Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran, Butiran Mega, dan Kebocoran | PCGamesn, Fortnite Bab 4 Musim 2: Masa Mula, Pas Battle, Kulit dan Peta Baru – Cermin Dalam Talian

Fortnite Bab 4 Musim 2: Masa Mula, Pas Battle, Kulit dan Peta Baru

Beberapa kulit Fortnite Bab 2 Musim 2 Battle Pass kini telah dibocorkan. Kami juga mempunyai pengesahan dari Shiinabr dan Hypex bahawa kulit berlesen pada akhir Bab 4 Musim 2 Pass Pass adalah Eren Yeager dari Serangan di Titan.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran, Butiran Mega, dan Kebocoran

Tarikh pelepasan Fortnite Bab 4 Musim 2 kini telah disahkan, dan kebocoran mencadangkan perubahan dan kerjasama baru yang akan datang ke Fortnite Mega.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran: Seorang Chef Sushi Reptilia dalam jaket pengebom yang bergaya menggunakan sepasang pisau dapur

Diterbitkan: 9 Mac, 2023

Ingin mengetahui segala -galanya mengenai Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran? Sekarang sekam yang terfragmentasi dari bekasnya sendiri, pulau itu dimusnahkan berikutan pencerobohan apa -apa dan krom mereka. Nampaknya, buat masa ini, sekurang -kurangnya, kedamaian relatif telah kembali. Walau bagaimanapun, peta itu bukan satu -satunya perkara yang perlu diubah, dengan mekanik baru mengubah cara memenangi permainan.

Jika Fortnite Bab 4 Musim 2 adalah seperti musim Permainan PC percuma, maka bersiaplah untuk beberapa mekanik baru mega, seperti Fortnite Augments yang memberi pemain dalam Heat of Battle. Sudah tentu, anda juga boleh menunggang basikal kotoran Fortnite, slurp pada jus tamparan Fortnite, dan membuka dada soodbound Fortnite untuk semua senjata pemecah permainan semasa. Inilah yang kita tahu mengenai Fortnite Mega.

Thumbnail YouTube

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh pelepasan adalah 10 Mac, 2023. Downtime untuk pelancaran Fortnite Mega dijadualkan pada pukul 7 pagi UTC, jadi pastikan untuk menyemak treler sinematik yang ditetapkan untuk hidup empat jam sebelum.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran - Render baru Titik Pendaratan Lucky yang menarik. Terdapat pokok bunga merah jambu dan restoran dim sum

Fortnite Bab 4 Musim 2 Kebocoran dan Perubahan

Sekarang kita dapat mengesahkan khabar angin neo-tokyo ini, kebocoran sebelumnya dari orang-orang seperti shiinabr dan hypex mungkin betul (seperti biasanya!), jadi inilah yang dapat kita harapkan dari musim baru:

 • Kembalinya titik pendaratan bertuah, walaupun boleh menjadi versi yang lebih baru.
 • Titik minat yang diilhamkan oleh neo-tokyo baru.
 • Motosikal futuristik.
 • Pistol dan senapang baru.
 • Tiub mobiliti bercahaya yang boleh anda luncurkan.

Di samping itu, kami juga mempunyai lebih banyak maklumat dari Ifiremonkey untuk menambah mekanik:

 • Pemain kini boleh berlari dinding dan memulakan dinding.
 • Ada senjata gaya katana baru yang bukan pickaxe.
 • Fortnite Augments kembali untuk musim baru, dan kami mempunyai 15 daripadanya mengesahkan:
  • Serangan amfibia
  • Caj Knock Armory
  • Kemasan bermaruah
  • Dumpster menyelam
  • GRIND RAIL HEAL
  • Pemburu Armory
  • Kitar semula peluru ringan
  • Peluru sederhana diperkuat
  • Parti Pizza
  • Recycle SHOSTGUN
  • Tanpa henti
  • Muat semula kosong
  • Slap Medic
  • Slaid licin
  • Pencari harta karun

  Satu lagi sumber petunjuk dari patch baru -baru ini telah menjadi pengasas Epic Games dan CEO Tim Sweeney, yang kadang -kadang tweet petunjuk samar mengenai musim yang akan datang.

