Fortnite Goose Nests Lokasi Peta – Gamerevolution, Fortnite: Cara Melengkapkan ‘Cari Cabaran Sarang Angsa Air – 14 Hari Fortnite – Dexerto

Fortnite: Cara Melengkapkan Cabaran ‘Cari Carian Sarang Perisian Air – 14 Hari Fortnite

Berikut adalah peta dengan sarang angsa yang ditandakan, ihsan GNA.Fortnite, jadi anda boleh memotong bila -bila masa mencari tanpa tujuan.

Fortnite Goose Nests Lokasi Peta

Fortnite Goose Nests Lokasi Peta

‘Ini musim untuk beberapa Fortnite. Untuk meraikan, Epic Games telah menambah banyak perayaan perayaan untuk permainan melalui 14 hari dari Fortnite cabaran. Ini Malam Krismas dan kami kini berada di 14 hari dari Fortnite Cabaran Hari 6. Anda ditugaskan untuk mencari Sarang angsa di tepi air. Anda ingin membaca panduan kami mengenai cabaran, dengan ditambah Fortnite Peta Lokasi Sarang Angsa.

Fortnite Peta Lokasi Sarang Angsa

Fortnite Goose Nests Lokasi Peta

Untuk melengkapkan 14 hari dari Fortnite Cabaran Hari 6, anda perlu mencari 6 sarang angsa yang tersebar di seluruh Fortnite peta. Ini boleh menjadi kesakitan jika anda menumpukan pada tidak mati. Dengan bantuan kami, bagaimanapun, anda harus mencari mereka dalam masa yang singkat. Di bawah, kami telah menyediakan anda dengan Fortnite Peta Lokasi Sarang Angsa. Cukup menuju ke kawasan yang dilingkari di bawah dan cari sarang angsa di tepi air.

Sarang angsa di tepi air masuk Fortnite kelihatan seperti timbunan jerami yang agak besar. Anda biasanya akan menemui mereka berhampiran sumber air, di bawah pokok.

Bagaimana saya melengkapkan carian 6 carian di tepi air carian di Fortnite?

Walaupun terdapat banyak sarang angsa yang tersebar di seluruh Fortnite peta, anda hanya perlu mencari enam daripadanya untuk menyelesaikan cabaran. Sebaik sahaja anda menemui sarang angsa, anda perlu berinteraksi dengannya untuk menyelesaikan cabaran hari 6. Anda boleh menemui seberapa banyak daripada mereka dalam satu permainan yang anda suka dan dapat menyelesaikannya sekaligus. Ia mungkin akan mengambil beberapa perlawanan untuk mencari mereka semua. Ingat bahawa anda perlu menyelesaikan permainan sebelum ia akan mengira sarang angsa yang dicari ke arah jumlah. Anda tidak boleh mencari dan mencari sarang angsa dan kemudian berhenti. Seperti yang anda lihat di peta di atas, bagaimanapun, anda akan melihat bahawa sarang angsa agak tersebar selain. Nasihat kami? Kepala ke tenggara peta, di mana harus ada lima sarang angsa dalam jarak yang kecil. Berhati -hati dengan pemain lain walaupun, kerana mereka akan selepas sarang angsa juga.

Fortnite Ganjaran sarang angsa

Fortnite Goose Nests Lokasi Peta

Menamatkan Cabaran Sarang Angsa Perisir harus agak mudah terima kasih kepada peta lokasi kami. Melengkapkan cabaran akan menjaringkan skrin pemuatan perayaan baru untuk boot. Skrin pemuatan khas retak, tepat.

Fortnite: Cara Melengkapkan Cabaran ‘Cari Carian Sarang Perisian Air – 14 Hari Fortnite

Mengambil inspirasi dari Carol Krismas klasik, ‘Dua Belas Hari Krismas’, pada Hari Enam Lyric pergi ‘6 Geese A-Laying’, jadi sarang angsa sesuai.

Jika anda belum menyelesaikan sebarang cabaran untuk hari -hari sebelumnya – seperti Five Gold Rings Challenge untuk Hari 5 – anda boleh mencari senarai penuh dan panduan semua 14 hari cabaran Fortnite di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Sarang angsa, seperti namanya, bertaburan di sekitar peta berhampiran air, dan walaupun anda hanya perlu mencari enam, ada banyak yang boleh dipilih.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Lebih:Fortnite: Keberanian mencadangkan satu perubahan mudah untuk menghentikan penggodam dalam cawan pop timbul

Cukup mendekati sarang dan berinteraksi dengan mereka untuk mengumpulnya. Anda boleh mendapatkan seberapa banyak yang anda suka dalam satu perlawanan, jadi cabaran ini dapat dicapai dalam satu perlawanan, jika anda bernasib baik.

Berikut adalah peta dengan sarang angsa yang ditandakan, ihsan GNA.Fortnite, jadi anda boleh memotong bila -bila masa mencari tanpa tujuan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Semua lokasi sarang angsa.

Seperti biasa, pastikan untuk menyelesaikan sebarang perlawanan yang anda ada, sama ada dengan dihapuskan atau memenangi permainan, jika tidak, kemajuan cabaran anda mungkin tidak dapat dijejaki.

Sebaik sahaja anda telah mengumpul enam, anda akan membuka Ganjaran Hari 6, yang merupakan skrin pemuatan ‘retak khas’ bertema bercuti. Ia bukan ganjaran yang paling menarik setakat ini, tetapi ia adalah ganjaran tetap.

Artikel berterusan selepas iklan

[Nama iklan = “Artikel4”]

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan enam sendiri, hanya 8 cabaran yang tinggal sebelum 14 hari Fortnite sudah selesai, tetapi anda masih dapat menyelesaikan sebarang cabaran yang belum anda miliki selepas acara berakhir. Oleh itu, jika anda sibuk sepanjang tempoh percutian dan tahun baru, tidak perlu panik.

  • Lebih:Ninja akan mengambil langkah -langkah terdesak untuk mempunyai pesawat yang dikeluarkan dari Fortnite

Sebagai tambahan kepada cabaran harian terdapat juga LTM segar yang ditambah setiap hari untuk Battle Royale, ditambah dengan Llama percuma untuk Save the World Players.