Fortnite 1,000 V-Bucks | Universal | GameStop, Fortnite – 1,000 V -Bucks

Fortnite – 1,000 V -Bucks

Anda boleh memuat turun dan memainkan kandungan ini pada konsol PS5 utama yang berkaitan dengan akaun anda (melalui tetapan “Perkongsian Konsol dan Luar Talian”) dan pada mana -mana konsol PS5 lain apabila anda log masuk dengan akaun yang sama anda.

V BUCKS HARGA

Pastikan anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk memainkan Fortnite sepenuhnya dengan kad V-Bucks Fornite, mata wang dalam permainan yang boleh dibelanjakan dalam Fortnite Battle Royale, Kreatif, dan Simpan Mod Dunia. Dengan 1,000 Fortnite V-Bucks, anda boleh membeli item penyesuaian baru seperti pakaian baru, glider, pickaxes, emotes, bungkus, ditambah llamas sinar-X, wira baru, dan pas pertempuran! Sesuai dengan PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, PC, dan Mobile. Beli dan Tebus Kad V-Bucks Anda Sekarang Untuk Bermula.

Arahan Penebusan:

  1. Pergi ke www.Fortnite.com/vbuckscard dan log masuk ke akaun permainan epik anda.
  2. Klik mulakan untuk memulakan proses penebusan.
  3. Masukkan kod pin anda.
  4. Kod V-Bucks 16 digit tidak akan berfungsi jika ditebus secara langsung melalui platform permainan anda (PlayStation Network, Xbox Live, Nintendo Switch, dll.)
  5. Klik Seterusnya.
  6. Pilih platform yang anda mahu menebus kad V-Bucks, dan kemudian klik Seterusnya. Nota: Jika anda tidak melihat platform yang anda ingin menebus kad anda, pastikan anda masuk ke akaun permainan epik yang betul.
  7. Semak butiran untuk memastikan akaun epik, peranti, dan baki baru semuanya betul, dan klik mengesahkan.

Xbox dan PlayStation:

  1. . Kod ini juga diemail kepada anda.
  2. Laman web penebusan v-bucks akan mengarahkan anda untuk masuk ke akaun pihak ketiga anda. Nota: Pastikan anda masuk ke akaun yang dikaitkan dengan akaun epik anda.
  3. Masukkan kod dan V-buck anda akan ditambah ke akaun anda. Sekiranya anda menghadapi masalah menebus kod V-Bucks anda di Xbox atau PlayStation, pergi ke Fortnite.com/sokongan

Fortnite – 1,000 V -Bucks

Remaja ESRB

Fortnite - 1,000 V -Bucks

Beli 1,000 Fortnite V-Bucks, mata wang dalam permainan yang boleh dibelanjakan dalam Fortnite Battle Royale dan mod kreatif. Anda boleh membeli item penyesuaian baru seperti pakaian, glider, pickaxes, emotes, bungkus dan pas pertempuran musim terkini! Glider dan contrails tidak boleh digunakan dalam Save the World Mode.

V-Bucks yang dibeli dari kedai PlayStation ™ hanya boleh digunakan pada peranti yang menyokong dompet bersama Fortnite. Lihat FN.GG/VBUCKS untuk butiran mengenai platform yang mengambil bahagian.

Siaran: 11/10/2020 Penerbit: Epic Games Genre: Tindakan, Tindakan, Pengembaraan

Ciri -ciri dalam talian memerlukan akaun dan tertakluk kepada terma perkhidmatan dan dasar privasi yang berkenaan (PlayStationNetwork.com/terma-of-service & PlayStationNetwork.com/privasi-dasar).

Tertakluk kepada perisian kepada lesen (AS.PlayStation.com/softwarelicense).

Anda boleh memuat turun dan memainkan kandungan ini pada konsol PS5 utama yang berkaitan dengan akaun anda (melalui tetapan “Perkongsian Konsol dan Luar Talian”) dan pada mana -mana konsol PS5 lain apabila anda log masuk dengan akaun yang sama anda.

© 2023 Epic Games, Inc. Hak cipta terpelihara. Epic, Epic Games, Logo Permainan Epik, Unreal, Unreal Engine, Logo Enjin Unreal, Fortnite, dan Logo Fortnite adalah tanda dagangan atau tanda dagangan berdaftar Epic Games, Inc. di Amerika Syarikat dan di tempat lain. Semua tanda dagangan lain adalah milik pemilik masing -masing.