Fortnite Membawa Bangunan Kembali – The Verge, Bilakah Bangunan Akan Kembali Di Fortnite Bab 3, Musim 2? Dot eSports

Bilakah Bangunan Akan Kembali Di Fortnite Bab 3, Musim 2

Permainan epik tidak pernah takut untuk menambah mekanik baru atau menukar elemen teras Fortnite Dalam kemas kini permainan selama bertahun -tahun, dan dengan pelancaran bab tiga, musim dua, bangunan telah dikeluarkan sepenuhnya.

Fortnite membawa kembali bangunan

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

2 Apr, 2022, 2:23 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Sekiranya anda membeli sesuatu dari pautan Verge, Vox Media boleh mendapat komisen. Lihat pernyataan etika kami.

Bangunan telah kembali. Pagi ini, Fortnite mempunyai beratur yang dibolehkan semula untuk ciri bangunan tandatangannya; Ia telah dikeluarkan sementara sebagai sebahagian daripada musim terbaru permainan, yang dilancarkan pada 20 Mac.

Walau bagaimanapun, semasa bangunan kembali, semangat yang berfokus pada pertempuran hidup dalam mod binaan sifar yang diperkenalkan sebelum ini. Buat masa ini, kedua-dua versi permainan hidup bersebelahan dengan beratur untuk kedua-dua binaan biasa dan sifar tersedia untuk solo, duos, trio, atau pertempuran skuad royale pertempuran.

Keupayaan untuk menuai bahan dan membina struktur pertahanan telah lama menjadi sifat menentukan Fortnite – dan sebahagian daripada apa yang membantu membezakannya dari permainan royale pertempuran lain seperti PUBG dan Apex Legends – yang membuat penyingkiran sementara semuanya lebih mengejutkan.

Ketiadaan bangunan seimbang dengan penambahan mekanik yang direka untuk menjadikan permainan lebih mudah alih, termasuk memanjat dan pecut lebih cepat. Perubahan ini adalah sebahagian daripada rentetan peningkatan yang berkaitan dengan mobiliti sejak beberapa tahun.

Bilakah Bangunan Akan Kembali Di Fortnite Bab 3, Musim 2?

Permainan epik tidak pernah takut untuk menambah mekanik baru atau menukar elemen teras Fortnite Dalam kemas kini permainan selama bertahun -tahun, dan dengan pelancaran bab tiga, musim dua, bangunan telah dikeluarkan sepenuhnya.

Memandangkan bangunan itu adalah salah satu Fortnite Menentukan mekanik permainan dan membantu memisahkannya dari tajuk lain dalam genre pertempuran royale, ini nampaknya perubahan sementara. Sehingga ia kembali, bagaimanapun, pemain akan dipaksa bermain Fortnite dengan cara yang sebelum ini tidak pernah dilihat.

Epic telah meramalkan berapa banyak ini akan mengubah teras FortnitePermainan s, menambah overshield ke permainan, yang memberikan tambahan 50 perisai yang pulih kembali penuh setelah tidak mengambil kerosakan untuk jangka masa yang singkat. Ini akan merosakkan sebelum kesihatan dan perisai anda, sebahagiannya menggantikan keupayaan sekarang yang tidak hadir untuk membina dinding dan struktur lain untuk tujuan pertahanan.

Di samping itu, peningkatan pergerakan baru telah ditambah, seperti peningkatan kelajuan pergerakan umum, yang akan membantu memudahkan peralihan permainan drastik ini.

Walaupun Epic telah memberikan pemain beberapa alternatif untuk membina dalam permainan, syarikat itu telah meninggalkan butiran mengenai pulangan mekanik yang tidak jelas. Peminat, bagaimanapun, beralih kepada datamin dan sumber lain untuk mencuba dan mencari masa yang tepat untuk kembali bangunan Fortnite.

Setakat ini, konsensus adalah bangunan itu akan kembali minggu depan selepas bahagian pertama musim baru berakhir. Garis masa yang tepat masih belum diketahui, tetapi kebanyakan bocor dan dataminers telah meletakkan pin pada tujuh hingga sembilan hari dari pelancaran, yang bermaksud ia boleh kembali antara 27 dan 29 Mac. Dataminer Ifiremonkey membocorkan fail audio untuk pemain garis pencarian mesti pergi untuk memulihkan bangunan di Fortnite, yang sepatutnya mengikut jadual anggaran.

Walaupun maklumat yang ditambang data boleh dipercayai, ia bukan rasmi dan hanya mencerminkan keadaan fail permainan. Ini bermakna pemain tidak akan mempunyai garis masa yang tepat sehingga Epic mengesahkan pulangan mekanik atau membolehkannya lagi dalam kemas kini masa depan.

Artikel ini merangkumi pautan afiliasi, yang mungkin memberikan pampasan kecil kepada dot eSports.

Penulis kakitangan utama untuk Dota 2, FGC, Pokémon, Yu-Gi-Oh!, Dan banyak lagi yang telah menulis untuk dot eSports sejak 2018. Lulus dengan ijazah dalam kewartawanan dari Oklahoma Christian University dan juga sebelum ini meliputi NBA. Anda biasanya boleh menemuinya menulis, membaca, atau menonton kejohanan FGC.