Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata: Senarai Penuh Senjata Baru yang Datang ke Permainan, Senjata Terbaik di Fortnite Bab 4 Musim 4: Ultimate Gun Tier List – Dexerto

Senjata Terbaik di Fortnite Bab 4 Musim 4: Senarai Tier Ultimate Gun

Pistol Ray Zyg dan Choppy

Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata: Senarai penuh senjata baru yang datang ke permainan

Fortnite Bab 4 Musim 4 hampir di sini. Seperti mana -mana Battle Royale, senjata adalah ciri utama permainan ini juga. Setiap musim, Epic Games memperkenalkan senjata baru dalam gelaran mereka sambil melepaskan beberapa yang lebih tua dan lebih popular. Setiap senjata dilakukan secara berbeza dan disesuaikan untuk memenuhi pelbagai gaya permainan.

Fortnite Bab 4 Musim 4 akan melihat kembalinya beberapa senjata ikonik bersama kedatangan beberapa yang lebih baru yang bergema dengan tema heistnya. Dengan itu, di sini adalah senarai komprehensif semua senjata yang diturunkan setakat ini.

Setiap Pistol Baru di Fortnite Bab 4 Musim 4

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Senarai senjata yang diberikan di bawah adalah berdasarkan maklumat yang ditemui oleh Dataminers dalam fail permainan. Walaupun ini dianggap sebagai kebocoran untuk Fortnite Bab 4 Musim 4, jarang sekali Dataminers untuk mendedahkan maklumat yang salah. Setelah mengatakan itu, senjata berikut ditetapkan untuk hidup dalam permainan dengan kemas kini baru:

 • SHOTGUN PUMP SHILTRATOR
 • Berkembar mag ar
 • SCOPED BURST SMG
 • Turret Perniagaan
 • Rocket Ram
 • Bilah kinetik
 • Pemutus perisai
 • Pistol drum Midas
 • Pistol Pelancar & Caj Kit
 • Kendi lautan
 • Yayasan MK-7
 • Tntinas ka-boom busur
 • Pistol Ray Zyg dan Choppy
 • SMG Stinger Gunnar
 • Rifle Pulse
 • Pam Havoc
 • Rifle Pulse Overclock

Beberapa senjata ini akan tersedia sebagai sebahagian daripada kolam rampasan umum dalam Bab 4 Musim 4, sementara yang lain mesti dibeli dari pelbagai NPC yang bertaburan di seluruh pulau. Senjata ini boleh dibeli menggunakan bar emas, yang hanya dapat diperolehi dalam pertandingan. Walaupun bar emas dibawa selepas setiap perlawanan, mereka tamat pada akhir musim.

Selain senjata yang disebutkan di atas, mungkin terdapat lebih banyak ketibaan ke kolam renang. Senarai ini akan dikemas kini setelah musim baru berjalan lancar. Pemain mesti perhatikan bahawa senjata jatuh sebagai rampasan lantai rawak boleh didapati dalam jarang jarang dan boleh dipertingkatkan di stesen menaik taraf di peta.

Berdasarkan apa yang diturunkan dalam treler sinematik rasmi untuk Fortnite Bab 4 Musim 4, beberapa senjata, seperti beg bimbit turret, mungkin mempunyai cooldowns. Oleh kerana anda akan pergi ke satu heist demi satu, pastikan anda mempunyai beban yang betul.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Senjata Terbaik di Fortnite Bab 4 Musim 4: Senarai Tier Ultimate Gun

Fortnite Bab 4 Musim 4 Senarai Tingkat Senjata

Dexerto

Dengan kolam renang yang dikerjakan semula dan satu set senjata baru, Fortnite Bab 4 Musim 4 mempunyai barisan baru senjata terbaik. Sekarang bahawa kemas kini bermusim keluar sejak seminggu, kami telah membentuk senarai peringkat senjata api untuk anda memilih senjata terbaik dalam beban anda.

