Fortnite Eren Jaeger Quests: Bagaimana untuk mendapatkan serangan ke atas Titan Skin & All Rewards – Dexerto, Bagaimana untuk mendapatkan Eren Jaeger Fortnite Skin | Pcgamesn

Cara Mendapatkan Kulit Eren Jaeger Fortnite

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Fortnite Eren Jaeger Quests: Cara Menyerang pada Titan Skin & Semua Ganjaran

Kulit Eren Jaeger di Fortnite

Permainan epik

Serangan ke atas Kulit Eren Jaeger Titan akhirnya tiba di Fortnite, tetapi anda perlu melengkapkan satu set pencarian Eren Jaeger sebelum anda boleh membuka kunci dia.

Setiap Musim Fortnite mempunyai kulit khas dalam Pas Battle yang hanya dapat dikunci di tengah-tengah musim dengan menyelesaikan satu siri pencarian. Dalam Bab 4: Musim 2, kulit itu adalah Eren Jaeger dari serangan siri anime yang popular di Titan.

Selepas berminggu -minggu menunggu, serangan ke atas peminat Titan akhirnya dapat membuka kunci kulit Eren Jaeger dengan melengkapkan satu set eren Jaeger Quests. Terdapat juga beberapa kosmetik yang sepadan termasuk titan mogok pickaxe dan kunci bawah tanah belakang bling untuk mendapatkan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

.

Kulit Eren Jaeger di Fortnite

Untuk membuka kunci kulit Eren Jaeger di Fortnite, anda perlu Memiliki Pas Battle Musim Semasa dan kemudian melengkapkan semua pencarian Eren Jaeger. Terdapat lapan daripada mereka dan anda dapat melihatnya dengan melawat menu pencarian dalam permainan.

Tidak seperti kulit lulus pertempuran yang lain, anda tidak perlu mencapai tahap tertentu atau mendapatkan bintang pertempuran untuk membuka kunci Eren Jaeger. Ini bermakna anda boleh mendapatkan lulus pertempuran hari ini dan mempunyai akses kepada pencarian (dan oleh itu ganjaran) segera.

.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Semua pencarian dan ganjaran Eren Jaeger di Fortnite

Berikut adalah semua pencarian yang anda perlukan untuk melengkapkan dan ganjaran yang mereka buka kunci.

Pencarian Ganjaran
Ayunan dari 3 pokok yang berbeza berturut -turut menggunakan gear ODM (1) Dunia Tanpa Dinding Memuatkan Skrin
Cari Footlockers Rejimen Pengakap (3) Semburan Faceoff Eren
Cari ruang bawah tanah keluarga Jaeger di Anvil Square (1) Basement Kunci Back Bling
Lawati Guard Towers (5) Rejimen Pengakap Salut Emote
Tekan nape sasaran Titan yang berbeza dengan serangan gear ODM (4) Titan Strike Pickaxe
Tekan lawan dengan serangan gear ODM atau tombak guntur (7) Ditentukan Eren Emoticon
Memusnahkan struktur dengan lembing guntur (50) Bungkus gear rejimen
Merosakkan lawan semasa udara (300) Serangan ke atas ikon Banner Titan
Kulit Eren Jaeger

Ingat bahawa anda perlu menyelesaikan semua pencarian ini dan menuntut ganjaran mereka sebelum musim Fortnite sekarang berakhir Jumaat, 2 Jun, 2023.

Cara Mendapatkan Kulit Eren Jaeger Fortnite

The Fortnite Eren Jaeger Skin telah tiba di Bab 4, Musim 2, tetapi anda perlu menyelesaikan pencarian untuk membuka kunci serangan ke atas pakaian Titan.

Fortnite Eren Jaeger Quests: Serangan ke atas watak Titan ketika dia muncul dalam treler Fortnite Bab 4 Musim 2, memakai jaket coklat, dengan penumbuknya melawan dadanya dan rupa yang serius di wajahnya

Diterbitkan: 11 Apr, 2023

The Fortnite Eren Jaeger Kulit membawa serangan ke atas Titan ke permainan Battle Royale untuk musim mega baru, dan siri manga dan anime Jepun sesuai dengan tema Jepun dan Neo-Tokyo. Kami akan membantu anda menyelesaikan pencarian yang diperlukan untuk membuka kunci kulit dan barang pelengkapnya.

. Serangan ke atas pencarian Titan Eren Jaeger Fortnite kini telah tiba dalam permainan Battle Royale, dan kami telah menyenaraikan mereka semua di bawah, serta cara membuka kunci Kulit Eren Jaeger Fortnite. Anda perlu memanfaatkan sepenuhnya Gear ODM dan Thunder Spears yang baru, serta mencari lokasi yang biasa untuk menyerang peminat Titan dalam permainan PC percuma.

