Fortnite Creative 2 terbaik.0 Kod peta untuk dimainkan sekarang – Dexerto, terbaik Fortnite OG Map Creative 2.0 Kod – Dot Esports

Fortnite Og Map Terbaik Kreatif 2.0 kod

Ia cukup mudah untuk mula bermain peta OG Fortnite. Kami telah menyenaraikan langkah -langkah di bawah untuk kemudahan anda:

Fortnite Creative 2 terbaik.0 kod peta untuk dimainkan sekarang

Kod peta Fortnite Creative 2.0

Permainan epik

Fortnite Creative 2.0 mendorong sampul surat untuk pengalaman yang lebih mendalam dalam permainan yang dapat dinikmati oleh pemain. Sejak beberapa bulan kebelakangan ini kami telah mencuba sekumpulan mereka dan membundarkan kod peta terbaik di bawah.

Peminat Fortnite telah mencipta peta dan pengalaman imajinatif dalam mod kreatif selama bertahun -tahun sekarang, tetapi kedatangan kreatif 2.0 (secara rasmi dikenali sebagai editor Unreal untuk Fortnite) menjadikan peta ini kelihatan dan bermain lebih baik daripada sebelumnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Memandangkan editor Unreal untuk Fortnite (UEFN) hanya dilancarkan pada 22 Mac, terdapat banyak kod peta baru yang tersedia, namun banyak daripada mereka mempunyai masalah gigi seperti pepijat atau gangguan – tetapi masih ada beberapa pengalaman yang kukuh untuk mencuba.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami telah mengumpulkan beberapa Fortnite Creative 2 terbaik.0 Kod peta di bawah, dari Call of Duty yang diilhamkan Despir.

Penguasaan Desert: 8035-1519-2959

Peta penguasaan yang sepi di Fortnite

Sekiranya anda pernah tertanya -tanya bagaimana crossover antara Fortnite dan Call of Duty akan kelihatan seperti, ia cukup banyak ditinggalkan: Penguasaan. Tembakan berasaskan pasukan ini memerlukan anda untuk menangkap tiga zon di peta padang pasir yang kelihatan seperti ia ripped lurus dari permainan cod. Anda juga boleh memilih dari beberapa beban premade setiap kali anda dihapuskan, yang bagus untuk berlatih dengan setiap senjata.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Penjaga Hutan: 0348-4483-3263

Peta pendek tetapi manis ini mengingatkan permainan aksi fantasi seperti Kena Bridge of Spirits, dan ia kelihatan sangat cantik ketika anda mengembara melalui Hutan yang Enchanted Wolves sebelum datang bersemuka dengan naga gergasi. Seperti yang kita katakan sebelum ini, ia hanya permainan pendek, tetapi ia merupakan pameran hebat untuk apa yang Fortnite Creative 2.0 peta boleh kelihatan seperti di masa depan.

Ruang di dalam: 9836-7381-5978

Bilik Escape adalah beberapa peta yang paling popular di Fortnite Creative, jadi sekarang peluang anda untuk mencuba satu yang telah dibuat dalam editor baru yang baru. Pengalaman pemain tunggal minda ini membawa anda melalui satu siri bilik bertema dari perpustakaan ke kapal angkasa, semuanya dipenuhi dengan pintu perangkap, suis rahsia, dan dinding bergerak dengan pancang pada mereka.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Atlas OG Battle Royale: 2179-7822-3395

Peta OG Fortnite di Creative 2.0

Atlas Creative telah membawa peta OG Fortnite yang dikasihi dari Bab 1 kembali ke kehidupan menggunakan editor Unreal, jadi anda boleh meninjau semula semua lokasi kegemaran anda seperti menara condong dan Loot Lake. Syukurlah, semua masalah dan pepijat yang menghalang pemain dari pembuatan jodoh kini diperbaiki. Jadi jatuh ke dalam bas pertempuran sekali lagi dan mengalami OG Fortnite dalam kemuliaan penuhnya.

