Fortnite: Di mana untuk meletakkan hadiah selamat datang di Holly Hatchery | PC Gamer, Fortnite Welcome Gifts Lokasi – Tempat di Holly Hatchery | Gamesradar

Fortnite Welcome Gifts Locations – Tempat Menempatkan Hadiah Selamat Datang di Holly Hatchery

Joseph Knoop adalah seorang penulis lepas yang mengkhususkan diri dalam semua perkara di Fortnite di PC Gamer. Sarjana Kod Kreatif dan Misi Mingguan Fortnite, Joe sentiasa bersedia dengan sudu di Boba Fett atau John Wick atau sesiapa yang datang ke Fortnite minggu ini. Ini dengan campuran pelega dan kekecewaan bahawa dia belum lagi menjadi kulit Fortnite sendiri. Selalu ada musim depan.

Fortnite: Tempat Menempatkan Hadiah Selamat Datang di Holly Hatchery

Hadiah Selamat Datang Holly Hatchery Fortnite

Fortnite Season 7 Week 5 ada di sini, dan dengan itu datang satu cabaran baru. Pencerobohan Alien masih berterusan, tetapi Epic mahu kami berjalan di sekitar peta untuk menyelesaikan beberapa pencarian untuk membantu kemajuan jalan cerita.

Setelah mendapat pesanan anda dari Sloane pada telefon bimbit, dan berinteraksi dengan radio CB, anda akan dipesan untuk meletakkan hadiah selamat datang di Holly Hatchery aka Holly Hedges. Lokasi Fortnite yang lama tidak begitu subtly diubah untuk menjadi telur asing. ladang? Sekurang -kurangnya ini bukan jenis telur asing yang menetas dan kemudian ambil ke wajah anda. saya fikir.

Bagaimanapun, Holly Hatchery adalah lokasi yang cukup besar, jadi sukar untuk mengetahui di mana untuk meletakkan hadiah selamat datang. Kami telah melakukan kerja untuk anda sehingga anda tidak perlu membuang masa mencari. Baca terus untuk panduan penuh kami di mana untuk meletakkan hadiah selamat datang di Holly Hatchery.

Letakkan Hadiah Selamat Datang: Holly Hatchery

Hadiah Selamat Datang 1: Di hadapan rumah di sudut timur laut Holly Hatchery. Cari garis besar biru di pintu depan.

Hadiah Selamat Datang 2: Hampir terus dari hadiah selamat datang pertama, anda akan menemui garis besar kedua di hadapan rumah di hujung selatan bandar.

Yang perlu anda lakukan untuk hadiah selamat datang hanya berinteraksi dengan garis besar biru, dan watak anda akan meletakkan bakul yang penuh dengan penuh. Apa sahaja makhluk luar angkasa ini memanggil makan malam, saya rasa.

Itu sahaja! Syukurlah ini adalah cabaran pendek, tetapi jika anda memerlukan lebih banyak bantuan, lihat halaman Fortnite kami untuk lebih banyak panduan dan berita cabaran. Sekiranya anda terlepas, nampaknya LeBron akan menjadi kulit siri ikon Fortnite seterusnya.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Joseph Knoop

Joseph Knoop adalah seorang penulis lepas yang mengkhususkan diri dalam semua perkara di Fortnite di PC Gamer. Sarjana Kod Kreatif dan Misi Mingguan Fortnite, Joe sentiasa bersedia dengan sudu di Boba Fett atau John Wick atau sesiapa yang datang ke Fortnite minggu ini. Ini dengan campuran pelega dan kekecewaan bahawa dia belum lagi menjadi kulit Fortnite sendiri. Selalu ada musim depan.

Cyberpunk 2077 Cheats belum wujud untuk 2.0 Kemas kini atau Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 Petua: 12 perkara yang perlu diketahui untuk cyberpunk 2.0 dan Phantom Liberty

Fortnite Welcome Gifts Locations – Tempat Menempatkan Hadiah Selamat Datang di Holly Hatchery

Fortnite Hadiah Selamat Datang di Lokasi Holly Hatchery

Meletakkan hadiah selamat datang di Holly Hatchery adalah cara yang sempurna untuk mengenali kawasan segar ini, dan memperkenalkan diri kepada penduduk baru supaya anda dapat membuat kesan pertama yang baik. Misi Jangkauan Jiran ini membentuk salah satu penyertaan legenda dalam pencarian Fortnite Week 5, jadi mengetahui ke mana hendak pergi dan apa yang perlu dilakukan sebaik sahaja anda tiba di sana adalah penting. Ini mungkin melibatkan melawat titik minat baru di Fortnite, tetapi jika anda menganggapnya maka anda tidak sepatutnya sukar untuk bekerja di mana ia berada, dan apabila anda tiba di sana ini adalah semua hadiah selamat datang di lokasi Holly Hatchery anda perlu tahu.

Fortnite Holly Hatchery Lokasi

Anda akan menemui Fortnite Holly Hatchery, mungkin tidak mengejutkan, di lokasi yang sebelum ini Holly Hedges di sebelah barat pulau. Berhati -hati, kerana mungkin terdapat kehadiran asing yang meningkat di kawasan itu sekarang mereka telah mengambilnya.

Fortnite Welcome Gifts Lokasi di Holly Hatchery

Terdapat sejumlah sepuluh lokasi hadiah selamat datang Fortnite di Holly Hatchery, di mana anda boleh berinteraksi dengan garis besar Hamper untuk mendepositkan beberapa hidangan untuk kejiranan baru. Anda hanya perlu meletakkan dua hadiah selamat datang Fortnite di Holly Hatchery untuk tugasan ini, yang memberi anda banyak kebebasan untuk di mana anda benar -benar pergi untuk menyelesaikannya, tetapi kami mempunyai senarai penuh lokasi di sini:

  1. Di bawah pokok di pemulihan di sudut barat laut
  2. Di taman kecil di sebelah utara
  3. Di belakang rumah di sudut timur laut berhampiran pintu belakang
  4. Di pintu depan rumah di sudut timur laut
  5. Di atas dek di sebelah rumah di sebelah barat
  6. Di sebelah pintu depan rumah di sebelah barat
  7. Di dalam Pusat Taman oleh Fountain dan Flamingoes
  8. Di pintu gerbang menuju ke kawasan luaran pusat taman
  9. Di sebelah pintu depan rumah di sebelah selatan
  10. Di sebelah pintu belakang rumah di sebelah selatan