Fortnite ‘Bab 2, Musim 2 Battle Pass Is Live: Inilah Yang Ada Di Dalamnya (Deadpool! ), Bab 2: Musim 2 | Fortnite Wiki | Fandom

Fortnite Wiki

Hampir akhir musim, Midas mula mengecas mesin orb. Peranti itu melalui tiga peringkat. Pada mulanya, ‘teras’ kuning cerah muncul di dalam bola, yang terdiri daripada tenaga tulen. Seterusnya, struktur seperti tendril dipancarkan dari teras, membanting ke dalam gelas luar orb. Di peringkat akhir, teras semakin besar dan lebih cerah, dan tendrils semakin besar dan lebih kuat. Pada ketika ini, beberapa tendrils berjaya melanggar selongsong luar, walaupun mereka disalurkan dan kembali ke orb. Walaupun ini berlaku, tidak ada insurans peluh membina pejabat baru di Lazy Lake dan Pleasant Park yang diinsuranskan, Pasir Berpeluh, Ladang Kegilaan dan Holly Hedges terhadap senario banjir, dengan berpuluh -puluh tanda insurans peluh yang diletakkan di atas pois tersebut.

‘Fortnite’ Bab 2, Musim 2 Battle Pass Is Live: Inilah Apa yang Ada di IT (Deadpool!)

Sekiranya anda telah gatal untuk membuka kunci 100 peringkat rampasan Fortnite: Battle Royale, gatal tidak lagi. Kami akhirnya mendapat pas pertempuran baru selepas Bab 2, Musim 1, dan ia adalah yang besar. Ejen Rahsia telah mengambil alih pulau itu kerana alasan yang tidak diketahui, dan mereka telah membawa mereka merombak yang cukup dramatik ke persembahan Pas Battle Pass keseluruhan. Mari kita menyelam masuk.

Nota: Cerita ini telah dikemas kini sejak Pass Battle berjalan secara langsung.

Tema itu: Ringkasnya, ejen rahsia. Tetapi ia sedikit lebih rumit daripada itu, meminjam sedikit konsep “puak” dari musim lalu. Apabila anda menaikkan pas pertempuran, anda membuka kunci satu set ejen: Maya, Brutus, Agent Peely, Meowscles, Skye, Tntina dan Midas. Apabila anda membuka kunci mereka, mereka “neutral”. Sepanjang musim ini, kami akan dapat memberikan mereka puak melalui menyelesaikan misi, memberikan kami akses kepada varian hantu atau bayangan pada pakaian mereka. Tangkapan? Sebaik sahaja anda memilih satu, anda tidak boleh memilih yang lain. Ini adalah cara kecil yang kemas untuk mendapatkan lebih banyak cerita ke dalam keadaan.

Kulit: Erik Kain mempunyai rundown penuh kulit di sini, tetapi ada beberapa perkara yang sejuk di sana. Saya peminat besar Agent Meowscles -itulah jenis sekolah lama Fortnite pelik. Tetapi saya juga suka Brutus dan Midas, walaupun kulit wanita nampaknya tidak begitu menarik kali ini. Dengan pengecualian, itu.

Pasukan Rusia membongkar pelaut roket anti kapal selam lama di traktor perisai yang sama lama

2 cara ‘sentuhan penyayang’ dapat memulihkan hubungan yang gagal

Pasaran saham: loceng penggera minggu lalu serius

Maya: Maya mendapat tab sendiri, kerana ada perkara yang berlaku di sini. Dia adalah kulit pertama kami yang disesuaikan sepenuhnya, walaupun nampaknya lebih banyak boleh ditambah. Anda boleh menukar gear, tatu, gaya rambut dan banyak lagi. Anda perlu membuka kunci peningkatan tersebut melalui cabaran, dan kebanyakannya tidak tersedia sekarang.

Deadpool: Dengan semua perhitungan, Deadpool nampaknya menjadi kulit cabaran musim ini dan bukan sebahagian daripada lulus pertempuran yang betul. Tetapi anda dapat melihat apa yang ada dengannya jika anda menuju ke udara di dalam skrin Pass Pass: dia bersembunyi di bilik mandi dengan komputer, dan mengakses komputer seolah -olah memberi anda beberapa cabaran khas.

