FORTNITE: di mana untuk meletakkan probe mata -mata – GameSpot, Fortnite Spy Probes: di mana untuk meletakkan mereka dan menipu Mothership | Gamesradar

Fortnite Spy Probes: Di mana untuk meletakkan mereka dan menipu Mothership

Sukar untuk mempercayai kami begitu jauh ke Fortnite Season 7 sudah, dan kami mungkin akan mendapat acara akhir musim walaupun selepas lawatan rift hujung minggu ini memandangkan ancaman ibu yang menjulang dan kehilangan asas yang tidak dapat diselesaikan-yang mana Semua tetapi disahkan dimainkan oleh The Rock.

Fortnite: Di mana hendak menempatkan Probes Perisik

Fortnite Week 9 ada di sini dan dengan itu menjadi cabaran untuk Tempatkan Probes Perisik. Ini adalah satu lagi misi yang diserahkan kepada anda oleh pemimpin perintah yang dibayangkan Doktor Slone kerana dia tidak henti -henti berusaha untuk melemahkan pencerobohan asing. Sekiranya anda tertanya -tanya di mana untuk meletakkan probe mata -mata di Fortnite, inilah yang perlu anda lakukan. Cabarannya hanyalah salah satu daripada beberapa yang tersedia dalam permainan minggu ini.

Lokasi siasatan pengintip Fortnite

Untuk cabaran ini, pergi ke bahagian selatan Mao sekitar Hydro 16 dan Apres Ski, dengan beberapa lagi tersebar di sekitar Holly Hatchery dan selepas itu, tetapi ia adalah tiga bahagian bawah dalam imej di bawah yang anda ingin fokus pada ketika mereka ‘mudah diperoleh dalam satu percubaan cepat. Sebaik sahaja anda mendarat, anda akan mempunyai beberapa tempat interaktif di mana anda boleh meletakkan probe mata -mata. Perlu diingat, objek interaktif ini hanya dapat dilihat sementara pencarian aktif, jadi sebelum atau setelah anda melakukan keperluan, mereka akan hilang secara kekal untuk anda. Anda boleh meletakkan probe mata -mata di lokasi berikut di seluruh pulau:

Anda perlu meletakkan probe mata -mata di ketiga -tiga lokasi untuk menyelesaikan cabaran ini, tetapi anda tidak semestinya perlu melakukannya dalam satu pusingan. Nampaknya Slone mencurigakan rancangan alien walaupun selepas menghidu tahi lalat dalam alur cerita minggu lalu. Dinding mesti merasa seperti mereka menutup di sekitar Slone, yang telah bernafas dan menyajikan alien selama berminggu -minggu, namun ibu -ibu terus meletakkan kedudukannya sendiri, sangat perlahan, di tengah -tengah peta di mana titik sifar sekali levitated.

Sukar untuk mempercayai kami begitu jauh ke Fortnite Season 7 sudah, dan kami mungkin akan mendapat acara akhir musim walaupun selepas lawatan rift hujung minggu ini memandangkan ancaman ibu yang menjulang dan kehilangan asas yang tidak dapat diselesaikan-yang mana Semua tetapi disahkan dimainkan oleh The Rock.

Tangkap dengan senarai penuh Cabaran Minggu 9, Minggu 9 Artifak Alien, dan 17.30 Patch Nota yang mengumumkan pistol baru dalam permainan.

  • Fortnite Snap Quests – di mana untuk mencari semua token Toper dan buka kunci semua kosmetik
  • Fortnite Bab 3 Musim 1 Peta berubah
  • Fortnite Miles Morales dan Green Goblin Skins Menggoda pada Bab 3 Peta
  • + Tunjukkan lebih banyak pautan berita Fortnite (3)
  • Cara Menggunakan Khemah di Fortnite: Tapak perkhemahan dijelaskan
  • Fortnite Victory Crowns menjelaskan: Mengapa beberapa nama pemain berada dalam emas
  • Semua senjata dan barang baru di Fortnite Bab 3

Fortnite Spy Probes: Di mana untuk meletakkan mereka dan menipu Mothership

Fortnite Spy Probes

Kami mempunyai semua lokasi siasatan Fortnite untuk pencarian Minggu 9 jika anda perlu mencari mereka dan menipu Mothership. Misi ini dari Slone memerlukan anda untuk melawat tiga lokasi dari kemungkinan lapan untuk menempatkan probe yang akan diambil oleh kapal asing di atas dan membantunya menganalisis teknologi penculikan asing. Peranti kecil ini agak kecil walaupun, dan garis besar biru yang menunjukkan di mana mereka harus diletakkan dapat dengan mudah dilewatkan ketika anda berlari -lari. Kerana itu kami telah menandakan mereka semua jelas di peta supaya anda dapat mencapai dan meletakkannya dengan mudah. Oleh itu, bersiap sedia untuk membayar kerana kami menunjukkan kepada anda di mana untuk mencari dan meletakkan Probe Alien Fortnite.

Lokasi Probe Alien Fortnite

Terdapat lapan lokasi siasatan asing Fortnite di peta, dan semuanya berkumpul bersama. Anda perlu meletakkan tiga untuk menyelesaikan pencarian yang menjadikan tiga yang pertama di peta tempat terbaik untuk ditujukan, kerana anda boleh mendapatkannya semua dijaga dalam beberapa minit.

Apabila anda sampai ke mana -mana kawasan yang ditandai pada peta yang anda cari alat biru kecil di tiang, seperti ini:

Berinteraksi dengan prompt apabila anda semakin dekat dan siasatan akan dibawa masuk ke dalam ibu rumah. Kerana probe Fortnite agak kecil dan mudah dilewatkan, ini semua lapan bidang dengan lebih terperinci: