Fortnite menggoda satu lagi kerjasama Dragon Ball dengan Goku Black Skin Leak – Hindustan Times, Fortnite Dragon Ball Acara tarikh, butiran, kulit, dan cabaran | Pcgamesn

Tarikh acara, butiran, kulit, dan cabaran acara Fortnite Dragon Ball

Contents

Kami mengenakan pengiklan dan bukannya pembaca kami. Sokong kami dengan menyenaraikan laman web kami. Whitelist kami sudah menyenaraikan Whiteled kami? Menyegarkan halaman

Fortnite menggoda satu lagi kerjasama Dragon Ball dengan kebocoran kulit hitam goku

Peminat Fortnite tidak lama lagi mempunyai alasan lain untuk meraikan sebagai kebocoran mencadangkan kerjasama yang mungkin dengan Dragon Ball.

Peminat Fortnite tidak lama lagi mempunyai alasan untuk meraikan sebagai kebocoran baru mencadangkan satu lagi kerjasama dengan Dragon Ball sedang dijalankan. Pertempuran Kreatif Royale telah bekerjasama dengan beberapa francais anime lain selama bertahun -tahun seperti Naruto, Serangan di Titan, dan One Piece, dengan beberapa collabs lain termasuk Liga Roket dan Ariana Grande, membuktikan popularitasnya yang semakin meningkat dan menjangkau pelbagai industri di luar permainan.

Goku Black. (Kredit Imej: Akira Toriyama)

Acara Crossover Star Wars George Lucas baru -baru ini menyaksikan pemain menyelesaikan pencarian untuk membuka kunci kosmetik watak popular seperti Darth Maul, Anakin Skywalker, dan banyak lagi. Star Wars adalah francais yang telah bekerjasama dengan Fortnite beberapa kali, dan dengan kejayaannya yang konsisten, mungkin bukan satu -satunya kerjasama yang kembali.

Pemain merayakan Hari Star Wars pada 4 Mei, dan kini bocor fail datamed menunjukkan bahawa perayaan yang akan datang boleh untuk Hari Goku.

Leaker Twitter Notorious Ifiremonkey telah mengenal pasti kulit kedai item yang belum dirilis dengan nama kod DualParadox, yang merupakan kulit cel celir yang serupa dengan semua kulit anime lain di Fortnite. The Leakers mendakwa bahawa ia tidak lain adalah Goku Black, watak dari Anime Dragon Ball. Mereka juga mendakwa bahawa acara itu boleh hidup pada Mei, ke -9.

“Terdapat juga menyebut tentang ini yang berpotensi untuk ‘Hari Goku’ yang pada 9 Mei,” tweet itu dibaca.

Walaupun ini hanya spekulasi semata -mata, terdapat banyak bukti yang menyokong teori kulit hitam Goku yang akan datang di Fortnite. Kulit mempunyai gaya alternatif merah jambu, dan set kosmetiknya kemungkinan besar berkaitan dengan salah satu kulit Dragon Ball yang ada di Fortnite. Di samping itu, ia akan datang dengan dua paksi pick, salah satunya adalah kakitangan dua tangan, sama dengan Black sendiri.

Walaupun tidak ada yang telah disahkan oleh permainan epik, cukup mungkin bahawa kulit akan dikeluarkan untuk merayakan Hari Goku pada 9 Mei. Sekiranya kebocoran itu benar, peminat francais Dragon Ball pasti akan mendapat rawatan dalam pertempuran kegemaran mereka.

Terutama, kerjasama Fortnite dengan Dragon Ball bukanlah yang baru. Pada tahun 2018, Fortnite memperkenalkan kulit Goku dan Vegeta Dragon Ball Z melalui kedai item. Langkah ini tidak biasa untuk Fortnite, kerana ia juga telah memperkenalkan kulit dari siri anime lain seperti Naruto dan Serangan pada Titan.

Kerjasama Epic Battle Royales dengan pelbagai francais telah mendapat peminat besar -besaran berikutan di luar industri permainan dan telah membuka jalan baru untuk pertumbuhan permainan. Kerjasama telah menjadi titik pemerah susu ruji strategi pemasaran Fortnite, dan tidak menghairankan bahawa peminat kedua -dua francais pasti akan gembira.

Tarikh acara, butiran, kulit, dan cabaran acara Fortnite Dragon Ball

Acara Fortnite Dragon Ball

Ingin mengetahui semua yang berlaku dalam acara Fortnite Dragon Ball? Di crossover terbesar yang kita lihat dalam permainan Battle Royale untuk beberapa waktu, anda boleh menonton Dragon Ball Super Episodes, berubah menjadi Goku di kedai item, lawati Bulma di Kame House, meluncur di awan Nimbus, dan begitu banyak lebih.

