Fortnite Loot Chickens Guide – Lokasi Ayam, Cara Membuka Lokasi Ayam Bab 3 Fortnite & Cara Terbang Dengan Mereka – Dexerto

Fortnite Bab 3 Lokasi Ayam & Cara Terbang Dengan Mereka

Terbang dengan ayam di Fortnite sangat menyeronokkan.

Fortnite Loot Chickens Guide – Lokasi Ayam, Cara Buka Kubah

The Fortnite Musim 3 Bab 1 terus berleluasa. Setelah menyelesaikan tugas -tugas seperti memberi makan Klombos dan memandu Quadcrashers, acara terbaru, yang dipanggil Avian Harden Week, memberi tumpuan kepada ayam.

Terdapat senarai panjang cabaran untuk menghuraikan, termasuk penglibatan yang baru Fortnite ayam rampasan, dan panduan ini menerangkan di mana anda dapat mencari lokasi ayam untuk menyelesaikannya.

Tempat mencari lokasi ayam di Fortnite

Berita baiknya adalah tidak sukar untuk mencari lokasi ayam di Fortnite, Sebagai pemaju permainan epik telah meningkatkan kadar spawn mereka, membasahi haiwan lain (seperti serigala dan jerung) dalam proses. Pertaruhan yang paling selamat adalah menuju ke medan terbuka, tetapi ada beberapa tempat yang patut diperiksa terlebih dahulu.

Awak boleh cari Fortnite Lokasi ayam di kawasan berikut:

 • Selatan aci shifty
 • Utara Coney Crossroads
 • Barat Greasy Grove
 • Sekitar Speedway Chonker

Fortnite Loot Chickens 2

Sekali lagi, ini berfungsi sebagai panduan rujukan. Anda tidak akan menghadapi masalah mencari ayam untuk menyelesaikan pencarian, walaupun anda menuju ke tempat yang disebutkan di atas dan hanya melihat sekelilingnya di ladang. Terdapat juga peluang untuk tersandung pada ayam yang menyeberangi jalan, tetapi jangan tanya saya mengapa.

Senarai Pencarian Minggu Halap Fortnite

Berikut adalah semua Fortnite Pencarian minggu hendap burung:

 • Buang ayam (lima jumlah – mereka mesti menjadi ayam yang berbeza).
 • Luncurkan selama 30 meter secara berterusan sambil memegang ayam.
 • Buka peti besi sambil memegang ayam.
 • Memburu ayam atau gagak rampasan (dua jumlah).
 • Terbang dengan ayam selama 20 meter dalam satu penerbangan.
 • Tangkap ayam dalam perlawanan yang berbeza (tiga jumlah).
 • Melantun pada tayar, payung, atau bouncer web tiga kali berturut -turut sambil memegang ayam.

Sebilangan besar pencarian agak mudah, tetapi terdapat dua khususnya yang dapat membuktikannya.

Tempat mencari ayam rampasan Fortnite

Dengan pengenalan acara Avian Halap Week, kini terdapat ayam rampasan untuk dicari Fortnite. Mereka kelihatan seperti jenis biasa, tetapi mereka mempunyai cahaya yang berbeza yang membezakannya. Membunuh ayam rampasan memberikan anda, baik, rampasan rawak – jarangnya yang sesuai dengan warna cahaya ayam. Sekali lagi, Spawn benar -benar rawak, tetapi saya bernasib baik di lokasi tertentu.

Awak boleh cari Fortnite Loot Chickens di utara Speedway Chonker. Saya melihat seseorang menjelajah kawasan itu, sementara pada masa yang lain ada satu di sekitar trek perlumbaan. Sekiranya anda menuju ke lokasi ini, terdapat banyak ayam di sekitar untuk melengkapkan lantunan pada tayar, payung, atau bouncer web tiga kali berturut -turut sambil mengadakan pencarian ayam.

Setelah anda menjumpai ayam rampasan, angkatlah untuk pencarian. Sekiranya anda mencari gagak, anda boleh teruskan dan menembaknya juga, kerana kedua -duanya mengira pencarian.

Cara membuka peti besi sambil memegang ayam di Fortnite

Mekanik ini telah hadir di Fortnite Musim 3 Bab 1 untuk seketika sekarang, tetapi sekiranya anda belum melakukannya, itu adalah proses yang mudah.

Terdapat banyak lokasi untuk membuka peti besi sambil memegang ayam Fortnite, Tetapi saya cadangkan menuju ke peti besi di Grove berminyak. Saya menjumpai banyak ayam berdekatan, yang memudahkan untuk mengambilnya dengan saya.

Fortnite Loot Chickens 5

Sebaik sahaja anda membawa ayam, anda perlu masuk ke dalam penyelesaian. Peranti yang ada di bulatan yang dikelilingi oleh portal rift bukanlah yang anda perlukan. Sebaliknya, masuk ke dalam bangunan dan menuju ke tangga – ini adalah peraturan biasa untuk mana -mana pangkalan lain jika anda mencari peti besi.

