Fortnite Lost Spraycans: Di mana untuk mencari peralatan lukisan yang hilang epik | Pcgamesn, semua semburan yang hilang boleh lokasi di Fortnite | Shacknews

Semua semburan yang hilang boleh lokasi di Fortnite

Buat masa ini, marilah kita memberi tumpuan kepada penyembur Fortnite yang hilang. Sebagai penyediaan yang baik, dapatkan peta anda apabila anda memuatkan permainan dan mengacaukan di kawasan menunggu. Letakkan cek pada persimpangan sampah seperti di mana kita akan bermula. Untuk itu, inilah lokasi Spraycans Fortnite yang hilang.

Fortnite Lost Spraycans: Di mana untuk mencari peralatan lukisan yang hilang epik

Fortnite-Lost-Spraycans-Where-to-Find

Di mana penyembur yang hilang fortnite? Kami tahu ada lima daripada mereka untuk mengambil, tetapi tidak banyak petunjuk tentang tempat untuk mencari mereka. Nasib baik, bagaimanapun, apabila terdapat penyembur berhampiran, kita melihat beberapa grafiti seorang wanita untuk memberitahu kita ketika kita berada di kawasan yang betul.

Musim 10 telah bermula, Fortnite’s World telah mengubah sedikit lagi, dan ada harta karun baru untuk memburu semasa anda mencuba dan menahan banyak serangan dari musuh. Anda juga akan menemui minggu ini bahawa terdapat stesen minyak Fortnite yang berbeza untuk disembur. Juga, anda perlu menyemburkan air pancut, kren barang rongsokan, dan mesin layan diri-kami mula melihat trend bertema grafiti di sini.

Buat masa ini, marilah kita memberi tumpuan kepada penyembur Fortnite yang hilang. Sebagai penyediaan yang baik, dapatkan peta anda apabila anda memuatkan permainan dan mengacaukan di kawasan menunggu. Letakkan cek pada persimpangan sampah seperti di mana kita akan bermula. Untuk itu, inilah lokasi Spraycans Fortnite yang hilang.

Fortnite kehilangan lokasi penyembur

Seperti yang telah kami katakan sebelum ini, kami akan pergi Persimpangan Junkyard Pertama. Sekiranya anda bergelut, ia berada di titik paling barat laut peta anda. Lebih khusus lagi, kami ingin memasuki tempat barang rongsokan dari tengah atas. Sebaik sahaja anda mendarat, anda akan melihat pembukaan di pagar dengan timbunan sampah di sebelahnya. Sebaik sahaja anda berjalan ke sana, anda akan diberi petunjuk untuk mencarinya. Lakukan demikian, dan anda akan mempunyai penyembur pertama anda.

Seterusnya, kami menuju ke selatan-timur Blok itu. Jika anda melihat peta anda, anda akan mendapati apa yang kelihatan seperti timbunan sekerap yang dalam bentuk pokok – tetapkan penanda anda untuk di sana. Sebaik sahaja anda berada di sana, anda akan melihat tapak penggali yang turun lebih mendalam-ikuti jalan ke bawah, ambil hak, dan anda akan mendapat arahan yang sama untuk mencari Spraycan.

Sedikit perjalanan sekarang, tetapi kami menuju ke pangkal Viking Village -Itu barat daya di peta di kawasan bersalji jika anda berjuang. Kepala ke air terjun beku, dan anda akan melihat simbol grafiti. Untuk mendapatkan penyembur anda, pergi ke pokok terdekat.

Fortnite-Lost-Spraycans-Map

Hampir selesai, kami berjalan -jalan singkat ke sebelah barat Shifty Shafts Seterusnya. Pergi ke batang, ambil hak segera, dan anda akan melihat wanita grafiti melalui dinding kayu. Knock It Down, dan lihat ke kiri anda untuk Fortnite Lost Spraycan seterusnya.

Untuk membungkus, kami menuju selatan ke gudang yang hancur yang barat daya dari Happy Hamlet. Apabila anda mula -mula memasuki kawasan tersebut, anda harus tanda grafiti di kotak logam gergasi, dan khemah tepat di sebelahnya. Cari khemah untuk penyembur terakhir anda.

Dan di sana anda memilikinya, kini anda telah menemui semua Fortnite Lost Spraycans. Sekiranya anda berjaya melakukannya dalam satu larian tanpa diletupkan di muka, kami mengucapkan tahniah. Jika tidak, jangan risau – kemajuan anda tidak akan ditetapkan semula, jadi anda boleh mengambil seberapa banyak yang anda perlukan.