  Setakat ini, kami telah mendengar beberapa perkara daripadanya. Yang pertama adalah tweet yang berkata, “Tahun depan di iOS!”. Ini mengikuti permainan Battle Royale yang dikeluarkan dari App App Store dan tuntutan berikutnya yang difailkan terhadap Perbadanan Multi-Million Dollar. Tuntutan ini kini telah berakhir, tetapi sebagai tindak balas kepada pemfailan, Sweeney tweeted bahawa “Fortnite akan kembali ke kedai aplikasi iOS ketika dan di mana Epic boleh menawarkan pembayaran dalam aplikas pengguna.”Pada masa ini tidak diketahui jika perjanjian telah dicapai sejak keputusan September 2021.

  Mustard baru -baru ini menulis tweet video cryptic garis pantai, serta menukar profilnya dengan ketara. Imej Bannernya sekarang adalah pemandangan Artik, lokasinya sebagai ‘tempat beku’, dan gambar profilnya tangan.

  Perkara besar lain yang kita tahu sekarang ialah Fortnite Creative 2.0 tidak akan datang dalam beberapa minggu akan datang. Tim Sweeney, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Epic Games, membalas tweet yang bertanya mengenai kemas kini untuk mengatakan bahawa syarikat itu “kini menyasarkan Mac.”

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran - Eren Yeager dari Serangan pada Titan

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Kulit

  Beberapa kulit Fortnite Bab 2 Musim 2 Battle Pass kini telah dibocorkan. Kami juga mempunyai pengesahan dari Shiinabr dan Hypex bahawa kulit berlesen pada akhir Bab 4 Musim 2 Pass Pass adalah Eren Yeager dari Serangan di Titan.

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran - Kylo Ren mengancam di luar hangar dengan lampu lampu yang ditarik

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Kerjasama

  Dengan pengesahan bahawa akan ada serangan ke atas kulit bertema Titan yang datang ke Fortnite melalui Battle Pass, jelas bahawa kolaborasi yang lebih luas juga akan berlaku semasa musim baru.

  Kami juga tahu bahawa kerjasama Star Wars baru akan berlaku semasa musim baru dan membolehkan pemain menggunakan kuasa kuasa sebagai tambahan kepada lampu lampu.

  Akhirnya, menurut Shiinabr, akan ada kerjasama Resident Evil baru, dengan Leon Kennedy dan Claire Redfield sebagai kulit baru. Dengan tarikh pelepasan Resident Evil 4 REMAKE di sekitar sudut, ini mungkin akan berlaku lebih awal daripada kemudian.

  Itu sahaja yang kami ada untuk tarikh, treler, dan kerjasama Fortnite Bab 4 Musim 2. Yang mengatakan, musim sekarang sedang berayun dan mempunyai banyak ciri baru. Tangkap perubahan terkini pada jadual Fortnite Senjata dan perubahan ke peta Fortnite untuk mendapatkan kelebihan pada pertandingan menjelang kemas kini terkini.

  Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Fortnite Bab 4 Musim 2: Masa Mula, Pas Battle, Kulit dan Peta Baru

  Inilah yang boleh anda harapkan untuk melihat dalam Fortnite Bab 4 Musim 2 yang baru, bernama Fortnite Mega.

  Watak Fortnite melihat banyak misteri

  Inilah semua yang anda harapkan dapat dilihat di Fortnite Bab 4 Musim 2 (
  Pencipta Kandungan Kanan Shabana Arif

  • 08:00, 10 Mac 2023
  • Dikemas kini 12:48, 10 Mac 2023

  Fortnite Bab 4 Musim 2, yang dijuluki Fortnite Mega, ditetapkan untuk jatuh hari ini, menggantikan Bab 4 Musim 1’s Oathbound Season.