Pickaxes: Sekarang kita masuk ke dalam daging perkara. Selain dari kulit, kami mendapat suite kosmetik biasa kami. Terdapat beberapa pickaxes yang baik di sini: kombo saw dan tukul untuk Brutus, pedang dwi untuk Skye dan beberapa jenis buku tembaga yang sangat baik untuk Mewoscles. Tntina, Peely dan Midas juga mempunyai pilihan alat tunggal yang kurang menarik dan menarik. Harus mengelilinginya, ada yang mengandaikan.

Glider: Berikut adalah salah satu permata sebenar lulus di sini. Kami mempunyai gaya Glider yang sama sekali baru: bom yang anda boleh naik ke pulau, yang anda boleh buka kunci dengan cepat jika anda membeli pakej 25 peringkat. Itulah hadiah, tetapi ada beberapa perkara yang baik di sini juga: kerangka ikan untuk meowscles dan beberapa pilihan yang tidak biasa. Skye mempunyai topi pelik ini yang nampaknya juga boleh digunakan sebagai emote, dan Brutus mempunyai beberapa beg pakaian yang sangat mengingatkan acara percutian.

Back Blings: Saya semua tentang kombo twine hitam dan emas mousey ini, jelas: bergaya, licin, jelas milik kucing sihir. Saya akan menggegarkannya, tetapi ada beberapa lagi yang baik di sini: beberapa perkara yang mudah dan bergaya pada mulanya, dan kemudian pek pengembaraan yang lebih aneh. Midas mendapat kombo pisau/satchel emas yang benar -benar licin.

Contrails: Saya suka beg bimbit ini dirantai kepada perkara pergelangan tangan yang Brutus mendapat awal: ia mempunyai getaran yang berbeza daripada kebanyakan kontrails. Selebihnya agak pelik? Beberapa kepingan salji, yang kelihatan seperti kontrail Valentine yang tidak digunakan, yang hanya meludahkan surat dari tangan anda: agak rawak. Saya sangat menyukai kesan buku komik bertemakan Tntina ini.

Emotes: Sebilangan besar perkara yang sejuk di sini. Flip Coin harus menjadi baik bagi sesiapa yang membuat filem dalam perkara ini, atau hanya berusaha untuk berkomunikasi dengan musuh mereka betapa sedikitnya maksudnya. Pandemonium mempunyai periuk dan kuali, tetapi saya rasa sudah cukup lama sejak permainan ini dipanggil PUBG klon yang boleh kita biarkan ia meluncur. Selain itu, kami mempunyai beberapa tarian licin dan gaya yang sangat berbulu untuk mewoscles.

Bungkus: Oleh itu, kami mendapat ini pelik, “Jaket Jean Dilindungi dalam Patch” seperti “Destiny Denim”, dan saya harus mengatakan saya di sini untuk itu. Sorotan lain termasuk animasi “calico”, yang mempunyai cakar kucing kecil yang meneruskannya. Kami juga mempunyai beberapa int yang lurus ke depan, dan memori midas ultra-gaya, yang bersamaan dengan lelaki yang biasanya licik mempengaruhi.

Barang lain: Sekumpulan semburan, emotikon dan sepanduk, seperti biasa. Ia adalah pas besar, dengan banyak kerja, dan saya sudah menyukainya lebih daripada musim lalu.

Fortnite Wiki

Selamat datang ke wiki Fortnite! Jangan ragu untuk meneroka dan menyumbang kepada wiki dengan pautan, artikel, kategori, templat, dan gambar cantik! Pastikan untuk mematuhi peraturan & garis panduan kami! Lihat halaman komuniti!

Tidak mempunyai akaun?

Fortnite Wiki

Bab 2: Musim 2

Artikel ini adalah mengenai musim kedua bab 2. Untuk musim kedua bab 1, lihat Musim 2. Untuk musim kedua Bab 3, lihat Bab 3: Musim 2. Untuk musim kedua Bab 4, lihat Bab 4: Musim 2.

Artikel/bahagian ini mengandungi spekulasi dan/atau teori kipas.
Sebilangan atau kebanyakan maklumat di halaman ini mungkin tidak betul betul.

