Flask Of Physick Wondrous | Elden Ring Wiki, Campuran Fizik Terbaik, Lokasi Tear Crystal Terbaik di Elden Ring – Polygon

Campuran Physick Terbaik Elden Ring, dan di mana untuk mencari air mata kristal terbaik

Kandungan Flask Of Fizik yang mengagumkan boleh dicampur dengan pelbagai air mata kristal mengikut keinginan anda; Anda akan menemui air mata kristal di seluruh tanah di antara, terutamanya dengan mengalahkan erdtree avatars, yang boleh didapati di dekat Erdtrees kecil dan di mangkuk batu. Apabila anda memperoleh kelalang di gereja ketiga Marika, ia akan dilengkapi dengan air mata kristal yang merah, air mata yang akan memulihkan separuh kesihatan anda apabila minum dari sebotol fisik yang mengagumkan.

Flask Of Physick Wondrous | Elden Ring Wiki

Sebotol physick yang mengagumkan adalah item yang boleh dimakan di Elden Ring. Kelalang khas ini boleh disesuaikan dengan menggunakan air mata kristal untuk menghasilkan kesan yang ketara, tetapi hanya boleh digunakan sekali setiap rehat. Benih emas dan air mata suci tidak memberi kesan kepada kegunaan kelalang ini.

Peninggalan ahli kimia fisik, imam Erdtree.
Memanfaatkan kuasa air mata kristal, yang hanya terbentuk selepas laluan banyak bulan.

Pelbagai kesan khas diberikan kepada peminum, bergantung kepada campuran air mata kristal tertentu.
Berehat di tapak rahmat untuk menambah.

Basin diletakkan di kaki erdtrees kecil di seluruh tanah di antara untuk mengumpul air mata kristal mereka.

Flask of Lokasi Physick Wondrous di Elden Ring

Di mana untuk mencari Sebotol physick yang mengagumkan:

 • Di Gereja Ketiga Tapak Marika Grace, meletakkan di tanah di depan ke patung. [Pautan Peta]
 • Dari sekam kembar Twin di Hold Meja Bulat (pencetus untuk yang tidak diketahui sekarang). Anda masih boleh menemuinya di lokasi asal, tidak seperti roh yang memanggil loceng.

Elden Ring Flask Of Guide Crafting Physick Wondrous

Anda boleh menggabungkan air mata kristal berikut untuk menggunakan kesan yang berbeza untuk anda Sebotol physick yang mengagumkan:

 • Crimson Crystal Tear (2 Tersedia) – Mengembalikan 50% HP
 • Crimsonspill Crystal Tear – Meningkatkan Max HP
 • Crimsonburst Crystal Tear – menyembuhkan HP dari masa ke masa
 • Cerulean Crystal Tear (2 Tersedia) – Mengembalikan 50% FP
 • Greenspill Crystal Tear – Meningkatkan Stamina Max
 • Kekuatan Kristal Kekuatan – Meningkatkan Kekuatan
 • Ketangkasan Kristal Knot – Meningkatkan Ketangkasan
 • Kecerdasan Kristal Tear – Meningkatkan Kecerdasan
 • Faith -Knot Crystal Tear – Meningkatkan Iman
 • Opaline Hardtear – Meningkatkan Penolakan Kerosakan
 • Speckled Hardtear – Meningkatkan Rintangan dan Menyembuhkan Status
 • Leaden Hardtear – Meningkatkan Ketenangan
 • Magic -shrouding Cracked Tear – Meningkatkan Serangan Sihir
 • Flame -shrouding Cracked Tear – Meningkatkan Serangan Kebakaran
 • Lightning -shrouding retak air mata – Meningkatkan serangan kilat
 • Tear Tear Holy -Shrouding – Meningkatkan Serangan Kudus
 • Stonebarb retak air mata – serangan memecahkan keadaan musuh lebih kerap
 • Air mata retak bertepuk – meningkatkan serangan yang dikenakan
 • Thorny Cracked Tear – Meningkatkan serangan berturut -turut
 • Twiggy Cracked Tear – Menghalang Rune Loss On Death
 • Air mata kristal bersayap – mengurangkan beban peralatan
 • Tear Crystal Windy – Meningkatkan Dodge Rolls
 • Crimson Bubbletear – Mengembalikan HP Ketika hampir mati
 • Opaline Bubbletear – Sangat menafikan kerosakan pada hit seterusnya
 • Air mata kristal pecah (2 tersedia) – letupan selepas kelewatan yang singkat

