Fortnite Clay Pigeon Lokasi – Di mana untuk mencari menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza |, merpati tanah liat Fortnite – di mana untuk menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza | Pcgamesn

Fortnite Clay Pigeons – di mana untuk menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza

. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

Di mana untuk mencari semua lokasi merpati tanah liat yang dihiasi di seluruh Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds

Mencari Lokasi merpati tanah liat adalah objektif salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 6 anda. Perhatikan anda perlu menjadi pemegang lulus pertempuran untuk melaksanakan cabaran ini.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Fortnite Clay Pigeon Lokasi: Di ​​mana untuk menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza

Walaupun anda memerlukan jumlah lima untuk menyelesaikan cabaran, berita baiknya ada lebih banyak penembak merpati tanah liat daripada yang anda perlukan – walaupun hanya dengan satu.

Berikut adalah enam lokasi penembak merpati tanah liat di Fortnite:

Lokasi tertentu dekat adalah seperti berikut.

Kesepian kesepian, Di utara berhampiran tebing di hujung pokok:

Barat bandar tomato, Hanya di utara jambatan di atas sungai yang mengukir bahagian atas peta:

Loot Lake, Di sudut timur laut:

Barat Pleasant Park, Di kaki gunung:

Selatan Palms Paradise, Berhampiran taman treler di pinggir peta:

Antara kilang siram dan aci shifty, Di sebelah rumah terbengkalai berhampiran tepi tebing:

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Bagaimana Menembak Merpati Tanah Liat Berfungsi Di Fortnite

Untuk cabaran minggu 8, anda ditugaskan dengan yang berikut:

 • Tembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza (5 jumlah, 5 bintang pertempuran)

Apa maksudnya cabaran ini ada penembak merpati tanah liat di seluruh peta. Sebaik sahaja anda telah menemui satu, anda boleh berinteraksi dengannya apabila butang butang muncul ketika anda mendekati:

Ini akan membakar ‘merpati tanah liat’ – tetapi boleh menjadi objek terbang lain, seperti duckies getah. Matlamatnya adalah untuk memukul satu dengan senjata anda. Berbuat demikian akan menandakan satu cabaran.

Lebih mudah dikatakan daripada dilakukan – merpati tanah liat bergerak dengan pantas, dan jika anda terlepas, mesin akan menetapkan semula. Kami mengesyorkan menggunakan senjata automatik – seperti SMG atau Rifle Assault – memberi anda semburan api yang mempunyai lebih banyak peluang untuk memukulnya.

Apakah nombor untuk di papan berhampiran, anda mungkin bertanya? Ini untuk mengekalkan skor anda – kiri adalah skor tinggi anda, Hak adalah skor semasa anda.

Seperti cabaran lain seperti gelung bola keranjang atau bolt kilat, menggunakan penembak merpati tanah liat dapat menarik perhatian yang tidak diingini dari pemain lain. Oleh itu, anda akan mahu melakukannya semasa anda bersendirian, jadi pemain lain tidak dapat menyerang anda.

Jika anda bergelut, maka kami mengesyorkan mencuba salah satu mod LTM – seperti 50v50 – yang memisahkan peta supaya anda dikelilingi oleh pemain mesra lain lebih kerap, bermakna anda tidak akan terhalang daripada memanjat dan meneruskan dengan cabaran.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Fortnite Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. .

Fortnite Clay Pigeons – di mana untuk menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza

Lokasi merpati tanah liat fortnite

Setiap merpati tanah liat fortnite hanya meminta masalah pada masa ini. Sekiranya mereka cukup bodoh untuk terbang di antara kami dan sasaran kami dalam pertarungan royale pertempuran yang tegang, mereka hanya meminta untuk ditembak dengan SMG kompak baru kami, jika anda bertanya kepada kami.

Anda mungkin telah melihat beberapa penembak merpati tanah liat Fortnite yang dipenuhi di peta dan ada alasan untuk itu: anda perlu menembak merpati tanah liat di lokasi yang berbeza sebagai sebahagian daripada cabaran minggu ini. Sekiranya anda mahukan Lima Battle Stars untuk membantu anda maju melalui peringkat untuk mencapai beberapa rampasan baru yang indah, merpati tanah liat Fortnite perlu turun.

Sebagai sebahagian daripada cabaran Fortnite Season 5 Minggu 3, anda perlu menjejaki peta harta karun Kilang Flush dan menggunakan launchpad, misalnya. . Tetapi kami di sini untuk memberitahu anda di mana untuk menembak, jadi inilah semua lokasi merpati tanah liat Fortnite.

peta lokasi merpati tanah liat fortnite

Kami telah menandakan semua lokasi merpati tanah liat Fortnite di peta di atas. Yang perlu anda lakukan ialah menepati salah satu merpati tanah liat, berinteraksi dengannya, kemudian menembak apa sahaja yang meludah. . Sebaik sahaja kita dapati lebih banyak lagi, kita akan menambah panduan ini untuk menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk menyelesaikan cabaran ini.

Berikut adalah lokasi merpati tanah liat Fortnite:

 • Loot Lake – oleh pokok willow ke timur laut.
 • Shifty Shafts – barat kerusi kayu besar, berhampiran payung merah.
 • – Jambatan Utara antara kawasan ini, pautan malas, dan gulungan berisiko, oleh kereta biru di sebelah timur.
 • Palim Palms .
 • Taman Pleasant – Barat, melewati lereng bukit besar dan berhampiran payung hijau.

PCGamesn Pihak Berkuasa Global Kegemaran Anda di PC Permainan, Perkakasan, dan Separuh Hayat 3.