Bab 2: Musim 2

 • Seni utama
 • Pass Battle
 • Treler cerita

Seni utama

Pass Battle

Treler cerita

Tema

Tarikh permulaan

Tarikh berakhir

Lokasi baru

Hari berlangsung

Susunan kronologi

← Sebelumnya Seterusnya →
Winterfest 2019 Peranti

Bab 2: Musim 2, juga dikenali sebagai Musim 12 Dalam fail permainan, dengan slogan “Rahsia sulit”, Adakah musim kedua belas Fortnite: Battle Royale, yang bermula pada 20 Februari 2020, dan berakhir pada 16 Jun 2020. (Hampir 17 minggu).

Sebelum ini tarikh permulaan dimaksudkan pada 13 Disember 2019, tetapi ditangguhkan hingga 6 Februari 2020 untuk memberi jalan untuk cuti dan hidup di acara berisiko. Kemudian, pada 24 Januari 2020, Epic Games mengumumkan bahawa mereka akan menangguhkannya semula hingga 20 Februari 2020 untuk mendedahkan rahsia dari musim sebelumnya dan menguji sistem fizik Chaos Unreal Engine.

Ia pada asalnya akan berakhir pada 30 April 2020, tetapi mungkin disebabkan oleh pemain yang mengadu tentang terlalu sedikit XP untuk mendapatkan gaya ejen emas dari pakaian pasang pertempuran, serta isu-isu yang berputar di sekitar Covid-19, ia dilanjutkan. Tidak seperti musim lalu, pengembangan itu datang dengan lebih banyak cabaran, lebih banyak cara untuk mendapatkan XP dan lebih banyak kemas kini dengan kandungan. Ia dilanjutkan pada masa yang lain, kerana musim depan tidak siap. Ia kemudian dilanjutkan lagi kerana “ketidakadilan yang berterusan dalam masyarakat,” menyiratkan protes George Floyd.

Tema ini berkisar di sekitar ejen rahsia mengenai bayangan dan hantu.

Kandungan

 • 1 Sebelum ini, di Fortnite.
 • 2 Bagaimana ia bermula?
 • 3 Bab 2: Musim 2 jalan cerita
 • 4 Acara Peranti
 • 5 Battle Pass
  • 5.1 Baru Musim Ini
  • 5.Ganjaran Tahap 2
  • 5.3 gaya tercerahkan
  • 5.4 Ganjaran Pencapaian
  • 5.5 cabaran mingguan Deadpool
  • 6.1 kemas kini v12.00 (20 Februari 2020)
  • 6.2 UPDATE V12.10 (5 Mac 2020)
  • 6.3 Kemas kini v12.20 (17 Mac 2020)
  • 6.4 Kemas kini v12.30 (31 Mac, 2020)
  • 6.5 Kemas kini v12.40 (15 April 2020)
  • 6.6 UPDATE V12.41 (21 April, 2020)
  • 6.7 Kemas kini v12.50 (29 April 2020)
  • 6.8 Kemas kini v12.60 (20 Mei 2020)
  • 6.9 Kemas kini v12.61 (26 Mei 2020)
  • 7.1 kemas kini v12.00 (20 Februari 2020)
  • 7.2 UPDATE V12.10 (5 Mac 2020)
  • 7.3 Kemas kini v12.20 (17 Mac 2020)
  • 7.4 Kemas kini v12.30 (31 Mac, 2020)
  • 7.5 Kemas kini v12.50 (29 April 2020)
  • 7.6 UPDATE V12.60 (19 Mei 2020)
  • 8.1 rampasan khusus puak
  • 8.2 Rampasan dada

  Ulasan Pakar Gamespot

  Sebelum ini, di Fortnite. []

  Berikutan pembinaan semula pulau itu kerana akhirnya, perintah yang dibayangkan menghantar sekumpulan orang dari e.G.O. di pulau itu, didedikasikan untuk meneroka pulau baru. Walau bagaimanapun, kumpulan misteri bernama a.L.T.E.R. yang ahli -ahlinya pelik menyerupai mereka.G.O sudah ada di pulau itu (namun ini hanya terpakai kepada beberapa ahli, kerana pada musim lain a.L.T.E.Ahli R muncul tetapi tidak mempunyai alter-ego di e.G.O). Sepanjang Bab 2: Musim 1, pertempuran berlaku di antara kedua -dua puak. Hampir akhir musim, Agen Chaos dilihat memerhatikan pertempuran di bayang -bayang.

