi watak wanita mengikut kebocoran, dan selamat untuk mengandaikan bahawa ia akan menjadi bulma.

Berikutan V21.30 Kemas kini, Hypex mendapati bahawa salah satu pencarian Fortnite X DBZ akan mempunyai persediaan payung pantai. Ini boleh menjadi rujukan kepada banyak perkara seperti rumah Kame, Bulma, atau Beerus tetapi terlalu awal untuk mengesahkannya.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Update v21.30 Nota Patch: Tiada Acara Musim Panas Peluh, Pistol Perdana, Lebih Banyak

Item stamina kreatif yang memulakan semua khabar angin mengenai crossover juga akan tersedia di peta. Ini mungkin menjadi sebahagian daripada beberapa pencarian atau pemaju mungkin menggoda crossover melaluinya.

Terakhir tetapi tidak kurang, pod serangan dari Dragonball akan tiba sebagai Glider di Fortnite. 21.30 patch menambah tekstur glider dengan persamaan yang menarik dengan pod ini dan juga nama kodnya, Staminavigor, menunjukkan bahawa ia berkaitan dengan DBZ.

Fortnite X Dragon Ball Z Crossover Mempunyai Skrin Acara Khas, Pencarian, dan Ganjaran

Nampaknya crossover DBZ akan hampir sama dengan Naruto. Pemain boleh berharap dapat mengambil bahagian dalam cabaran yang akan memberi mereka kulit bertema DBZ percuma. Jelas sekali, ini akan disertai oleh pakaian Goku, Vegeta, dan Beerus di kedai item.

Laman web rasmi untuk crossover DBZ ada dalam kerja -kerja. Ia sepatutnya berfungsi pada bulan Ogos, yang juga apabila Epic Games secara rasmi akan mengumumkan kerjasama.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Sehingga sekarang, ini adalah semua yang kita tahu mengenai crossover DBZ X Fortnite yang akan datang. Kemas kini seterusnya untuk Bab 3 Musim 3 akan keluar selepas empat minggu, dan sehingga itu, pemain dapat menikmati kandungan bertema musim panas yang baru.

Pertempuran Royale

Fortnite Update v21.30 Nota Patch: Tiada Acara Musim Panas Peluh, Pistol Perdana, Lebih Banyak

Fortnite v21.30 akhirnya di sini. Dari acara No Sweat Summer ke Pacang Baru ke Senjata, inilah segala yang tiba dengannya.

Menjelang rehat musim panas pemaju, Fortnite telah mengeluarkan V21.30 kemas kini. Ia telah tiba dengan acara No Sweat Summer, peta berubah seperti mekar harian, senapang perdana baru, dan banyak lagi.

Gembar -gembur untuk fortnite v21.30 adalah mengikis langit kerana permainan epik akan segera berehat sehingga minggu kedua bulan Ogos. Ini bermakna bahawa gelaran Battle Royale tidak akan mengalami perubahan langsung untuk minggu -minggu akan datang, dan kemas kini terkini harus memastikan masyarakat tidak bosan.

Fortnite v21.30 membawa NPC insurans peluh, POI bertema musim panas, dan pencarian acara musim panas yang baru

Pemain Fortnite sangat ingin meraikan musim panas dalam mod pertempuran royale kali ini. Nasib baik, acara No Sweat Summer di sini dengan V21.30 kemas kini.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Indiana Jones Quests: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Tiada pencarian insurans peluh akan menggantikan pencarian Vibin selama empat minggu akan datang kerana penyelidikan saintis mengenai pokok realiti akan dihentikan sementara.

Tiada pencarian musim panas peluh

Pencarian musim panas yang terkini di Fortnite adalah:

 • Tanah setelah melompat dari bas pertempuran semasa acara musim panas tanpa peluh
 • Bawa tanda peluh tidak ada dan letakkan di lokasi penajaan
 • Lengkapkan pangkuan di sekitar litar perlumbaan bot selepas undur permulaan
 • Buat tarian watak ke bom boogie
 • Emote di lokasi lantai tarian promosi yang berbeza
 • Bel pintu cincin sehingga mereka pecah
 • Tangkap 3 saat udara semasa memandu bot bermotor
 • Tanggalkan Tanda Peluh dari Produk yang Ditarik
 • Letakkan tanda peluh tidak ada di tong rasmi
 • Tidak ada objek kembung musim panas peluh
 • Lompat di payung di sepanjang pantai
 • Menendang bola pantai dan menendang bola pantai gergasi
 • Tembakan pistol suar bunga api di monumen yang hebat atau menara condong
 • Patung melalui pintu di kawasan kejiranan yang berbeza
 • Memusnahkan pelampung laut yang besar dengan peluru berpandu botol