Rainbow Rush: 8892-9602-2793

Rainbow Rush di Uefn

Kreatif yang menakjubkan ini 2.0 Pengalaman dicipta oleh Ponzip dan perlahan -lahan meningkat menjadi salah satu permainan memandu teratas yang dibuat di UEFN. Permainan ini sangat diilhamkan dari jalan pelangi dari Mario Kart. Walau bagaimanapun, pemain di sini memandu drifter nitro melintasi kursus halangan yang rumit dan masa kursus terbaik setiap hari berpeluang memenangi buruj oleh Pencipta.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

The Super City yang menakjubkan: 9298-1088-1340

Super City yang menakjubkan di UEFN

Berayun melalui pencakar langit di New York City dalam kreatif surreal ini 2.0 Pengalaman yang dicipta oleh Drooft. Pemain bertelur di pulau itu sebagai wira atau penjahat dan dilepaskan ke Spider City di mana mereka boleh menggunakan sarung tangan mereka yang bergelut untuk berayun di sekitar bandar, membawa pengalaman Spider-Man PS4 siri ke Fortnite. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam perlumbaan berayun yang menarik dengan rakan anda dan mendapat sejumlah besar XP sebagai ganjaran.

Perang Roket: 5196-0233-5799

Perang Roket di Uefn

Pengalaman yang baru dilancarkan oleh Sypherpk dan Superjoy Studios, Rocket Wars membawa versi unik zon perang dalam graviti sifar di bulan. Pemain bermula dari pangkalan roket mereka dan sepanjang permainan, diberi beberapa kebolehan dan emotes adat yang boleh mereka gunakan. Ini adalah usaha pertama ke UEFN oleh pencipta kandungan sebelum usaha utama seterusnya, Projek V dilancarkan tahun depan.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Pertempuran Bos Raid Doomsday: 8699-5345-4889

Final Fantasy XIV Peta di Fortnite

The Doomsday Raid Boss Battle adalah penciptaan UEFN yang baru oleh sig_rem yang didasarkan. Pemain boleh melompat dengan rakan sepasukan sehingga 6 di peta dan memerangi bos besar dengan memilih salah satu daripada tiga kelas senjata. Grafik dan permainan peta telah direka sedemikian rupa untuk menjadikannya kelihatan serupa dengan serbuan FFXIV yang asal.

Fortnopoly: 5068-0087-4348

Fortnopoly uefn Map

Ini unik mengambil permainan papan ikonik monopoli yang mengagumkan peminat dan pemain Fortnite. Fortnopoly, yang direka oleh squatingdog streamer popular, adalah peta yang menggabungkan gaya dan gaya permainan blok bertuah dan menjatuhkan pemain ke papan monopoli yang realistik, di mana mereka boleh memilih arena yang mereka ingin bertempur dan senjata yang mereka inginkan. Di samping.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Peta Tokyo Shinjuku: 2559-7059-6968

Peta Tokyo Shinjuku di Fortnite

Tokyo Shinjuku adalah peta Ai yang realistik yang direka oleh Ka2aki untuk menyediakan pemain dengan pengalaman permainan gaya GTA V. Walaupun pemain membandingkan reka bentuk peta ke Los Santos, pencipta peta menegaskan ia berdasarkan penyajian photorealistic daerah Shinjuku di Tokyo. Di peta, pemain secara bebas boleh melintasi dunia terbuka dengan memandu kereta, menunggang basikal, atau berayun menggunakan sarung tangan bergelut.

Cara Main Fortnite Creative 2.0 kod peta

Bermain Fortnite Creative 2.0 peta adalah sama seperti memainkan peta kreatif Fortnite biasa: anda hanya perlu menekan butang ‘perubahan mod’ dari lobi, kemudian Tatal ke tab Kod Pulau dan masukkan salah satu kod peta yang kami tampilkan di atas.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Anda juga boleh menemui mereka dengan mencari melalui peta yang disyorkan di tab Discover, tetapi ini sedikit lebih rumit kerana kebanyakan peta tidak ditandakan sebagai kreatif 2.0 atau penciptaan editor Unreal, jadi anda tidak akan tahu jika anda mendapat peta segar atau yang lama.

Nota sampingan: banyak kreatif 2.0 peta yang anda akan dapati masih ada di peringkat awal mereka, jadi jangan terkejut jika anda mengalami pepijat atau tidak dapat memperoleh pengalaman tertentu untuk bermula dengan betul. Anda mungkin hanya perlu meninggalkan peta dan cuba lagi kemudian.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami akan menyimpan halaman ini dikemas kini dengan kod peta baru apabila mereka dibebaskan, jadi periksa semula tidak lama lagi!

