Fortnite: Battle Royale S Flush Factory Treasure Map: Di mana untuk mencari harta karun, Fortnite Flush Factory Treasure Map Lokasi: Cara Mencari Tempat Minggu 3

Fortnite Flush Factory Treasure Map Lokasi: Cara Mencari Tempat Minggu 3

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Fortnite: peta harta karun Kilang Battle Royale: Di mana untuk mencari harta karun

Minggu lagi, peta harta karun lain untuk diikuti di Fortnite ketika kita semua berarak ke arah kulit rahsia baru untuk dibuka pada Minggu 7. Minggu ini, permainan ini telah menuju ke kilang Flush untuk mencari peta harta karun untuk bintang pertempuran tersembunyi, tetapi jika anda mengikuti panduan ini, tidak ada alasan untuk pergi ke kilang siram sama sekali, melainkan jika anda mahu menari di hadapan kek hari jadi di sana.

Peta di Kilang Flush adalah salah satu yang lebih misteri yang saya lihat, dan anda mungkin akan mempunyai sedikit masalah yang wajar memikirkan di mana ia menunjuk pada anda sendiri. Inilah yang kelihatan seperti:

Tidak ada tanda -tanda utama yang jelas di peta ini, tetapi pemain Fortnite telah mengetahui di mana ia membawa semua yang sama. Itu akan menjadi Mesa Little North West of Fatal Fields dan South West of Salty Springs. Di sinilah lokasi itu ada di peta:

Dan di sinilah ia dari udara, kerana anda mungkin mahu mendarat di sana secara langsung atau anda perlu membina untuk mencapainya.

Mesa ini mengandungi hampir tidak ada minat, hanya rumah dan gudang dengan trak ais krim yang diletakkan di jalan masuk (bagaimana dia menyampaikan ais krim ketika dia terjebak di mesa tanpa jalan?). Saya jujur ​​tidak fikir saya pernah ke bahagian peta ini sebelum ini untuk apa -apa sebab, melainkan jika ia menjadi bulatan terakhir atau sesuatu. Seluruh kawasan peta ini, termasuk medan maut, nampaknya ditakdirkan untuk penggantian dengan sesuatu yang lebih menarik suatu hari nanti. Mungkin sebuah kampung bersejarah baru dalam beberapa minggu akan datang?

Bagaimanapun, sebaik sahaja anda mendarat di Mesa, anda akan pergi ke mana jalan masuk jalan masuk-itu-melengkung di sekitar dan anda akan menemui Battle Star di dalam kotoran di sana. Di sinilah itu:

Ini bukanlah lokasi permulaan yang paling besar kerana anda mungkin hanya dapat mencari dada atau dua paling banyak di Mesa ini, tetapi jika anda ingin menyelesaikan cabaran dengan cepat, anda akan mahu mendarat terus. Bergantung pada berapa banyak orang lain yang cuba menyelesaikan cabaran ini dengan segera, anda mungkin perlu bertempur. Saya tidak berbuat demikian, dan seperti yang anda lihat, saya kira -kira 0.2 saat jauh dari dibunuh dalam tangkapan skrin ini.

Saya suka apabila peta harta ini sedikit lebih misteri daripada biasa, dan ini adalah salah satu yang lebih sukar untuk difikirkan. Tetapi mujurlah untuk anda, anda tidak perlu meneka sendiri, itulah sebabnya anda telah melihat panduan ini. Cabaran -cabaran ini selalu dilabelkan “keras,” tetapi jika anda tahu di mana anda pergi, mereka sebenarnya cukup mudah. Semoga berjaya dengan cabaran lain minggu ini, termasuk penembakan skeet, yang mungkin sedikit lebih sukar.

Ikuti saya di Twitter, Facebook dan Instagram. Pra-pesanan novel sci-fi baru saya Herokiller, dan membaca siri pertama saya, The Earthborn Trilogy, yang juga di AudioBook.

Peta Treasure Kilang ‘Fortnite’ Lokasi: Cara Mencari Tempat Minggu 3

Jenis cabaran yang paling mudah, tetapi paling berbahaya, kembali.