Fortnite Bab 4 Musim 4 telah membawa gelombang kandungan segar ke pulau itu, termasuk kembalinya tema heist yang popular dengan tiga racun baru dan aspek yang menarik. Pemain kini dapat mengutamakan racun ini sebagai usaha terakhir untuk menyelamatkan pulau itu dari antagonis baru yang dipanggil Kado Thorne yang telah tiba bersama henchmennya dan puak gerhana.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun ini semua penambahan baru, mungkin yang paling ketara adalah kolam rampasan yang penuh dengan senjata yang tidak dibiakkan dan baru sekarang. Dengan penambahan SMG pecah scoped dan senapang serangan mag kembar, ketepatan senjata scoped telah kembali ke permainan, sementara senjata yang ditindas kini kembali digunakan semasa heist sempurna anda sambil mengelak henchmen dan bos.

Dengan begitu banyak ciri dan pengubahsuaian baru yang diperkenalkan oleh kemas kini ini, banyak pemain mungkin akan dikelirukan tentang senjata mana yang terbaik dan yang paling teruk.

Artikel berterusan selepas iklan

Inilah senarai peringkat senjata Fortnite yang sepatutnya membuat keputusan anda sedikit lebih mudah.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata Terbaik Ranking

Fortnite senjata terakhir

Musim Fortnite terkini melengkapkan pemain dengan senjata yang kuat untuk menjalankan heists.

Ini adalah senjata terbaik yang kini tersedia untuk digunakan di Fortnite Bab 4 Musim 4

Kedudukan kami telah dibentuk dengan mengambil kira statistik, maklum balas komuniti, dan pengalaman dalam permainan kami sendiri dengan senjata Fortnite ini sejak Bab 4 Musim 4 dilancarkan pada bulan Ogos 2023.

Di bawah, anda akan mendapati setiap senjata dipisahkan menjadi tier, serta statistik dan keterangan tentang seberapa baik mereka semua melakukan. Tingkat S mewakili yang terbaik di kelas, sementara peringkat c mungkin dielakkan.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Semua statistik yang disertakan berdasarkan versi yang paling tinggi yang tersedia sekarang.

Senjata peringkat Fortnite

“>

Senjata DPS Muat semula masa Saiz mag Gambar
Senapang gigi tajam 80.784 4.05 saat 4 Senapang gigi tajam di Fortnite
Rifle Assault Twin Mag 199.8 1.17 saat 20 Rifle Assault Twin Mag
SCOPED BURST SMG 171.45 2.2 saat 32 SCOPED BURST SMG
Rocket Ram 50 25 saat cooldown 1 Rocket Ram
Senapang sniper yang ditindas 87 0.75 saat 1 Senapang sniper yang ditindas

Senjata yang paling popular pada musim sebelumnya muncul sebagai senapang gigi tajam, yang merupakan pengubahsuaian pam OG dengan salib yang lebih ketat dan jarak yang lebih panjang. Senjata ini sangat sesuai untuk mereka yang dekat dengan senario tempur pertengahan dan pertarungan kotak untuk merosakkan lawan anda dengan berkesan dalam satu tembakan.

Artikel berterusan selepas iklan

Rifle Serangan Twin Mag yang baru diperkenalkan membawa senapang serangan skoped baru yang mengingatkan MK-alpha tetapi menggunakan dua majalah untuk Reloads lebih cepat, sama dengan Twin Mag SMG. Senjata ini adalah satu -satunya senapang serangan yang anda boleh dengan mudah bergantung kepada penentang lawan dengan tepat pada musim ini.

Artikel berterusan selepas iklan

SMG BURST SCOPED, yang merupakan senjata satu-of-a-kind dan salah satu senapang submachine terbaik yang pernah dibuat, adalah sesuatu yang baru kali ini. Anda boleh bergantung pada senjata ini untuk pertempuran pertengahan yang efisien, dan varian mitosnya, yang dapat diperoleh dari bos, menjadikannya lebih kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Musim sebelumnya tidak mempunyai barang mobiliti, tetapi Rocket Ram muncul panas dengan membenarkan pemain melancarkan diri dari jarak dan menghancurkan struktur atau RAM ke tanah. Ini adalah tambahan yang sangat baik untuk beban anda kerana kegunaannya dalam memusnahkan struktur lawan dan melintasi peta.

