Fortnite Dirt Bike Lokasi: Di ​​mana untuk mencari kenderaan baru | VG247, di mana untuk mencari Fortnite Dirt Bikes | Gamesradar

Tempat mencari basikal kotoran Fortnite

Terdapat beberapa kawalan tambahan yang unik untuk basikal kotoran Fortnite, seperti dapat melompat, powerslide, dan melakukan aksi semasa terbang melalui udara dengan memegang butang helah dan menolak tongkat kiri ke arah yang berbeza. Semasa melakukan lompatan dan helah, anda akan melihat pemberitahuan pada skrin langkah tertentu yang anda tarik bersama dengan skor titik helah semasa terkumpul, walaupun anda hanya akan ‘bank’ mata tersebut jika anda berjaya mendarat. Titik tipu muslihat berdasarkan jarak, ketinggian, dan masa udara, serta bilangan helah yang berbeza yang dilakukan dalam langkah yang sama.

Fortnite Dirt Bike Lokasi: Di ​​mana untuk mencari kenderaan baru

Fortnite Dirt Bike Lcoations: Watak animasi dalam perisai hitam spiky berdiri di ladang bersalji melihat motosikal

Menjejaki lokasi basikal kotoran di Fortnite lebih sukar daripada yang anda harapkan, kerana kenderaan baru Battle Royale Bab 4 nampaknya tidak muncul di tempat tetap.

Sebaliknya, anda perlu melakukan sedikit carian, dan walaupun itu, anda mungkin tidak bernasib baik kecuali orang lain menyerahkan basikal mereka.

Sebaik sahaja anda akhirnya menunggang perjalanan, walaupun, basikal kotoran adalah salah satu kenderaan yang lebih baik dan berguna untuk menyebabkan sedikit kekacauan.

Lihat treler untuk Bab 4 Fortnite di sini.

Lokasi Basikal Dirt Fortnite

Perkara yang kasar Lokasi Basikal Dirt Fortnite adakah mereka nampaknya tidak diperbaiki. Tidak lama selepas Bab 4 dilancarkan, beberapa pemain pada mulanya percaya mereka hanya melahirkan di garaj atau di stesen minyak. Lima perlawanan kemudian, dan saya tidak pernah melihat basikal kotoran di salah satu lokasi ini.

Begitu juga untuk ladang ladang dan lokasi luar bandar di mana anda mungkin mengharapkan untuk mencari basikal kotoran tunggal. Ketika saya menemui basikal kotoran pertama saya, itu Di jalan raya di kawasan benteng kejam, timur laut benteng. Yang lain seolah -olah mempunyai nasib mencari basikal mereka di rantau bersalji juga.

Fortnite Dirt Bike Lokasi: Peta yang menunjukkan peta Fortnite Bab 4, termasuk kawasan bersalji di mana anda boleh mencari basikal kotoran

Periksa di sana terlebih dahulu, dan jika tidak, mungkin bernilai hanya memeriksa di mana kenderaan biasanya ditanam. Saya juga menemui teksi teksi berhampiran Citadel sekali – bukan tetapan di mana anda mengharapkan untuk mencari kereta moden – jadi mungkin terdapat beberapa undang -undang yang mengawal apa kenderaan bertelur dan di mana.

Mengapa basikal kotoran istimewa di Fortnite?

Fortnite Dirt Bike Locations: Watak animasi dalam perisai hitam spiky menunggang motosikal di seberang bukit bersalji. Dia mensasarkan senapang patah di sebuah pokok

Basikal kotoran mempunyai beberapa faedah khas yang menjadikannya layak dicari jika anda mempunyai kesabaran. Kelajuan tertinggi sedikit lebih cepat daripada beberapa kenderaan biasa yang lain, dan anda boleh mensasarkan dan api semasa anda menunggang bersama. Ingatlah diri anda jika anda mempunyai Hammer Shockwave dari dada yang sumpah yang dilengkapi. Menggunakannya menghantar anda terbang dari basikal.

Anda juga boleh menarik helah di udara, roda di atas tanah, dan umumnya hanya bersenang -senang semasa anda memburu pesaing. Sepasangnya dengan salah satu penambahan baru yang mengurangkan penggunaan bahan api kenderaan, dan anda akan menjadi sukar untuk diturunkan.

