Fortnite: Di mana untuk mencari token TOVER di Grove Greasy, All Fortnite Grove Grove Token Lokasi Token

Fortnite Greasy Grove Tokens Token | Di mana untuk mencari

Kami secara rasmi bergetar dengan Bab 3 Musim 3! Salah satu cabaran gaya snap akan memerlukan anda mencari ketiga -tiga token Grove Greasy token. . . Di sinilah mencari ketiga -tiga token tersembunyi.

Ini adalah koleksi baru yang anda akan dapat mencari dalam permainan dengan ketibaan Bab 3, Musim 3. Ini berguna untuk membuka kunci gaya khusus untuk kulit snap yang disesuaikan dengan pas pertempuran. Tanda -tanda ini boleh didapati di pelbagai kawasan di pulau ini, termasuk Grove berminyak, jadi perhatikan di mana untuk mencari token Toper di Grove berminyak.

Di mana untuk mencari token tover di grove berminyak di fortnite? – Aplikasi

Token akan membolehkan anda membuka kunci bahagian snap, termasuk bahagian kepalanya, lengan, batang badan dan banyak lagi, kerana ia adalah kulit yang benar -benar modular.

Di mana untuk mencari token tover di grove berminyak di fortnite?

Perkara pertama yang perlu anda ketahui adalah bahawa Grove berminyak kelihatan sedikit berbeza dalam Bab 3 Musim 3, tetapi pada dasarnya di sini anda akan dapat mencari tiga token secara total. Oleh itu, mari kita pergi ke lokasi

Di mana untuk mencari token tover di grove berminyak di fortnite? – Lokasi

  • Token Toper pertama di kawasan ini peta berada di atas cendawan biru yang sangat tinggi di bahagian barat daya. Cendawan mempunyai separuh bangunan usang di atasnya, sama dengan rumah pokok. Anda boleh melompat ke bangunan dengan menggunakan cendawan yang lebih pendek berhampiran bangunan merah sebagai batu loncatan.
  • Yang kedua terletak di atas cendawan biru yang sangat tinggi, di bahagian barat laut POI. .
  • Token Tover Terakhir berada di cendawan tinggi di sudut tenggara Grove berminyak, di sebelah jalan menuju ke kawasan tenggara.

Pada asasnya, setiap token berada di atas cendawan tertinggi di kawasan itu, jadi mereka tidak seharusnya sukar dicari.

Ini adalah semua yang anda perlu tahu tentang di mana untuk mencari token Tover di Grove berminyak di Fortnite, jadi sekarang kami sudah selesai, kami berharap kami telah mendapat bantuan terbesar, sehingga anda dapat mendapatkan token yang paling banyak musim ini, sehingga anda Dapatkan semua mod untuk snap.

Fortnite Greasy Grove Tokens Token | Di mana untuk mencari

Kami secara rasmi bergetar dengan Bab 3 Musim 3! Salah satu cabaran gaya snap akan memerlukan anda mencari ketiga -tiga token Grove Greasy token. Mencari mereka boleh menjadi sedikit mengelirukan jika anda tidak tahu di mana hendak melihat. Sebaik sahaja anda menjumpainya, anda akan membuka kunci gaya camo untuk kulit snap. Di sinilah mencari ketiga -tiga token tersembunyi.

Semua lokasi token Grove Greasy Grove Fortnite

Fortnite Greasy Grove Token Lokasi

Ketiga -tiga lokasi token Grove Token Fortnite boleh didapati di atas cendawan. Ini boleh menjadi sukar untuk mencari jika anda melihat, tetapi apabila anda tahu di mana hendak melihat, tidak sukar. Anda boleh menemui setiap lokasi token di peta di atas dan butiran mengenai setiap bahagian di bawah.

Fortnite Greasy Grove Token Lokasi

. Anda akan mahu melihat di bawah O di Grove di minimap anda.

Token Greasy Grove Token #2

Fortnite Greasy Grove Token Lokasi

. Anda akan mahu melihat di bawah y dalam berminyak di minimap anda. Ia duduk di luar bangunan separuh jalan.

Fortnite Greasy Grove Token Lokasi

Ketiga token Grove Greasy Grove mungkin yang paling sukar untuk sampai ke, kerana ia memerlukan beberapa kemahiran parkour. . . Walau bagaimanapun, untuk mendapatkannya, anda perlu memanjat ke dinding bangunan bata hijau dan kuning. Gunakan itu untuk mendapatkan di atas cendawan pertama. Dari sana, hanya naik dua cendawan berikutnya dan anda akan melihat token di luar kedai taco. Sebaik sahaja anda telah menemui ketiga -tiga token Grove Greasy Grove, kembali ke menu utama untuk mendapatkan gaya camo untuk kulit snap. Kulit ini boleh dikunci di halaman pertama Bab 3 Musim 3 Battle Pass untuk Sembilan Battle Stars. Sekarang anda telah membuka kunci gaya camo, pastikan untuk merebut token cando cando dan token tempat perlindungan untuk membuka kunci gaya itu juga. Juga, jangan lupa untuk melawat Sunbird atau Moon Hawk untuk menyelesaikan salah satu cabaran pertama musim ini dan dapatkan beberapa xp manis!