Fortnite: Di mana untuk melompat dari papan menyelam | The Nerd Stash, semua lokasi papan menyelam di Fortnite Bab 3, Musim 3 – Dot Esports

Semua lokasi papan menyelam di Fortnite Bab 3, Musim 3

Anda akan menemui empat papan menyelam di tasik di utara menara condong. Yang mesti anda lakukan ialah melompat tiga daripadanya untuk menyelesaikan usaha ini. Anda dapat melihat di mana setiap satu terletak di atas, ditandakan dengan bulatan merah. Anda boleh menggunakan mana -mana papan menyelam untuk menyelesaikan pencarian.

Fortnite: Di mana untuk melompat dari papan menyelam

Fortnite Minggu 3 membawa pelbagai pencarian baru untuk pemain dengan ganjaran baru. Satu mingguan Fortnite Cabaran tugas pemain untuk mencari dan melompat dari papan menyelam. Untuk cabaran, terdapat banyak papan menyelam. Cukup pilih hanya satu untuk melompat dari, dan anda akan mencabut cabaran dalam satu perlawanan.

Di mana untuk melompat dari papan menyelam untuk cabaran Fortnite mingguan

Fortnite Jump Off Board Boards Weekly Challenge

Kali ini, Fortnite mengumpulkan semua papan menyelam yang anda harus melompat bersama Loot Lake. Terdapat 4 dari mereka di sini.

Apabila anda sampai ke Loot Lake, anda perlu memutuskan papan apa yang hendak digunakan. Atau anda boleh memilih untuk menggunakan pelbagai untuk menyelesaikan cabaran, tetapi mungkin lebih mudah untuk berpegang pada satu.

Untuk melengkapkan mingguan Fortnite Cabaran, anda mesti Lompat dari papan menyelam 3 kali. Oleh itu, untuk menyelamatkan beberapa kegusaran dan membuat perkara lebih mudah, bertujuan untuk papan menyelam yang cepat kembali ke selepas anda melompat.

Sekiranya anda mahu, anda boleh pergi ke papan menyelam tepat di tengah Loot Lake. Snag diri anda bot atau berenang di sana sendiri. Ia adalah pendakian yang mudah ke papan menyelam. Dari sana, lompat. Berenang di sekitar, naik, dan lakukan lagi sehingga anda berjaya mengurusnya 3 kali.

Walaupun anda tidak berjaya melompat dari papan menyelam 3 kali dalam satu Fortnite perlawanan, anda boleh mencuba lagi dalam perlawanan seterusnya. Nampaknya seolah -olah kemajuan itu berlaku, jadi tidak ada kebimbangan jika anda mendapati diri anda dalam keadaan melekit dengan beberapa lawan yang menghalang.

Apabila sudah selesai, anda akan menjadi Ganjaran 15000 XP. Ini pasti merupakan rangsangan XP yang bagus untuk membuat anda lebih dekat untuk meratakan dalam permainan. Dan anda juga telah menggaruk satu lagi cabaran mingguan dari senarai anda.

Berkaitan:

Fortnite: Cara Membunuh Darth Vader

Fortnite boleh didapati di PC, PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, dan Nintendo.

Semua lokasi papan menyelam di Fortnite Bab 3, Musim 3

Fortnite Bab Tiga, Musim Tiga memperkenalkan pencarian baru yang pemain ingin menyelesaikan secepat mungkin.

Pemain perlu melompat dari tiga papan menyelam. Prosesnya tidak rumit, tetapi mencari papan menyelam boleh menjadi sukar jika anda tidak tahu di mana hendak melihat. Kami telah menunjuk lokasi yang tepat untuk anda.

Di mana saya boleh mencari papan menyelam di Fortnite Bab Tiga, Musim Tiga?

Anda akan menemui empat papan menyelam di tasik di utara menara condong. Yang mesti anda lakukan ialah melompat tiga daripadanya untuk menyelesaikan usaha ini. Anda dapat melihat di mana setiap satu terletak di atas, ditandakan dengan bulatan merah. Anda boleh menggunakan mana -mana papan menyelam untuk menyelesaikan pencarian.

Daripada menyelam dari papan menyelam utara dan kemudian menuju ke timur, kami mengesyorkan menyelam dari papan menyelam selatan. Dua dari tiga bahagian bawah sangat dekat, dan yang ketiga lebih dekat dengan kedua -dua mereka dari utara. Sekiranya anda tidak cukup cepat, anda mungkin dapat menjumpai pemain lain yang berusaha mendapatkan XP dari usaha ini.

Kaedah telah dicadangkan di mana pemain boleh melompat di papan menyelam yang telah mereka lompat untuk dua daripada tiga tuduhan. Kami mencubanya dan ia tidak berfungsi. Perlu melalui ketiga -tiga secara berasingan untuk menyelesaikan usaha ini.

Lokasi Lembaga Diving Fortnite dan di mana untuk melompat dari papan menyelam dijelaskan

Lompat dari papan menyelam adalah salah satu cabaran mingguan yang dikeluarkan pada minggu 3 Fortnite Bab 3 Musim 3.

Untuk menyelesaikan cabaran Fortnite ini, anda perlu melompat dari papan menyelam tiga kali, jadi ia adalah idea yang baik untuk mengetahui di mana Lokasi Lembaga Menyelam adalah.

Melengkapkan cabaran ini akan memberi ganjaran kepada anda dengan 15k XP, yang akan membantu anda membuka kunci Kulit Battle Pass Baru.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Ingat – anda perlu melompat dari papan menyelam tiga kali untuk menyelesaikan cabaran ini!

Lembaga menyelam yang paling mudah digunakan, kerana ia memerlukan kurang mendaki berbanding yang lain, adalah yang di tengah -tengah Loot Lake.

Untuk mencapainya, sama ada berenang atau menggunakan bot untuk sampai ke jalan berhampiran dinding selatan dan kemudian naik ke atasnya. Di sini anda akan menemui papan menyelam menunggu dan, setelah melompat ke atasnya, hanya berenang dan naik kembali ke jalan untuk melompat lagi.

Selepas tiga lompatan, cabaran akan selesai!

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Jika, bagaimanapun, anda ingin melompat dari papan menyelam yang terletak di atas dinding, anda perlu menggunakan garis zip yang terletak di atas bukit di pantai selatan Loot Lake untuk mencapai bahagian terdekat dinding.

Lokasi Lembaga Divng di Fortnite.

Di atas dinding ini, anda akan menemui satu papan menyelam dan garis zip yang berdekatan yang akan membawa anda ke dinding utara di mana papan menyelam lain terletak. Kedua -dua papan menyelam ini boleh bertelur di atasnya.

Jika anda ingin mengetahui tentang Fortnite Bab 3 Musim 3, lihat halaman kami di Battle Pass, Indiana Jones Skin, Logjam Lotus Rotating Lokasi, Cara Mendapatkan Lokasi XP Fast dan Darth Vader.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Android Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Telefon Windows Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 8 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Lottie Lynn adalah Editor Panduan Eurogamer. Dia suka meneroka permainan baru dan masih mempunyai mimpi buruk tentang bulan dari topeng Majora.