Perlu diingat bahawa pengendalian basikal juga dibandingkan dengan kenderaan lain. Giliran sedikit lebih tajam, anda boleh terjebak di bawah binaan seseorang, dan anda mungkin secara tidak sengaja naik pokok beberapa kali sebelum anda akhirnya dapat keluar dari hutan dan berada di jalan yang gembira anda.

Namun, anda memerlukan basikal kotoran untuk menyelesaikan beberapa cabaran baru Bab 4, dan jika anda ingin memaksimumkan Battle Pass XP anda, anda akan mahu menyelesaikannya lebih awal daripada kemudian. Cabaran Mingguan Bab 4 tidak membawa.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Tempat mencari basikal kotoran Fortnite

Geralt melakukan aksi di salah satu Basikal Dirt Fortnite

Basikal kotoran Fortnite boleh digunakan untuk melakukan aksi dan dapatkan titik tipu muslihat dengan menarik bergerak di udara, walaupun anda perlu mendarat dengan selamat untuk mereka dikira. Mereka juga merupakan cara pengangkutan yang berguna, kerana anda boleh dengan mudah menunggang di kawasan kasar menggunakannya dan, dengan kritikal, api senjata anda pada masa yang sama tanpa perlu bergantung pada pemandu yang berasingan untuk memandu semasa anda menembak. Secara semulajadi, anda agak lebih terdedah kepada serangan musuh ketika duduk di belakang basikal kotoran di Fortnite, tetapi kelajuan dan kebolehlaksanaan mereka ditambah dengan keupayaan anda untuk mengembalikan kebakaran bermakna anda dapat mengatasi kelemahan potensi ini tanpa terlalu banyak masalah.

Beri Slap Fortnite

Di mana untuk mencari dan bagaimana menggunakan buah tamparan Fortnite untuk meningkatkan kesihatan atau perisai.

Fortnite Dirt Bikes membolehkan anda melakukan helah, dengan cara yang sama seperti Quadcrashers yang sedang berkubah sebelum ini, walaupun tanpa fungsi rangsangan yang anda perlukan untuk bergantung pada tanjakan dan keupayaan melompat anda untuk menangkap udara. Nampaknya tidak ada ganjaran umum di Fortnite kerana melakukan aksi ini, tetapi ia menyeronokkan untuk melihat apa yang menggabungkan gila yang boleh anda sediakan tanpa membekalkan pendaratan dan kadang -kadang mereka diperlukan untuk pencarian Fortnite. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai tunggangan roda dua ini, ini adalah cara menggunakan basikal kotoran di Fortnite.

Lokasi Basikal Dirt Fortnite

Anda boleh menemui basikal kotoran Fortnite di seluruh pulau, terutamanya di kawasan terbina dan di sekitar harta kediaman atau stesen minyak, jadi cari macam-macam tempat dan anda harus dapat melihat satu. Di peta di atas, kami telah menandakan lokasi Fortnite Dirt Bikes yang spesifik di mana mereka telah menanam untuk kami, jika anda mahukan kawasan yang lebih tertentu untuk ditujukan, walaupun ingat bahawa mereka tidak semua muncul dalam setiap perlawanan dan pemain lain dapat menunggang mereka pergi sebelum anda tiba.

Cara Dapatkan Mata Trick Semasa Menunggang Basikal Di Fortnite

Basikal kotoran Fortnite mempunyai beberapa perbezaan dari kenderaan lain di pulau itu, dengan yang utama adalah bahawa anda boleh mensasarkan dan membakar senjata yang dilengkapi semasa memandu, dan bukannya harus menjadi penumpang untuk melakukan ini. Itu bermaksud anda perlu ingat untuk menggunakan tongkat kiri untuk mengawal kelajuan anda, kerana pencetus kini mengawal dan menembak dan bukannya pemecut dan brek. Basikal kotoran menggunakan gas seperti kenderaan biasa, jadi anda perlu mengawasi tolok kecuali anda mengaktifkan Supercharged, Salah satu Fortnite Augments yang menghentikan kenderaan yang anda gunakan dari memakan bahan bakar.

