Forspoken: Semua Pelakon & Pelakon Suara., Senarai Pelakon dan Pelakon Suara Forspoken – Semua watak dan orang

Senarai Pelakon dan Pelakon Suara Forspoken – Semua watak dan orang

Tanta Sila, juga dikenali sebagai “Tanta dari kekuatan, “ adalah Tanta yang paling kuat dan dihormati. Dia bertanggungjawab terhadap Athian pasukan dan memerintahkan mereka untuk melindungi tanah dari bahaya duniawi. Sila adalah pahlawan yang hebat dan telah mengambil bahagian dalam pelbagai pertempuran. Dia telah menjadi identiti diktator sekarang dengan kuasa dan status yang besar, menghapuskan orang yang cuba menentangnya.

Forspoken: Semua Pelakon & Pelakon Suara

Ketahui mengenai pelbagai pelakon suara yang dipaparkan di Forspoken!

Oleh Huzafa Malik 26 Januari 2023 Terakhir Dikemaskini: 13 Februari 2023

Sebagai pembebasan Forspoken adalah topik hangat dalam komuniti hari ini, anda mesti tertarik dengan Pelakon suara daripada Forspoken. Bersama dengan jalan cerita ikoniknya dengan grafik dan visual yang luar biasa, pemaju telah berusaha keras dalam audio permainan dan juga merekrut yang bereputasi Pelakon suara. Beberapa pelakon terkenal dan telah melakukan suara yang bertindak untuk permainan lain juga, sementara ada yang baru diperkenalkan.

 • Suara bertindak Di Forspoken cukup baik, dengan dialog yang memberi kesan dan vokal ke-titik.
 • Watak utama dalam permainan, Frey, tidak disesuaikan jantina. Jadi, suaranya dilakukan oleh seorang pelakon wanita sahaja.
 • Beberapa pelakon suara terbaik dalam permainan adalah Ella Balinska, Keala menetap, Pollyanna McIntosh, dan Jonathan Cake.
 • Walaupun beberapa pelakon suara dikenali kerana kerja terkenal mereka, Forpoken juga telah memperkenalkan beberapa pelakon baru untuk pelbagai watak mereka.

Watak utama

Pelakon suara untuk watak utama di Forspoken dibincangkan di bawah.

Frey Holland- Ella Balinska

Pelakon Suara Forspoken

Bermula dengan Frey Holland, protagonis dalam Forspoken. Seorang gadis generasi-z yang melangkah ke tanah Bandar New York Untuk beberapa pengembaraan biasa. Keseronokan sebenar bermula ketika dia secara ajaib ditelefon Athia, tempat yang penuh dengan misteri dan teka -teki. Di sana, dia mendapati kebolehan ajaibnya, yang dia mahu gunakan untuk melarikan diri dari tanah dan kembali ke rumahnya.

Suara di belakang Frey Dalam permainan ialah Ella Balinska, yang terkenal Pelakon Inggeris. Dia telah memainkan peranan utama dalam rancangan dan filem terkenal seperti Malaikat Charlie, Run Sweetheart Run, dan kegemaran sepanjang masa Resident Evil (2022).

Cuff- Jonathan Cake

Gelang Cuff

Gelang ajaib dengan kuasa misteri, Cuff adalah deuteragonis permainan yang membantu Frey dalam masa sukarnya. Ya, ia boleh bercakap! Dan lakukan beberapa perkara ajaib yang anda tidak nampak datang.

Jonathan Cake adalah pelakon suara di belakang Cuff, yang juga seorang Pelakon Inggeris. Walaupun dia seorang pelakon lama, dia masih dapat dilihat dalam rancangan TV yang berbeza. Kerja utamanya termasuk Rebecca, Oswald Mosley, dan filem televisyen NBC Nuh Ark (1999). Sekarang bahawa hari lakonannya hilang, dia mengarahkan filem dan menunjukkan bersama dengan suara yang bertindak.

Auden-monica Barbaro

Pelakon suara yang diturunkan

Auden adalah watak yang menetapkan Frey dengan sesuai gear Semasa anda mula -mula mengenali dia. Dia mempunyai baik hati Keperibadian, yang dapat dilihat dengan jelas terima kasih kepada prestasi Monica Barbaro. Juga, dia lebih bersedia untuk membantu seseorang seperti Frey, yang telah menemui dirinya dalam keadaan yang mengelirukan.

