Fortnite: Cara menyelesaikan teka -teki Shuffled Shrines | Panduan Nerd Stash, Fortnite: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled – Poligon

Panduan Fortnite: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Sebaik sahaja anda mengetahui tiang mana yang sepatutnya menjadi simbol, anda boleh memutarnya untuk membuka pintu. Laluan di dalamnya ditutupi Perangkap jubin coklat yang akan merosakkan anda, Oleh itu, pastikan anda tidak melangkah ke arahnya.

Fortnite: Cara Menyelesaikan Teka -teki Kuil Shuffled

Fortnite-How-to-solve-shuffled-shrines-puzzle

Adakah anda ingin tahu bagaimana menyelesaikan teka -teki kuil yang digerakkan Fortnite dan dapatkan semua khazanah tersembunyi? Peminat teka -teki, misteri, dan pengembaraan mungkin bergembira. Patch baru Bab 3, Musim 3 di Fortnite, Membawa watak filem pengembaraan ikonik Indiana Jones ke permainan. Tugas baru untuk mencari peninggalan Durrrburger dan mendapatkan kulit India Jones tidak akan meninggalkan sesiapa. Tetapi anda juga boleh mencari pintu rahsia yang tersembunyi di dalam kuil -kuil yang digerakkan, dan anda perlu menyelesaikan teka -teki kecil untuk ini. Untuk menyelesaikan teka -teki kuil yang digerakkan di Fortnite, anda mesti memasukkan kombinasi simbol yang betul dengan memukul batu. Mencari kombinasi yang betul tidak sukar jika anda tahu di mana hendak melihat, dan panduan kami akan membantu anda dengan ini.

Cara menyelesaikan teka -teki kuil di Fortnite

Sekiranya ini adalah kali pertama anda belajar tentang usaha ini, anda harus tahu di mana untuk mencari pintu masuk ke kuil. Anda boleh menemui tempat ini di tengah -tengah kuil -kuil yang digerakkan, dan ia akan menjadi titik permulaan untuk menyelesaikan teka -teki kuil shuffled.

Seterusnya, anda mesti mencari batu petunjuk yang akan membantu anda memasukkan kod yang betul dan memasukkan kuil. Batu -batu ini ada di sekitar kuil -kuil yang digerakkan, dan di bawah kami akan memberitahu anda mengenai lokasi mereka.

  • Batu 1. Batu pertama dengan simbol di bawah tanah di sudut kiri bawah kuil-kuil yang digerakkan.
  • Batu 2. Anda akan menemui batu kedua di atas tanah di sudut kiri atas kuil -kuil yang digerakkan.
  • Batu 3. Cari batu ketiga di bawah khemah merah sedikit di sebelah kanan batu kedua.
  • Batu 4. Anda akan menemui batu keempat dengan simbol di tanah di bawah platform.

Dengan cara ini, anda mesti memasukkan watak -watak mengikut urutan di mana kami menunjukkan lokasi batu. Ini adalah perincian penting yang patut diberi perhatian.

Berkaitan:

Fortnite: Durrrburger Relic dari Kuil dan Lokasi Runtuhan

Mengetahui kombinasi yang betul, pergi ke pintu masuk ke kuil -kuil yang digerakkan dan memukul batu sehingga anda mendapat corak yang betul. .

Di dalam kuil -kuil yang dikelilingi, berhati -hati dengan jubin berwarna -warni untuk mengelakkan mati. Pergi lurus ke hadapan untuk mencari patung emas, mengumpul yang anda akan menerima banyak bar emas. Tetapi anda boleh pergi sedikit di sebelah kanan patung dan mencari pintu rahsia. Untuk melakukan ini, anda mesti memerah melalui retak di dinding dan memecahkan dinding lain yang terlalu banyak. Tetapi sebagai hasilnya, anda akan menemui dua dada yang diisi ke atas dengan barang berharga dalam permainan. Di samping itu, anda akan menyelesaikan tugas mencari pintu rahsia dan dapatkan 15,000 xp.

Fortnite tersedia untuk PC di kedai epik, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Nintendo Switch, dan Xbox Series X | S.

Panduan Fortnite: Cara Mencari Pintu Rahsia di Kuil Shuffled

Indiana Jones dalam dua gaya di Fortnite

Julia Lee (dia) adalah pengeluar panduan, menulis panduan untuk permainan seperti Legenda Zelda: Air mata Kerajaan dan Impak Genshin. Dia membantu melancarkan Rift Herald pada 2016.

Sebahagian Fortnite Pas Battle memerlukan anda untuk “mencari pintu rahsia melepasi ruang utama di kuil -kuil yang digerakkan” untuk membuka kunci Kosmetik Indiana Jones. Pintu di kuil shuffled mempunyai Kod teka -teki yang berbeza setiap permainan, Tetapi kita Fortnite Panduan akan membimbing anda melalui cara menyelesaikan teka -teki dan menyelesaikan pencarian kod pintu.

Pertama sekali, setelah anda mendarat atau tiba di Kuil -kuil yang digerakkan, pastikan menghapuskan pertandingan. Penyelesaian teka -teki tersebar di kawasan itu, dan ia akan menjengkelkan untuk mencari jika anda sentiasa ditembak.

Cara menyelesaikan teka -teki kod pintu shuffled

Kuil -kuil shuffled mempunyai Empat tiang batu di hadapan pintu besar yang paling tengah. Setiap tiang boleh diputar untuk menunjukkan lambang yang berbeza, tetapi anda perlu mendapatkan kod yang betul untuk membuka pintu besar.

Pemain Fortnite berdiri di hadapan empat tiang dengan simbol pada mereka

Penyelesaiannya terletak di sekitar kawasan itu, dengan tiang lain yang serupa yang separuh dikebumikan di tanah. Kami telah menandakan lokasi mereka di bawah, bernombor dengan tiang pintu yang sepadan.

Kakashi berdiri di hadapan tiang dengan matahari di atasnya Seorang wanita berdiri di hadapan tiang dengan pusaran biru di atasnya Seorang wanita berdiri di hadapan tiang dengan pusaran biru di dalamnya berhampiran pagar Seorang wanita berdiri di sebelah tiang lain dengan simbol oren di atasnya, di bawah awning merah

Sebaik sahaja anda mengetahui tiang mana yang sepatutnya menjadi simbol, anda boleh memutarnya untuk membuka pintu. Laluan di dalamnya ditutupi Perangkap jubin coklat yang akan merosakkan anda, Oleh itu, pastikan anda tidak melangkah ke arahnya.

Cara Mencari Pintu Rahsia Melewati Dewan Utama di Kuil Shuffled

Terdapat patung kepala tomato emas di tiang di dalam, tetapi jangan mengambilnya. Sebaliknya, pergi ke betul bilik, di mana anda akan menemui jalan (sebahagiannya disekat oleh tumbuhan) ke bilik dengan dua dada yang jarang berlaku. Anda akan dapat melihat dada melalui retak di dinding, jadi Pecah dinding untuk sampai kepada mereka.

Seorang gadis berdiri di hadapan pintu yang dikaburkan oleh tumbuhan

Ini adalah bilik “pintu rahsia” yang anda perlukan untuk mendapatkan semburan melarikan diri Indy.