Artikel berterusan selepas iklan

Akhirnya, kami tidak dapat mengulangi peringkat kami tanpa senapang sniper yang ditindas, salah satu senjata kegemaran peminat yang merupakan pilihan yang sempurna untuk pertempuran jarak jauh-terutamanya dalam jarangnya yang paling tinggi untuk menghapuskan lawan anda dalam satu pukulan.

Fortnite senjata peringkat

“>

Senjata DPS Muat semula masa Saiz mag Gambar
SHOTGUN PUMP SHILTRATOR 111.24 4.5 saat 6 SHOTGUN PUMP SHILTRATOR
Pistol ditindas 195.75 1.4 saat 12 Pistol ditindas
Combat SMG 264 2.16 saat 32 Pertempuran SMG di Fortnite
Shadow Tracker 195.75 1.26 saat 16 Shadow Tracker Pistol di Fortnite
Heisted Run ‘n’ Gun SMG 198 2.55 saat 33 Heisted Run N Gun Smg di Fortnite

Walaupun kami merindui senapang gendang, pam penyusup baru membuat jumlah kerosakan yang ditangani dengan lawan. Walau bagaimanapun, kadar kebakarannya agak lebih rendah daripada senapang gendang tetapi masih merupakan tambahan yang baik untuk beban anda untuk memukul tembakan berturut -turut ke musuh anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Senjata seterusnya dalam senarai adalah pistol yang ditindas yang kembali sebagai sahabat yang sempurna ketika melakukan heists di salah satu sifat Thorne. Apa yang membezakannya daripada pelacak bayangan yang ada adalah mod api automatik sepenuhnya yang berfungsi sama dengan pistol taktikal.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

SMG tempur sekali lagi salah satu senjata yang ada. Ia bukan SMG terbaik yang kita lihat di Fortnite, tetapi jika itu semua yang anda dapati pada permulaan perlawanan, anda pasti harus merebutnya kerana seberapa cepat ia membakar.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun ia tidak mempunyai pengikut yang besar, pelacak bayangan menjadi tidak ternilai dalam pergaduhan pasukan berkat keupayaannya untuk menandakan musuh yang jauh dan mengikuti mereka selama beberapa saat sebelum anda beralih ke senjata jarak jauh untuk mengeluarkannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Musim ini, Fortnite mengejutkan pemain sekali lagi dengan membawa kembali senjata heisted, termasuk run n ‘gun smg, yang, sementara dilengkapi, membolehkan pemain untuk berlari selama -lamanya. Dengan peningkatan sprint yang melambung tinggi, anda boleh memanfaatkan kesan tamparan senjata dan meningkatkan jarak yang dapat anda jalankan dan melompat.

Artikel berterusan selepas iklan

Senjata Fortnite B Tahap

“>

Senjata DPS Muat semula masa Saiz mag Gambar
Turret Perniagaan 252 2.16 saat 32 Turret Perniagaan
Letupan jauh 220 1.89 saat 30 Letupan jauh
Heisted senapang patah 137.2 4.68 saat 6 Senapang patah pecutan di Fortnite
Havoc menindas senapang serangan 150 2.25 saat 30 Havoc menindas senapang serangan di Fortnite
Thermal DMR 137.5 2.25 saat 10 DMR Thermal di Fortnite

Turret Perniagaan adalah tambahan yang sangat baik untuk inventori anda untuk menangani kekacauan di hartanah Thorne, kerana ia mengunci sasaran dan tembakan tembakan berturut -turut di musuh. Namun, jika anda bergerak terlalu jauh dari senjata, ia akan memusnahkannya secara automatik.

Artikel berterusan selepas iklan

Letupan Jauh telah kembali musim ini kerana pemain memerlukan mereka dalam inventori mereka untuk memusnahkan menara serta dinding yang lemah dalam tiga racun baru. Walau bagaimanapun, mereka tidak membuktikan sebaliknya terhadap musuh.