Seperti biasa, sebahagian besar acara ini berkisar untuk menyelesaikan pencarian Fortnite Dragon Ball, dengan koleksi ganjaran yang besar yang dipertaruhkan. Keseronokan tidak berhenti di sana walaupun, dengan acara merapatkan kedua -dua mod Utama Battle Royale dan Mod Kreatif. Inilah semua yang boleh anda lakukan semasa acara Fortnite Dragon Ball Power Unleashed.

Fortnite Dragon Ball Acara Akhir Tarikh dan Masa

Bocor dan mengusik untuk beberapa waktu, acara Fortnite Dragon Ball akhirnya dimulakan pada 16 Ogos 2022, ketika Power Unleashed Quests dan ciri -ciri lain dilancarkan. Beberapa aspek acara yang disebutkan di bawah ini, seperti Kejohanan Kompetitif dan Pulau Pengembaraan, akan bermula kemudian dalam acara itu, dengan segala -galanya berakhir pada 30 Ogos. Walaupun itu mungkin kelihatan seperti masa yang lama, ada banyak yang perlu dilakukan.

Tahap Kuasa Bola Dragon Fortnite

Tahap Kuasa Bola Dragon Fortnite

Dengan senarai item yang luar biasa untuk dikumpulkan dari pencarian, termasuk emote, bling belakang, dan juga tahap lulus pertempuran, bersiaplah untuk meningkatkan tahap kuasa anda sepanjang jalan masa lalu 9,000 – hingga 120 juta.

Satu inovasi baru dalam acara ini adalah bagaimana ia menjejaki kemahiran anda dengan pengenalan tahap kuasa, yang ditentukan oleh kemajuan anda di salah satu garis pencarian Fortnite terbesar yang pernah ada. Panduan Lengkap Kami untuk Semua Pencarian Ball Dragon Fortnite dihubungkan di atas, jadi pastikan anda menyemak bahawa untuk ditangkap untuk mempercepatkan.

Fortnite versus Boards

Papan Bounty telah berubah untuk acara Dragon Ball kerana ia digantikan dengan Versus Boards. Cukup banyak konsep yang sama seperti Bounties, Versus Boards hanya di atas ante, menunjukkan lokasi tepat lawan anda (dan mereka, milik anda), jadi anda boleh terus ke pertempuran. Tidak seperti papan kurnia, kedua -dua pemain perlu memilih walaupun, jadi anda tidak akan disasarkan daripada biru.

Rumah Dragon Ball Kame di Fortnite: Bulma

Cari Bulma di rumah Kame

Master Roshi’s Pink and Red Home yang tersendiri, The Kame House, telah ditemui di Pulau Artemis Utama, dengan Bulma NPC baru menjaga perkara. Kediaman ikonik terletak di sebuah pulau kecil, bulat di sebelah timur tanah besar, dan jika anda mempunyai bar emas yang cukup membakar keseluruhan dalam inventori anda, Bulma mungkin hanya berpisah dengan beberapa barang mitos berharga.

Mitos bola naga

Bercakap tentang barang -barang mitos, bersiaplah untuk menunggang awan Nimbus dan gunakan kuasa Kamehameha kerana kedua -duanya membuat debut Fortnite mereka. Ditemui di kapsul Fortnite jatuh dari langit dalam penghantaran kapsul korp, kedua -dua awan Kamehameha dan Nimbus jarang berlaku dan kuat.

Gunakan Kamehameha untuk menyerang musuh dengan rasuknya yang kuat, tetapi berhati -hati untuk lawan juga menggunakan kuasa, kerana rasuk mereka boleh bertembung dengan anda, menghalang sebarang kerosakan jika tepat waktu. Sekiranya anda tidak dapat mempertahankan rasuk mereka, naik ke atas awan Nimbus anda dan pergi ke langit, melarikan diri pertempuran dengan kelajuan.

Kedua -dua item boleh dibeli dari Bulma di 250 bar emas masing -masing, tetapi sampai ke sana dengan cepat, kerana dia hanya mempunyai satu dari setiap perlawanan. Sekiranya dia menjual pada masa anda sampai di sana, anda perlu mengetahui lokasi lain yang terperinci dalam panduan kami di atas.

