Fortnite Bab 4: Musim 3 menambah Optimus Prime dan Raptors Rideable – The Verge, Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Ganjaran, Harga, Tarikh Akhir

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Ganjaran, Harga, Tarikh Akhir

Seperti tradisi, Bab 3 Musim 3 Battle Pass akan merangkumi kosmetik bonus. Apabila musim berlangsung dan anda melangkah ke peringkat peperangan asas, akan ada peluang untuk membuka kunci pakaian Indiana Jones dan istimewa Fortnite Gaya Super.

Musim baru Fortnite menambah Optimus Prime dan membolehkan anda menunggang Raptors

Bab 4: Musim 3 Debut dan menjadikan peta pertempuran royale.

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

Kongsi cerita ini

Perkara semakin liar di Fortnite pulau. Epic baru sahaja melancarkan musim terbaru permainan Battle Royale, membawanya ke Bab 4: Musim 3, dan ia dipanggil, dengan tepat, “Wilds.”Epic telah mengusiknya pada minggu lalu – termasuk dengan treler pada musim panas permainan musim panas semalam.

Perubahan besar ialah pusat peta pada dasarnya telah dimusnahkan, mendedahkan kawasan hutan baru untuk diterokai, lengkap dengan runtuhan. Begini bagaimana pulau itu kelihatan sekarang:

Untuk mengikuti tema ini, terdapat beberapa perubahan permainan yang ketara. Sebahagian daripadanya termasuk: kembalinya raptor, yang kini boleh anda naik; keupayaan untuk mengisar pada anggur; lumpur yang anda boleh meluncur untuk penyamaran yang senyap; kehidupan tumbuhan baru untuk bertanding (termasuk bunga letupan); dan senjata seperti bumerang dan balang yang penuh dengan tawon bermusuhan.

Terdapat juga beberapa Transformer unsur musim ini – tidak mengejutkan, memandangkan perdana Kebangkitan Binatang – Seperti senjata yang dipanggil meriam cybertron yang kelihatan cukup besar. Di tempat lain, Optimus Prime akan tersedia jika anda membeli pas pertempuran musim ini, dan rakan sejawatannya, Optimus Primal, akan datang ke kedai item.

Bercakap tentang Pass Battle, inilah barisan penuh kulit baru-termasuk versi Meowscles yang sangat santai-serta melihat Primal Fortnite Makeover:

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Ganjaran, Harga, Tarikh Akhir

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Ganjaran, Harga, Tarikh Akhir

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass, iaitu. Tiba dengan Bab 3 Musim 3 adalah Pass Battle yang dipenuhi dengan kosmetik teratas dari bungkus dan emotes ke pickaxes, glider, dan kulit. Berikut adalah senarai semua Fortnite Bab 3 Musim 3 Kandungan Pas Battle Pass – ditambah dengan harga dan tarikh tamat.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Dijelaskan

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Explained

The Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass berfungsi sebagai pas pertempuran selama beberapa musim yang lalu. Semasa anda naik, anda akan mendapat pendapatan Fortnite Bintang pertempuran. Bintang Pertempuran kemudian boleh ditukar untuk ganjaran dalam Pas Battle.

Anda akan mempunyai sedikit kebebasan ketika datang ke perintah apa yang anda buka kunci ganjaran, tetapi untuk sebahagian besar, anda perlu pergi halaman demi halaman.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Kandungan

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-1

Halaman 1 dari Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass diserlahkan oleh pakaian Evie dan Snap. Evie adalah wajah Bab 3 Musim 3, sesuai dengan tema Vibin untuk tee. Snap menarik inspirasi dari Skins Battle Pass dari Pakar Gear Maya dan Kymera sebelumnya. Pakaian seperti angka tindakan ini dapat disesuaikan sepenuhnya dengan berjuta-juta kombinasi yang unik. Fortnite Pemain dapat “memasang” bahagian snap yang berlainan dan membina pakaian dengan keinginan mereka. Tidak ada pemain yang akan berkongsi kulit snap yang sama.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 2

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-2

Page 2 mempunyai pendapat gaya berkelas untuk Evie dan pelbagai kosmetik aksesori lain.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 3

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-3

Halaman 3 adalah di mana anda boleh membuka kunci kulit adria. Halaman ini dari Battle Pass juga mempunyai banyak tawaran V-bucks dan peluncur dan pickaxe yang pasti menarik perhatian anda.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 4

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-4

Di halaman 4, anda akan melihat dengan serta -merta Legendary Dragon Rider Glider. Glider ini tidak diragukan lagi salah satu kosmetik yang paling menarik untuk dilepaskan di Fortnite. Page 4 juga termasuk beberapa lagi V-Bucks buka kunci dan pilihan gaya untuk Adria.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 5

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-5

Page 5 mempamerkan pakaian Stormfarer dan pelbagai kosmetik untuk memadankan kulit baru ini.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 6

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-7

Halaman 6 adalah mengenai Malik. Layari halaman ini Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass untuk mencari pelbagai kosmetik untuk memadankan pakaian Malik.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 7

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-7

Page 7 adalah pelbagai kosmetik tambahan, termasuk pilihan gaya untuk Malik dan Stormfarer.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 8

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-8

Page 8 mempunyai satu lagi jenama baru 3 Musim 3 Kulit, Sabina. Halaman Pass Battle ini bertemakan sepenuhnya di sekitar Sabina.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 9

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-9

Page 9 terdiri terutamanya daripada pilihan gaya untuk Sabina dan Evie.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Page 10

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Page-10

Khabar angin Darth Vader di Fortnite telah beredar sebentar, dan sekarang ia rasmi. Darth Vader adalah Ganjaran Tahap 100 Bab 3 Musim 3 Battle Pass.

Membundarkan halaman terakhir Bab 3 Musim 3 Battle Pass adalah sekumpulan Siri Star Wars Cosmetics.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Ganjaran Bonus

Fortnite-Chapter-3-musim-3-Battle-Pass-Bonus

Seperti tradisi, Bab 3 Musim 3 Battle Pass akan merangkumi kosmetik bonus. Apabila musim berlangsung dan anda melangkah ke peringkat peperangan asas, akan ada peluang untuk membuka kunci pakaian Indiana Jones dan istimewa Fortnite Gaya Super.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Harga

Seperti pertempuran berlalu sebelum ini, Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass akan membuat anda kembali 950 V-bucks. Walau bagaimanapun, mereka yang menamatkan seluruh Pas Battle boleh memperoleh 1,500 V-Bucks kembali-memulihkan pelaburan awal mereka ditambah dengan keuntungan kecil. Ini kelihatan seperti perjanjian, memandangkan kulit crossover seperti Darth Vader dan Indiana Jones biasanya menelan belanja lebih dari 950 V-bucks sebagai pakaian mandiri.

Sekiranya anda memiliki a Fortnite Langganan Krew, anda akan mendapat Bab 3 Battle Pass – dan Pek Krew Jun – secara percuma.

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass: Tarikh Akhir

Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass ditetapkan untuk dijalankan melalui 17 September 2022. Ini bermakna anda akan mempunyai lebih dari tiga bulan untuk mengumpulkan semua kosmetik eksklusif ini.

Fortnite Bab 3 Musim 3 adalah permulaan yang baru. Fortnite Bab 3 Musim 3 Battle Pass.

Pendek pada V-Bucks untuk Bab 3 Musim 3 Battle Pass? Ketahui Cara Mendapatkan V-Bucks Percuma di Fortnite.