Fortnite: Cara Mencari dan Mengalahkan Darth Vader, Di mana Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2 – TRN Checkpoint

Di mana Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2

Darth Vader adalah bos yang jarang dan kuat yang menawarkan cabaran mendebarkan untuk pemain Fortnite yang suka Star Wars. Sekiranya anda ingin menghadapinya dan mendapat ganjaran, anda lebih cepat tergesa -gesa sebelum dia meninggalkan pulau itu dengan baik.

Fortnite: Cara Mencari dan Mengalahkan Darth Vader

Jika anda seorang raksasa lulus pertempuran maka anda sudah tahu bahawa Darth Vader sendiri adalah hadiah utama untuk Pass Battle semasa di Fortnite Season 3 Bab 3 , tetapi yang Star Wars Pencerobohan tidak berhenti di sana. Empayar itu menarik balik dengan meletakkan Vader sendiri di medan perang di Fortnite . Mengalahkan Darth Vader sukar, kerana dia menggunakan lampu, tentu. Sudah tentu, jika anda menang, anda akan dapat mengambil lampu untuk diri sendiri. Baiklah. Di sinilah anda dapat mencari Darth Vader dan bagaimana mengalahkannya Fortnite .

Di mana Darth Vader di Fortnite

Tidak ada satu titik bertelur untuk Vader, tetapi anda dapat menemuinya dengan cukup mudah. Semasa anda terbang di atas peta dari bas pertempuran, anda akan melihat kapal angkasa bergerak ke arah tanah. Di mana sahaja ia berada di mana anda akan menemui Darth Vader dalam permainan anda. Anda juga boleh melihat cahaya merah pada peta semasa anda jatuh, atau rasuk biru yang menunjuk ke udara semasa di tanah. Ini juga menunjuk ke arah lokasi Vader.

Cara mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Mengambil Darth Vader tidak mudah, jadi anda harus benar -benar datang dengan pasukan penuh untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan. Itu tidak mungkin, maka anda harus terlebih dahulu menurunkan Stormtroopers untuk menghapuskan komplikasi tambahan itu, dan mempertimbangkan mencuri senapang mereka, yang datang dengan peluru tak terhingga. Vader akan menyekat peluru, melancarkan pada anda, membuang lampu, dan banyak lagi. Ini perjuangan yang sukar, tetapi menjauhkan diri dan menjauhkan diri dari antara anda, dan anda akan keluar di atas. Pastikan anda menyedari mana -mana lawan yang berpotensi berhampiran apabila perjuangan telah selesai. Ditulis oleh GLHF.

Senarai

Fortnite: lokasi sarung tangan bergulat

Lihat 1 item

Di mana Darth Vader di Fortnite Bab 4 Musim 2

Darth Vader, penjahat ikonik Star Wars, telah tiba di Fortnite Battle Royale sekali lagi.

Diterbitkan 12 Mei 2023, 02:07 PM EDT

Peminat Fortnite yang suka Star Wars berada dalam merawat sebagai penjahat ikonik Darth Vader telah kembali ke pulau itu sebagai sebahagian daripada acara Force the Force. Sith Lord bukan sahaja bos yang hebat yang pemain boleh mencabar tetapi juga merupakan bahagian penting dalam kejatuhan set pencarian republik yang memberi ganjaran reputasi galaksi. Tetapi di mana pemain dapat mencari Darth Vader, dan bagaimana mereka dapat mengalahkannya? Inilah yang perlu anda ketahui.

Fortnite Bab 4 Musim 2: Lokasi Darth Vader

Fortnite Bab 4 Musim 2: Lokasi Darth Vader

Darth Vader tidak mempunyai titik bertelur tetap di peta Fortnite, Tetapi dia mempunyai petunjuk yang menunjukkan kehadirannya. Sebaik sahaja anda memasuki bas pertempuran pada permulaan perlawanan, ada peluang pesawat ulang -alik Imperial akan memasuki peta. Ia akan mengatasi bas dan akhirnya mendarat di hutan selatan Grove berminyak.

Sebagai alternatif, anda boleh mencari pejuang tienya yang sepatutnya membuat pendaratan di mercu tanda yang dipanggil Beep ‘n Bounce, yang merupakan tampalan kecil hijau yang boleh didapati di pinggir utara salji/ais biome.

Darth Vader tidak akan bersendirian. Dia akan diiringi oleh sekumpulan stormtroopers dari Legion 501, yang akan menjadi pengawal peribadi dan menembak pada sesiapa sahaja yang mendekati. Anda mesti berurusan dengan mereka terlebih dahulu sebelum anda dapat memberi tumpuan kepada Darth Vader sendiri.

Cara membantu mengalahkan Darth Vader di Fortnite

Darth Vader adalah salah satu bos yang paling sukar di Fortnite Bab 4, Musim 2, tetapi dia tidak terkalahkan. Dia mempunyai 700 titik hit dan titik perisai masing-masing, dan dia boleh menggunakan lampu lampu dan kuasa untuk menyerang dan mempertahankan dirinya. Dia juga boleh membuang lampu lampu seperti bumerang, yang boleh menangani kerosakan besar -besaran jika ia mencecah anda. Anda perlu cepat dan pintar untuk membawanya turun.

Salah satu cara untuk berurusan dengan Darth Vader adalah menggunakan senjata atau barang berasaskan api, seperti balang firefly atau busur api. Kerosakan kebakaran memintas mata perisai dan secara langsung mempengaruhi titik hit, menjadikannya lebih mudah untuk menghilangkan kesihatannya. Cara lain ialah menggunakan senjata dengan saiz majalah besar, seperti senapang serangan atau SMG, dan menyemburkannya dengan peluru sehingga dia berhenti menyekat dengan lampu lampu beliau. Anda juga boleh menggunakan kuasa lampu atau kuasa anda sendiri jika anda memilikinya, tetapi berhati -hati untuk tidak terlalu dekat dengannya.

Pasukan Rumble adalah mod permainan terbaik untuk melawan Darth Vader, di mana terdapat lebih sedikit pemain musuh, dan semua orang menanam dengan senjata. Anda juga boleh respawn jika anda mati, jadi anda tidak perlu bimbang tentang kehilangan rampasan atau kemajuan anda. Sekiranya pangkalan Darth Vader sudah dalam ribut pada permulaan permainan, dia akan kehilangan kesihatan dari masa ke masa dan akhirnya mati.

Untuk melengkapkan kejatuhan pencarian republik, anda tidak perlu mengalahkan Darth Vader sendiri atau bahkan mendapat hit terakhir. Anda hanya perlu membantu membawanya ke bawah dengan memukulnya sekurang -kurangnya sekali sebelum dia dihapuskan. Sebaik sahaja dia mati, anda akan mendapat reputasi galaksi dan menyelesaikan salah satu cabaran Force the Force.

Darth Vader adalah bos yang jarang dan kuat yang menawarkan cabaran mendebarkan untuk pemain Fortnite yang suka Star Wars. Sekiranya anda ingin menghadapinya dan mendapat ganjaran, anda lebih cepat tergesa -gesa sebelum dia meninggalkan pulau itu dengan baik.

Tarun adalah penulis permainan yang berpengalaman dengan lebih dari lima tahun pengalaman yang meliputi pelbagai permainan video. Dengan semangat untuk industri permainan, beliau mengkhususkan diri dalam ciri -ciri, panduan, dan berita untuk permainan perkhidmatan langsung yang popular seperti Fortnite, Warzone, Valorant, dan banyak lagi.