Fortnite: Fortbyte 88 Lokasi – Ditemui di suatu tempat di Lokasi Peta J3 – Dot Esports, di mana untuk mencari Fortbyte #88 di suatu tempat di lokasi peta J3? Fortnite Intel

Di mana untuk mencari Fortbyte #88 ‘di suatu tempat di lokasi peta J3’

Seperti namanya, anda perlu menuju ke bahagian j3 peta, yang merupakan kawasan besar berhampiran langkah cerah. Anda akan melihat struktur kayu tunggal di kawasan tersebut. Di situlah Fortbyte akan.

Cara Mencari dan Membuka Kunci Fortbyte 88 di Fortnite Season 9

Adakah pencarian untuk Fortbytes di Fortnite: Battle Royale musim sembilan berakhir? Baik, akhirnya akan. Dan dengan Fortbyte hari ini, kami satu langkah lebih dekat untuk mendapatkan semua 100.

Fortbytes, item koleksi baru yang ditambah pada musim sembilan, pemain tugas dengan melakukan siri misi untuk mencuba dan membuka kunci mereka semua. Selepas anda mendapat 90, anda akan membuka kunci kostum rahsia musim ini.

Misi seterusnya dari Epic Games adalah sedikit lebih jelas dan meminta peminat membuka kunci Fortbyte 88, yang “terdapat di suatu tempat dalam lokasi peta J3.”Syukurlah, anda tidak perlu mencari lama kerana kami sudah menemuinya.

https: // www.Youtube.com/watch?v = -jrmgcl1s10 & ciri = youTU.menjadi

Seperti namanya, anda perlu menuju ke bahagian j3 peta, yang merupakan kawasan besar berhampiran langkah cerah. Anda akan melihat struktur kayu tunggal di kawasan tersebut. Di situlah Fortbyte akan.

Anda boleh menemuinya di sebelah barat struktur di dataran berumput di bawah pokok pemotongan tunggal. Sebaik sahaja anda menemui Fortbyte, berinteraksi dengannya seperti biasa dan pencarian anda akan selesai.

Sekiranya ada kaitan dengan peluang Nintendo dan Pokémon adakah anda akan melihat saya bercakap mengenainya, menutup, dan mungkin tidak tidur semasa bermain.

Di mana untuk mencari Fortbyte #88 ‘di suatu tempat di lokasi peta J3’?

Peta Fortnite adalah tempat yang besar apabila anda tidak tahu di mana anda sedang menuju. Panduan dapat membantu anda menyelesaikan cabaran Fortbyte dengan cepat tanpa kerumitan.

Setiap hari, kami mengeluarkan panduan baru untuk Fortbyte yang baru dikeluarkan hari ini. Kami berharap dengan bantuan mereka, anda boleh kembali bermain permainan untuk sebenar. Mari kita masuk ke dalamnya.

Fortbyte #88 Lokasi

Untuk mencari nombor 88, anda perlu melihat peta anda dan mencari jubin J3. Ia terletak di pantai timur rantau hutan pulau itu, selatan langkah cerah.

Tidak ada bangunan atau struktur lain yang menandakan lokasi Fortbyte kali ini. Mencari ini sahaja boleh menjadi tugas yang rumit. Lokasi yang tepat terletak di tengah -tengah rumput yang besar.

Sekiranya anda menghadapi masalah mencari lokasi, cubalah dan tengok pemain lain ke arah pengambilan. Perkara yang baik mengenai Fortbytes ialah anda dapat melihatnya dari jauh.

Berikut adalah video yang menunjukkan lokasi yang tepat dan turun ke pickup:

Pertempuran Royale

Kebocoran Fortnite Sahkan Beerus, Goku, dan Vegeta Skins untuk Dragon Ball Z Crossover dalam Bab 3

Peminat anime di komuniti Fortnite sedang menunggu crossover Dragon Ball Z, dan kebocoran telah mengesahkan bahawa ia akan membawa Beerus.

Fortnite Goku dan Beerus Skins

Fortnite v21.30 kemas kini memperkenalkan satu tan kandungan baru dan fail kini mempunyai lebih banyak elemen Dragon Ball Z. Dari Kulit untuk Beerus, Goku, dan Vegeta ke Rujukan Bulma, inilah yang kita tahu setakat ini.

Pemain Fortnite pasti terkejut apabila mereka menemui kebocoran mengenai crossover Dragon Ball Z. Kedua -dua gelombang Naruto Cosmetics adalah hit besar di kedai item dan jelas bahawa pemaju kini ingin memanfaatkan siri anime popular yang lain.

