Fortnite Bab 4 Musim 2 akan menjadi salah satu musim terbesar sepanjang masa, Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran: Fortnite Bab 4 Musim 2: Tarikh Siaran, Pas Battle, Senjata Baru, Tema, Butiran Utama Lain – The Economic Times

Fortnite Bab 4 Musim 2: Tarikh Siaran, Pas Battle, Senjata Baru, Tema, Butiran Utama Lain

Di samping tema baru, kami mengharapkan untuk melihat Lucky Landing Return, neo-tokyo POI baru muncul dan untuk ‘motosikal futuristik’ untuk dihiasi di sekitar peta.

Fortnite Bab 4 Musim 2 akan menjadi salah satu musim terbesar sepanjang masa

Fortnite Bab 4 Musim 2 dijadualkan akan dikeluarkan pada bulan Mac 2023. Memandangkan tarikh pelepasannya hanya lima minggu lagi, Epic Games telah mula mendapatkan semuanya bersedia untuknya.

Dengan V23.30 kemas kini, yang keluar pada hari Selasa, 31 Januari, Epic telah menambah banyak fail baru ke data permainan. Walaupun beberapa perkara ini mendedahkan lokasi baru yang akan dikeluarkan pada musim depan, kebocoran Fortnite yang lain pada kandungan yang akan datang.

Memandangkan musim sebelumnya, kami menjangkakan banyak dari Fortnite Bab 4 Musim 2. Permainan Epik kemungkinan besar akan menambah satu lagi ciri minda yang akan meningkatkan populariti permainan video.

Ingin mengetahui item yang mungkin ada di kedai esok? Lihat ramalan kami untuk kedai item Fortnite esok

Mengapa Fortnite Bab 4 Musim 2 akan menjadi menakjubkan

Epic Games telah melakukan pekerjaan yang hebat dengan setiap musim 2 dalam sejarah Fortnite Battle Royale. Oleh kerana itu, kami menjangkakan kemajuan besar pada musim yang akan datang.

Bab 1 Musim 2 adalah revolusioner. Ia memperkenalkan Pass Battle, yang merupakan sistem perkembangan yang memberi ganjaran kepada pemain dengan barangan kosmetik eksklusif dan unik. Sistem ini telah mencapai kejayaan yang banyak sehingga banyak permainan lain telah mula melaksanakannya.

Musim kedua Fortnite juga mempunyai salah satu kemas kini peta terbesar yang pernah ada. Sebelum itu, peta itu jelas dan sederhana. Walau bagaimanapun, V2.2.0 Patch menampilkan pulih peta besar dan menambah banyak tempat ikonik, seperti menara condong, persimpangan sampah, dan bukit berhantu.

Dalam Bab 2 Musim 2, Epic Games mengeluarkan NPC dan bos. Di samping itu, pemain boleh mendapatkan senjata mitos dari bos ini dan memperoleh kad kunci yang menyediakan akses kepada peti besi dengan rampasan berkualiti tinggi.

Musim ini juga memulakan kolaborasi Battle Pass, yang menetapkan nada untuk setiap Pasangan Pertempuran Masa Depan. Buat pertama kalinya dalam sejarah permainan, Kulit Rahsia adalah kerjasama, ketika Epic Games mengeluarkan Deadpool. Kulit tidak dapat diperoleh dari kedai item yang menjadikannya lebih jarang berlaku.

Akhirnya, Bab 3 Musim 2 menambah mod permainan sifar membina. Memandangkan ramai pemain Fortnite mahukan mod tidak membina, ini adalah tambahan yang sempurna.

Zero Build telah menjadi sangat popular, dan ia disayangi oleh pemain kasual dan kompetitif.

Musim Fortnite seterusnya akan membawa ciri-ciri yang berubah-ubah

Epic Games telah menyediakan banyak ciri menarik, dengan kebanyakan mereka mungkin tiba di Fortnite Bab 4 Musim 2. Dari mod orang pertama ke kreatif 2.0, pemain Fortnite mempunyai banyak perkara yang menantikan.

Di samping itu, beberapa mekanik pergerakan baru telah dibocorkan, termasuk dinding berjalan. Epic juga boleh melepaskan mekanik bahu, yang digoda pada permulaan Bab 3, sepanjang perjalanan kembali pada bulan Disember 2021.

Fortnite Bab 4 Musim 2 akan dikeluarkan sekitar 10 Mac, dan masyarakat menjangkakan lebih banyak kebocoran ke permukaan sebelum ketibaannya. Walau bagaimanapun, memandangkan mod orang pertama hampir selesai, ramai yang mengharapkan ia akan dikeluarkan tidak lama lagi. Di samping itu, Epic mengesahkan bahawa kreatif 2.0 telah ditangguhkan pada bulan Mac 2023.