Suara di belakang Auden Adakah Monica Barbaro, yang merupakan seorang Pelakon Amerika. Dia telah bekerja dalam pelbagai rancangan Amerika, termasuk Tidak nyata musim 2, polis yang baik, dan Pistol atas: maverick. Walaupun menjadi pelakon, dia juga seorang penari balet yang baik di salsa, flamenco, dan tarian moden. Selepas belajar tarian dari Tisch School of the Arts, New York University, dia memutuskan untuk memasuki pertunjukan dan industri filem.

Johedy- Keala menetap

Pelakon Suara Forspoken

Sekutu lain dari Frey, yang tidak dapat meninggalkannya pada masa yang sukar. Johedy dapat dilihat di beberapa cutscenes dan misi sepanjang permainan.

Suara Johedy dilakukan oleh Keala Joan Settle, yang merupakan Penyanyi Amerika dan pelakon. Peranannya yang terkenal sebagai Norma Valverde dalam Tangan dengan orang yang tahan lasak, yang dicalonkan untuk beberapa anugerah terkenal, menunjukkan kerja cemerlangnya.

Pada tahun 2017, dia memainkan peranan Lettie Lutz Dalam gambar muzik, The Showman Terbesar, di mana dia menjadi wanita berjanggut. Selain itu, lagunya “Ini saya“Dicalonkan untuk Anugerah Akademi dan memenangi glob emas Anugerah pada tahun 2018.

Menyokong watak

Semasa membincangkan wira utama, kita tidak dapat meninggalkan watak -watak yang menyokong, seperti Tantas of Alith, Semasa mereka memainkan peranan penting dalam jalan cerita juga. Berikut adalah pelakon suara watak -watak yang menyokong.

Tanta Sila- Janina Gavankar

Tanta Sila

Tanta Sila, juga dikenali sebagai “Tanta dari kekuatan, “ adalah Tanta yang paling kuat dan dihormati. Dia bertanggungjawab terhadap Athian pasukan dan memerintahkan mereka untuk melindungi tanah dari bahaya duniawi. Sila adalah pahlawan yang hebat dan telah mengambil bahagian dalam pelbagai pertempuran. Dia telah menjadi identiti diktator sekarang dengan kuasa dan status yang besar, menghapuskan orang yang cuba menentangnya.

Suara Sila Adakah Janina Zione Gavankar, yang juga seorang Pelakon Amerika dan pemuzik yang baik. Selain bertindak dan menyanyi, dia adalah tuan piano dan perkusi orkestra.

Tanta Prav- Pollyanna McIntosh

Pelakon Suara Forspoken

Yang kedua hebat Tanta, dikenali sebagai “Tanta of Justice,” ialah Perlindungan kehakimant. Dia menjaga kehakiman Athia untuk mengekalkan keamanan dan bangsawan di tanahnya. Dia hanya mempercayai dirinya sendiri penghakiman dan tidak ada yang melampaui sistem keadilan.

Pollyanna McIntosh adalah suara Tanta Prav. Dia adalah seorang Pelakon Scotland, serta seorang penulis dan pengarah. Dari banyak musim dan rancangan TV, karya terkenalnya termasukPeperiksaan S (2009), Let Us Prey (2014), dan Wanita itu (2011).

Tanta Olas- Claudia Hitam

Tanta Olas

Akhirnya, Tanta ketiga dari Athia, Tanta Olas, atau “Tanta kebijaksanaan“, Adalah penguasa Visoria Siapa yang terkenal dengan daya tarikan dan keberaniannya. Dia adalah ahli khas dari Antoganis barisan dan memainkan peranan penting dalam perkembangan permainan.

Suara Olas dilakukan oleh Claudia Lee Blak, yang merupakan Pelakon kelahiran Australia. Dia telah tinggal di beberapa negeri dan melakukan banyak rancangan dan program semasa kerjayanya. Karya terkenalnya termasuk Tikus Air, Hercules: Perjalanan Legenda, dan juga Siri Xena 1995.

Tanta Cinta- Kendal Rae

Suara yang ditonjolkan

Mengisi peranan Tanta Cinta adalah Kendal Rae. Dia telah berada di beberapa rancangan media yang diketahui dan kini telah dilemparkan di dalamnya Videogame pertama peranan. Wataknya muncul di kemudian hari dalam permainan. Kami tidak mahu merosakkan apa -apa untuk anda. Namun, kami memberi jaminan kepada anda bahawa jika anda suka permainan, anda akan menyukai Tanta Cinta.

Yang lain

Semasa kita membincangkan watak -watak utama Forspoken, kita tidak boleh mengabaikan watak peranan sampingan. Vokal watak -watak ini dilakukan oleh pelakon berikut.