Kebocoran sebelum ini mendedahkan bahawa empat kulit akan tiba di crossover Dragon Ball Z x Fortnite yang pertama, dan salah satunya akan menjadi Beerus.

Beerus Goku

Fortnite sedang mengusahakan kulit Beerus untuk crossover Dragon Ball Z

Seperti Hypex Leaker yang menonjol, Epic Games bekerja pada kulit ungu yang dinamakan ‘Cat’. Bagi sesiapa yang menyaksikan Dragon Ball Z, ini bukan satu yang sukar untuk retak. Beerus, tuhan pemusnahan alam semesta 7, sesuai dengan keterangan ini.

Dengan ini, tiga kulit telah disahkan untuk crossover DBZ yang akan datang:

Kulit keempat akan menjadi watak wanita mengikut kebocoran, dan selamat untuk mengandaikan bahawa ia akan menjadi bulma.

Berikutan V21.30 Kemas kini, Hypex mendapati bahawa salah satu pencarian Fortnite X DBZ akan mempunyai persediaan payung pantai. Ini boleh menjadi rujukan kepada banyak perkara seperti rumah Kame, Bulma, atau Beerus tetapi terlalu awal untuk mengesahkannya.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Update v21.30 Nota Patch: Tiada Acara Musim Panas Peluh, Pistol Perdana, Lebih Banyak

Item stamina kreatif yang memulakan semua khabar angin mengenai crossover juga akan tersedia di peta. Ini mungkin menjadi sebahagian daripada beberapa pencarian atau pemaju mungkin menggoda crossover melaluinya.

Terakhir tetapi tidak kurang, pod serangan dari Dragonball akan tiba sebagai Glider di Fortnite. 21.30 patch menambah tekstur glider dengan persamaan yang menarik dengan pod ini dan juga nama kodnya, Staminavigor, menunjukkan bahawa ia berkaitan dengan DBZ.

Fortnite X Dragon Ball Z Crossover Mempunyai Skrin Acara Khas, Pencarian, dan Ganjaran

Nampaknya crossover DBZ akan hampir sama dengan Naruto. Pemain boleh berharap dapat mengambil bahagian dalam cabaran yang akan memberi mereka kulit bertema DBZ percuma. Jelas sekali, ini akan disertai oleh pakaian Goku, Vegeta, dan Beerus di kedai item.

Laman web rasmi untuk crossover DBZ ada dalam kerja -kerja. Ia sepatutnya berfungsi pada bulan Ogos, yang juga apabila Epic Games secara rasmi akan mengumumkan kerjasama.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Sehingga sekarang, ini adalah semua yang kita tahu mengenai crossover DBZ X Fortnite yang akan datang. Kemas kini seterusnya untuk Bab 3 Musim 3 akan keluar selepas empat minggu, dan sehingga itu, pemain dapat menikmati kandungan bertema musim panas yang baru.

Pertempuran Royale

Fortnite Update v21.30 Nota Patch: Tiada Acara Musim Panas Peluh, Pistol Perdana, Lebih Banyak

Fortnite v21.30 akhirnya di sini. Dari acara No Sweat Summer ke Pacang Baru ke Senjata, inilah segala yang tiba dengannya.

Menjelang rehat musim panas pemaju, Fortnite telah mengeluarkan V21.30 kemas kini. Ia telah tiba dengan acara No Sweat Summer, peta berubah seperti mekar harian, senapang perdana baru, dan banyak lagi.

Gembar -gembur untuk fortnite v21.30 adalah mengikis langit kerana permainan epik akan segera berehat sehingga minggu kedua bulan Ogos. Ini bermakna bahawa gelaran Battle Royale tidak akan mengalami perubahan langsung untuk minggu -minggu akan datang, dan kemas kini terkini harus memastikan masyarakat tidak bosan.

Fortnite v21.30 membawa NPC insurans peluh, POI bertema musim panas, dan pencarian acara musim panas yang baru

Pemain Fortnite sangat ingin meraikan musim panas dalam mod pertempuran royale kali ini. Nasib baik, acara No Sweat Summer di sini dengan V21.30 kemas kini.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite Indiana Jones Quests: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Tiada pencarian insurans peluh akan menggantikan pencarian Vibin selama empat minggu akan datang kerana penyelidikan saintis mengenai pokok realiti akan dihentikan sementara.