Fortnite Dragon Ball Adventure Island Code

Cabaran lengkap di Pulau Pengembaraan

Dari 19 Ogos, menuju ke Pulau Adventure di Fortnite Creative Mode, di mana anda boleh mengambil bahagian dalam pelbagai cabaran Dragon Ball dan melawat lokasi popular dari anime. Oleh kerana Adventure Island belum dibuka kepada pelawat baru sahaja, belum ada kod pulau yang disahkan, tetapi kemungkinan besar akan muncul di halaman Discover pada hari itu. Kami akan mengemas kini anda dengan kod pulau sebaik sahaja ia diturunkan.

Sebaik sahaja anda telah menguasai menunggang awan Nimbus, ambil satu untuk perjalanan di sekitar kursus di istana Kami, kemudian pulang ke rumah Goku untuk menyiapkan makanan yang lazat. Peminat Fortnite Death Runs boleh mengambil kursus halangan Dragon Ball di Bilik Roh & Masa, dan akan ada banyak lagi yang akan datang ketika Adventure Island dibuka.

Fortnite Dragon Ball Kejohanan Kuasa

Fortnite X Dragon Ball Kejohanan Kuasa

Satu-satunya cara untuk mendapatkan Dragon Ball Fortnite Skins adalah melalui kedai dalam permainan, tetapi terdapat lebih banyak item yang tersedia untuk dikumpulkan sebagai ganjaran dalam kejohanan kuasa, jika anda antara yang terbaik.

Mengambil tempat pada 18 Ogos 2022, kejohanan bertema Dragon Ball akan disediakan untuk Duos. Semasa tingkap tiga jam di rantau anda, bermain sehingga sepuluh perlawanan dan selesai di 50% pesaing teratas untuk mendapatkan Emoticon Vegeta yang marah-dan hak-hak membual yang datang dengannya. Dalam cabaran yang lebih mudah, selesai dengan sekurang -kurangnya lapan titik kejohanan untuk diberi ganjaran dengan ikon Banner Kanji Goku, dan mendapat cukup kejohanan dengan Kamehameha untuk Beerus Eating Spray Ganjaran.

Festival Episod Fortnite Dragon Ball

Festival Episod Super Dragon Ball

Dengan semua daya saing ini, anda mungkin hanya berpeluang untuk duduk dan berehat. Apa cara yang lebih baik untuk melakukannya daripada menangkap episod Super Dragon Ball di skrin besar kolam renang Fortnite sendiri? Sekiranya itu belum cukup menarik, anda perlu menyesuaikan diri untuk menyelesaikan pencarian kuasa anda, jadi anda perlu tahu bagaimana menonton. Setiap enam episod yang ada mempunyai pulau kreatifnya sendiri, yang boleh anda akses dengan kod tertentu. Untuk melihat semua kod dan di mana untuk memasuki mereka, pergi ke senarai kami semua kod episod Fortnite Dragon Ball.

Fortnite Dragon Ball Skins

Hei, itu saya, Goku! ..dan Vegeta, Beerus, dan Bulma, kerana semua empat watak Super Dragon Ball yang ikonik datang ke kedai dalam permainan Fortnite, dengan belakang, emotes, dan pickaxes untuk dipadankan.

Fortnite Dragon Ball Skins Beerus Goku

Anak Goku

Pakaian Fortnite Goku termasuk empat warna, menangkap Saiyan, Super Saiyan, Super Saiyan Blue, dan Naluri Ultra kelihatan. Goku terbina dalam Goku yang mengecas suis antara kulit.

Pakaian Goku juga dilengkapi dengan Power Pole Back Bling dan Alat Penuaian, yang berfungsi bersama apabila dilengkapi pada masa yang sama.

Beerus

Sekiranya anda lebih suka gaya bir seperti kucing di atas saiyans, berita baik, tuhan kemusnahan juga terdapat di kedai item Fortnite, disertai oleh ikan pelihat kembali bling. Jika anda tidak boleh memilih antara Beerus dan Saiyan God, kedua-dua Beerus dan Goku boleh didapati dalam satu bundle bersama-sama, dengan ikan pelihat kembali, dan kuasa pemuatan kuasa eksklusif.

Fortnite Dragon Ball Vegeta Skin

Vegeta

Sama seperti Goku, Vegeta menunjukkan bentuk super Saiyannya juga, dengan sendiri mengecas Emote. Beralih antara super Saiyan, Super Saiyan Blue, dan Super Saiyan Blue Evolved Alt Styles.

Bulma

Saintis Bulma melengkapkan pasukan, tersedia dengan gaya Alt Lab Coat. Bulma boleh didapati dalam kumpulan dengan Vegeta.

