Fortnite Gargoyles – di mana untuk mencari mereka dan bagaimana menari di hadapan mereka | GamesRadar, Fortnite Gargoyle Locations – Di mana untuk menari di hadapan Gargoyles | Shacknews

Lokasi Fortnite Gargoyle – di mana menari di hadapan gargoyles

Dari kuil tomato utama, menuju ke barat ke tangga untuk mencari gargoyle di kawasan tengah berdinding rendah.

Fortnite Gargoyles – di mana untuk mencari mereka dan menari di hadapan mereka

Perkara-perkara yang menyeramkan sedang berjalan di Fortnite, seperti yang kita lihat pelancaran mod permainan bertema Halloween yang baru lengkap dengan satu set segar Fortnite Fortnitemares cabaran untuk diselesaikan untuk bonus XP dan ganjaran item. Salah satu cabaran ini meminta anda menari di hadapan gargoyles Fortnite yang berbeza di lima lokasi, jadi secara semula jadi jika anda berada di sini maka anda akan ingin tahu di mana mereka berada. Anda akan tahu bila seseorang sudah dekat, kerana anda akan mendengar bunyi kotak muzik yang menyeramkan ketika anda mendekati – mendekati patung dan melakukan emote tarian untuk menandakannya dari senarai anda. Kami telah menjelajahi peta untuk mencari lokasi sembilan fortnite gargoyles, jadi baca terus dan anda akan menyelesaikan cabaran itu dalam masa yang singkat.

 • Fortnite Battle Pass Cabaran– Cara mengalahkan cabaran mingguan
 • Fortnite Tier 100 Cabaran– Cara menyelesaikan cabaran yang mengerikan
 • Cabaran Parti Memburu Fortnite– cari bintang dan sepanduk tersembunyi

Lokasi Fortnite Gargoyle

 • B2 – Bawah Tanah Istana Haunted Hills
 • E3 – Di lombong berbentuk payung di sebelah barat Lazy Links di belakang dinding dan batu
 • I2 – Antara gulungan berisiko dan meraung hutan di lingkaran kerusi
 • G4 – Kuil Tomato Kawasan Bawah Ke Barat
 • H6 – Barisan runcit di dalam hey boo! Kedai Halloween di antara beberapa rak
 • J9 – Di tebing Paradise Palms, terus di selatan litar lumba
 • E6 – Di Gunung Tengah Timur Menara Condong di Sophir Circle Batu
 • B6 – Di dewan utama di kampung Viking di atas pantai sombong
 • D9 – Di gunung utara kilang siram antara segitiga pokok

Terdapat sembilan Fortnite Gargoyles secara total, walaupun anda hanya perlu menari di hadapan lima yang berbeza untuk menyelesaikan Cabaran Fortnitemares.

B2 – Bawah Tanah Istana Haunted Hills

Kepala ke Istana di Gunung yang kini menghadap ke bukit -bukit berhantu, kemudian turun ke bilik tengah utama untuk mencari gargoyle melawan tiang tengah.

E3 – Di lombong berbentuk payung di sebelah barat Lazy Links di belakang dinding dan batu

Di lombong berbentuk payung di sebelah barat Lazy Links, turun ke hujung pemegang lubang dan memecah dinding diikuti oleh beberapa batu untuk mencari gargoyle tersembunyi yang tersembunyi.

I2 – Antara gulungan berisiko dan meraung hutan di lingkaran kerusi

Di kawasan antara gulungan berisiko dan bukit -bukit berhantu, anda akan menemui kotoran yang kosong di antara pokok -pokok dengan lingkaran kerusi – gargoyle terletak di salah satu daripadanya.

G4 – Kuil Tomato Kawasan Bawah Ke Barat

Dari kuil tomato utama, menuju ke barat ke tangga untuk mencari gargoyle di kawasan tengah berdinding rendah.

H6 – barisan runcit di dalam hey boo! Kedai Halloween di antara beberapa rak

Di sebelah timur baris runcit anda akan melihat hey boo! Kedai Halloween, jadi kepala di dalam dan melihat di antara dua rak untuk gargoyle yang lain.