Artikel berterusan selepas iklan

Senapang patah itu bukan yang terbaik kali ini, malangnya. Walaupun kiraan kerosakan pam infiltrator dalam permainan menjadikan senapang patah pecutan kelihatan kurang berguna, masih merupakan idea yang baik untuk mendapatkannya hanya jika anda tidak perlu menghabiskan kunci membuka holo-chest untuk mendapatkannya.

Begitu juga dengan senapang serangan ketika malapetaka menindas pulangan dan terasa sedikit di tempat di musim ini. Dengan kadar kebakaran yang rendah daripada mag kembar, senjata ini berguna hanya jika anda ingin merebut sesuatu untuk dibakar sebaik sahaja anda mendarat dari bas pertempuran.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Ketika menggunakan senjata jarak jauh, DMR terma dapat berguna, bagaimanapun, ia membuktikan dirinya lebih lemah daripada penembak tepat yang ditindas yang tidak akan menjadi pilihan untuk beberapa pemain.

Senjata fortnite c tier

“>

Senjata DPS Muat semula masa Saiz mag Gambar
Senapang automatik Maven 131.6 4.72 saat 6 Senapang automatik Maven di Fortnite
Heisted pelanggar senapang 106 5.1 saat 5 Senapang patah heisted di Fortnite

Statistik senapang patah Maven mungkin kelihatan baik di atas kertas dan pastinya pilihan yang lebih cepat, ia tidak mempunyai kuasa bahawa gigi tajam atau pam infiltrator mempunyai. Sementara itu, pelanggar heisted dibuat untuk pertempuran jarak jauh daripada senapang lain, tetapi pada ketika itu, anda juga boleh menggunakan senapang serangan.

Artikel berterusan selepas iklan

Seperti biasa, ranking ini boleh berakhir beralih kerana permainan epik melancarkan kemas kini Fortnite Patch dengan senjata baru dan klasik lama sepanjang musim. Tetapi buat masa ini, ini adalah bagaimana keadaan bermain kelihatan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami pasti akan mengemas kini ranking ini apabila lebih banyak senjata menjadi berkubah atau tidak dibina sebagai Fortnite Bab 4 Musim 4 berlangsung, jadi periksa kembali untuk memastikan anda menggunakan senjata terbaik yang ditawarkan.

Itu sahaja untuk Senarai Tingkat Senjata Bab 4 Musim 4 kami. Penambahan senjata Fortnite baru telah meninggalkan perkara -perkara yang kelihatan agak berbeza dari musim sebelumnya, dan lebih banyak lagi yang akan datang ketika musim berlangsung.

Artikel berterusan selepas iklan

Pastikan untuk melawat halaman Fortnite kami yang berdedikasi untuk semua kemas kini terkini, dan lihat beberapa panduan lagi di bawah:

Fortnite Bab 4 Musim 4 v26.10 – Semua senjata & barang baru

Chadley Kemp

Panduan EA FC24

Tembak, letupan, dan sembuh ke kemenangan dengan senjata dan barang baru ini di Fortnite Bab 4 Musim 4.

Fortnite Bab 4 Musim 4 V26.10 - Semua Senjata & Item Baru

Mencari semua senjata dan barang baru di Fortnite Bab 4 Musim 4? Duh! Sudah tentu, anda. Nasib baik, kami mendapat anda dilindungi. Seperti biasa, Battle Royale popular Epic Games terus menarik pemain (baik baru dan lama) dengan kandungan segar, mulai dari kulit kosmetik baru dan ganjaran dalam lulus pertempuran ke pelbagai pencarian dan kenderaan baru untuk mencuba.

Tetapi tunggu sebentar. Anda di sini untuk mengetahui semua New Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata dan Barang, betul? Dan sememangnya, anda sepatutnya. Lagipun, penambahan ini mungkin merupakan faktor yang paling berpengaruh yang mendorong meta yang sentiasa berubah. Oleh itu, inilah semua senjata Fortnite baru di Bab 4 Musim 4 mengemas kini, termasuk penerangan ringkas mengenai apa yang boleh dilakukan oleh sebahagian daripada mereka.

Kemas kini 12 September 2023: Kami telah mengemas kini artikel ini berikutan v26.10 Kemas kini dalam Bab 4 Musim 4.

