Fortnite Bab 4 Musim 3 – Panduan Fortnite – IGN, Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran | Pcgamesn

Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran

Setakat ini, terdapat empat kulit Fortnite yang telah kita lihat setakat ini, terima kasih kepada Ifiremonkey. Kulit ini adalah reka bentuk asal yang mengambil inspirasi dari filem tindakan seperti Indiana Jones dan mempunyai punk rock, fantasi, dan unsur futuristik. Sebagai tambahan kepada watak -watak ini, Hypex mengesahkan bahawa Bab 4 Musim 3 Battle Pass Tier 100 Skin akan menjadi Optimus Prime. Terdapat juga senarai keseluruhan kulit yang bocor dan kawasan yang disenaraikan dalam tweet ini dengan hypex.

Fortnite Bab 4 Musim 3

bab 2

Selamat datang ke “Wilds”, tema baru untuk Fortnite Bab 4 Musim 3. Pusat Pulau Battle Royale telah tenggelam untuk mendedahkan kawasan baru yang penuh dengan Runtuhan purba dan hutan tebal. Wilds mengandungi lebih daripada sekadar peninggalan timeworn. Malah flora dan fauna nampaknya muncul sejak lama berlalu. Menunggang belakang raptor dan sering menggunakan kehidupan tumbuhan yang agresif Seperti yang anda hadapi terhadap pemain musuh.

Apa yang baru pada musim ini? Di halaman ini Panduan Fortnite IGN, awak boleh cari semua yang baru dalam fortnite bab 4 musim 3.

Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran

Penggoda liar 2.jpg

Fortnite Bab 4 Musim 3 dikeluarkan pada 9 Jun 2023 pada 9 pagi et.

Fortnite Bab 4 Musim 3 Peta Baru

Peta telah mengalami satu lagi baik pulih dengan debut Bab 4 Musim 3 di Fortnite. Kali ini, pusat peta telah tenggelam di bawah paras laut, mendedahkan Runtuhan purba Dan lebih banyak lagi hutan purba.

Ingin mengetahui lebih lanjut mengenai lokasi bernama baru? Lihat Peta Fortnite kami Bab 4 Musim 3 Halaman!

Beberapa lokasi bernama baru telah muncul dari ini Biome hutan baru, dan mercu tanda lain di pinggir kawasan telah berubah dengan ketara. Terokai peta baru untuk melihat apa yang dapat anda temui!

Fortnite Bab 4 Musim 3 Senjata

Musim baru selalu bermaksud senjata baru, Dan kali ini beberapa kegemaran lama telah tidak dibuang juga! Ya, itu termasuk Combat SMG, yang boleh didapati di Fortnite Bab 4 Musim 3 dari lantai lantai, dada rampasan, dan banyak lagi.

Inilah semua Senjata baru, tidak dibiakkan, dan membawa Anda boleh mencari di Fortnite Bab 4 Musim 3:

Semua Fortnite Bab 4 Musim 3 Senjata Baru

Thermal DMR.JPG

“Pertempuran di hutan, lihat bagaimana haiwan hutan melihat. Semasa melihat melalui skop DMR terma, hidupkan penglihatan terma untuk lebih mudah mengesan musuh anda.”

Flapjack Rifle.jpg

“Jadikan kepala berpaling kerana anda musuh dan struktur terbaik dengan senapang flapjack. Kepala tidak akan menjadi satu -satunya perkara yang berubah – senjata baru ini mempunyai majalah berputar! (Anda boleh mencari versi mitos senjata ini dari peti besi yang memerlukan kad kunci.) “

Kinetic Boomerang.jpg

“Buangkan bumerang kinetik untuk memukul musuh di laluan penerbangannya … dan jalan kembali. Rindu sasaran anda? Ingatlah bumerang awal untuk mencetuskan letupan kecil dan cuba lagi!”

Cybertron Cannon.jpg

“Ada yang liar, maka ada letupan. Ambil meriam cybertron di pulau itu untuk melancarkan peluru yang kuat, cepat, dan letupan.”