J9 – Di tebing Paradise Palms, di selatan litar lumba

Terus ke selatan dari litar lumba di Paradise Palms, anda akan menemui singkapan berbatu kecil di tebing dengan gargoyle di atas. Beri amaran bahawa jika anda mendarat di sebelahnya terus dari bas pertempuran, sangat sukar untuk kembali ke pulau itu – batuan batu boleh memberi anda bahan yang cukup untuk membina keselamatan.

E6 – Di Gunung Tengah Timur Menara Condong di Sopan Lingkaran Batu

Antara menara yang condong dan kawasan yang rosak oleh divot berdebu adalah garis gunung, jadi menuju ke puncak tengah dan anda melihat separuh bulatan batu dengan gargoyle di tengah.

B6 – di dewan utama di kampung Viking di atas pantai snobby

Di dewan terbesar kampung Viking di atas pantai sombong, anda akan menemui gargoyle ke belakang di belakang beberapa meja.

D9 – Di atas gunung di utara kilang siram antara segitiga pokok

Di sebelah utara kilang siram adalah gunung dengan segitiga pokok, dan di tengah -tengah anda akan melihat gargoyle bertengger di atas takhta porselin.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Lokasi Fortnite Gargoyle – di mana menari di hadapan gargoyles

Lokasi Fortnite Gargoyle - di mana menari di hadapan gargoyles

Berus di mana Gargoyles berada di Fortnite dan bagaimana pemain dapat menyelesaikan Fortnitemares Gargoyle Dance Challenge.

24 Oktober 2018 11:50 pagi

Dengan Halloween di sekitar sudut, pasukan di Epic Games telah memberikan Fortnite sedikit bakat percutian yang menyeramkan. Diperkenalkan dalam kemas kini terkini, pemain kini boleh menyelam ke FortItemares dan menyelesaikan beberapa cabaran khas yang ditetapkan di kedua -dua Save the World dan Mod Gameplay Battle Royale. Salah satu tugas cabaran seperti pemain dengan mencari dan menari di hadapan lima gargoyles yang berbeza, dan kita tahu di mana untuk mencari mereka.

Lokasi Gargoyle di Fortnite

Untuk melengkapkan apa yang akan kita panggil cabaran tarian gargoyle, pemain perlu mencari dan menari di hadapan sekurang-kurangnya lima gargoyles yang berbeza tersebar di peta Fortnite. Terdapat lebih daripada lima yang ada, tentu saja, jadi inilah melihat tujuh yang kami temui setakat ini.

Lokasi ini adalah:

 • Barat hutan meraung, berhampiran gulungan berisiko
 • Di Kuil Tomato, Di dalam halaman
 • Barat pautan malas, dalam lombong
 • Di bukit berhantu, di dalam istana
 • Di Viking Village, dalam struktur besar di bahagian atas kampung
 • Utara kilang siram, Duduk di atas gunung
 • Dalam barisan runcit, di dalam kedai di bawah bas

Mengesan setiap gargoyles yang disebutkan di atas tidak boleh membuktikan terlalu banyak cabaran. Malah, pemain yang ingin merebut mereka semua dalam satu larian sepatutnya dapat melakukannya dengan cepat sekarang bahawa peluncur telah dibuka untuk penempatan semula.

Oleh kerana Cabaran Tarian Gargoyle bukanlah cabaran Battle Pass, sebagai pengganti bintang pertempuran, peminat Fortnite boleh mengharapkan untuk mendapatkan ganjaran seperti semburan, glider, contrails, dan sebagainya. Dengan peta yang dipaparkan di atas, mendapati sekurang -kurangnya lima gargoyles ke payudara alur berhampiran harus berjalan kaki di tanah perkuburan. Untuk liputan lebih lanjut mengenai tajuk Hit Battle Royale Epic Games, Hentikan oleh Shacknews ‘Fortnite Home Page.

Kevin Tucker adalah komponen teras pasukan pembangunan panduan kuat ShackNews. Untuk pertanyaan, kebimbangan, tip, atau untuk berkongsi kritikan yang membina, dia boleh dihubungi di Twitter @dukeofgnar atau melalui e-mel di [email protected].