Tiada pencarian musim panas peluh

Pencarian musim panas yang terkini di Fortnite adalah:

 • Tanah setelah melompat dari bas pertempuran semasa acara musim panas tanpa peluh
 • Bawa tanda peluh tidak ada dan letakkan di lokasi penajaan
 • Lengkapkan pangkuan di sekitar litar perlumbaan bot selepas undur permulaan
 • Buat tarian watak ke bom boogie
 • Emote di lokasi lantai tarian promosi yang berbeza
 • Bel pintu cincin sehingga mereka pecah
 • Tangkap 3 saat udara semasa memandu bot bermotor
 • Tanggalkan Tanda Peluh dari Produk yang Ditarik
 • Letakkan tanda peluh tidak ada di tong rasmi
 • Tidak ada objek kembung musim panas peluh
 • Lompat di payung di sepanjang pantai
 • Menendang bola pantai dan menendang bola pantai gergasi
 • Tembakan pistol suar bunga api di monumen yang hebat atau menara condong
 • Patung melalui pintu di kawasan kejiranan yang berbeza
 • Memusnahkan pelampung laut yang besar dengan peluru berpandu botol

Pencarian ini akan memberikan 15k XP setiap satu dan pelayar pelayar pelayar baru akan menjadi ganjaran percuma untuk menyelesaikannya. Pencarian juga menunjukkan bahawa bom boogie akan kembali tidak lama lagi. Item bodoh telah menjadi kegemaran penggemar selama berabad-abad, dan ia masuk akal untuk kembali semasa musim bertema Vibin ‘.

NPC bertema musim panas baru kini akan berkeliaran di sekitar pulau. Ini termasuk:

 • Tidak bersuara
 • Pengebom pantai
 • Summer Drift
 • Penaja jamin
 • Boardwalk Ruby

Penaja jamin adalah NPC terbaru di Fortnite dan mewakili bangunan insurans peluh baru dari menara condong. Sebaliknya, pengebom pantai, dan boardwalk Ruby adalah watak -watak terkenal yang selalu kembali pada musim panas.

Komuniti Fortnite untuk mengundi bangunan menara yang condong melalui membina semula pencarian blok

Pemulihan menara condong bermula pada bab 3 musim 3. Fortnite meminta pembina peta untuk menghasilkan reka bentuk bangunan terbaik mereka dan sembilan bangunan telah membuat potongan.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Dalam beberapa minggu yang akan datang, pemain akan menderma bar untuk projek pembinaan di menara yang condong. Reka bentuk bangunan dengan undi paling banyak secara rasmi akan menjadi sebahagian daripada POI. Ini juga akan membantu pemain dalam menyelesaikan pembinaan semula pencarian blok:

 • Dermakan bar mengundi untuk projek pembinaan di blok
 • Bertahan fasa ribut semasa membina semula acara blok
 • Hilangkan pemain musuh semasa membina semula acara blok
 • Lengkap membina semula peringkat pencarian blok (3/7/12).

Sudah jelas bahawa kami akan menyaksikan baru membina semula pencarian blok setiap minggu dan pemaju belum mendedahkan peringkat berikutnya.

Untuk bersikap adil, krisis XP dalam Bab 3 Musim 3 boleh berakhir sekarang kerana setiap membina semula usaha blok akan memberi ganjaran kepada pemain dengan 14,000 XP.

Fortnite Reka Bentuk Bangunan Menara Baru Fortnite

Senapang patah Perdana Baru dan item ais krim yang boleh digunakan Masukkan kolam renang dengan Fortnite v21.30

Senapang senapang perdana yang baru akan tersedia di dada, titisan bekalan, dan rompakan lantai dengan V21.30. Statistik senjata ini pada jarang jarang:

Kebocoran telah mendedahkan bahawa senapang perdana adalah senjata letupan dengan jarak jauh yang mengejutkan untuk senapang patah. Output kerosakannya cemerlang dan kadar kebakaran perlahan nampaknya satu -satunya kelemahan.

 • Baca lebih lanjut:Klip Fortnite yang jarang berlaku menunjukkan bos Darth Vader membunuh rampasan llama

Barang -barang yang boleh dimakan baru telah ditambah dalam bentuk kerucut ais. Ini termasuk:

 • Servis Khas Lil Whip untuk kesihatan dan perisai
 • GuzzlingAis krimKon yang perlahan -lahan menyembuhkan kesihatan
 • Cone Iceream Frozen untuk kesihatan dan menjadikan perkara licin
 • Kon Ais krim untuk kesihatan
 • Cone icecream pedas untuk kesihatan dan perisai

Menariknya, fail SMG pecah telah dikemas kini juga dan ia mungkin akan kembali tidak lama lagi.

Bugle harian berubah menjadi mekar harian di Fortnite v21.30 dan peta lain berubah

Epic Games telah meneruskan perubahan peta yang menakjubkan dalam Bab 3 Musim 3 dengan kemas kini terkini. Bugle harian, di bawah kesan pokok realiti, kini dipanggil setiap hari. Seperti biasa, kini akan beralih antara tema berdasarkan neo condong, istana karang, kolosal koloseum, dan banyak lagi.