  Musim baru Fortnite yang sangat dinanti -nantikan, Bab 4 Musim 2, atau Fortnite Mega, boleh menjadi salah satu musim yang paling menarik selama setahun. Musim perasmian Bab 4 membawa senjata baru seperti Hammer Shockwave (walaupun ia harus dikeluarkan secara ringkas kerana kerosakannya yang sangat tinggi) dan realiti menambah sistem Perk, dan kami menjangkakan lebih banyak perkara yang sama untuk Bab 4 Musim 2.

  Kami juga mempunyai beberapa crossovers yang sangat baik termasuk Creed 3, Dead Space, Dragon Ball Super Skins dan The Witcher. Tetapi, ramai pemain menjangkakan Fortnite Bab 4 Musim 2 menjadi lebih besar, terutamanya kerana Epic telah menamakan musim baru Fortnite Mega. Kami tidak mendapat nota patch untuk Fortnite 24 baru.00 kemas kini baru, tetapi mereka akan datang tidak lama lagi.

  Tangkap semua yang kita tahu mengenai Fortnite Mega, atau Bab 4 Musim 2.

  Fortnite Mega Bab 4 Musim 2 Masa Mula

  Epic Games diumumkan di akaun @fortnitestatus Twitter bahawa Fortnite Bab 4 Musim 1 akan sampai ke hujung awal pada hari Rabu, 8 Mac. Sejak itu kami telah mengesahkan bahawa Fortnite Server Downtime untuk Bab 4 Musim 2 ditetapkan untuk Jumaat, 10 Mac pada 7 pagi GMT / 2am ET dan Khamis, 9 Mac pukul 11 ​​malam pt. Musim baru, CodeName Fortnite Mega, akan menendang setelah kemas kini telah dilancarkan.

  Musim Fortnite yang tipikal berlangsung selama tiga bulan, tetapi musim ini mungkin berjalan lebih lama jika hashtag yang berdedikasi adalah sesuatu yang perlu dilalui. Fortnite Bab 4 Musim 2 telah digelar ‘Mega’ dan hashtag bahkan mempunyai emoji khasnya sendiri. Reputable Leaker @ifiremonkey telah mendapati bahawa emoji ini ditetapkan untuk dilumpuhkan pada 16 Julai 2023, menunjukkan bahawa musim akan bertahan sekurang -kurangnya sehingga pada masa itu.

  Pelayan Fortnite kini mengalami downtime ketika Fortnite Bab 4 Musim 2 melancarkan.

  Fortnite Mega Bab 4 Musim 2 treler

  Menjelang pelancaran Fortnite Mega, Epic Games berkongsi treler penggoda untuk Bab 4 Musim 2 di akaun Twitter @fortniteGaming mereka, yang akan kami hubungkan di bawah.

  Terdapat jenama baru, kenderaan baru, kulit baru, senjata baru dan lebih banyak ditunjukkan, dengan peta futuristik yang ditetapkan untuk masuk ke Fortnite untuk musim baru. Sekiranya anda menyukai warna ungu, anda akan menyukai musim baru ini!

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Battle Pass

  Kami tidak akan tahu apa yang ada di Fortnite Bab 4 Musim 2 Battle Pass sehingga pelancaran musim baru. Walaupun, mungkin selamat untuk mengandaikan ia akan menjadi 100 peringkat, dan menggunakan sistem Battle Stars Unlocking Game yang telah digunakan sejak Bab 2 Musim 7. Pemain juga harus mengharapkan untuk membuka kunci kulit yang tak terhitung jumlahnya (ada yang berkaitan dengan silang) sepanjang musim baru sebagai sebahagian daripada Pass Battle.

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Kulit

  Epic belum mendedahkan berita rasmi mengenai kulit Fortnite untuk Bab 4 Musim 2. Walau bagaimanapun, khabar angin berlimpah mengenai beberapa kulit pasang pertempuran yang akan datang yang akan tersedia untuk membuka kunci di peringkat musim baru.