Isi kandungan

 • Kebocoran & Berita Senjata Fortnite terkini
 • Semua Senjata Fortnite Bab 4 4 Musim 4
 • Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata Tidak Berkenaan
  • Membawa senjata

  Kebocoran & Berita Senjata Fortnite terkini

  Sekiranya anda berharap dapat menemui senjata baru terkini dan paling gila yang menuju ke kemas kini patch seterusnya Fortnite, jangan cari lagi. Apabila kami mendekati akhir musim, lebih banyak senjata akan bocor dan kami akan mengemas kini halaman ini dengan sewajarnya untuk memberi anda senjata terbaru yang mungkin akan datang pada musim depan.

  Semua Senjata Fortnite Bab 4 4 Musim 4

  Terdapat 10 senjata baru di Fortnite Bab 4 Musim 4. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai setiap mereka dalam jadual di bawah.

  Penyegaran yang lazat. Memberi kesihatan dan perisai penuh. Sekarang dengan isi semula percuma!

  Pistol Ray Zyg dan Choppy

  Senjata asing ini memancarkan sinar yang berterusan.

  Senapang serangan mk-tujuh asas

  Senapang Assault Mk-Seven Peribadi dari Yayasan

  SMG Stinger Gunnar

  Fortnite Bab 4 Musim 4 Senjata Tidak Berkenaan

  Perhatikan bahawa walaupun senapang baru ini mungkin melanda medan perang, terdapat juga senjata yang tidak dibina, yang telah dibawa dari bab sebelumnya:

  Membawa senjata

  • Senapang gigi tajam
  • Havoc menindas senapang serangan
  • Combat SMG
  • Senapang automatik Maven
  • Thermal DMR
  • Bom shockwave
  • Senapang pelanggar heisted (eksotik)
  • Senapang patah pecutan heisted (eksotik)
  • Heisted Run N Gun SMG (Exotic)
  • Shado Tracker (eksotik)

  Semua item Fortnite Bab 4 4 Musim 4

  Sebagai tambahan kepada senjata baru, permainan epik cenderung menambah item baru setiap musim (tetapi tidak selalu). Kali ini, tidak terdapat apa -apa item baru yang perlu diperhatikan pada masa ini.

  Dan itulah yang perlu anda ketahui mengenai senjata dan barang terkini yang datang Fortnite Bab 4 Musim 4. Kami harap anda dapati panduan ini berguna. Tetapi mengapa berhenti di sini? Adakah anda tahu kami ada Beban panduan Fortnite yang lain? Lawati halaman panduan Fortnite kami yang berdedikasi untuk lebih banyak. Panduan ini pada asalnya ditulis oleh Ashleigh Klein dan kemudiannya dikerjakan oleh Chadley Kemp.

  Untuk lebih banyak berita Fortnite pastikan anda menyemak bahagian khusus kami, atau beberapa panduan & tutorial kami, tepat di bawah:

  Acara Fortnite – Fortnite Winterfest 2022 |

  Kod kreatif Fortnite terbaik – Kod kursus edit terbaik | Kod Hunt Prop Terbaik | Kod peta zombie terbaik

  Chadley Kemp

  Ditulis oleh Chadley Kemp

  Chadley, editor di Ginx, adalah seorang penulis yang pelbagai dan pisau tentera Swiss pasukan. Dengan kepakaran dalam permainan Moba seperti Dota 2 dan League of Legends, tajuk survival termasuk V Rising dan Dead Island 2, dan Sandbox Games seperti GTA Online dan Roblox, tidak ada topik Chadley tidak dapat menangani. Di samping cintanya untuk semua perkara Esports- dan berkaitan dengan crypto, dia juga bersemangat tentang hiburan streaming, yang meliputi berita dan drama yang paling hangat di sekitar Tiktok, Twitch, dan Personaliti YouTube. Di luar permainan, Chadley mempunyai pH.D. dalam fisiologi, dengan tulisannya meluas ke salinan perubatan dan juga pemasaran. Beliau juga mempunyai penerbitan penyelidikan dalam jurnal saintifik berimpak tinggi seperti Frontiers in Neuroscience.