Fortnite Flaming Hoop Lokasi: Gelung Flaming yang paling mudah dengan meriam untuk mencari dijelaskan |, Fortnite: Semua 10 lokasi cincin Flaming | PC Gamer

Di mana untuk mencari semua 10 gelung yang menyala Fortnite

Oleh kerana meriam tidak dapat mensasarkan sepanjang jalan, anda tidak boleh menanamnya di bawahnya – jadi anda perlu mencari jarak yang cukup dekat untuk meletakkannya, tanpa terlalu dekat atau jauh.

Fortnite Flaming Hoop Lokasi: Gelung Flaming paling mudah dengan meriam untuk dijelaskan

Di mana untuk mencari lokasi gelung api – dan meriam berdekatan untuk dilancarkan dari.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 9 Mei 2019

Melancarkan melalui Flaming Hoops Dengan meriam adalah salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 8 anda.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

 • Fortnite Flaming Hoop Lokasi
 • Lokasi gelung api yang paling mudah
 • Cara melancarkan ke lokasi gelung yang menyala

Fortnite Flaming Hoop Lokasi

Walaupun anda hanya perlu melompat melalui tiga gelung yang menyala, bersyukur ada banyak lagi di peta.

Berikut adalah lokasi gelung yang anda dapati:

Flaming Hoops tidak dapat dilihat dengan mudah dari bas pertempuran, tetapi mereka dapat dilihat dari jarak dekat di atas tanah, terima kasih kepada ketinggian mereka dan, dengan baik, membakar menyalahkan yang membuat mereka melekat seperti ibu jari yang sakit di kaki langit.

Oleh kerana mereka memerlukan meriam untuk dilancarkan, mereka cenderung muncul berhampiran lokasi kem lanun – di mana anda akan menemui meriam yang dipersoalkan.

Berikut adalah lokasi khusus mereka:

Lazy Lagoon, di atas kapal lanun di tengah -tengah lokasi yang dinamakan. Anda akan menemui meriam di kapal itu sendiri – anda mungkin perlu memindahkannya ke bandar untuk mendapatkan sudut pandang yang betul.

Selatan-barat Taman Pleasant, dikelilingi oleh beberapa pokok. Meriam boleh didapati di barat, di lokasi kem lanun di sana:

Tasik beku, Di bahagian selatan peta. Anda akan menemui lokasi kem lanun di timur laut anda boleh roda meriam dari:

Loot Lake, di atas sebelah selatan lokasi yang dinamakan. Terdapat lokasi kem lanun di timur – walaupun kerana anda perlu mendapatkan meriam di atas air, kami akan mengesyorkan mengelakkan lokasi ini dan memilih yang lain!

Barat mata air masin, Hanya di utara gunung dengan lokasi kem lanun di atas:

Pangkalan gunung berapi, Di selatan lokasi kem lanun yang ada:

Utara Palms Palms, Di sebelah gunung dan timur lokasi kem lanun yang betul -betul di pinggir padang pasir:

Lokasi gelung api yang paling mudah

Dengan yang di atas dalam fikiran, yang merupakan tiga lokasi gelung yang paling mudah dilakukan? Inilah pilihan kami:

 • Barat mata air masin, Oleh kerana ia bukan sahaja terpencil dari pemain lain, tetapi kerana lokasi kem lanun berdekatan adalah tahap dengan gelung api. Cari meriam di peringkat teratas, gerakkannya di luar menghadap ke utara, tujuan di atas dan api melaluinya.
 • Lazy Lagoon, Oleh kerana terdapat meriam sangat dekat, di kapal dan pelabuhan. Anda perlu memindahkan meriam sedikit untuk mendapatkan ketinggian yang betul, tetapi anda tidak perlu memindahkannya sebanyak lokasi lain.
 • Tasik beku, Oleh kerana ia adalah lokasi yang kurang popular daripada yang lain, dan lokasi kem lanun berdekatan adalah dibanjiri dengan meriam, yang anda dapat dengan selamat bergerak ke pinggir ketinggian tasik dan api di seberang.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Cara melancarkan ke lokasi gelung yang menyala