Bas Pertempuran sedang menuju ke Fortnite Bab 4 Musim 4 tidak lama lagi! Lihat kedai item Fortnite terakhir hari ini!

Fortnite Bab 4 Musim 2: Tarikh Siaran, Pas Battle, Senjata Baru, Tema, Butiran Utama Lain

Fortnite Bab 4 Musim 2: Tarikh Siaran, Pas Battle, Senjata Baru, Tema, Butiran Utama Lain

Fortnite Bab 4 Musim 2 semuanya akan dibebaskan dan kami telah menyusun semua butiran yang kami ada sekarang, termasuk kebocoran dan spekulasi yang telah berlaku.

Terakhir Dikemaskini: 10 Mac, 2023, 04:07 PM IST

 • ABC Kecil
 • ABC Normal
 • ABC besar

Fortnite Bab 4 Musim 2 dijadualkan akan dikeluarkan pada awal Mac 2023. Tahun lepas, Fortnite Bab 4 Musim 1 dilancarkan dengan peta baru dan kolam senjata. Walaupun tidak ada banyak maklumat yang telah disahkan, ia kelihatan seperti perisian epik yang mengisyaratkan pada musim baru melalui pencarian cipher dalam permainan, dan pemecah telah menemui beberapa maklumat yang sangat menarik.

Musim kedua Fortnite Bab 4 dijangka dimulakan pada 9 atau 10 Mac, jadi inilah yang kita ketahui sekarang, termasuk kebocoran, spekulasi, dan menggoda.

Tema Fortnite Bab 4 Musim 2

Beberapa bocor yang terkenal telah mendakwa bahawa Fortnite Bab 4 Musim 2 akan menampilkan tema “neo-tokyo” futuristik, yang akan menjadi pemergian penting dari tema istana abad pertengahan semasa.

Kawasan bertema Tokyo di peta dan versi Lucky Landing yang lebih baik, POI kegemaran penggemar yang pada mulanya dipaparkan dalam bab pertama Fortnite, nampaknya merupakan sebahagian daripada tema baru ini.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Battle Pass

Eren Yeager akan dimasukkan ke dalam Battle Pass bersama -sama dengan banyak pakaian futuristik sukan lain yang lain, menurut Leaks, dalam serangan Fortnite Bab 4 Musim 2 pada Titan Crossover.

Ini semua kulit yang sebelum ini telah dimasukkan dalam tinjauan yang disediakan oleh Epic Games, jadi gambar -gambar mereka tidak betul -betul kebocoran – mereka baru saja disusun menjadi barisan spekulasi. Kami tidak akan membenamkan tweet kerana kami tidak mahu anda dimanjakan.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Senjata Baru

Dengan campuran senjata baru dan berulang, setiap musim Fortnite mengubah senjata yang ada. Bab 4 Musim 2 nampaknya mengikuti corak yang sama, dengan leakers menyebut penambahan pistol dan senapang baru.

Bersama dengan banyak realiti baru, ia juga telah membuat spekulasi bahawa senjata katana akan membuat debutnya musim ini, sesuai dengan tema yang dianggap.

Maklumat mengenai mod orang pertama, bagaimanapun, mungkin lebih menarik daripada senjata baru. Ini telah menjadi khabar angin lama, dan shiinabr leaker mendakwa bahawa ia akan disediakan bersama dengan musim baru.

Soalan Lazim:

S1: Bulan berapa Fortnite Bab 4 Musim 1 akan berakhir?
8 Mac, 2023

S2: Berapa lama permainan Fortnite boleh bertahan?
Kira -kira 20 minit.

(Asalnya diterbitkan pada 07 Mac, 2023)

Penyataan Penafian: Kandungan ini ditulis oleh pihak ke -3. Pandangan yang dinyatakan di sini adalah pengarang/ entiti masing -masing dan tidak mewakili pandangan masa ekonomi (ET). ET tidak menjamin, menjamin atau menyokong mana -mana kandungannya dan tidak bertanggungjawab untuk mereka dengan apa -apa cara. Sila ambil semua langkah yang diperlukan untuk memastikan bahawa sebarang maklumat dan kandungan yang disediakan adalah betul, dikemas kini, dan disahkan. ET dengan ini menafikan mana -mana dan semua jaminan, nyata atau tersirat, berkaitan dengan laporan dan apa -apa kandungan di dalamnya.