  Baru -baru ini, Fortnite Leakers popular @shiinabr dan @Hypex kedua -duanya mendakwa bahawa melalui imej bocor kulit watak kadal, yang dikenali sebagai ‘Thunder’, akan tiba sebagai sebahagian daripada Fortnite Bab 4 Musim 2. Beberapa imej yang sangat rasmi untuk peluncur watak, kembali item kosmetik bling dan pickaxe kini juga dalam talian dan semua tetapi disahkan, yang boleh anda lihat di bawah. Glider ini untuk kadal nampaknya terpisah dengan basikal futuristik baru yang dikatakan masuk, yang dikatakan perak atau krom berwarna berbanding dengan hitam dan emas peluncur.

  Imej berdampingan kenderaan Glider Kulit Lizard dan Pickaxe Senjata

  Glider kulit dan pickaxe watak ‘Thunder’ akan tiba di musim baru Fortnite (

  Empat lagi Fortnite Bab 4 Musim 2 kulit dibocorkan melalui @shiinabr yang memimpin untuk dilancarkan, yang paling menarik yang boleh dikatakan menjadi watak wanita ninja mistik yang dianggap dibuka di peringkat 100. Pakaian putihnya dibezakan oleh pemain gelap dan panda.

  Kebocoran kulit fortnite terakhir @Shiinabr, sekurang -kurangnya buat masa ini, menunjukkan dua penampilan yang sangat berbeza yang kedua -duanya masih mengikat tema neon yang diharapkan. Yang pertama belum mempunyai nama rasmi, tetapi kelihatan bergaya dalam pengertian moden dengan gelas 3D dan hoodie. Kemudian, ada kulit ninja kosmik yang dijangka akan dibuka kunci littler kemudian; Ia dicadangkan bahawa nama kulit ini adalah Mystica.

  Sampingan dua kulit baru dijangka tiba di musim baru Fortnite

  Kedua -dua Glasses Girl dan Kulit Mystica 3D dikatakan dibuka sebagai sebahagian daripada Fortnite Bab 4 Musim 2 (

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Crossovers

  Dengan cara penyebaran yang akan datang, @shiinabr menyatakan pada bulan Januari bahawa kulit lelaki sedang dijalankan dengan nama kod ‘Frenchfry’ – yang sepadan dengan nama kod beberapa fail dengan klip dari Family Guy ditemui sebagai tempat letak dengan Street Fighter Ryu dan dan Kulit chun-li pada tahun 2021. Sebagai 11 Mac adalah tarikh asal Fortnite Bab 4 Musim 2, Peter Griffin boleh selaras dengan kulit Fortnite pada musim depan. @Shiinabr juga menyatakan bahawa Peter Griffin tidak akan berada di lulus pertempuran, tetapi tidak menolak kulit kedai item.

  Kejahatan penduduk

  @Shiinabr dan lain -lain Fortnite Leaker @Hypex kedua -duanya mengusik baru. Ini masuk akal melihat Resident Evil Resident 4 Capcom ditetapkan untuk dilancarkan tidak lama lagi pada 24 Mac, 2023. Ia tidak akan menjadi kali pertama Fortnite telah bekerjasama dengan Resident Evil sama ada, sejak Chris Redfield dan Jill Valentine membuat debut mereka kembali pada tahun 2021.

  Serangan ke atas Titan

  Kemudian ada khabar angin yang disahkan oleh semua serangan Fortnite pada crossover Titan yang akan datang selepas ketibaan Fortnite Bab 4 Musim 2. Sekali lagi @Hypex menyebut pembelajaran banyak dari sumber yang boleh dipercayai, sejauh ini untuk mengesahkan bahawa kulit yang disertakan sebenarnya akan menjadi Eren Yeager, dan dia akan dilengkapi dengan gelang pinggangnya sebagai barang mitos, berfungsi sama dengan Spider-Man Webslinging ikonik. @Shiinabr juga mengesahkan Eren, akan mengatakan bahawa dia akan menjadi kulit rahsia lulus pertempuran musim ini.