Elden Ring Flask of Wondrous Physick Notes & Tips

 • Anda boleh menemui air mata kristal di pangkalan erdtrees kecil dan di tempat lain di seluruh tanah antara.
 • Di tapak rahmat, anda boleh mencampur dua air mata kristal di Sebotol physick yang mengagumkan.
 • .
 • Semangat air mata meniru juga boleh menggunakannya.
 • Askar dan Ksatria Haligtree menggunakan item ini.

Campuran Physick Terbaik Elden Ring, dan di mana untuk mencari air mata kristal terbaik

Minuman yang teruk dari sebotol fisik yang mengagumkan di sebuah gereja di Elden Ring

Michael McWhertor adalah wartawan yang mempunyai pengalaman lebih dari 17 tahun yang meliputi permainan video, teknologi, filem, TV, dan hiburan.

Elden Ring memberi pemain bukan satu, tetapi tiga Flasks untuk menghirup untuk memulihkan kesihatan mereka (HP) dan fokus (FP), dan – dalam hal Physick yang mengagumkan – untuk memberi kuasa kepada diri mereka dengan cara yang kadang -kadang unik. Kelalang physick yang mengagumkan boleh didapati di awal Elden Ring, Dan anda akan mendapati ia sangat membantu dalam mengatasi banyak pertempuran bos yang paling mencabar permainan. Peningkatan sementara yang disediakannya tidak menggembirakan, tetapi dapat memberi anda kelebihan tambahan yang anda perlukan untuk bertahan.

.

Kandungan Flask Of Fizik yang mengagumkan boleh dicampur dengan pelbagai air mata kristal mengikut keinginan anda; Anda akan menemui air mata kristal di seluruh tanah di antara, terutamanya dengan mengalahkan erdtree avatars, yang boleh didapati di dekat Erdtrees kecil dan di mangkuk batu. .

Untuk mencampur sebotol fisik yang mengagumkan, anda akan melakukannya di tapak rahmat. Sehingga dua air mata kristal boleh dicampur bersama, dan anda akan mendapat satu penggunaan sebotol fisik yang mengagumkan setiap rehat.

Walaupun manfaat pemulihan kesihatan Crimson Crystal boleh menjadi berguna, terdapat lebih baik, air mata yang lebih kuat yang terdapat sepanjang permainan. Berikut adalah beberapa campuran fisik yang mengagumkan, air mata kristal terbaik, dan di mana untuk mencari mereka Elden RingPeta besar.

Opaline Bubble Tear

“Sangat menafikan kerosakan pada physick bercampur”

The Opaline Bubble Tear direka untuk bertahan Bos yang sukar. Ia akan membentuk gelembung pelindung di sekitar watak anda, pada dasarnya memberi anda hampir-invulnerabiliti untuk satu hit. Sekiranya anda menghadapi masalah, katakanlah, bertahan dalam pertarungan bos di mana meteor gergasi menyekat anda, minum sebotol fisik yang mengagumkan dengan air mata gelembung opaline untuk peluang bertahan.

.

Cerulean tersembunyi air mata

“Menghapuskan semua penggunaan FP dalam Fizik Campuran”

Sesuai untuk pengguna sihir berat, air mata tersembunyi cerulean dengan berkesan memberi anda kolam FP yang tidak terhad 15 saat. Sekiranya anda ingin menyerang serangan sihir dalam pecahan pendek, atau menembak aliran murni murni yang membunuh bos, gunakan air mata tersembunyi cerulean dalam campuran fisik yang mengagumkan anda.

