Fortnite Graffiti-Covered Billboard: Di mana untuk melawat beberapa iklan yang dirusak | PCGamesn, Fortnite: Lawati Graffiti Covered Billboard dalam satu perlawanan | VG247

Fortnite: Lawati papan iklan grafiti yang dilindungi dalam satu perlawanan

Iain Harris Bekas Timbalan Berita kami kini menulis untuk GamesRadar. Peminat besar JRPGs dan permainan sci-fi, Iain di rumah berpakaian di Final Fantasy XIV, walaupun dia bukan orang asing untuk Genshin Impact atau GTA Online.

Papan iklan Graffiti Fortnite: Di mana untuk melawat beberapa iklan yang dirusak

Fortnite-Graffiti-Billboards

Di mana anda pergi melawat beberapa papan iklan Graffiti Fortnite? Peta Battle Royale yang meluas epik merebak jauh dan luas, jadi anda akan mempunyai sedikit carian di tangan anda jika anda tidak tahu ke mana hendak pergi. Di samping itu, terdapat puluhan papan iklan, tetapi hanya tiga daripadanya mengira misi Fortnite ini. Jika anda menjumpai satu dengan wajah smiley dan ‘gg’ di atasnya, anda beruntung.

Sebagai Cabaran Khamis Refresh telah datang dan pergi, kami mempunyai set misi dan objektif yang baru. Seperti yang anda akan perhatikan dengan cepat, mereka semua terbentang dengan tema grafiti. Setakat ini, kami telah mengumpul beberapa penyembur Fortnite yang hilang, menandakan beberapa stesen minyak Fortnite, dan mencari melalui bekas dengan Windows.

Untuk cabaran ini, kami akan mencari dua papan iklan grafiti. Terdapat tiga secara keseluruhan, tetapi kami akan menunjukkan kepada anda di mana mereka semua supaya anda boleh memilih dan memilih mana yang anda mahu lawati. Oleh itu, jika anda sudah bersedia untuk mencari beberapa iklan yang rosak, dapatkan peta anda dan tetapkan titik jalan untuk trek perlumbaan. Di sinilah ke mana hendak melawat papan iklan Fortnite Graffiti.

Fortnite Graffiti-dilindungi papan iklan

Semasa anda menunggu perlawanan bermula, dan berdiri di kawasan menunggu, lihat di sebelah kanan peta, dan anda akan melihat trek perlumbaan di kawasan padang pasir peta di sektor I7. Seperti yang anda luncurkan, bertujuan untuk kiri litar lumba, dan anda harus mencari papan iklan yang menunggu untuk anda.

Fortnite-Graffiti-Billboards

Sedikit perjalanan ke dua yang akan datang, tetapi kepala melewati Mata air masin Dan anda akan menemui papan iklan lain ke Selatan-Barat IT – ITU DALAM SEKTOR E7 Jika anda bergelut. Akhir Shifty Shafts, .

Dan di sana anda memilikinya, di mana untuk melawat beberapa papan iklan Graffiti yang dilindungi Fortnite. Anda hanya memerlukan dua daripada tiga, jadi ia lebih cepat menangkap kedua -duanya di sebelah Shifty Shafts. Tetapi ada papan iklan di atas trek perlumbaan sekiranya anda memerlukannya dengan alasan apa pun.

Itu sepatutnya semua yang diperlukan oleh Billboard Fortnite anda, jadi semua yang perlu dilakukan adalah mengucapkan semoga berjaya di luar sana mengelakkan Fortnite Brutes – ia hanya akan menjadi lebih rumit apabila anda mangsa misi minggu ini.

Iain Harris Bekas Timbalan Berita kami kini menulis untuk GamesRadar. .

Fortnite: Lawati papan iklan grafiti yang dilindungi dalam satu perlawanan

Seni jalanan atau jenayah? Fornite Cabaran menghantar anda ke Lawati papan iklan grafiti yang dilindungi dalam satu perlawanan. Terdapat tiga tanda berlapis seni yang anda dapat menjejaki di seluruh peta – masing -masing dihiasi dengan semburan GG yang anda boleh mengumpul diri anda – di sinilah mencari semua lokasi.

Melihat kerana anda perlu melawat lokasi papan iklan grafiti yang dilindungi hanya dalam satu perlawanan, anda mungkin akan memerlukan pergerakan tambahan. Oleh kerana salah satu papan iklan berada di kawasan bersalji, ia mungkin bernilai menjatuhkan Happy Hamlet untuk merebut papan hanyut dari kedai di tepi selatannya, atau anda boleh pergi ke stesen Ranger di bukit untuk mendapatkannya di sana.

Sebagai alternatif, terdapat papan besar papan di utara lokasi kedua, jadi anda boleh memukul yang pertama dan kembali ke belakang. Sama ada, di sinilah anda mesti pergi.

Fortnite – Graffiti dilindungi lokasi papan iklan

Kami telah menyenaraikan setiap lokasi dalam jadual di bawah, tetapi juga menandakannya pada peta berikut:

Graffiti dilindungi lokasi papan iklan Rujukan peta
Sebelah barat aci shifty D7
Timur shift aci dan barat daya mata air masin E7
Hujung Selatan Bangunan Utama Racetrack Desert I6

Kami akan bermula dengan papan iklan yang paling sukar yang paling jauh dari yang lain. Walau bagaimanapun, ini mungkin bermaksud bahawa ia adalah lokasi yang paling kurang popular dan anda kurang berkemungkinan akan berlari ke pemain yang bersaing. Terdapat lokasi cabaran lain di sini walaupun, seperti barang rongsokan dengan salah satu bekas dengan tingkap di dalamnya.

Kepala utara di jalan yang membawa keluar dari Paradise Palms – utara stesen minyak yang anda perlukan untuk cabaran lain – di tenggara peta dan akhirnya anda akan sampai ke kawasan litar lumba. Di sini, jika anda melihat semasa anda sampai ke hujung selatan, anda akan dapati papan iklan. Anda mencari wajah emoji kuning dengan “gg” untuk mata.

Sekiranya anda menuju ke litar lumba, kemungkinan besar anda akan dapati papan drift yang boleh anda naik ke barat ke lokasi lain.

Tenggara Graffiti Salty Springs Dilindungi Billboard

Grafiti kedua yang dilindungi papan iklan ditemui lebih dekat di tengah peta, dalam Rujukan E7, berhampiran Sungai Tengah.

Sekali lagi, anda sedang mencari emoji “GG”. .

Ini mungkin menjadi tempat yang popular untuk menyelesaikan cabaran kerana ia lebih dekat dengan lokasi kedua. Selain itu, anda boleh mencari mesin layan diri yang anda perlukan untuk satu lagi cabaran di sini.

Anda akan menemui papan iklan di sebelah barat kawasan, berhampiran trak dan di seberang jalan dari rumah. Seperti yang telah kami sebutkan tadi, ini agak dekat dengan Happy Hamlet, jadi anda boleh mengambil papan hanyut di sana untuk percutian yang lebih cepat.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Kedai Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Panduan mengikuti
 • IOS Ikut
 • Multiplayer Ikuti
 • Nintendo Switch Ikut
 • ikuti dalam talian
 • PS4 Ikuti
 • Musim 10 Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 10 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

James menderita sehingga anda tidak perlu, membuat panduan pakar untuk permainan dan ulasan yang paling sukar untuk siaran blockbuster terbesar.