Baca lebih lanjut mengenai berita

 • Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran
 • permainan epik
 • Realiti Augments
 • perisian epik
 • pendaratan bertuah
 • Titan

(Tangkap semua berita perniagaan, acara berita dan kemas kini berita terkini mengenai masa ekonomi.)

Muat turun aplikasi Economic Times News untuk mendapatkan kemas kini pasaran harian & berita perniagaan secara langsung.

Fortnite Bab 4 Musim 2 Tarikh Siaran dan Apa Yang Harapkan Dari Musim Baru

Musim baru, Fortnite Mega, dekat dan menyerang Titan akan datang!

Fortnite Bab 4 Musim 2 Seni Teaser Rasmi dengan Eren Yeager

Panduan oleh Marie Pritchard Guides Writer
Dikemas kini pada 10 Mac 2023

Fortnite Bab 4 Musim 2 cepat menghampiri, dengan musim terkini yang akan datang esok, dan lebih banyak penggoda rasmi dijatuhkan, kegembiraan berkembang di sekitar apa yang dapat kita harapkan dari ansuran seterusnya dari Epic Games.

Kebocoran barang -barang dan ciri -ciri sekitar yang datang ke musim Fortnite yang akan datang telah mula muncul di media sosial, dan permainan epik menjatuhkan lebih banyak penggoda ketika hari berlalu.

Tanpa berlengah lagi, kami akan menunjukkan kepada anda Tarikh Siaran untuk Fortnite Bab 4 Musim 2, dan Semua yang kita harapkan dapat dilihat dengan musim baru.

 • Fortnite Bab 4 Musim 2 Anggaran Masa Pelepasan
 • Apa yang diharapkan dalam Fortnite Bab 4 Musim 2

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Apa yang diharapkan dalam Fortnite Bab 4 Musim 2

Sepanjang 48 jam terakhir kami telah diberikan beberapa tweet rasmi mengenai apa yang akan datang pada musim baru, tetapi masih terdapat beberapa item dan ciri yang disyaki akan datang ke Bab 4 Musim 2 yang belum disahkan oleh Epic Games.

Terima kasih kepada @shiinabr dan @Hypex untuk petunjuk dan penggoda yang berguna dari barang -barang yang mungkin sedang dalam perjalanan.

Petunjuk dan penggoda hidup

Permainan Epik telah berkuatkuasa sepenuhnya dengan penggoda dan petunjuk di seluruh media sosial hari ini. Mereka telah menjatuhkan treler intro baru untuk Fortnite Bab 4 Musim 2, yang sekali lagi mengesahkan tema peta neo-tokyo dan beberapa kulit lulus pertempuran. Kami sekarang juga tahu Musim ini dipanggil Fortnite Mega.

Memandangkan musim semasa mula berakhir, sesuatu yang baru muncul di peta. Keretakan merah telah muncul di peta di atas pintu rift yang dimusnahkan berhampiran benteng.

Fortnite Rift Membuka Citadel Bab Empat Musim 1

Tema/tetapan

Dengan tweet baru-baru ini dari @fortnitegame, ia kelihatan seperti peta musim Fortnite yang akan datang akan menjadi tema futuristik/neo-tokyo, yang merupakan kontras yang besar dengan peta semasa yang dipenuhi dengan kubu, menara dan kawasan hijau yang besar.

Juga, treler penggoda mengesahkan bahawa keretapi mengisar akan menjadi sebahagian daripada peta ini, memberikan anda cara lain untuk melintasi medan untuk menghapuskan persaingan.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Di samping tema baru, kami mengharapkan untuk melihat Lucky Landing Return, neo-tokyo POI baru muncul dan untuk ‘motosikal futuristik’ untuk dihiasi di sekitar peta.

Serangan ke atas Titan

Tweet baru -baru ini dari @fortnitegame telah mengesahkan bahawa serangan ke atas Titan akan datang ke Bab 4 Musim 2. Imej yang dilampirkan pada jawatan itu juga nampaknya mengesahkan laporan bahawa peta baru akan mempunyai tema neo-tokyo.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Peminat anime popular mungkin gembira dapat mengetahui bahawa Eren Yeager dijangka menjadi kulit rahsia dalam Bab 4 Musim 2 Battle Pass. Terdapat laporan bahawa ada senjata mitos baru yang berdasarkan pergelangan pinggang Eren juga.