Terdapat beberapa kawalan tambahan yang unik untuk basikal kotoran Fortnite, seperti dapat melompat, powerslide, dan melakukan aksi semasa terbang melalui udara dengan memegang butang helah dan menolak tongkat kiri ke arah yang berbeza. Semasa melakukan lompatan dan helah, anda akan melihat pemberitahuan pada skrin langkah tertentu yang anda tarik bersama dengan skor titik helah semasa terkumpul, walaupun anda hanya akan ‘bank’ mata tersebut jika anda berjaya mendarat. Titik tipu muslihat berdasarkan jarak, ketinggian, dan masa udara, serta bilangan helah yang berbeza yang dilakukan dalam langkah yang sama.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Fortnite Motorcycle Lokasi: Di ​​mana untuk mencarinya dalam Bab 4?

Sama ada anda ingin menyelesaikan cabaran atau hanya bersenang -senang dengan kenderaan baru musim ini, lokasi basikal kotoran. Dan itu bagus, kerana kami mempunyai kad yang anda perlukan untuk mendaki basikal tanpa insiden.

Fortnite Motorcycle Lokasi: Di ​​mana untuk mencarinya dalam Bab 4?

Motosikal mungkin merupakan kebaharuan yang paling menyeronokkan dari semua Bab 4 Fortnite. Kenderaan baru ini telah muncul dalam fail selama beberapa bulan, tetapi dari musim ini kita dapat melepaskan mereka! Jelas sekali, untuk minggu pertama musim 1, permainan epik akan memberi kebanggaan tempat kepada cabaran yang memerlukan anda menggunakan peranti ini. Jadi sama ada untuk mendapatkan pengalaman dengan cepat atau hanya untuk bersenang -senang, anda perlu tahu di mana basikal berada di peta baru Fortnite.

Peta di bawah memberi anda lokasi di mana anda akan dapat mencari motosikal.

Tempat mencari motosikal?

Fortnite

Sekiranya anda mencari dengan teliti, anda akan dapat mencari motosikal di mana sahaja di pulau itu. Mereka boleh didapati di banyak tempat yang terkenal, dan di sekitar hampir semua bandar dalam permainan.

  • Walau bagaimanapun, anda akan dapati di peta di atas lokasi motosikal yang tepat. Memang ada sebilangan besar mereka Anvil Square (dan terutama di kandang, di sebelah timur bandar).
  • Juga melihat di dalam dan di sekitar stesen minyak! Mereka sering mengandungi motosikal dengan tangki bahan api penuh!

Tiada spawns pada 100%

Motosikal tidak 100% di setiap lokasi. Dengan kata lain, lokasi permulaan motosikal tidak dijamin dari permainan ke permainan, dan beberapa spawns motosikal akan kosong dari kenderaan dalam beberapa permainan. Yang berkata, jangan kehilangan harapan; Epic Games benar -benar meletakkan banyak motosikal di peta, dan anda harus mencari beberapa tanpa masalah yang terlalu banyak setiap permainan yang anda mainkan.

Walaupun gangguan terhadap pencipta kandungan malangnya meningkat pada Twitch, platform telah memutuskan untuk melindungi streamernya dengan alat baru: perisai! Mari lihat bagaimana ia berfungsi.

Penulis freelancer membawa berita, waifus, dan banyak kopi!

02:30 Twitch: Fortnite Streamer ini telah berada di “penjara” selama 60 hari di alirannya sendiri! 09:28 Bilangan Top 1s and Hours of Play: Laman ini merakam tahun 2022 anda di Fortnite! 10:52 Kerosakan Deal kepada lawan dengan senapang sniper 10:44 Hadiah percutian Toss di Lokasi Berbeza 02:41 Permainan Epik: Pemain bawah umur tidak dilindungi? Denda besar untuk penerbit Fortnite! 07:44 Apa hadiah Krismas untuk memilih ini atau objek itu? 07:36 Fortnite: Dapatkan kulit Papa Guff percuma semasa Krismas! 02 kulit minggu ini