Kami kembali ke satu lagi minggu yang ganjil di Fortnite: Battle Royale, yang bermaksud satu lagi cabaran yang menghantar pemain mencari lokasi rahsia yang dibayangkan melalui peta harta karun yang tersembunyi di lokasi yang dinamakan. Kali ini adalah kilang siram.

Minggu 3 bermula pada 4 a.m. Timur pada hari Khamis, dan dengan itu datang cabaran “keras” untuk “ikuti peta harta karun yang terdapat di flush factory.”Biasa, semua orang benar -benar memerlukan adalah lokasi terakhir yang ditunjukkan oleh peta harta karun, dan mereka boleh mendarat di sana untuk meraih bintang pertempuran mudah.

Dalam kes ini, peta harta karun adalah gambaran yang ditarik kasar dari sebuah rumah yang terletak di atas puncak terus ke timur laut Kilang Flush dan hanya barat laut medan maut:

Tanah di dataran tinggi dengan trak rumah dan ais krim di lokasi ini, dan cari kotoran yang paling gelap.

Seperti halnya cabaran peta harta karun yang paling, lokasi tertentu berada di atas kotoran tertentu. Untuk yang satu ini, pemain harus mensasarkan secara langsung untuk kotoran paling gelap di dataran tinggi yang berada di sebelah timur kawasan itu. Memandangkan pemain akan terjebak di dataran tinggi setelah menyelesaikan cabaran, mereka mungkin juga melompat dari tebing untuk mengakhiri permainan lebih awal atau Hack di mana -mana pemain berdekatan dengan pickaxe mereka.

Saya katakan ini kerana cabaran peta harta karun ini, sementara yang sangat mudah diselesaikan, juga merupakan salah satu yang paling berbahaya pada hari 1 kerana mungkin pemain sedozen mengayunkan lokasi tertentu dengan segera. Bagi sesiapa sahaja yang tidak mempercayai saya, lihatlah pertama saya mengambil video panduan, di mana saya ditembak turun setengah saat Sebelum menyelesaikan cabaran. Sebilangan pemain sangat, sangat bermakna.

Terutama kerana semua trafik kaki dan bahaya yang berkaitan dengan menyelesaikan cabaran ini dengan serta -merta, pemain juga boleh memilih untuk menunggu beberapa hari atau minggu sehingga mereka dapat menyelesaikannya tanpa sebarang masalah. Musim 5 tidak berakhir sehingga kadang -kadang pada atau sekitar 27 September, jadi ada banyak masa yang tinggal untuk menyelesaikan cabaran seperti ini.

Ikuti Songsang Pada Twitch untuk Menonton Squad Up: Pertunjukan Talk Fortnite.

Cara mengikuti peta harta karun Fortnite’s Flush untuk Bintang Pertempuran Mudah

Walaupun kita berada di sana, bolehkah kita membuang misi ini ke tandas?

Minggu Tiga Fortnite Season 5 mempunyai satu lagi peta harta karun untuk diikuti, kali ini terletak di kilang Flush. Untuk menyelesaikan cabaran kilang siram dan dapatkan lokasi harta karun untuk beberapa bintang pertempuran mudah, langkau hingga akhir dengan bantuan kami. Kami telah melakukan kerja kotor mencari peta harta karun dan menyahkod petunjuknya.

Kepada medan maut!

Mahukan lebih banyak Fortnite? Kami telah mendapat anda dilindungi.

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

James Davenport

James terjebak dalam gelung yang tidak berkesudahan, bermain permainan Jiwa Gelap diulang sehingga Elden Ring dan Silksong membebaskannya. Dia juga babi truffle untuk permainan seram indie dan aneh FPS, mencari permainan yang secara aktif menyakitkan untuk bermain. Jika tidak, dia mengembara Austin, mengenal pasti cendawan dan merungut.

Final Fantasy 14 mendapat rawatan D & D dengan TTRPG sendiri

Anda boleh membuat persediaan untuk Cyberpunk 2077: Phantom Liberty dan Dapatkan Pistol Percuma Preem pada Hari Pelancaran -semua yang anda perlu lakukan adalah memuat turun Gwent