Pencarian ini akan memberikan 15k XP setiap satu dan pelayar pelayar pelayar baru akan menjadi ganjaran percuma untuk menyelesaikannya. Pencarian juga menunjukkan bahawa bom boogie akan kembali tidak lama lagi. Item bodoh telah menjadi kegemaran penggemar selama berabad-abad, dan ia masuk akal untuk kembali semasa musim bertema Vibin ‘.

NPC bertema musim panas baru kini akan berkeliaran di sekitar pulau. Ini termasuk:

 • Tidak bersuara
 • Pengebom pantai
 • Summer Drift
 • Penaja jamin
 • Boardwalk Ruby

Penaja jamin adalah NPC terbaru di Fortnite dan mewakili bangunan insurans peluh baru dari menara condong. Sebaliknya, pengebom pantai, dan boardwalk Ruby adalah watak -watak terkenal yang selalu kembali pada musim panas.

Komuniti Fortnite untuk mengundi bangunan menara yang condong melalui membina semula pencarian blok

Pemulihan menara condong bermula pada bab 3 musim 3. Fortnite meminta pembina peta untuk menghasilkan reka bentuk bangunan terbaik mereka dan sembilan bangunan telah membuat potongan.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Dalam beberapa minggu yang akan datang, pemain akan menderma bar untuk projek pembinaan di menara yang condong. Reka bentuk bangunan dengan undi paling banyak secara rasmi akan menjadi sebahagian daripada POI. Ini juga akan membantu pemain dalam menyelesaikan pembinaan semula pencarian blok:

 • Dermakan bar mengundi untuk projek pembinaan di blok
 • Bertahan fasa ribut semasa membina semula acara blok
 • Hilangkan pemain musuh semasa membina semula acara blok
 • Lengkap membina semula peringkat pencarian blok (3/7/12).

Sudah jelas bahawa kami akan menyaksikan baru membina semula pencarian blok setiap minggu dan pemaju belum mendedahkan peringkat berikutnya.

Untuk bersikap adil, krisis XP dalam Bab 3 Musim 3 boleh berakhir sekarang kerana setiap membina semula usaha blok akan memberi ganjaran kepada pemain dengan 14,000 XP.

Fortnite Reka Bentuk Bangunan Menara Baru Fortnite

Senapang patah Perdana Baru dan item ais krim yang boleh digunakan Masukkan kolam renang dengan Fortnite v21.30

Senapang senapang perdana yang baru akan tersedia di dada, titisan bekalan, dan rompakan lantai dengan V21.30. Statistik senjata ini pada jarang jarang:

Kebocoran telah mendedahkan bahawa senapang perdana adalah senjata letupan dengan jarak jauh yang mengejutkan untuk senapang patah. Output kerosakannya cemerlang dan kadar kebakaran perlahan nampaknya satu -satunya kelemahan.

 • Baca lebih lanjut:Klip Fortnite yang jarang berlaku menunjukkan bos Darth Vader membunuh rampasan llama

Barang -barang yang boleh dimakan baru telah ditambah dalam bentuk kerucut ais. Ini termasuk:

 • Servis Khas Lil Whip untuk kesihatan dan perisai
 • GuzzlingAis krimKon yang perlahan -lahan menyembuhkan kesihatan
 • Cone Iceream Frozen untuk kesihatan dan menjadikan perkara licin
 • Kon Ais krim untuk kesihatan
 • Cone icecream pedas untuk kesihatan dan perisai

Menariknya, fail SMG pecah telah dikemas kini juga dan ia mungkin akan kembali tidak lama lagi.

Bugle harian berubah menjadi mekar harian di Fortnite v21.30 dan peta lain berubah

Epic Games telah meneruskan perubahan peta yang menakjubkan dalam Bab 3 Musim 3 dengan kemas kini terkini. Bugle harian, di bawah kesan pokok realiti, kini dipanggil setiap hari. Seperti biasa, kini akan beralih antara tema berdasarkan neo condong, istana karang, kolosal koloseum, dan banyak lagi.