Iain Harris Bekas Timbalan Berita kami kini menulis untuk GamesRadar. Peminat besar JRPGs dan permainan sci-fi, Iain di rumah berpakaian di Final Fantasy XIV, walaupun dia bukan orang asing untuk Genshin Impact atau GTA Online.

Semua semburan yang hilang boleh lokasi di Fortnite

Semua semburan yang hilang boleh lokasi di Fortnite

Cabaran Semburan dan Berdoa berterusan sepanjang minggu 2 Fortnite Season 10 dengan tugas baru. Pemain kali ini perlu mencari dan mengumpul satu siri lima tin semburan yang hilang yang tersembunyi di sekitar Pulau Fortnite. Mencari semua lima tin semburan ini adalah rumit jika anda tidak tahu di mana hendak melihat. Syukurlah, kami telah mengumpulkan panduan berguna ini, yang akan membawa anda ke setiap tin semburan supaya anda dapat menjumpainya, mengumpulnya, dan kemudian terus dalam perjalanan. Mari menyelam betul -betul!

Semua semburan yang hilang boleh lokasi di Fortnite

Walaupun anda hanya perlu mencari lima tin semburan untuk menyelesaikan cabaran ini, kami telah berjaya mencari enam diri, yang sepatutnya memberi anda lebih daripada cukup untuk menyelesaikan tugas dengan mudah. Kami telah menggariskan semua lokasi tin semburan di peta di bawah, serta memasukkan maklumat tambahan mengenai setiap lokasi semburan nanti di artikel.

Fortnite - Semua lokasi semburan yang hilang

Seperti yang anda dapat lihat, kebanyakan tin semburan cukup tersebar, yang bermaksud anda mungkin akan mendapati diri anda bermain beberapa perlawanan sebelum anda berjaya mencari dan mengumpul cukup untuk menyelesaikan cabaran.

  • Semburan pertama yang boleh anda ambil boleh didapati di aci shifty. Kepala ke pinggir timur kompaun dan kemudian masuk ke dalam lombong berhampiran tempat letak kereta dengan pondok kecil. Semasa di lombong, ambil giliran kiri dan hancurkan dinding untuk mencari bahagian baru dengan dada. Hanya di dalam kawasan ini, anda juga akan menemui yang pertama dari tin semburan anda.
  • Semburan kedua boleh di senarai kami dijumpai di selatan Shifty Shafts, di kawasan bersalji peta. Jadikan jalan ke arah kelab malam, dan apabila anda sampai ke E3, cari khemah perkhemahan kecil dengan api unggun berdekatan. Semburan ini boleh di sebelah khemah, di bawah beberapa patch di sebelah.
  • Di utara penerbangan Frosty, di Viking Village, pemain dapat mencari semburan yang hilang lagi untuk menambah koleksi mereka. Buat jalan anda ke air terjun dan kemudian melihat -lihat untuk semburan ini boleh di kaki pokok besar.
  • Sekarang kita menuju ke utara, hingga akhir aliran lava yang mengalir keluar dari gunung berapi. Terletak kira -kira di G4, semburan yang hilang ini boleh didapati di belakang salah satu tiang di mana terowong yang membawa kepada bandar tomato dulu. Bagi veteran Fortnite, ini harus menjadi tempat yang sangat terkenal. Sekiranya anda menghadapi masalah mencari tin, ikuti aliran lava hingga akhir dan anda harus melihatnya dengan mudah.
  • Terletak di tenggara blok, semburan hilang seterusnya ini boleh didapati berhampiran satu siri tong yang terletak di lombong kecil di E3. Sebaik sahaja anda menjumpai lombong, pergi ke dalamnya dan melihat -lihat untuk semburan ini boleh di hujung terowong di sebelah tiga tong disusun di atas satu sama lain.
  • Anda akan menuju ke persimpangan sampah untuk mencari semburan hilang seterusnya dalam senarai kami. Jalankan jalan ke kawasan utara barang rongsokan dan kemudian tengoklah untuk timbunan serpihan di sebelah pagar. Semburan yang hilang ini boleh diletakkan di atas tanah di sebelah serpihan.

Di sana anda memilikinya. Itu semua enam tin semburan yang hilang yang kami dapati di Fortnite Season 10. Sekiranya anda menghadapi masalah menyelesaikan sebarang cabaran lain yang tersedia minggu ini, maka pastikan anda menuju ke pusat panduan Fortnite kami untuk lebih banyak bantuan.

Joshua memegang Sarjana Muda Seni Halus dalam Penulisan Kreatif dan telah meneroka dunia permainan video selagi dia dapat ingat. Dia menikmati segala-galanya dari RPG berskala besar ke permata indie kecil, gigitan dan segala-galanya di antara.

  • Panduan
  • Fortnite
  • Fortnite: Battle Royale
  • Fortnite Season 10