Artikel berterusan selepas iklan

Sementara itu, pastikan untuk melawat halaman Fortnite kami yang berdedikasi untuk semua kemas kini terkini, dan lihat beberapa panduan lagi di bawah:

Fortnite Og Map Terbaik Kreatif 2.0 kod

Dengan pengenalan editor Unreal di Fortnite, Pencipta datang dengan reka bentuk peta yang unik untuk kreatif 2.0. Sebahagian daripada peta ini baru, sementara yang lain dicipta semula versi peta lama dari musim sebelumnya dalam permainan. Mod kreatif mempunyai beberapa peta dan pengalaman yang akan membawa anda kembali ke hari -hari lama yang baik di Fortnite.

Selama bertahun, FortnitePeta Battle Royale telah melalui perubahan yang banyak, termasuk pengenalan mercu tanda baru, POI, dan lokasi popular lain. Bagi sesiapa yang bermain permainan sejak penubuhannya, Peta Bab Satu OG memegang tempat yang istimewa. Pemain yang kehilangan peta ikonik lama ini dapat menghidupkan semula pengalaman dalam mod kreatif. Terdapat beberapa versi Fortnite Peta og dicipta semula dalam mod kreatif, dan anda perlu mengetahui kod peta untuk melompat ke dalam pengalaman ini.

Inilah yang terbaik Fortnite OG MAP Creative 2.0 kod.

Isi kandungan

 • OG FORTNITE MAP CODES UNTUK KREATIF 2.0
  • Menara condong kreatif OG
  • Lokasi Fortnite yang dipadam
  • Og peta lategame 2.0
  • Atlas OG Battle Royale
  • Reboot Royale – OG Fortnite
  • OG musim satu peta
  • OG musim empat peta
  • Peta Fortnite Season One

  OG Fortnite Kod peta untuk kreatif 2.0

  Foto watak Fortnite meluncur

  OG Fortnite Peta Athena tidak dapat disangkal pulau paling popular dalam sejarah permainan. Peta OG menampilkan beberapa racun yang paling popular seperti Pleasant Park, Tomato Town, Loot Lake, Grove Greasy, Moisty Mire, Dan banyak lagi. Fortnite Mod kreatif mempunyai beberapa pengalaman peta OG terbaik di mana anda boleh melompat ke dalam permainan dan melawat racun popular ini sekali lagi.

  Pengalaman kreatif Bab Satu Terbaik disebutkan di bawah, dan anda boleh beratur ke dalamnya untuk perlawanan dengan memasukkan kod pulau dari tab Discover. Anda boleh menyalin kod secara langsung untuk peta tertentu dari bawah, dan tampalnya ke bahagian kod pulau.

  Menara condong kreatif OG

  Foto Kreatif Menara Tilted

  Kod peta pulau 5938-4964-5071

  Pengguna u/rosazyt menghabiskan berbulan -bulan mencipta peta ini dengan susah payah, mendapatkan semua butiran asal menara condong ke bawah. Malah senjata dan penempatan prop adalah sama seperti mereka pada musim terdahulu. Sekiranya anda perlu menggaru nostalgia itu Menara yang condong gatal, ini peta anda.

  Lokasi Fortnite yang dipadam

  Foto lokasi Fortnite yang dipadam

  Kod Pulau: 9268-7234-7736

  Peta ini bertujuan untuk mengembalikan beberapa lokasi OG Fortnite yang ikonik. Bekas penghantaran kembali, bersama dengan ikonik Durr Burger Restaurant Dan banyak lagi. Pencipta juga termasuk penjara penjara dan berdebu untuk ukuran yang baik.

  Og peta lategame 2.0

  Foto OG Fortnite Lulegame Map

  Kod pulau: 9024-9247-1926

  Peta OG ini mempunyai 9 lokasi dan terletak di persimpangan sampah. Ia boleh didapati untuk zonwar, solo, amalan, dan percuma untuk semua. Sekiranya anda merasa sedikit nostalgia untuk Persimpangan sampah asal, ini pasti satu peta yang harus anda cuba.

  Atlas OG Battle Royale

  Foto Atlas OG Battle Royale

  Kod pulau: 2179-7822-3395

  Peta Atlas OG Battle Royale adalah salah satu pengalaman terbaik dalam mod kreatif di mana anda boleh melompat ke dalam bab satu, musim tiga peta. Direka oleh Atlascreative, Peta ini membolehkan sehingga 80 pemain dalam mod Bangunan Battle Royale. Kolam rampasan adalah dari bab satu, menjadikannya pengalaman yang realistik untuk pemain. Bagi The Pois, anda akan dapati semua lokasi popular dari Bab Satu, Musim Tiga dalam Pengalaman Kreatif ini.