  Bagaimana ia bermula? []

  Melihat pertempuran yang berterusan antara E.G.O. dan a.L.T.E.R. Berjalan di pulau itu, Midas, pemimpin hantu, tiba di pulau itu dengan 4 ejen lain dan membina pelantar minyak, sebuah rumah besar, kapal layar, pangkalan rahsia bawah tanah dan agensi untuk melawan Shadow, dengan dia dan agen lain Bertanggungjawab untuk lokasi.

  Bab 2: Musim 2 jalan cerita []

  Pada permulaan Bab 2: Musim 2, Midas mengaktifkan beberapa agen tidur yang melawan gelung dalam gelung. Ini termasuk: Lynx, Bushranger, Brutus, Agent Peely, dan juga Perjalanan.

  Sepanjang musim, ia mendedahkan bahawa perang antara Ghost dan Shadow tidak lebih dari satu cara untuk Midas dan anak perempuannya Jules bekerja untuk membina perantinya di bawah agensi (yang terdiri daripada satu mesin Orb yang besar, dan lima tiang) tanpa sesiapa yang mengesyaki, kerana Midas tidak memerlukan hantu atau bayangan sebanyak yang mereka perlukan dia. Mesin Orb tersembunyi di bawah bangunan utama itu sendiri, sementara tiang-tiang itu berada di bawah lima menetas yang baru dibina di bawah air yang mengelilingi agensi. Midas mahu memusnahkan ribut, yang kemudiannya akan memecahkan gelung dan melarikan diri. Projek Midas akan terus menentang perintah yang dibayangkan, yang ingin memelihara gelung dan terus berjalan.

  Hampir akhir musim, Midas mula mengecas mesin orb. Peranti itu melalui tiga peringkat. Pada mulanya, ‘teras’ kuning cerah muncul di dalam bola, yang terdiri daripada tenaga tulen. Seterusnya, struktur seperti tendril dipancarkan dari teras, membanting ke dalam gelas luar orb. Di peringkat akhir, teras semakin besar dan lebih cerah, dan tendrils semakin besar dan lebih kuat. Pada ketika ini, beberapa tendrils berjaya melanggar selongsong luar, walaupun mereka disalurkan dan kembali ke orb. Walaupun ini berlaku, tidak ada insurans peluh membina pejabat baru di Lazy Lake dan Pleasant Park yang diinsuranskan, Pasir Berpeluh, Ladang Kegilaan dan Holly Hedges terhadap senario banjir, dengan berpuluh -puluh tanda insurans peluh yang diletakkan di atas pois tersebut.

  Pada 13 Jun, Countdown untuk Rancangan Midas muncul di atas agensi.

  Acara Peranti []

  Apabila undur untuk acara peranti mencapai sifar, ribut telah ditutup di sekitar agensi semasa peringkat kemudian gelung tertentu. Lima tiang muncul dari lima menetas di sekeliling agensi. Sebaik sahaja lima tiang itu keluar dari menetas, gelembung bertenaga muncul di sekitar agensi, yang kontrak dengan ganas dan meletup, benar -benar menghancurkan agensi. Apabila habuk diselesaikan, mesin Orb muncul dari runtuhan agensi. Ia meningkat tinggi pada platform yang tinggi, dan berhenti apabila mencapai ketinggian yang tinggi. Ini diikuti oleh gelombang kejutan yang besar, menyebabkan semua gelung untuk melangkah masuk ke udara. Peranti diaktifkan, dan mesin orb disambungkan ke lima tiang menggunakan rasuk tenaga. Kemudian, Pylons secara kolektif memukul terhadap penghalang ribut, dan mula menolaknya kembali. Ini seolah -olah bertentangan dengan struktur gelung biasa, di mana ribut ditutup sehingga seluruh pulau dimakan. Dalam kes ini, ribut ditolak, yang sebahagiannya merosakkan gelung, mengangkut looper tertentu ke jambatan, yang terletak di luar gelung.

  Di dalam jambatan itu, Looper itu dihasilkan di pejabat Agent Jones, yang mengandungi meja, komputer, dan tiga yang difailkan berlabel ‘Rahsia Top’, yang mengandungi imej Midas, Lynx, dan Jules. Looper tidak menghabiskan masa yang lama di pejabat Jones walaupun, dan tidak lama lagi, gelung itu seolah -olah membaiki dirinya dan mengembalikan Looper kembali ke pulau itu.