WildWasp Jar.jpg

“Spesies serangga yang bermusuhan yang dikenali sebagai liar yang mendiami hutan, lebih suka mengayunkan tanaman tertentu. Kumpulkan mereka dalam balang untuk membuang musuh! (Wildwasps menetapkan pandangan mereka kepada anda? Lompat ke dalam air atau tutup diri anda di lumpur untuk mengeluarkannya dari ekor anda.) “

Semua Fortnite Bab 4 Musim 3 Senjata yang Tidak Berdaya

Combat SMG.JPG

SMG tempur kembali! Cari kegemaran lama ini di lantai rampasan dan dada rampasan.

Drum shotgun.jpg

Senapang gendang membuat pulangan, kali ini dengan versi mitos. Satu -satunya petunjuk kami untuk mencari senapang gendang mitos setakat ini ialah ia boleh didapati di lokasi yang dinamakan “Rifting In”.

Semua Fortnite Bab 4 Musim 3 Carryover Senjata

Senjata berikut dari Bab 4 Season sebelumnya masih akan berada di Fortnite Bab 4 Musim 3:

 • Havoc Pump Shotgun
 • Senapang automatik Maven
 • Havoc menindas senapang serangan
 • Senapang serangan merah
 • Pistol Submachine
 • Pistol taktikal
 • Sniper Heavy Rifle
 • Cannon Chug (Exotic)
 • Senapang pelanggar heisted (eksotik)
 • Senapang patah pecutan heisted (eksotik)
 • Heisted Run ‘N’ Gun SMG (Exotic)
 • Shadow Tracker (eksotik)
  • Tersedia dari Holo-Chests Exotics dan Watak

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Ciri -ciri Baru

  Raptor Riding.jpg

  Terdapat banyak lagi yang dapat dijumpai dalam Bab 4 Musim 3 Biome New Hutan dari Runtuhan Kuno. Berikut adalah gambaran ringkas mengenai semua ciri dan mekanik baru yang anda dapati:

  Baru: Raptor yang boleh ditunggang

  Runtuhan dan hutan kuno ini adalah rumah kepada spesies haiwan yang lebih tua. Dinosaur! Cari Raptors di New Jungle Biome di pusat Battle Royale Island, dan jinak raptor untuk menunggang di belakangnya.

  Baru: Grind Vines

  Grind Vines.jpg

  Sekiranya anda menyukai Rails Grind di Musim 2, anda akan menyukai Grind Vines Terletak di Biome Jungle Baru! Lompat ke salah satu anggur lumut lumut ini di tengah-tengah pulau dan gulung bersama-sama untuk mendapatkan rangsangan momentum.

  Baru: Medan berlumpur

  Jungle Mud.jpg

  Jenis medan baru boleh ditemui di hutan hutan: lumpur. Tompok -tompok ini medan berlumpur boleh berinteraksi dengan cara yang sama dengan tompok ais di Biome Musim Sejuk Pulau Battle Royale. Luncurkan melalui lumpur lumpur ke mendapat sedikit kelajuan rangsangan, atau percikan untuk melapisi diri anda dalam lapisan kotoran yang tersembunyi.

  Semasa anda diliputi lumpur, anda masih akan mengekalkan rangsangan kelajuan yang sama sambil meluncur seolah -olah anda berada di lumpur lumpur!

  Baru: Platform Canopy

  Canopy Fighting.jpg

  Anda mungkin digunakan untuk pokok -pokok biasa di Fortnite, dengan daun yang biasanya tidak mempunyai fizikal. Sekiranya anda dapat mencapai kanopi tinggi Biome hutan baru, anda akan mendapati bahawa anda bukan sahaja boleh Berdiri di pokok -pokok pokok yang luas ini, Tetapi ini adalah sudut pandang yang sempurna untuk bertarung.

  Baru: Bunga hutan

  Jungle Flowers.jpg

  Hanya semulajadi bahawa hutan kuno akan menjadi rumah kepada spesies flora yang aneh dan luar biasa, tetapi kehidupan tumbuhan yang tinggal di Bab 4 Musim 3 Jungle Biome adalah baka yang berbeza.

