Fortnite Lonely Lodge Piano Lokasi: di mana untuk bermain muzik lembaran berhampiran Lonely Lodge | Pcgamesn, bagaimana melengkapkan “Main muzik lembaran di piano berhampiran Pleasant Park dan Lonely Lodge” Cabaran di Fortnite Season 7 – Dot Esports

Cara Melengkapkan “Main Muzik Lembaran di Piano Berhampiran Pleasant Park dan Lonely Lodge” Cabaran di Fortnite Season 7

Musim Enam memperkenalkan piano dan muzik lembaran dalam salah satu cabaran mingguannya dan kelihatan seperti mereka kembali lagi dengan penuh kekuatan untuk musim tujuh.

Fortnite Sheet Music Location Lonely Lodge

Di manakah lokasi muzik lembaran Fortnite untuk Lonely Lodge? . Oleh itu, kerana kami akan menunjukkan kepada anda di mana lokasi piano Lonely Lodge Fortnite, seperti yang kita bagus seperti itu.

Fortnite Season 7 semakin panas pada minggu kedua – atau sekiranya kita mengatakan pembekuan? – dan itu bermakna Pass Fortnite Season 7 Pass baru. . Walau bagaimanapun, jika anda memutuskan untuk menghabiskan beberapa Fortnite V-Bucks pada sistem perkembangan premium musim ini, anda akan dapat membuka kunci lebih banyak kosmetik seperti kulit Fortnite dan senjata baru dan kulit kenderaan, atau dikenali sebagai Fortnite Wraps.

Sekarang anda seorang pemilik bangga dari pas baru yang kita dapat retak dengan objektif minggu ini. Untuk menyelesaikannya, anda perlu turun berhampiran Lonely Lodge yang terletak di sebelah timur peta. Oleh itu, tanpa berlengah lagi, inilah lokasi muzik lembaran Fortnite untuk Lonely Lodge.

. Anda tidak perlu mencari muzik lembaran kali ini – ia sepatutnya berada di pendirian di hadapan Steinway yang besar.

Fortnite Lonely Lodge Piano Lokasi

Apabila anda bermain setiap lagu, ingatlah bahawa nota boleh menjadi pelbagai padang – seperti yang kita dapati dalam cabaran yang sama untuk musim lalu. Contohnya, mungkin ada nota yang lebih rendah atau lebih tinggi, jadi perhatikan urutan yang betul dan anda akan menjadi komposer sepenuhnya sebelum anda mengetahuinya. Mungkin.

Thumbnail YouTube

Dan itulah yang kita tahu tentang tempat untuk mencari lokasi piano Lonely Lodge Fortnite. . Apabila anda bebas, mengapa tidak retak dengan tarian anda di lokasi rumah yang ditinggalkan di Fortnite? . .

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.

. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Melengkapkan “Main Muzik Lembaran di Piano Berhampiran Pleasant Park dan Lonely Lodge” Cabaran di Fortnite Season 7

Musim Ketujuh.

Musim Enam memperkenalkan piano dan muzik lembaran dalam salah satu cabaran mingguannya dan kelihatan seperti mereka kembali lagi dengan penuh kekuatan untuk musim tujuh.

Sama seperti musim lalu, anda perlu menuju ke piano berhampiran Pleasant Park bersama piano baru di Lonely Lodge. Muzik lembaran sudah menunggu anda memainkannya.

Inilah tepat di mana anda dapat mencari piano supaya anda dapat menyelesaikan setiap peringkat cabaran ini dan dengan cepat untuk bergerak ke yang seterusnya.

Peringkat Satu: Mainkan muzik lembaran di piano berhampiran Pleasant Park

Anda perlu menuju ke barat Pleasant Park di atas bukit untuk mencari piano besar yang tersembunyi di pokok. .

Terletak tepat di atas rumah yang ditinggalkan berhampiran Lonely Lodge, set piano ini menunggu di tepi tepi dunia.

.