Mengakhiri

Menurut jawatan subreddit baru -baru ini, jelas bahawa peminat kecewa dengan penulisan permainan. Kami takut ini juga menghukum mereka terhadap prestasi vokal. Bagi sesetengah orang, Forspoken mungkin menjadi salah satu RPG terbaik atau permainan dunia terbuka terbaik sepanjang masa kerana transversalnya yang luar biasa.

Apa pendapat anda mengenai permainan? Adakah anda kecewa sebagai peminat Final Fantasy XV? Apakah aspek kegemaran anda dalam permainan? Siapa watak kegemaran anda? Beritahu kami semua tentangnya di bahagian komen di bawah.

Seterusnya:

 • Forspoken terhempas
 • Forspoken: Berapa lama untuk mengalahkan
 • Permainan terbaik seperti diturunkan

Adakah artikel ini membantu?

Terima kasih! Kongsi maklum balas anda dengan kami. ⚡

Bagaimana kita dapat memperbaiki catatan ini? Tolong bantu kami. ✍

Senarai Pelakon dan Pelakon Suara Forspoken – Semua watak dan orang

Forspoken akhirnya dibebaskan ke dunia! Ulasan sudah mencurahkan, dan mereka tidak buruk sama sekali. Dalam kajian semula dari Destructoid, mekanik permainan dan plot bukanlah satu -satunya aspek yang dipuji. Persembahan dari petunjuk utama, Ella Balinska dan Jonathan Cake, telah bertepuk tangan terutama. Mereka juga berjaya pulih dari meme “dialog quippy” kita semua takut. The Tantas, atau yang rosak oleh ibu badas Athia, masing -masing memberikan persembahan yang kukuh juga, meninggalkan ramai di antara kita yang tertanya -tanya, siapa pelakon dan pelakon suara ini?

Ella Balinska mungkin yang paling dikenali kerana penggambarannya baru -baru ini Jade Wesker dalam siri bekas Netflix Kejahatan penduduk. Secara peribadi, saya tahu dan mencintainya dari 2019 Malaikat Charlie filem. Walau apa pun, Balinska adalah ahli yang paling dikenali dari pelakon itu kepada saya. Jonathan Cake telah berada di beberapa rancangan TV dan filem selama bertahun -tahun, seperti tahun 1997 Rebecca, Tetapi entah bagaimana saya terlepas semua yang dia ada. Sungguh indah bahawa persembahannya sebagai Cuff mendapat pengiktirafan kerana lucu dan bernuansa.

Tanpa kelewatan lebih lanjut, inilah senarai pelakon suara penuh untuk Forspoken!

Watak utama

 • Frey Holland – Ella Balinska
 • Cuff/Sussurus – Jonathan Cake
 • Auden Keen – Monica Barbaro
 • Robian Keen – Anthony Skordi
 • Olevia Liette – Tajinae Turner
 • Johedy Kladivo – Keala Settle

Tantas

 • Tanta Sila – Janina Gavankar
 • Tanta Prav – Pollyanna McIntosh
 • Tanta Olas – Claudia Black
 • Tanta Cinta – Kendal Rae

Menyokong pelakon

 • Ballette Krau – Debra Wilson
 • Jennesh Hekkadi – T.J. Ramini
 • Treahy Duganur – François Chau
 • Dax Viernost – Victoria Atkin
 • Maya Burung – Nicki Micheaux

Walaupun ia mengecewakan untuk mendengar bahawa beberapa pilihan prestasi NPC yang dipersoalkan mungkin telah menjejaskan adegan penting, saya sangat gembira kerana pelakon utama adalah lucu kerana mereka telah menjadi hyped sehingga. Pemaju kelihatan sangat bangga dengan watak utama mereka semasa kami semua ketawa mengenai komen “Bercakap dengan Cuff”. Dalam kes Frey, saya gembira bahawa dalam permainan penuh, keperibadiannya dapat bersinar melalui. Kerana saya suka hakikat bahawa orang membuat permainan video dan meletakkan satu tan hati ke dalamnya, itu membuat saya sangat gembira apabila permainan mendapati penontonnya. Adakah anda berpeluang bermain Forspoken namun?

Sam menyertai Destructoid sebagai penulis lepas pada bulan Disember 2022. Dia adalah peminat permainan naratif dan metroidvanias menyeramkan. Apabila dia tidak bermain atau menulis mengenai permainan video, dia membaca dan menulis cerita seram.