  Cari Empat jenis bunga hutan yang berbeza Itu boleh berinteraksi dengan cara yang berbeza:

  Bunga Bom: Tembak untuk membuat letupan

  Bunga bau: Tembak untuk melepaskan awan gas toksik

  Tumbuhan Slurp: Ayunan pickaxe anda untuk dibuka untuk penyembuhan

  Bunga hop: Berjalan di atas untuk melantun tanpa bimbang tentang kerosakan jatuh

  Baru: Papan Kerja

  Job Board.jpg

  Pada ketika ini dalam Bab 4, anda mungkin biasa dengan papan karunia. Nah, dalam Bab 4 Musim 3 terdapat jenis tugasan dalam perlawanan baru yang boleh anda ambil untuk bar emas tambahan: Papan kerja!

  Papan Kerja boleh didapati di Pulau Battle Royale di pelbagai lokasi dan mercu tanda yang dinamakan. Setiap Lembaga Pekerjaan mempunyai Tiga “Pekerjaan” yang berbeza Anda boleh memilih dari. Pada dasarnya ini Mini-Quests, mulai dari tugas -tugas penerokaan, mengumpulkan tugas, dan juga mengumpulkan hadiah.

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Peningkatan Baru

  Reality Augments Dapatkan Refresh Little yang bagus dengan permulaan Bab 4 Musim 3, memberikan anda banyak pilihan baru untuk bereksperimen dengan apabila anda mendapat penambahan baru sepanjang perlawanan anda.

  Lawati All Fortnite Augments dan Cara Menggunakan Halaman untuk melihat semua realiti Augments saat ini dalam permainan!

  Inilah semua Peningkatan Realiti Baru Dalam Bab 4 Musim 3:

  Peningkatan Realiti Rakan Primal

  Primal Companion.jpg

  Dapatkan penglihatan terma dan kesihatan semula semasa menunggang haiwan.

  Peningkatan Realiti Senjata Liar

  WildWasp Senjata.jpg

  Terima beberapa balang liar, dan dapatkan tambahan dengan setiap penghapusan.

  Peningkatan realiti garis pecut

  Sprint Lines.jpg

  Dapatkan kesan tamparan apabila menggunakan anggur mengisar, mengisar rel, zipline, atau ascenders.

  Peningkatan realiti slaid shell

  Shell slide.jpg

  Dapatkan cengkerang senapang patah semasa meluncur.

  Swift Swift Reload Reality Augment

  Swift Shotgun Reload.jpg

  Senapang anda akan dimuat semula lebih cepat.

  Rifle Rifle Reload Reality Augment

  Rifle Rifle Reload.jpg

  Senapang serangan anda akan dimuat semula dengan lebih cepat apabila majalah kosong.

  Peluru sederhana memperoleh realiti

  Medium Ammo Acquired.jpg

  Seketika mendapat peluru sederhana, kemudian dapatkan lebih banyak apabila anda membuka bekas.

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran

  Tarikh pelepasan Fortnite Bab 4 Musim 3 hampir kepada kami, jadi inilah yang perlu anda ketahui.

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran: Empat Guru Besar Berdiri di hadapan sedikit Bumi yang runtuh

  Diterbitkan: 7 Jun 2023

  Bilakah tarikh pelepasan Fortnite Bab 4 Musim 3? Musim terbaru penembak royale pertempuran popular hampir ke atas kami, dan Epic Games telah mengusik tema baru: Wilds. Ini kembali kepada tema yang sama dari perjalanan ke Bab 2, tetapi satu yang melihat pengenalan beberapa mekanik baru yang sejuk dan mungkin satu atau dua yang kita lebih suka lupa.

  Oleh itu, terdapat beberapa soalan besar apabila tarikh pelepasan Fortnite Bab 4 Musim 3 akhirnya bergulir: Bagaimana Peta Fortnite akan berubah? Apa senjata Fortnite yang baru akan mengguncang metagame, dan di mana permainan Battle Royale sedang menuju ke masa depannya? Walaupun kami tidak mempunyai semua jawapan kepada soalan -soalan itu, kami telah menggali seberapa banyak maklumat yang kami dapati dan kini akan berkongsi penemuan kami.