  Kembali ke agensi, peranti itu seolah -olah tidak berfungsi, kerana tenaga yang dibekalkan oleh orb ke tiang berkurang dengan setiap saat. Akhirnya, mesin Orb benar -benar dimatikan, tetapi tidak sebelum nampaknya melanggar penghalang ribut. Tanpa halangan, dan tiada apa -apa untuk menghentikannya, badai mula cepat dekat dengan agensi, mengancam untuk membunuh semua orang di sana. Walau bagaimanapun, sebelum agensi ditelan, mesin orb reboot, dengan cepat menghubungkan ke tiang dan membanting ribut sekali lagi. Tindakan ini dimulakan semula penghalang ribut, dan mesin mula menolak pada ribut sekali lagi. Walau bagaimanapun, kali ini, ribut menentang dan ditutup di agensi. Dalam pertempuran berikutnya antara peranti dan ribut, peranti itu muncul menang, dan ribut cepat ditolak dan hilang sepenuhnya..

  Ketika tiang -tiang mula menarik balik ke dalam menetas mereka, gelung mula runtuh. Satu bolt tenaga menyelar ke mesin orb dari langit, melumpuhkan dan menjadikannya tidak dapat digunakan. Mesin Orb kemudiannya menarik balik ke bawah di bawah agensi yang dimusnahkan, ketika gelung itu runtuh dan mengembalikan looper tertentu ke pejabat Jones. Di sana, Agent Jones boleh didengar bercakap di lorong di luar mengenai masalah yang dihadapi oleh perintah yang dibayangkan. Jones boleh didengar dengan mengatakan ” (ke telefon) uh tidak. E-semuanya tidak stabil di sini. Kami bertindak- (kepada Janice) uh, Janice! Janice! Eh, dail penggerak resonans hingga 7.2. Sekarang sila. Ya, sekarang.” Janice menjawab “Saya menggunakannya.” Melalui langsir tertutup, Janice dapat dilihat bergegas ke lorong ke arah ‘penggerak resonans’ yang dianggap, peranti yang mungkin digunakan untuk mengawal ribut. Jonesy mula bercakap dengan telefonnya sekali lagi setelah mendengar sesuatu dari hujung yang lain. “(ke telefon) tunggu, tunggu, tunggu, tunggu. Bertahan, teruskan. “Ini bukan sekadar ribut?”Apa maksudnya? Mesti dihubungkan dengan gelung, tetapi tidak ada cara yang kita dapat meramalkan bahawa ia akan bertindak balas dengan cara ini. Di sini-“. Teks di atas menyoroti bahawa Jones baru sahaja mengetahui bahawa ribut bukan sekadar ribut, kerana gelung itu bergantung kepadanya untuk berfungsi. Dia nampaknya telah terkejut bahawa gelung itu benar -benar runtuh dalam ketiadaan ribut, dan mereka tidak meramalkan peristiwa seperti itu. Walau bagaimanapun, perbualan di atas belum selesai kerana looper diangkut kembali ke pulau.

  Setelah kembali, terungkap bahawa ribut bertindak balas terhadap midas yang cuba memusnahkannya, mewujudkan tsunami gergasi, yang dipegang oleh penghalang badai.

  “(ke telefon) dan itu berjaya? Berapa lama anda fikir ia akan berlaku?” Perbualan ringkas menunjukkan bahawa perintah yang dibayangkan berjaya mengandungi dinding air untuk beberapa waktu. Jones bertanya berapa lama penghalang ribut akan berlaku sebelum ia gagal dan melepaskan dinding air ke pulau. Setelah mendapat jawapan yang tidak diketahui, Jones menyatakan bahawa segala -galanya mula menstabilkan, dan memasuki pejabatnya. Dia terkejut melihat looper, dan bertanya sama ada dia boleh mendengarnya atau tidak, kerana ia kelihatan seperti looper tidak pernah berjaya keluar dari gelung dan memasuki jambatan tanpa mengembara melalui titik sifar. Sebelum Looper dapat menjawab, dia diangkut kembali ke pulau di bas pertempuran, ketika reset gelung kini selesai.

  Berikutan acara itu, Midas gagal dengan misinya, pergi bayangan.

  Shadow merampas peluang dan mengambil alih runtuhan agensi, mengeluarkan semua e.G.O bendera dan meletakkan sendiri. Shadow Henchmen kini meronda kawasan itu dan bukannya henchmen hantu biasa.