Fortnite Bab 4 Musim 4 Peta Perubahan: Setiap Lokasi Baru dan POI, Perubahan Pois dan Peta Baru di Fortnite Bab 4 Musim 4

Perubahan Pois dan Peta Baru di Fortnite Bab 4 Musim 4

Secara keseluruhannya, Fortnite Bab 4 Musim 4 telah memperkenalkan perubahan POI dan Peta baru yang menarik, menawarkan pemain pengalaman dan cabaran baru di pulau itu.

Fortnite Bab 4 Musim 4 Peta Perubahan: Setiap Lokasi Baru dan POI

Pemain sekali lagi mempunyai kawasan baru untuk diterokai kerana peta Fortnite Bab 4 Musim 4 menerima baik pulih. Beberapa racun baru telah tiba, bersama dengan Vampire Kado Thorne yang ganas. Dia juga telah mengambil alih dan memperbaharui beberapa lokasi dari musim sebelumnya, memberi mereka makeover yang sangat diperlukan. Perubahan yang paling menarik di pulau itu tidak datang dalam bentuk lokasi baru dan racun, tetapi apa yang ada di dalamnya.

Kawasan yang dikawal oleh Kado akan menempatkan beberapa peninggalan Fortnite lama yang kembali ke permainan pada musim lalu Bab 4. Jelas, lokasi baru akan menjadi titisan panas untuk pemain yang ingin mencuba pistol drum midas atau senapang serangan mk-7 asas.

Fortnite Bab 4 Musim 4 Perubahan peta termasuk tiga racun baru

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Dari pandangan pertama di imej pulau yang bocor, pemain dapat mengenal pasti tiga perubahan penting. Epic Games juga mengeluarkan nama -nama tiga POI ini, bersama dengan perubahan peta lain dalam Nota Patch Rasmi.

. Menggantikan Lonely Labs dari musim lalu, POI baru ini direka dengan sempurna untuk menyokong duel dinamik antara pemain. Salji telah dibersihkan untuk memberi laluan ke lokasi baru ini dan pastinya akan mempunyai beberapa rompakan yang paling jarang dalam permainan.

Melihat hujung yang melampau yang lain, seseorang akan memasuki tempat berundur tanpa henti jika mereka jatuh berhampiran pinggir barat daya peta. POI direka sebagai perumahan pulau berbentuk sabit Kado’s Retreat Holiday. Ia mempunyai rumah pantai yang luas dan kolam renang yang indah dengan kolam rampasan yang lebih baik.

Akhirnya, Lair Kado Thorne ditempatkan di Estet Eclipsed, menggantikan Citadel Poi dari musim lalu. Pemain kemungkinan besar akan mencari NPC Kado mitos di sini, bersama dengan senjata mitos lain di peti besi. Memandangkan reka bentuk POI ini dan jumlah rampasan yang akan ditawarkan, pemain pasti dapat mengharapkan harta pusaka yang dilipat menjadi Bab 4 Musim 4 POI yang paling dikunjungi.

Ketibaan Kado Thorne telah menukar lokasi lain di Fortnite Bab 4 Musim 4

Selain tiga perubahan POI utama, musim baru juga akan menampilkan perubahan kepada mercu tanda yang sedia ada. Vampire yang ganas juga telah mengambil alih runtuhan runtuhan, kilang jus tamparan, dan menara di bandar mega. Semua persembunyian dan pangkalannya dilengkapi dengan grid laser dan kamera.

Lokasi baru dan POI juga akan mempunyai pengawal Kado yang mempertahankan mereka. Pemain yang ingin mengamati kawasan baru ini perlu dipimpin sepenuhnya, dengan senjata dan perisai yang sesuai.

Walaupun Fortnite Bab 4 musim 4 perubahan peta sangat sedikit untuk mengubah daya tarikan visual keseluruhan pulau itu, mereka pasti akan membuat permainan lebih menyeronokkan dan menarik.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Perubahan Pois dan Peta Baru di Fortnite Bab 4 Musim 4

Perubahan Pois dan Peta Baru di Fortnite Bab 4 Musim 4

Fortnite Bab 4 Musim 4 telah membawa beberapa perubahan menarik ke peta, termasuk penambahan tiga perkara menarik baru (POI). Racun baru adalah suite Sanguine, berundur tanpa henti, dan harta pusaka yang terputus.

Sanguine Suites adalah titik fokus musim ini, yang menampilkan kompleks yang penuh dengan rampasan dan rahsia. Walau bagaimanapun, ia sangat dijaga oleh tentera pengawal Kado Thorne, menjadikannya lokasi yang mencabar untuk diterokai. Sanguine Suites telah menggantikan makmal kesepian yang aman di sudut timur laut peta, menambah lebih banyak tindakan ke kawasan tersebut.

Retreat tanpa henti adalah POI baru yang terletak di sudut barat daya peta. Ia mempunyai kolam renang dan kerusi berjemur, tetapi jangan tertipu dengan kemewahan kemewahan. Kawasan ini dipatenkan oleh pengawal bersenjata, menambah tahap bahaya baru ke tempat yang tidak teratur ini.

Estet Eclipsed, yang terletak di sudut barat laut peta, telah mengambil alih benteng. Pusat POI adalah patung bulan yang besar. Seperti Pois Baru yang lain, Estet Eclipsed sangat dijaga dan menawarkan rampasan yang jarang berlaku bagi mereka yang boleh menavigasi tentera Thorne tanpa dihapuskan.

Sebagai tambahan kepada POI baru, terdapat perubahan peta lain yang perlu diperhatikan. Kado Thorne telah mengambil alih runtuhan Rumble, kilang jus tamparan di pantai slappy, dan menara di Mega City. Kawasan -kawasan ini kini mempunyai rampasan yang jarang berlaku tetapi juga menimbulkan ancaman yang lebih besar dengan peningkatan kehadiran pengawal.

Semasa meneroka lokasi baru ini, bersiaplah untuk bertarung. NPC yang menjaga POI tidak takut untuk mempertahankan diri. Adalah dinasihatkan untuk dilengkapi dengan senjata dan perisai penuh untuk meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup.

Secara keseluruhannya, Fortnite Bab 4 Musim 4 telah memperkenalkan perubahan POI dan Peta baru yang menarik, menawarkan pemain pengalaman dan cabaran baru di pulau itu.

Sumber: Daniel Megarry. “Semua Peta Perubahan di Fortnite Bab 4 Musim 4.