  Reboot Royale – OG Fortnite

  Foto Reboot Royale OG

  Pulau Kod: 4464-0648-9492

  Direka oleh Pencipta Theboydilly, Reboot Royale – OG Fortnite adalah satu lagi pengalaman di mana anda boleh memainkan Bab Satu, Musim Tiga Peta. Pengalaman ini membolehkan sehingga 80 pemain dalam satu perlawanan, dan kolam rampasan terdiri daripada senjata lama dari bab pertama. Semasa bermain di peta ini, anda mungkin berasa seperti permainan yang sedang berlalu, dan kawalannya tidak tepat. Ini kerana reboot royale – OG masih dalam ujian beta dan sentiasa dikemas kini untuk pengalaman yang lebih baik.

  OG Musim Satu peta

  Foto peta OG Musim 1

  Pulau Kod: 6584-6297-8823

  Direka oleh pencipta Gold_Dark_Bomber, pengalaman OG Season One menawarkan peta yang serupa dengan Fortnite Musim pertama. Mod ini membolehkan sehingga 32 pemain dalam format Battle Royale. Anda akan menemui sebahagian besar racun popular dari Bab Satu, Musim Satu. Bangunan boleh didapati dalam mod permainan ini, dan kolam root mempunyai senjata dari arus Fortnite musim.

  OG musim empat peta

  OG Musim 4 Foto Peta

  Pulau Kod: 6114-4887-9802

  Pengalaman OG S4 adalah satu lagi peta kreatif yang popular di mana anda boleh bermain FortnitePeta Athena. Pengalaman ini juga mempunyai sehingga 32 pemain dan mempunyai beberapa racun yang popular. Pengalaman OG S4 juga direka oleh pencipta Gold_Dark_Bomber. Sekiranya anda ingin mendarat di beberapa tempat yang tidak dapat dilupakan, kami mengesyorkan melawat lOot Lake and Runcit Row Dalam pengalaman kreatif ini. Beberapa mekanik pergerakan baru seperti gelongsor, pecut, dan pemasangan dilumpuhkan di peta ini, memberikan pemain rasa realistik dari bab pertama.

  Fortnite Peta Musim Satu

  Foto Fortnite Season 1 Peta

  Pulau Kod: 2702-0755-4122

  Fortnite Season One adalah satu lagi pengalaman popular dalam mod kreatif. Peta ini mempunyai ciri -ciri , dengan senjata seperti senapang tindakan bolt, senapang pecah-assual, smg ditindas, dan banyak lagi. Anda juga akan menemui kebanyakan racun popular seperti Pleasant Park, Grove Greasy, Runcit Runcit, dan lain -lain dalam pengalaman kreatif ini. Seperti beberapa rekreasi Bab Satu yang lain, mekanik pergerakan baru seperti pecut, gelongsor, dan pemasangan tidak tersedia di peta ini. Pengalaman kreatif ini membolehkan sehingga 50 pemain dan telah membina permainan dalam permainan.

  Cara Memainkan Peta OG Fortnite

  Ia cukup mudah untuk mula bermain peta OG Fortnite. Kami telah menyenaraikan langkah -langkah di bawah untuk kemudahan anda:

  1. Buka menu utama di Fortnite
  2. Klik “Kreatif” Pilihan di bawah pemilihan permainan dan tekan “Play”
  3. Apabila diminta, klik “Kod Pulau”
  4. Masukkan kod anda, kemudian klik “Pelancaran

  Setelah langkah -langkah itu selesai, anda cukup baik untuk pergi. Terdapat pelbagai peta OG untuk anda nikmati, jadi pergi ke sana dan terokai.

  Dipanjan Dey memulakan perjalanan permainannya dengan Doom 2 dan Contra: Legacy of War kembali pada tahun 1997. Sememangnya, dia tertarik dengan tajuk RPG dan FPS seperti Call of Duty, Halo, dan CS: Pergi. Dipanjan telah merangkumi cerita dan menulis mengenai permainan video selama lima tahun yang lalu. Dipanjan telah bekerja sebagai pengarang bebas hujung minggu untuk dot eSports sejak Ogos 2022, meliputi tajuk seperti Fortnite, Apex Legends, COD, dan Siaran Baru.