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Masa Mula

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran ialah 9 Jun 2023. Ini disahkan dalam tweet oleh permainan epik pada minggu sebelumnya, mendedahkan tema bermusim baru sebagai “Wilds”.

  Thumbnail YouTube

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Tema

  Dalam treler penggoda yang ditunjukkan pada suapan Twitternya, nampaknya musim depan adalah Fortnite Wilds dan akan kembali ke tema suku, sama dengan Bab 2 Musim 6 musim primal. Pada musim itu, kita mula -mula melihat hidupan liar Fortnite dan pengenalan kerajinan. Kami juga tahu bahawa Fortnite akan muncul semasa siaran Summer Game Fest, terima kasih kepada tweet oleh Geoff Keighley.

  Dengan musim baru di sekitar sudut, dapat difahami bahawa Dataminers biasa juga telah meledak tentang apa yang lain yang menggoda dengan tema Wilds baru yang akan datang. Ifiremonkey mencatatkan bahawa bendera dalam treler penggoda mempunyai logo yang sama seperti khemah-khemah baru dalam permainan, dekat dengan tempat anggur yang tumbuh. Kami juga tahu bahawa Raptors akan kembali dan anda akan dapat menunggang mereka kali ini, terima kasih kepada skrin log masuk yang bocor dari Hypex melalui Shiinabr. Kami juga boleh mengisar anggur seperti yang kita boleh di bandar -bandar di Bab 4 Musim 2.

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh pelepasan: Adegan hutan untuk musim Wilds yang baru

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Kulit

  Setakat ini, terdapat empat kulit Fortnite yang telah kita lihat setakat ini, terima kasih kepada Ifiremonkey. Kulit ini adalah reka bentuk asal yang mengambil inspirasi dari filem tindakan seperti Indiana Jones dan mempunyai punk rock, fantasi, dan unsur futuristik. Sebagai tambahan kepada watak -watak ini, Hypex mengesahkan bahawa Bab 4 Musim 3 Battle Pass Tier 100 Skin akan menjadi Optimus Prime. Terdapat juga senarai keseluruhan kulit yang bocor dan kawasan yang disenaraikan dalam tweet ini dengan hypex.

  Berikut adalah Fortnite Bab 4 Musim 3 kulit bocor setakat ini:

  Fortnite Bab 4 Musim 3 Senjata

  Menurut beberapa tweet oleh Hypex, berikut adalah semua senjata baru dan tidak dibiayai yang dapat kita lihat di Fortnite Bab 4 Musim 3:

  • Senapang gendang (Unvaulted)
  • Rifle Tindakan Lever (Unvaulted)
  • Tindakan Tindakan Tindakan (Unvaulted)
  • Senapang infantri (Unvaulted)
  • Penembak tepat tindakan bolt haba (baru)
  • Pistol tuil (baru)

  Di samping.

  Kerjasama Fortnite yang akan datang

  Akhirnya, terdapat satu lagi tweet dari Hypex, yang menyatakan bahawa “permainan epik sedang dalam proses memindahkan beberapa kakitangan ke salah satu projek besar mereka”. Tiga daripada mereka telah terperinci, termasuk Fortnite Bab 5, tetapi terdapat juga kerjasama Fortnite Lego yang nampaknya dalam karya -karya. Tidak jelas jika ini adalah set Fortnite untuk Lego atau jika aksara Blok akan muncul dalam permainan.

  Teruja untuk Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Siaran? Jika ya, anda mungkin mahu menyikat kemahiran anda jika anda kembali selepas beberapa waktu, jadi lihat petua Fortnite kami untuk asas -asas. Anda juga dapat melihat jika ada cara untuk mendapatkan beberapa Fortnite V-Bucks tambahan untuk dibelanjakan pada kulit premium yang akan datang atau Pas Battle baru.

  Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.