  Pengguna Twitter @ifiremonkey juga mencadangkan bahawa musim baru sekali lagi akan merawat peminat Star Wars ke kulit watak terkenal baru dari galaksi jauh, jauh. Kodamen ‘Plot Twist’, tidak ada petunjuk tentang siapa yang akan menjadi ini. Tetapi dengan Mandalorian baru -baru ini menikmati musim ketiga, mungkin kulit mando yang ada disertai oleh rakan?

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Perubahan permainan

  Mod orang pertama untuk Fortnite telah dikhabarkan sejauh Julai lalu, ketika Fortnite Leaker @Hypex mendedahkan bahawa permainan epik seolah-olah mula bekerja pada mod. Perkara-perkara yang agak tenang sehingga baru-baru ini apabila @shiinabr mendedahkan bahawa fail baru ditambah untuk mod orang pertama dalam kemas kini 23.30. Leakers sejak itu mengesahkan bahawa mod orang pertama akan menjadi sebahagian daripada Fortnite Bab 4 Musim 2.

  Berjalan dengan berjalan kaki akan menjadi perkara masa lalu apabila Fortnite Bab 4 Musim 2. Itulah jika tuntutan lain @hypex harus dipercayai, di mana mereka mencadangkan bahawa beberapa kaedah traversal futuristik akan ditambah untuk mengikat dengan tema neo-tokyo. Motosikal Futuristik disebut dalam senarai musim 2 kebocoran di Twitter, seperti tiub bercahaya yang pemain akan didakwa dapat meluncur sambil memegang senjata mereka.

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Peta

  Ia tidak akan menjadi bab baru tanpa perubahan pada bahagian peta, dan kebocoran yang boleh dipercayai menunjukkan bahawa Fornite Bab 4 Musim 2 tidak akan berbeza. Dataminers telah menemui beberapa fail yang menunjukkan bahawa menara condong boleh membuat pulangan dalam Bab 4, jadi mungkin kita dapat melihat bahawa sebagai sebahagian daripada Bab 4 Musim 2.

  Lebih besar, walaupun, menurut kedua -dua @Hypex dan @shiinabr pula, peta (atau sekurang -kurangnya seksyen itu) akan mendapat makeover futuristik. Ini berbeza dengan epik nada zaman pertengahan yang dilaksanakan dengan musim lalu. Kedua-dua leakers menyebutkan ‘neo-tokyo’ dan telah mencatatkan imej yang sama, menunjukkan seksyen peta yang terdiri daripada menara bertingkat tinggi dan bahagian jalan. Ditambah dengan Resident Evil dan menyerang watak-watak Titan, penampilan neo-tokyo sesuai dengan Fortnite Bab 4 Musim 2 yang jelas Jepun dan/atau tema anime.

  Neo-Tokyo Dibawa Boleh Membawa Tema Futuristik Ke Fortnite Bab 4 Musim 2

  Neo-Tokyo Dibawa Boleh Membawa Tema Futuristik Ke Fortnite Bab 4 Musim 2 (

  Musim kedua bab 3 membawa lapan lokasi bernama baru ketika dilancarkan tahun lepas. Sebahagian daripada lokasi yang baru bernama ini adalah kemas kini ke kawasan yang ada, seperti Command Cavern menggantikan Covern Cavern. Mengetahui ini, ada peluang bahawa ketika Fortnite Bab 4 Musim 2 dilancarkan akan ada banyak lagi lokasi yang disemak semula dari masa ke masa juga.

  Fortnite Bab 4 Musim 2 Senjata

  Senjata baru tentu saja akan dimenangi sebagai sebahagian daripada Fortnite Bab 4 Musim 2. Pengguna Twitter @hypex ditunjukkan seperti dalam senarai kebocoran yang disebutkan di atas yang disiarkan ke suapan mereka pada hari Selasa, 2 Mac. Mereka mengisyaratkan bahawa sekurang -kurangnya satu pistol dan senapang baru akan datang dengan senjata api, sementara barang katanas dan pedang juga akan menjadi tumpuan besar. Dengan sistem penambahan realiti yang disahkan melekat dari musim lalu, kedua -duanya dapat saling melengkapi dengan baik.