Fortnite: Kevin the Cube boleh kembali dalam Bab 3 Musim 4, Fortnite Cube bergerak lagi | Pcgamesn

Kubus Fortnite bergerak lagi

Kemas kini, 30 Ogos: The Fortnite Cube sedang bergerak lagi, tetapi kini lebih sukar untuk dijejaki.

Fortnite: Kevin The Cube boleh kembali dalam Bab 3 Musim 4

Kevin the Cube adalah entiti popular yang pertama kali dibebaskan ke Fortnite Battle Royale semasa Bab 1 Musim 5. The Cube belum dilihat lebih dari setengah tahun, tetapi ia mungkin kembali dengan pembebasan Bab 3 Musim 4.

Kemunculan semula entiti telah dibayangkan beberapa kali, dan yang terbaru datang dengan versi kemas kini 21.50. Melepaskan pada 30 Ogos, ia menambah beberapa perkara baru kepada permainan, termasuk beberapa petunjuk penting mengenai jalan cerita.

Tidak lama selepas kemas kini dikeluarkan, beberapa pemain melihat rama -rama yang mempunyai warna yang berbeza. Oleh kerana ini adalah sifat yang dikongsi oleh Fortnite Cubes, ini boleh menjadi petunjuk ketika kembali Kevin the Cube musim depan.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Kevin The Cube boleh kembali ke Fortnite dalam beberapa minggu

Fortnite Bab 3 Musim 4 kurang dari tiga minggu lagi. Sekiranya semuanya mengikut pelan, Epic Games akan melepaskan musim baru pada hari Ahad, 18 September. Pada masa ini, temanya tidak diketahui. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa teori bahawa musim baru akan berlaku mengenai perjalanan masa. Tambahan pula, Gwen Stacy telah dibocorkan sebagai salah satu daripada kulit lulus pertempurannya.

Betapa tepatnya Kevin The Cube sesuai dengan musim depan? Tidak ada yang benar -benar tahu. Walau bagaimanapun, entiti Fortnite adalah sumber kuasa untuk realiti terakhir, organisasi jahat yang ingin memusnahkan dunia. Faksi belum dilihat sejak akhir bab 2. Walau bagaimanapun, ratu kubus mungkin kembali ke pulau itu, kerana banyak anggota tujuh telah hilang. Bekas Raja Cube The Origin adalah yang terbaru.

Sejurus selepas v21.50 kemas kini dikeluarkan, pemain Fortnite melihat sesuatu yang luar biasa dan menarik. Terdapat beberapa warna rama -rama yang berlainan secara rawak terbang di pulau itu, salah satunya adalah ungu, seperti Kevin the Cube. Selain itu, pemain juga boleh mengingati banyak kiub lain yang muncul semasa Bab 2 Musim 8, seperti Blue dan Gold Cube. Epic Games telah mengeluarkan rama -rama dalam warna -warna ini juga, yang pasti bukan kebetulan.

Perubahan baru -baru ini membuat orang berfikir Kevin kiub mungkin kembali.

Sejarah ringkas Kevin

Kembali pada musim kelima Fortnite Battle Royale, kiub ungu muncul di pulau itu. Ia dipanggil melalui keretakan gergasi, yang berada di langit, yang dicipta oleh roket pelawat.

Kevin kiub terus bergerak perlahan -lahan melintasi pulau sebelum akhirnya sampai ke Loot Lake dan melarutkan ke dalam air. Ini Membuat Lake Bouncy, dan Cube kembali untuk Musim 6 semasa Acara Butterfly Live, yang boleh menyokong teori kupu-kupu dalam Bab 3.

The Purple Cube telah hilang selama beberapa musim sehingga pulangannya akhirnya di Musim X, di mana ia ditemui di bawah Pulau Terapung. Selepas penampilan ini, Kevin the Cube telah hilang selama hampir dua tahun dan akhirnya muncul pada akhir Bab 2 Musim 7. Ia memainkan peranan yang besar pada musim lalu bab sebelumnya, membantu Ratu Cube mendapat banyak kuasa sebelum cuba memusnahkan pulau itu. Nasib baik, rancangannya gagal, tetapi Kevin belum pernah dilihat sejak itu.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Kubus Fortnite bergerak lagi

Kemas kini, 30 Ogos: The Fortnite Cube sedang bergerak lagi, tetapi kini lebih sukar untuk dijejaki.

Setelah mengambil sesuatu yang berehat pada hujung minggu, kiub ungu besar yang tiba -tiba muncul di Fortnite sedang bergerak lagi. Kubus pada mulanya berhenti di luar ladang maut, tetapi sejak itu telah dilancarkan di atas bukit ke barat.

Dengan berbuat demikian, ia menunjukkan dua perkara. Untuk satu perkara, ia boleh memanjat – kubus menetap di sebelah bukit, nampaknya menentang graviti, beberapa kali sebelum sampai ke puncak, sebelum meneruskan ke arah lain. Sudah tentu tidak mengejutkan, sudah tentu, kerana kita sudah tahu kiub menghasilkan medan graviti sendiri, tetapi ia sangat menggembirakan, sekurang -kurangnya.

Perkara lain yang kami pelajari adalah bahawa kiub kini mencetak ‘runes’ di tanah selepas ia menetap. Sekiranya anda menuju ke medan maut, anda akan melihat simbol ungu yang bercahaya di mana kiub dulu, yang boleh menawarkan petunjuk tentang apa yang akan berlaku di Fortnite Season 6.

Berita buruk adalah bahawa kiub kini dilaporkan bergerak pada jadual yang berbeza sebelum ini, dan pemain belum memikirkannya, jadi kami tidak dapat memberitahu anda dengan tepat apabila anda boleh mengharapkannya untuk menyerahkannya. Terima kasih kepada datamine, bagaimanapun, apa yang kita tahu ialah terdapat enam lagi runes yang dicetak di peta. Dalam tweet di bawah, anda dapat melihat bahawa terdapat sejumlah tujuh runes, masing -masing diselingi oleh tempoh pergerakan. Selepas rune ketujuh itu, ada garis kod yang berbunyi “MoveTolake.”

Itu, tentu saja, mungkin merujuk kepada Loot Lake, yang merupakan badan air terbesar dan paling terkenal di pulau itu. Apa yang akan berlaku apabila ia sampai di sana adalah meneka orang, tetapi teori yang saya ada di atas kapal adalah bahawa tasik akan kosong, mendedahkan lokasi baru gaya berdebu.

Kami akhirnya akan mengetahui di mana kiub akan pergi, dan mengapa ia mahu sampai ke sana. Sementara itu, lihat Panduan Cabaran Fortnite Week 7 kami – dengan tiga minggu hingga akhir Musim 5, anda akan mempunyai banyak masa untuk membunuh.

Dustin Bailey Dustin’s All About Retro Games dan Games Adventure, serta menjadi Final Fantasy XIV Devotee. Pencapaiannya yang paling membanggakan di PCGamesn mengukir niche untuk liputan simulator trak. Seorang bekas penulis berita senior, kini anda boleh menemuinya di GamesRadar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.