Fortnite 14 Days of Summer: Di mana menari di 6 pesta pantai yang berbeza, pesta pantai Fortnite: di mana menari di pesta pantai yang berbeza | Pcgamesn

Fortnite Beach Parties: Di mana menari di pesta pantai yang berbeza

Terdapat enam destinasi parti dalam semua, jadi kami berharap dapat melihat gerakan tarian terbaik anda dalam tindakan sebelum anda berehat sepanjang hari di bawah payung – sebelum anda memantul setiap bola gergasi Fortnite Ball. Bertentangan dengan apa yang anda fikirkan, anda tidak akan hanya mencari tempat menari anda di biome padang pasir, tetapi di seluruh tempat. Bukan kawasan berais di barat daya – kami akan menyelamatkannya untuk percutian ski. Bagaimanapun, itu bersiap sedia untuk membuang beberapa bentuk: di sinilah anda dapat mencari semua pesta tarian Fortnite.

‘Fortnite’ 14 Days of Summer: di mana menari di 6 pesta pantai yang berbeza

Fortnite Mungkin arena 100 orang yang kejam di mana pejuang bertarung sehingga hanya satu lagi berdiri, tetapi seperti yang kita lihat berkali-kali sepanjang permainan, itu tidak bermakna tidak ada masa untuk bersantai. Hari ini kami melancarkan 14 Hari Musim Panas, acara panjang dua minggu yang disusun dengan LTM baru, senjata yang tidak dibiakkan, cabaran dan ganjaran percuma. Orang yang telah berada di sekitar sekurang -kurangnya beberapa bulan akan mengenali format dari 14 Fays of Fortnite pada akhir tahun, hanya dengan tema pantai. Dan tema pantai adalah bagaimana kita menendang acara dengan cabaran baru. Oleh itu, baca untuk peta, panduan dan lokasi untuk disiapkan Fortnite’s 14 Hari Cabaran Musim Panas: Menari di 6 pesta pantai yang berbeza.

Parti-parti pantai adalah urusan yang cukup rendah: jika anda ingin mencari mereka sendiri, ingatlah untuk mencari kawasan berpasir di mana seseorang mungkin merasa cenderung untuk merebak beberapa payung dan lebih sejuk. Mereka juga dilengkapi dengan papan badut karnival, yang akan anda gunakan untuk menyelesaikan cabaran kemudian. Terdapat 6 secara keseluruhan, jadi cukup untuk menyelesaikan cabaran ini. Inilah yang kelihatan seperti dari udara:

Dan di sinilah anda akan menjatuhkan:

Dalam bentuk teks, anda akan mahu pergi ke:

  • Di mana sungai memenuhi kelebihan oleh lagun malas
  • Di barat laut Loot Lake

Turun dan menari untuk menyelesaikan cabaran: Ganjaran anda untuk melengkapkan semua 6 akan menjadi semacam tarian “Deep End” gaya melayari 60-an, yang akan menjadi tarian yang cukup baik untuk digunakan untuk menyelesaikan cabaran, jujur. Anda pasti ingin mengetuk senarai ini, kerana semua 14 cabaran akan memberi anda apa yang pasti menjadi “smoothie” yang dikehendaki, menggambarkan rakan kami Peely dalam keadaan kurang jasmani.

Itu sahaja untuk hari ini: Parti -parti Becah ini pasti menjadi tumpuan acara yang akan berlaku, jadi sebaiknya hafal di mana mereka berada.

Fortnite Beach Parties: Di mana menari di pesta pantai yang berbeza

Di mana semua pesta pantai di Fortnite? Matahari berseri -seri di Pulau Battle Royale Battle ‘Epic Games dan ada perayaan yang muncul di mana -mana untuk meraikan cuaca yang baik. Sehingga ribut menggulung di semua sisi dan menghidupkan anda hingga mati, itu. Bagaimanapun, jangan risau: Terdapat pesta pantai Fortnite yang berbeza di seluruh pulau, dan anda dijemput.

Dan cara yang indah untuk memudahkan anda ke dalam dua minggu lagi pencarian harian khas dan ganjarannya. Fortnite 14 hari cabaran musim panas, seperti versi musim sejuk, 14 hari cabaran Fortnite, anda akan mendapat cabaran baru setiap hari dengan ganjaran kosmetik untuk setiap yang anda selesaikan. Kemudian, sebaik sahaja anda menyelesaikan semuanya, anda akan mendapat bonus. Oleh itu, mari kita mulakan dengan mencari pesta -pesta pantai Fortnite yang berbeza yang tersebar di tempat permainan yang paling sunni.

. Bertentangan dengan apa yang anda fikirkan, anda tidak akan hanya mencari tempat menari anda di biome padang pasir, tetapi di seluruh tempat. Bukan kawasan berais di barat daya – kami akan menyelamatkannya untuk percutian ski. Bagaimanapun, itu bersiap sedia untuk membuang beberapa bentuk: di sinilah anda dapat mencari semua pesta tarian Fortnite.

Semua lokasi pesta pantai Fortnite

Kami bayangkan anda dimanjakan untuk pilihan ketika datang ke emotes yang fokus tarian, tetapi menggunakan mana-mana suspek biasa akan berfungsi dengan baik. Cabaran menari cukup biasa dan anda tidak perlu menggunakan satu set gerakan tertentu seperti yang anda mungkin perlu dalam beberapa pencarian lokasi Fortnite Fortbytes, jadi gunakan mana -mana yang anda suka.

Di atas anda dapat melihat peta berguna dengan setiap lokasi yang ditandakan untuk membantu anda merancang laluan anda dan memukul setiap tempat yang paling cekap. Ingatlah untuk muncul terlambat, tetapi tidak terlambat ribut memakan anda. Di bawah ini anda boleh menggunakan galeri tangkapan skrin dan penerangan teks untuk melihat apa yang sepatutnya kelihatan seperti, untuk memastikan anda tidak mengambil giliran yang salah.

Lokasi Parti Pantai Fortnite adalah:

  • Tepi timur laut Oasis Di Biome Gurun
  • Kolam renang yang lebih kecil dari barat laut Palim Palms
  • Sudut tenggara Dusty Divot
  • Neo condong
  • Sudut barat laut , di bawah terowong slipstream
  • Di tepi sungai mengalir ke utara dari Lazy Lagoon

. Dengan syarat anda tidak mahu berulang kali memulakan perlawanan baru, anda boleh mengambil kenderaan dari trek perlumbaan di utara Paradise Palms dan memandu kepada mereka semua. .

Dan di sana anda berada, di situlah menari di semua pesta pantai Fortnite yang berbeza untuk memulakan dua minggu perayaan musim panas. Sekarang anda semua menari, lihatlah cabaran lain yang ditawarkan oleh permainan dengan menjejaki setiap teka -teki Fortbyte yang anda boleh. Kami telah menghubungkan beberapa yang baru -baru ini di atas supaya anda dapat menandakannya dengan mudah dan kembali ke berpesta. Buat masa ini, ambil kami ais krim, adakah anda?

Harry Shepherd Bekas PCGN Guides Writer and Purveyor of Puns. Kerana yang terakhir mungkin menjadi peranan yang dilantik sendiri, ia patut menambah dia juga suka permainan RPG, Red Dead Redemption 2, dan Games Indie.