Bundle Gear Dragon Ball

Dengan beberapa item yang datang dengan berkas kulit, anda boleh mendapatkan semua gear bersama dalam bundle ini, lengkap dengan Nimbus Cloud dan Space Pod Gliders, shell Kamesennin legenda sebagai bling belakang, dan alat penuaian kakitangan Kamesennin. Emote lain, Fusion! Hah!, juga dilengkapi dengan ikatan eksklusif ini. Item ini juga disediakan secara berasingan.

Razer Blackshark v2 Pro

Razer Blackshark v2 Pro Razer $ 179.99 Lihat Rangkaian N memperoleh Suruhanjaya Gabungan daripada Jualan Kelayakan.

Phew, itulah yang perlu anda ketahui mengenai acara Dragon Ball Fortnite. Jika entah bagaimana anda memerlukan lebih banyak lagi untuk membuat anda diduduki di Pulau Artemis, ketahui di mana untuk berdagang awan Nimbus anda untuk pemain bola sepak Fortnite, dan bersiaplah untuk musim yang menyeramkan ketika Fortnitemares kembali. Sekiranya anda mahukan lebih banyak naga, semak panduan permainan naga terbaik kami untuk dimainkan.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Crossover ‘Fortnite’ dan ‘Dragon Ball Z’ telah disahkan

Crossover 'Fortnite' dan 'Dragon Ball Z' telah disahkan Dragon Shenron Epic Games Goku, Vegeta, Gohan, Frieza, Cell Buu

Permainan epik nampaknya telah memberikan keinginan peminat untuk membawa Dragon Ball Z watak ke Fortnite. Crossover telah lama diminta oleh peminat untuk beberapa waktu sekarang dan kebocoran baru -baru ini telah menghantar peminat untuk bertanya -tanya apakah watak -watak itu akan datang ke Battle Royale Games.

Permainan epik dan Fortnite Telah mengesahkan khabar angin di Twitter dengan imej mudah shenron naga dengan kapsyen, “Bercakap. Namakan Hasrat Anda … 8.16.2022.”Imej dan tweet kedua -duanya merujuk bola naga titular dan mengumumkan bahawa crossover akan memukul permainan mulai minggu depan. Tidak ada butiran tambahan yang telah diturunkan setakat ini, bagaimanapun, dapat dijangkakan bahawa serupa dengan silang sebelumnya, Fortnite Pemain mungkin mendapat peluang untuk memasukkan shenron dan boleh mengharapkan bundle serta barangan watak dan kulit di bola naga tema. Mungkin watak -watak seperti Goku, Vegeta, Gohan, Frieza, Cell, Buu dan banyak lagi boleh dimasukkan juga.

Perhatikan crossover yang datang ke Fortnite pada 16 Ogos. Lihatlah pengumuman di bawah.

Teks oleh
Kongsi artikel ini

Apa yang Harus Dibaca Seterusnya

Kerjasama Lee Drops 'Dragon Ball Z'

Kerjasama Lee Drops ‘Dragon Ball Z’

Menandakan kolab debut mereka.

Episod 'Johnny Bravo' X 'Dragon Ball Z' Lost telah ditemui

Episod ‘Johnny Bravo’ X ‘Dragon Ball Z’ Lost telah ditemui

Tonton kerjasama yang tidak mungkin sekarang.

Fuzzfeet Studio's Vegeta vs Goku Figure menunjukkan permainan pejuang 'Dragon Ball Z'

Fuzzfeet Studio’s Vegeta vs Goku Figure menunjukkan permainan pejuang ‘Dragon Ball Z’

Pemandangan otot yang unik.

'Fortnite' dan pelancaran Nike

‘Fortnite’ dan Nike melancarkan kolaborasi “Airphoria”

Memperkenalkan dunia maya bertema max, pakaian baru dan belakang dalam permainan dan pakaian udara “udara”.

LEGO melancarkan siri poskad bandar

LEGO melancarkan siri poskad bandar

Menampilkan New York, Beijing, Paris, dan London.

'John Wick 4' akan menjadi filem terpanjang dalam francais setakat ini

‘John Wick 4’ akan menjadi filem terpanjang dalam francais setakat ini

Sekuel dilaporkan hampir selesai.

Nike menambah Tentera Udara 1 rendah

Nike Menambah Tentera Udara 1 Low “We Are Familia” ke Koleksi Día de Muertos

Lengkap dengan Swooshes Panel Chenille Fuzzy.