Fortnite Eren Jaeger Skin - Serangan ke atas watak Titan

Cara Mendapatkan Kulit Eren Jaeger Fortnite

. Pencarian dan kosmetik yang berkaitan ada di bawah. Untuk mendapatkan kulit Fortnite Eren Jaeger, selesaikan semua lapan pencarian.

 • Ayunan dari tiga pokok yang berbeza berturut -turut menggunakan gear ODM
 • Cari Tiga Kaki Rejimen Pengakap – Semburan Faceoff Eren
 • Cari ruang bawah tanah keluarga Jaeger di Anvil Square – Kunci bawah tanah kembali bling
 • Lawati Lima Menara Pengawal – Rejimen Pengakap Emote
 • Tekan nape empat sasaran Titan yang berbeza dengan serangan gear ODM – Titan Strike Pickaxe
 • – Ditentukan Eren Emoticon
 • Memusnahkan 50 struktur dengan lembing guntur – Balut senjata gear Rejimen
 • Menangani 300 kerosakan kepada lawan sementara udara
 • Lengkapkan semua lapan pencarian

Semasa anda mengusahakan pencarian ini, jangan lupa untuk memanfaatkan sepenuhnya Fortnite anda, yang kembali untuk musim baru, jadi periksa yang terbaik untuk dipilih, dan pastikan anda tahu bagaimana untuk halangan dalam multiplayer permainan, jadi anda boleh menjauhkan diri dari musuh dengan kilat, tidak kira apa halangan yang mungkin menghalangi anda.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. .

Fortnite kembali dengan musim baru dan banyak kulit baru untuk dibuka dalam Bab 4 Musim 2. Sebagai sebahagian daripada slate kulit baru untuk pemain untuk mendapatkan adalah kulit crossover terkini, kali ini dengan Serangan ke atas Titan. Inilah yang perlu anda lakukan untuk membuka kunci Fortnite Kulit Eren Jaeger.

Cara membuka kunci Fortnite Kulit Eren Jaeger

Yang terkenal Serangan ke atas Titan siri manga dan anime membuat debutnya di Fortnite Dalam Bab 4 Musim 2. Kulit crossover terkini adalah Fortnite Kulit Eren Jaeger. Protagonis anime yang dikasihi akan bergabung Fortnite dalam masa terdekat.

Malangnya, walaupun dia ditunjukkan dalam bahan promosi dan treler untuk musim baru, Eren tidak tersedia dalam permainan pada pelancaran Musim 2. Sebaliknya, dia tiba di jalan raya musim ini, sama seperti apa yang berlaku dengan Geralt dalam Bab 4 Musim 1.

Ketika kulit Eren Jaeger akhirnya tiba di Fortnite, Pemain akan memerlukan pas pertempuran premium untuk membukanya. Ini bermakna anda perlu membayar 950 V-bucks untuk mendapatkan kulit tetapi anda tidak akan menerimanya sekarang. Akan ada beberapa langkah yang mesti dilengkapkan oleh pemain terlebih dahulu setelah dia tiba.

Objektif -objektif tersebut tidak pasti buat masa ini tetapi mereka boleh melibatkan menggunakan senjata tertentu, pergi ke pelbagai tempat, atau bahkan hanya Battle Pass Stars; Kami akan mengemas kini anda setelah kami mempunyai lebih banyak maklumat.

Nampaknya ada satu halaman ganjaran untuk Serangan ke atas Titan watak. Kulitnya adalah ganjaran terakhir, menjadi item kosmetik peringkat epik.

Berikut adalah barang lain yang disertakan dengan Serangan ke atas Titan Crossover:

 • Semburan Faceoff Eren
 • Basement Kunci Back Bling
 • Ditentukan Eren Emoticon
 • Ikon Banner yang baru tidak dinamakan

Eren Jaeger Skin Buka Tarikh

The Fortnite Eren Jaeger Skin akan turun kira -kira 36 hari selepas pelancaran Bab 4 Musim 2. . Pemain akan, malangnya, harus menunggu lebih dari sebulan untuk membuka kunci kulit Eren, dan itu menghalang sebarang kelewatan.

Selalu ada peluang dengan permainan perkhidmatan langsung seperti . .

Ada kemungkinan pemain dapat menerima acara masa lapang penuh di Fortnite dengan kawasan baru atau senjata untuk meraikan Serangan ke atas Titan Musim akhir Adaptasi Anime dijadualkan disiarkan pada tahun ini. Terdapat juga kulit premium tambahan di kedai item untuk watak -watak popular lain seperti Mikasa, Armin, dan Levi.

Semak semula kemas kini mengenai kulit baru ini dan kemungkinan acara sebaik sahaja kami memilikinya.

Penulis Freelance – Cody telah menjadi peminat besar Destructoid selama lebih dari satu dekad dan juga penulis bebas untuk pelbagai penerbitan. Sekarang bekerja untuk Destructoid, dia berpeluang untuk berkongsi semangatnya untuk Final Fantasy XIV, Pokemon, Call of Duty, dan banyak lagi permainan.