Bersama @Hypex, saya dapat mengesahkan bahawa Eren Yeager adalah kulit rahsia Bab 4 – Musim 2 Battle Pass! gambar.Twitter.com/nwyb9h7j4y

– Shiina (@shiinabr) 1 Mac, 2023

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Kami kini juga tahu bahawa serangan berikut pada Titan bertemakan kosmetik boleh didapati pada musim baru, serta lima atau lebih item tersembunyi:

 • Eren Yeager – Kulit
 • Salut Rejim Pengakap – Emote
 • Pedang Salib – Ikon Banner
 • ‘Ice Fist’ Titan – Pickaxe
 • Marah Eren – Emoji Animasi
 • Bungkus senjata

Kejahatan penduduk

Leon Kennedy dan Claire Redfield dijangka melawan jalan ke kedai item untuk musim depan Fortnite.

Resident Evil Four Remake Promo Art Leon Kennedy

Dengan pembuatan semula Resident Evil 4 kerana pada akhir bulan Mac, kami yakin bahawa kebocoran ini pasti akan berlaku.

Star Wars

Nampaknya Star Wars boleh ditetapkan untuk melakukan kerjasama lain dengan Fortnite. Kali ini, nampaknya bukan sahaja anda dapat merebut lampu untuk menjadi juara tetapi anda sebenarnya dapat menggunakan kekuatan itu juga.

Terdapat juga laporan bahawa terdapat sekurang -kurangnya dua kulit bertema Star Wars baru yang akan ditambah sama ada pada permulaan musim, atau ketika kerjasama Star Wars berjalan secara langsung.

Kulit baru

Serta Eren Yeager menjadi kulit rahsia untuk Bab 4 Musim 2 Battle Pass, mungkin terdapat lima kulit baru yang juga termasuk dalam lulus. Pada masa ini tidak jelas jika mereka akan berada di kedai item atau sebahagian daripada BP, tetapi kulit drift baru dan kulit kadal baru mungkin juga dalam perjalanan.

Maklumat lanjut mengenai kulit drift baru ��

– Kulit tinjauan ini adalah kulit drift baru
– Mempunyai variasi yang kelihatan lebih seperti drift biasa
– Nampaknya mempunyai gaya yang tidak dikenali

Maklumat ini berasal dari sumber yang sama yang telah memberikan kebocoran yang betul mengenai Musim 2 ke @Hypex & Me. gambar.Twitter.com/gsjqavyjiy

– Shiina (@shiinabr) 2 Mac, 2023

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Peningkatan dan reboot baru

Menurut @Hypex, Bab 4 Musim 2 Fortnite ditetapkan untuk membawa beberapa penambahan baru dan agak berguna.

Penambahan legenda dikatakan dapat reboot anda ketika anda mati, yang boleh sangat membantu pada bila -bila masa dalam permainan, meningkatkan perisai max anda dan bahkan memberi anda siphon.

Dalam Musim 2 kami akan mendapat penambahan legenda yang reboot anda apabila anda mati, meningkatkan perisai max anda, atau memberi anda siphon ���� (melalui @ifiremonkey & @gmatrixgames).Twitter.com/ztzclyrv7q

– Hypex (@Hypex) 4 Mac, 2023

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Seperti halnya setakat ini, tidak ada rasmi yang dikatakan mengenai musim 2 dari permainan epik.

Senjata baru/senjata kembali

Dengan musim baru datang potensi untuk senjata baru, dan setakat ini kita mengharapkan untuk melihat:

 • Katanas
 • Pedang baru
 • Pistol baru
 • Senapang baru
 • Pickaxe baru

Terdapat khabar angin bahawa senapang patah akan kembali ke semua mod sebaik sahaja musim baru bermula.

The Red-Eye Assault Rifle adalah salah satu pilihan kami untuk senjata Fortnite yang terbaik, jadi kami secara diam-diam berharap senjata ini melekat di sekitar.

Mod baru

Akhir sekali, ada khabar angin baru -baru ini bahawa terdapat mod baru menuju ke Fortnite. Nampaknya mod orang pertama yang lama ditunggu-tunggu mungkin tidak terlalu jauh, dengan @shiinabr dan @hypex menyatakannya dalam tweet baru-baru ini.

Itu semua yang kita tahu setakat ini mengenai musim depan Fortnite, kita akan mengemas kini halaman ini setelah kita mengetahui lebih lanjut.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Android Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Permainan Epik Ikuti
 • Fortnite Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • IOS Ikut
 • MAC Ikut
 • MMO Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Telefon Windows Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 10 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Ketika dia tidak menjelajah Horizon Zero Dawn atau menjatuhkan legenda puncak, Marie dapat dijumpai menyebabkan kekacauan di sekitar Los Santos.