Victor menyertai Topi Jerami untuk koleksi badminton penuh 'One Piece'

Victor menyertai Topi Jerami untuk koleksi badminton penuh ‘One Piece’

Menampilkan Raket Badminton Enma, Wado Ichimonji, dan Kitetsu III.

NBA akan bersara Bill Russell No. 6 di seluruh liga

NBA akan bersara Bill Russell’s No. 6 melintasi liga

Tidak. 6 Jerseys tidak lagi akan dikeluarkan lagi kepada pemain NBA.

M.I.A. Debut baru 'Mata' single

M.I.A. Debut baru ‘Mata’ single “Popular”

Berikutan Mei 2022 “The One.”

Lihatlah kaki di Air Jordan 2 OG

Lihatlah kaki di Air Jordan 2 og “Chicago”

Menyatakan campuran klasik “putih/universiti merah/hitam.”

Album kedua Megan Three Stallion 'Traumazine' ada di sini

Album kedua Megan Three Stallion ‘Traumazine’ ada di sini

Dengan penampilan tetamu dari masa depan, Lucky Daye, Jhené Aiko dan banyak lagi.

Permainan ini menyenaraikan Kanye West, Pusha T dan banyak lagi untuk album studio ke -10 yang luas 'Drillmatic - Heart vs. Mind'

Permainan ini menyenaraikan Kanye West, Pusha T dan banyak lagi untuk album studio ke -10 yang luas ‘Drillmatic – Heart vs. Fikiran ‘

Terdiri daripada 31 trek.

Rasa baru Coca-Cola meneroka apa yang dirasakan oleh impian

Rasa baru Coca-Cola meneroka apa yang dirasakan oleh impian

Menampilkan kerjasama dengan Tomorrowland.
Crossover ‘Fortnite’ dan ‘Dragon Ball Z’ telah disahkan

 • Kedudukan jenama
 • Direktori Jenama
 • Hypeindex beta
 • Tentang kita
 • Berita Korporat
 • Hubungan pelabur
 • Hubungi Kami
 • Mengiklankan
 • Pekerjaan

Melanggan buletin kami

Terkini
Bahagian
Video
Jenama
Kedai
Lokasi
Akaun
Lebih
Hypebeast \ n Streetwear lelaki dan budaya kontemporari \ n \ n \ n
Hypeart \ n yang terbaru di jalanan dan seni kontemporari \ n \ n \ n
Hypebae \ n Streetwear Wanita dan Kebudayaan Kontemporari \ N \ N \ N \ N
Hbx \ n kedai titisan terkini untuk lelaki dan wanita \ n \ n \ n “‘: props =’ ‘>
Di tempat lain
Ikuti Hypebeast

Tutup

Nampaknya anda menggunakan penyekat iklan

Kami mengenakan pengiklan dan bukannya pembaca kami. Sokong kami dengan menyenaraikan laman web kami. Whitelist kami sudah menyenaraikan Whiteled kami? Menyegarkan halaman

Ketahui lebih lanjut mengenai Terma & Syarat dan Dasar Privasi kami.

Tutup

Cara Whitelist kami

Adblock Adblock Plus Adblocker Ultimate Ghostery Ublock Asal Lain

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Adblock di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Di bawah “Jeda di laman web ini“Klik”Selalu“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Adblock Plus di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. BLOCK ADS ON – Laman web ini“Matikan togol untuk menghidupkannya dari biru ke kelabu.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Ultimate Adblocker di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Matikan togol untuk menghidupkannya dari “Didayakan di laman web ini“Untuk”Dilumpuhkan di laman web ini“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon Ghostery di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Klik pada “Iklan-bloking“Butang di bahagian bawah. Ia akan menjadi kelabu dan teks di atas akan pergi dari “on” ke “Mati“.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon asal Ublock di kawasan pelanjutan penyemak imbas di sudut kanan atas.
 2. Klik pada ikon kuasa biru besar di bahagian atas.
 3. Apabila ia bertukar kelabu, klik ikon Refresh yang telah muncul di sebelahnya atau klik butang di bawah untuk meneruskan.

tangkapan skrin

 1. Klik ikon pelanjutan iklan yang dipasang pada penyemak imbas anda. Anda biasanya akan menemui ikon ini di sudut kanan atas skrin anda. Anda mungkin mempunyai lebih daripada satu penyekat iklan yang dipasang.
 2. Ikuti arahan untuk melumpuhkan penyekat iklan di laman web yang anda lihat. Anda mungkin perlu memilih pilihan menu atau klik butang.
 3. Segarkan semula halaman atau klik butang di bawah untuk meneruskan.