Untuk 10 cabaran minggu, anda ditugaskan dengan yang berikut:

 • Pelancaran melalui Flaming Hoops dengan meriam (3 jumlah, 5 Bintang Battle)

Mereka yang memainkan Fortnite musim lalu akan mengenali cabaran ini – dan ia sama, dengan lokasi gelung api yang muncul di seluruh peta, sebaliknya kali ini anda perlu menggunakan meriam.

Kerana ini, itu adalah cabaran yang lebih sukar. Walaupun dalam setiap kes meriam dekat – biasanya terdapat lokasi kem lanun yang kelihatan – meriam tidak akan melancarkan anda ke gelung dari mana mereka berada.

Sebaliknya, anda perlu memindahkan mereka lebih dekat ke gelung. Mereka bukan yang paling mudah untuk bergerak, dan apabila anda memasuki meriam untuk melancarkan diri anda, anda akan mendapati tanah yang cerah akan melihat meriam bergerak dari tempatnya.

Oleh kerana meriam tidak dapat mensasarkan sepanjang jalan, anda tidak boleh menanamnya di bawahnya – jadi anda perlu mencari jarak yang cukup dekat untuk meletakkannya, tanpa terlalu dekat atau jauh.

Kami mengesyorkan tiga perkara untuk membantu. Seseorang sedang membina struktur untuk meletakkannya, memberikan sedikit ketinggian dan kestabilan, seperti dengan lokasi gelung yang menyala ini di Pleasant Park:

Perkara kedua adalah kerana ia bekerja fiddly – mencari meriam, menggerakkannya, dan menjadikannya stabil – anda mungkin mahu melakukan ini dalam LTMS (mod masa terhad) di mana anda menentang kurang musuh yang mungkin menghalang kemajuan anda.

Ketiga, bekerja dalam satu pasukan. Sekiranya anda boleh mempunyai rakan yang menggerakkan meriam semasa anda berada di dalam dan boleh berkomunikasi sama ada anda perlu kembali ke sini atau sedikit ke kanan di sana, kerja akan menjadi lebih mudah.

Sekiranya anda melakukan ini, ingatlah untuk mendapatkan bantuan pihak yang diaktifkan supaya anda semua dapat berkongsi dalam kemajuan cabaran!

Walau bagaimanapun anda melakukannya, ingatlah untuk mensasarkan dengan baik di atas gelung api, jika tidak, anda akan berlayar tepat di bawahnya – ia sentiasa lebih tinggi daripada yang anda perlukan, jadi jika ragu -ragu, setinggi mungkin.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.

Di mana untuk mencari semua 10 gelung Flaming Fortnite

Gelung yang menyala kembali! Dan ya, anda masih perlu melompat. Anda perlu melompat melalui lima daripadanya tepat, dan hanya di belakang keranjang belanja atau ATK. Kita mesti menyimpan Quadcrasher yang diletakkan buat masa ini. Anda mengisi meter? Untuk membuat carian Swift, kami telah menemui semua 10 lokasi gelung yang menyala untuk anda, seperti yang ditunjukkan dalam video di atas oleh rakan -rakan kami di tapak Sister GamesRadar.

Untuk lokasi umum semua 10 cincin menyala, lihat peta di bawah.

Mahukan lebih banyak Fortnite? Kami telah mendapat anda dilindungi.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

James Davenport

James terjebak dalam gelung yang tidak berkesudahan, bermain permainan Jiwa Gelap diulang sehingga Elden Ring dan Silksong membebaskannya. Dia juga babi truffle untuk permainan seram indie dan aneh FPS, mencari permainan yang secara aktif menyakitkan untuk bermain. Jika tidak, dia mengembara Austin, mengenal pasti cendawan dan merungut.