Fortnite Fortbyte #77 Lokasi – Ditemui di dalam Lokasi Lokasi Taco Shop Track – Fortnite Insider, Fortnite: Fortbyte 77 Lokasi – Ditemui di dalam Track Side Taco Shop – Dot Esports

Cara Mencari dan Membuka Kunci Fortbyte 77 Di Kedai Taco Side Track Di Fortnite

Sebaik sahaja anda telah mengumpul Fortbyte ini, anda akan menjadi satu langkah lebih dekat untuk merebut semua 100 dan mendapatkan kulit Utopia rahsia pada akhir musim.

Fortnite Fortbyte #77 Lokasi – Ditemui di dalam Panduan Lokasi Kedai Taco Track Side

Ia adalah masa itu ketika cabaran Fortbyte baru membuka kunci. . Semua cabaran Fortbyte yang telah dikunci memerlukan pemain untuk mengumpul Fortbytes dalam permainan.

Cabaran Fortbyte semalam adalah Fortbyte 41 – boleh diakses dengan menggunakan emotikon tomato di dalam restoran Durrrburger, yang diliputi di sini. Cabaran baru kini dibuka, yang dapat dilihat di bawah:

  • Fortbyte #77 – Ditemui di dalam kedai taco sisi trek

Berikut adalah panduan bagaimana untuk mengumpul Fortbyte #77:

Fortbyte #77 Lokasi – Ditemui di dalam kedai taco sisi trek

Lokasi Fortbyte #77 disediakan oleh nama cabaran. Fortbyte hari ini boleh didapati di kedai taco sisi trek. Jika anda tidak tahu di mana lokasi ini berada di peta, jangan risau, kami telah mendapat anda dilindungi.

Dijumpai di dalam trek taco shop fortbyte 77 lokasi peta

dijumpai di kedai taco sisi trek

Kami akan memuat naik panduan video YouTube kami sebentar lagi.

Cara Mencari dan Membuka Kunci Fortbyte 77 Di Kedai Taco Side Track Di Fortnite

Sekarang, pemain telah terbiasa mencari Fortbytes di Fortnite: Battle Royale Musim sembilan.

Koleksi ditambah ke permainan setiap hari. Pemain ditugaskan untuk menyelesaikan objektif untuk membuka kunci Fortbyte seterusnya. Satu akan muncul setiap hari dari sekarang hingga akhir musim sembilan untuk menarik pemain untuk mengambil permainan setiap hari.

Hari ini tidak terkecuali. Epic Games mahu pemain sekali lagi menyelam ke dalam peta dan melengkapkan misi. Fortbyte ini boleh “dijumpai di dalam trek taco shop,” yang terletak di kawasan padang pasir peta.

https: // www.Youtube.com/watch?v = jweeefhxxlu & ciri = youTU.menjadi

Tidak perlu ada emote khas atau apa -apa jenis item tambahan hari ini. Anda hanya perlu berjalan ke sana di kedai dan berinteraksi dengannya.

Sebaik sahaja anda telah mengumpul Fortbyte ini, anda akan menjadi satu langkah lebih dekat untuk merebut semua 100 dan mendapatkan kulit Utopia rahsia pada akhir musim.

Sekiranya ada kaitan dengan peluang Nintendo dan Pokémon adakah anda akan melihat saya bercakap mengenainya, menutup, dan mungkin tidak tidur semasa bermain.

Fortnite Fortbyte 77 Lokasi: Di ​​mana Untuk Mencari Kedai Taco Side Track

Di mana Fortnite Fortbyte 77? Persoalannya ialah, di manakah kedai taco sisi trek yang disebutkan dalam petunjuk fortbyte hari ini? Ya, betul, sekeping teka -teki Fortbyte baru telah dibuka hari ini, dan yang satu ini bernasib baik 77. Fortbytes adalah cip komputer yang tersebar di sekitar peta Fortnite Battle Royale dan terkunci di belakang cabaran tertentu, dan yang baru telah dibuka setiap hari sejak permulaan musim baru. Hari ini membawa kami ke trek perlumbaan di sebelah timur pulau.

Sekiranya anda telah melepaskan mana -mana Fortbytes, anda boleh menuju ke senarai induk kami di lokasi Fortnite Fortbytes, yang akan memberi anda panduan yang berguna mengenai cara mengumpul setiap bahagian yang telah dibuka setakat ini, lengkap dengan arahan bagaimana untuk mendapatkannya di sana Dan apa, jika ada, peralatan loker khas yang anda perlukan untuk membawa bersama.

Kami juga mengumpulkan senarai cabaran drop pusat bandar yang bertemakan Michael Jordan, yang boleh anda selesaikan untuk mendapatkan papan belakang yang berpeluh kembali Bling. Oleh kerana anda boleh berusaha pada semua cabaran ini pada masa yang sama, selalu baik untuk mengetahui apa yang anda rakam, jadi untuk bercakap.

Fortnite Fortbyte 77 Lokasi: Ditemui di dalam Kedai Taco Side Track

Anda beruntung dengan Fortbyte ini, kerana ia tidak memerlukan sebarang emotes atau gear khas untuk mengambil. Apa yang anda mahu lakukan ialah menjatuhkan penanda peta di pinggir barat trek perlumbaan di hujung utara Paradise Palms. Bergantung pada jalan bas, anda boleh menuju ke sana, atau membuat megamall yang berdekatan.

Sebaik sahaja anda berada di trek, anda akan menemui kedai taco di sebelah barat, tepat di atas lengkung luar bahagian selatan litar lumba. Anda boleh masuk dari depan kedai, atau melakukan apa yang saya lakukan dan menuju ke pintu belakang dengan melompat di teras.

Anda akan menemui Fortbyte 77 di dalam, di belakang kaunter. Sekali lagi, anda tidak perlu bimbang tentang menggunakan semburan atau emote tertentu kali ini, hanya masuk dan pilih bayi itu.

! Akan ada sekeping teka -teki lain yang dibuka setiap hari, jadi periksa kembali di sini jika anda mendapati diri anda tersentak di mana hendak pergi seterusnya.

Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.