Fortnite Junk Junction Treasure Map Signpost Lokasi dijelaskan |, Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah – Fortnite | Shacknews

Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah – Fortnite

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Fortnite Junk Junction Treasure Map Signpost Lokasi dijelaskan

Di mana untuk mencari lokasi peta harta karun sampah di Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 9 Mei 2019

Mencari Lokasi peta harta karun persimpangan sampah adalah objektif salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 8 anda.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

 • Fortnite Junk Junction Treasure Map Lokasi Sekilas
 • Di mana untuk mencari peta peta harta karun Fortnite Junk Junction
 • Fortnite Junk Junction Treasure Map Signpost End Lokasi

Fortnite Junk Junction Treasure Map Lokasi Sekilas

Untuk 10 cabaran minggu, anda ditugaskan dengan yang berikut, yang dibuka dalam urutan:

 • Cari peta harta karun yang terdapat di persimpangan sampah
 • Ikuti Peta Treasure Signpost yang ditemui di Sampai Sampai

Di sinilah anda perlu pergi ke lokasi peta peta harta karun sampah, mengikut dua peringkat:

Pertama, anda tidak perlu risau sama ada ini perlu diselesaikan dalam satu perlawanan – sebenarnya, anda memerlukan dua, kerana langkah kedua akan diaktifkan sebaik sahaja akhir perlawanan yang anda dapati Signpost selesai.

Kemudian, anda perlu pergi ke lokasi yang muncul di peta harta karun. Tidak seperti lokasi peta harta karun Fortnite pada masa lalu, tidak ada cara untuk mengetahui lokasi ini sebelum cabaran berjalan secara langsung.

Berikut adalah lokasi mereka secara terperinci.

Di mana untuk mencari peta peta harta karun Fortnite Junk Junction

Pertama, anda perlu melawat ke persimpangan sampah. Khususnya, anda mahu pergi ke pusat lokasi yang dinamakan – ‘n’ di peta.

Anda akan mendapati tanda yang paling banyak di tengah -tengah timbunan sampah di utara bangunan utama, di belakang peti. Memandangkan ia adalah tempat yang membingungkan untuk diterokai, cara paling mudah untuk mendapati ia mencari rumah anjing di sebelah utara bangunan.

. Kemudian lihat utara. Anda akan melihat peti, dan lokasi peta harta karun sampah di belakangnya.

Berdiri di sebelahnya dan tekan Prompt Butang untuk mendedahkan lokasi seterusnya, dan peringkat seterusnya cabaran.

Kenali lokasi di peta harta karun? Jika tidak, jangan risau – kami akan memberitahu anda ke mana hendak pergi seterusnya.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Fortnite Junk Junction Treasure Map Signpost End Lokasi

Lokasi peta harta karun sampah menunjukkan pisau dan garpu yang besar, yang bermaksud pisau gergasi dan garpu di tanah adalah di mana anda perlu menuju!

Pisau dan garpu gergasi diukir ke tanah di kuadran F8, hanya barat laut medan maut, atau di selatan mata air masin.

Lebih khusus lagi, anda perlu menuju ke bahagian kanan pisau-sudut kanan bawah bahagian ‘bilah’, yang dibangkitkan lebih dekat ke aras tanah dan bukannya kawasan bawah tanah di bawah.

Ia berada di atas batu di sudut tempat berlumpur itu.

Pergi ke sana dan berinteraksi dengannya untuk mengumpulkan harta karun, dan selesaikan peta harta karun peta harta karun untuk lokasi akhir. Selamat!

Sudah dilakukan? Terdapat banyak cabaran lain yang perlu dilakukan pada minggu ini, jadi terus bermain!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah – Fortnite

Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah - Fortnite

Ketahui Di Mana Untuk Mencari X Di Tanda Tandatangan Peta Treasure Di Sampah Sampah Untuk Melengkapkan Cabaran Ini Di Fortnite Musim 8.

Setelah anda melengkapkan bahagian pertama cabaran ini dan cari Signpost di Junk Juncti. Sekiranya anda tidak tahu jalan anda di sekitar Pulau Fortnite, maka ini mungkin agak menyusahkan. Syukurlah, kami dapat membimbing anda melalui proses ini, dan panduan ini akan menunjukkan kepada anda di mana untuk mencari x di peta harta karun.

Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah

Sebelum anda dapat menyelesaikan bahagian cabaran ini, anda perlu melengkapkan peringkat satu dan mencari peta peta harta karun di persimpangan sampah.

Selepas anda berinteraksi dengan Signpost dan lengkapkan bahagian pertama cabaran, anda akan menerima peta harta karun yang boleh anda ikuti. Peta tertentu ini mempamerkan jurang garpu dan pisau yang ditambah ke Fortnite beberapa bulan yang lalu. Anda dapat melihat peta yang anda buka kunci untuk menyelesaikan tahap 1 cabaran di bawah:

Cari x di peta harta karun di persimpangan sampah - Fortnite

Untuk mencari lokasi ini, anda perlu membuat jalan ke arah medan maut. Lokasi ini terletak di rantau selatan pulau itu, jadi jalankan ke sana. Hanya barat laut kawasan ladang maut, anda sepatutnya dapat melihat dua jurang yang menggariskan garpu dan pisau. Tempat yang anda ingin cari bintang pertempuran ini adalah kelebihan bawah pisau pisau.

Cari X di Peta Treasure Signpost di Junk Junction - Fortnite

Pendekatan lokasi dan cari Battle Star untuk menuntutnya dan selesaikan cabaran untuk mencari x di peta harta karun di persimpangan sampah. Ini sepatutnya menjaringkan anda tiga bintang pertempuran (ditambah dua tambahan untuk menyelesaikan peringkat pertama cabaran). Untuk lebih banyak bantuan menyelesaikan semua cabaran untuk Fortnite Season 8, pastikan untuk kembali ke Hub Panduan Fortnite kami.

Joshua memegang Sarjana Muda Seni Halus dalam Penulisan Kreatif dan telah meneroka dunia permainan video selagi dia dapat ingat. Dia menikmati segala-galanya dari RPG berskala besar ke permata indie kecil, gigitan dan segala-galanya di antara.

 • Panduan
 • Fortnite
 • Fortnite: Battle Royale
 • Fortnite Season 8