Pokok realiti akan terus berkembang dan selepas bugle harian, ia akan sampai ke Condo Canyon.

Terakhir tetapi sekurang-kurangnya, peringkat bertema musim panas akan ditubuhkan di pulau itu tanpa peluh musim panas. Di sinilah pemain boleh mengharapkan untuk menyelesaikan pencarian berasaskan acara mereka dan memperoleh satu tan XP.

Kemas kini Hotfix akan dikeluarkan setiap minggu tetapi tiada kemas kini Fortnite utama akan tiba selama hampir sebulan sekarang. Pemaju telah menambah pencarian mingguan hingga Minggu 10, dan crossover Dragon Ball Z akan dibebaskan selepas rehat.

Pertempuran Royale

Fortnite Indiana Jones Quests: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Pemain Fortnite akhirnya boleh membuka kunci Indiana Jones dengan V21.20. Mereka mesti mencari pintu rahsia di kuil -kuil yang digerakkan dan inilah panduan untuknya.

Pencarian Indiana Jones akhirnya di Fortnite Bab 3 Musim 3. Begini bagaimana anda dapat mencari pintu rahsia melewati ruang utama di kuil -kuil yang digerakkan.

Walaupun pemain menjangkakan Fortnite v21.20 Untuk berputar di sekitar musim panas peluh, ia telah menjadi semua tentang Indiana Jones. Kulit Rahsia untuk Pas Battle musim ini kini dibuka melalui cabaran dan POI baru yang dipanggil Shuffled Shrine telah ditambah ke peta.

Teka -teki Shuffled Shuffled di Fortnite membolehkan pemain memasuki pintu rahsia

Pertama sekali, anda mesti melawat Poi Shrines Shuffled baru di Fortnite Bab 3 Musim 3 Pulau. Ia terletak di selatan Sanctuary, dan telah ditandakan dalam imej di bawah:

Kuil Shuffled di Fortnite

Selepas mendarat, anda perlu mencari lokasi untuk petunjuk dan mencari empat runes di setiap tepi kuil. Mereka akan memaparkan salah satu simbol merah, biru, dan kuning ini:

Runes (petunjuk) akan tersebar di kuil -kuil yang digerakkan dan simbol mereka menetapkan semula setiap permainan. Oleh itu, anda tidak boleh cuba menyalin corak yang berfungsi untuk orang lain.

Adalah penting untuk mencari rune fure dan kemudian menuju ke tengah -tengah kuil -kuil yang digerakkan di mana anda akan menemui empat rune interaktif di depan pintu.

 • Baca lebih lanjut:Fortnite X Dragon Ball Z Collab akan datang dalam Bab 3 Musim 3 Menurut Kebocoran

Menyelesaikan teka-teki pada dasarnya adalah permainan hit-and-miss. Anda mesti memutar runes mengikut petunjuk. Untuk membuka pintu, simbol -simbol di rune di depan pintu harus sama dengan yang tersebar di sekitar kuil.

Rupa -rupanya, simbol runes di sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut barat daya Shuffled Shrine. Begitu juga, yang diletakkan kedua dari sebelah kiri sepadan dengan rune yang terletak di sudut kanan atas (Northwest).

Setelah menyelesaikan teka -teki dengan betul, ruang utama harus dibuka. Walau bagaimanapun, berhati -hati kerana jalan itu penuh dengan perangkap.

Di mana pintu rahsia melewati ruang utama di kuil shuffled

Adalah penting untuk diperhatikan bahawa cabaran tidak selesai apabila anda menyelesaikan teka -teki dan memasuki ruang utama. Terdapat artifak di dalam yang memberikan 250 bar emas, tetapi lebih penting lagi, ada pintu rahsia di sebelah kanan artifak ini. Pintu masuk tersembunyi oleh semak hijau.

 • Baca lebih lanjut:Cara Membuka Kulit Xander Percuma Di Fortnite Bab 3 Musim 3

Pemain boleh memasuki kawasan ini dan mencari dua dada di dalamnya yang harus menyelesaikan cabaran Indiana Jones. Pencarian ini bukan sahaja akan memberikan XP, tetapi akan membantu dalam membuka pakaian watak dan gaya yang boleh dipilih.

Mencari pintu rahsia melewati ruang utama jelas lebih kompleks daripada mana -mana cabaran yang pernah kita lihat di Fortnite. Teka -teki dan perangkap sudah terlalu keras tetapi sebelum itu, pemain mesti melawan satu tan lawan yang akan mendarat untuk menyelesaikan usaha yang sama.