Pokok realiti akan terus berkembang dan selepas bugle harian, ia akan sampai ke Condo Canyon.

Terakhir tetapi sekurang-kurangnya, peringkat bertema musim panas akan ditubuhkan di pulau itu tanpa peluh musim panas. Di sinilah pemain boleh mengharapkan untuk menyelesaikan pencarian berasaskan acara mereka dan memperoleh satu tan XP.

Kemas kini Hotfix akan dikeluarkan setiap minggu tetapi tiada kemas kini Fortnite utama akan tiba selama hampir sebulan sekarang. Pemaju telah menambah pencarian mingguan hingga Minggu 10, dan crossover Dragon Ball Z akan dibebaskan selepas rehat.

Pertempuran Royale

Fortnite Indiana Jones Quests: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Pemain Fortnite akhirnya boleh membuka kunci Indiana Jones dengan V21.20. Mereka mesti mencari pintu rahsia di kuil -kuil yang digerakkan dan inilah panduan untuknya.

Pencarian Indiana Jones akhirnya di Fortnite Bab 3 Musim 3. Begini bagaimana anda dapat mencari pintu rahsia melewati ruang utama di kuil -kuil yang digerakkan.

Walaupun pemain menjangkakan Fortnite v21.20 Untuk berputar di sekitar musim panas peluh, ia telah menjadi semua tentang Indiana Jones. Kulit Rahsia untuk Pas Battle musim ini kini dibuka melalui cabaran dan POI baru yang dipanggil Shuffled Shrine telah ditambah ke peta.

Teka -teki Shuffled Shuffled di Fortnite membolehkan pemain memasuki pintu rahsia

Pertama sekali, anda mesti melawat Poi Shrines Shuffled baru di Fortnite Bab 3 Musim 3 Pulau. Ia terletak di selatan Sanctuary, dan telah ditandakan dalam imej di bawah:

Kuil Shuffled di Fortnite

Selepas mendarat, anda perlu mencari lokasi untuk petunjuk dan mencari empat runes di setiap tepi kuil. Mereka akan memaparkan salah satu simbol merah, biru, dan kuning ini:

Runes (petunjuk) akan tersebar di kuil -kuil yang digerakkan dan simbol mereka menetapkan semula setiap permainan. Oleh itu, anda tidak boleh cuba menyalin corak yang berfungsi untuk orang lain.

Adalah penting untuk mencari rune fure dan kemudian menuju ke tengah -tengah kuil -kuil yang digerakkan di mana anda akan menemui empat rune interaktif di depan pintu.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite X Dragon Ball Z Collab akan datang dalam Bab 3 Musim 3 Menurut Kebocoran

Menyelesaikan teka-teki pada dasarnya adalah permainan hit-and-miss. Anda mesti memutar runes mengikut petunjuk. Untuk membuka pintu, simbol -simbol di rune di depan pintu harus sama dengan yang tersebar di sekitar kuil.

Rupa -rupanya, simbol runes di sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut barat daya Shuffled Shrine. Begitu juga, yang diletakkan kedua dari sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut kanan atas (Northwest).

Setelah menyelesaikan teka -teki dengan betul, ruang utama harus dibuka. Walau bagaimanapun, berhati -hati kerana jalan itu penuh dengan perangkap.

Di mana pintu rahsia melewati ruang utama di kuil shuffled

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa cabaran tidak selesai apabila anda menyelesaikan teka -teki dan memasuki ruang utama. Terdapat artifak di dalam yang memberikan 250 bar emas, tetapi lebih penting lagi, ada pintu rahsia di sebelah kanan artifak ini. Pintu masuk tersembunyi oleh semak hijau.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Pemain boleh memasuki kawasan ini dan mencari dua dada di dalamnya yang harus menyelesaikan cabaran Indiana Jones. Pencarian ini bukan sahaja akan memberikan XP, tetapi akan membantu dalam membuka pakaian watak dan gaya yang boleh dipilih.

Mencari pintu rahsia melewati ruang utama jelas lebih kompleks daripada mana -mana cabaran yang pernah kita lihat di Fortnite. Teka -teki dan perangkap sudah terlalu keras tetapi sebelum itu, pemain mesti melawan satu tan lawan yang akan mendarat untuk menyelesaikan usaha yang sama.