Awak juga mungkin menyukai:

 • Berhenti cuba membunuh Klombos di Fortnite, anda raksasa
 • FORTNITE: Di mana untuk melawat Monument Mighty, Tujuh Pos, & Sanctuary
 • Multiverse boleh pergi ke neraka

Selepas itu, anda akan tersandung di pintu tertutup dengan pembaca yang mempunyai kunci di atasnya. Berdiri selama beberapa saat untuk pengimbas membaca ayam.

Fortnite Loot Chickens 6

Sebaik sahaja kunci muncul dibuka dan warna berubah menjadi hijau, anda semua ditetapkan. Peti besi akan dibuka selepas, di mana anda boleh menemui tiga dada io dengan rampasan. Oleh itu, saya benar -benar mengesyorkan mendarat secara langsung di Grove berminyak pada permulaan perlawanan untuk menyelesaikan pencarian, ambil beberapa peralatan yang hebat, dan bersedia untuk meneruskan usaha lain atau hanya memulakan perlawanan dengan kelebihan.

Fortnite Bab 3 Lokasi Ayam & Cara Terbang Dengan Mereka

Lokasi Ayam di Fortnite Bab 3 Musim 1

Permainan epik

Kemas kini Bab 3 Fortnite memperkenalkan banyak senjata baru dan sepenuhnya membalikkan pulau terbalik, tetapi ayam kekal di lokasi tertentu – dan anda boleh terbang dengan mereka!

Terdapat banyak cabaran untuk menjaga pemain yang diduduki di Fortnite, dan salah satu pencarian hendap burung memerlukan anda mencari ayam dan terbang 20 meter dengannya dalam satu penerbangan – yang mudah dilakukan setelah anda tahu bagaimana mencari mereka.

Ayam mungkin kelihatan tidak penting pada pandangan pertama, tetapi mereka sebenarnya sangat berguna di tangan kanan. Dengan sahabat berbulu ini, anda boleh melarikan diri cepat dan melintasi seluruh peta Fortnite dalam masa yang singkat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk melengkapkan semua pencarian hendap burung dan dapatkan banyak diri anda untuk membantu anda meningkatkan lulus pertempuran anda, kami mendapat panduan berguna untuk mencari ayam di Bab 3: Musim 1 Peta di bawah.

Kandungan

Di mana mencari ayam di Fortnite Bab 3 Musim 1

Lokasi ayam ditandakan di peta Fortnite Bab 3

Lokasi di mana ayam sering bertelur di Fortnite.

Ayam bertelur secara rawak merentasi peta, tetapi ini adalah lokasi yang kami dapati mereka setakat ini dalam Fortnite Bab 3:

 • Barat Daya Grove berminyak.
 • Berhampiran stesen minyak barat Logjam Lumberyard.
 • Di tengah peta, di mana Menara yang condong kini dilindungi oleh salji.
 • Di atas sungai utara Rocky Reels.
 • Berhampiran stesen minyak selatan gulungan berbatu.
 • Barat dari Bugle harian.

Ayam adalah salah satu haiwan yang paling mudah dicari di alam liar di Fortnite Bab 3, kerana terdapat banyak dari mereka yang terletak di sekitar pulau itu. Namun, ia membantu mengetahui di mana hendak melihat sehingga anda tidak membuang masa berlari seperti ayam tanpa kepala.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Peta di atas menyoroti beberapa lokasi bertelur yang paling biasa di Fortnite Bab 3: Musim 1 Peta. Ia tidak dijamin bahawa mereka akan selalu muncul di sini dalam setiap perlawanan, tetapi ia adalah tempat yang baik untuk bermula.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Cara Terbang Dengan Ayam Di Fortnite Bab 3 Musim 1

Fortnite terbang dengan ayam

Terbang dengan ayam di Fortnite sangat menyeronokkan.

Semasa anda melihat ayam di alam liar di Fortnite, pekerjaan pertama anda adalah untuk merebutnya. Mereka akan lari dan menukar arahan untuk mencuba dan membuang anda. Sekiranya anda cukup pantas, anda akan dapat berinteraksi dengannya.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan ayam yang kini diadakan di atas kepala, anda akan melihat kesan yang unik: lompat kini jauh lebih tinggi dan lebih lama kerana ayam membantu melancarkan anda dari tanah. Menggunakan helah ini membolehkan anda menutup lebih jauh daripada biasa.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Apa yang ada di dalam setiap Winterfest 2021 hadir?

Untuk melengkapkan cabaran hendap burung, anda perlu terbang 20 meter dalam satu penerbangan. Untuk melakukan ini, kami akan mengesyorkan mencari tepi tebing yang tinggi atau membina jalan yang tinggi, kemudian melancarkan diri anda dari tepi.

Artikel berterusan selepas iklan

Fakta yang menyeronokkan: Ayam juga boleh digunakan untuk membuka peti besi yang tersembunyi di sekitar peta! Vaults biasanya memerlukan sekurang -kurangnya dua orang untuk mengakses, tetapi ayam boleh diadakan untuk mengambil tempat orang lain jika anda bermain solo.

Berharap untuk melihat ayam menjadi komoditi panas seperti Fortnite Bab 3 Rumbles pada dan lebih banyak cabaran memerlukan anda untuk mencari mereka untuk mendapatkan XP.