Cerulean Hidden Tear boleh didapati di MT. Gelmir di erdtree kecil, setelah mengalahkan semangat pokok ulserasi. Tapak rahmat yang paling dekat adalah jalan kejahatan.

Pasangan dengan baik Magic-shrouding retak air mata (sementara meningkatkan serangan sihir) dan Opaline Bubble Tear .

Crimson Bubble Tear

.”

Sekiranya anda mendapati diri anda [mencubit jari] ini dekat Untuk memenangi pertarungan bos yang mencabar atau memerlukan sedikit insurans kesihatan tambahan, air mata gelembung Crimson dapat menyelamatkan anda dari kematian dalam keadaan tertentu. Ia tidak akan membuat anda tidak dapat dikalahkan dengan cara apa pun, tetapi peluangnya untuk menyembuhkan 30% daripada jumlah hp anda mungkin hanya menghidupkan air pasang.

Crimson Bubble Tear boleh didapati di puncak gunung Giants, setelah mengalahkan Avatar Erdtree yang menjaga Erdtree kecil di bahagian timur kawasan tersebut. Dengan kata lain, air mata kristal ini dijumpai terlambat dalam permainan.

Berpasangan dengan baik dengan Hardtear berbintik -bintik (sementara meningkatkan rintangan dan penyembuhan) dan Leaden Hardtear (sementara meningkatkan sikap).

Greenburst Crystal Tear

“Sementara itu meningkatkan kelajuan pemulihan stamina dalam physick bercampur.”

Jika anda seperti saya, pemain huru -hara, anda mahu jumlah maksimum stamina dan stamina pemulihan anda boleh mendapatkan tangan anda. The Greenburst Crystal Tear, yang boleh dipasangkan dengan barang-barang stamina yang lain, boleh menjadi penting pada saat-saat di mana anda bersungguh-sungguh menyusu pada bos dalam usaha untuk membina berdarah atau memecahkan sikap mereka. Ia juga berguna untuk pengguna Shield yang perlu cepat pulih dari serangan yang disekat.

The Greenburst Crystal Tear boleh didapati di Caelid, selepas mengalahkan Avatar Erdtree di sebelah timur Gereja Smoldering.

Thorny retak air mata, Stonebarb retak air mata, dan Greenspill Crystal Tear (sementara meningkatkan stamina keseluruhan).

Thorny retak air mata

“Menjadikan serangan berturut -turut semakin kuat dalam physick bercampur.”

Bagi pengguna huru-hara yang ingin cepat menyusun kerosakan, air mata retak berduri adalah cara yang baik untuk memaksimumkan kuasa senjata anda, terutama jika ia adalah senjata pantas seperti pisau, epee, katana, atau kapak.

The Thorny Cracked Tear boleh didapati di Snowfield yang ditahbiskan, setelah mengalahkan Putrid Avatar, Timur Ordina, Bandar Liturgi. Dengan kata lain, air mata kristal ini dijumpai terlambat dalam permainan.

Air mata kristal keadaan

Untuk melengkapkan pembentukan watak khusus anda, anda mungkin ingin menambah salah satu air mata kristal berikut ke dalam botol campuran fisik yang mengagumkan:

 • Kekuatan kristal air mata. Buat sementara waktu meningkatkan kekuatan dalam physick bercampur, menawarkan rangsangan kepada senjata yang skala dengan STR dan manfaat standard peningkatan kekuatan. Ditemui di Stormhill, timur laut Stormhill Shack atau barat laut Warmaster’s Shack.
 • Ketangkasan-knot kristal air mata. Buat sementara waktu meningkatkan ketangkasan dalam fisik bercampur, menawarkan rangsangan kepada senjata yang skala dengan dex dan manfaat standard peningkatan ketangkasan. Ditemui di Lurnia of the Lakes, barat daya Shack Boilprawn.
 • Kecerdasan kristal kristal. Buat sementara waktu meningkatkan kecerdasan dalam physick bercampur, menawarkan rangsangan kepada senjata yang skala dengan int dan manfaat standard peningkatan kecerdasan. Dijumpai di timur laut jalan ke tapak manor rahmat.
 • Iman-simpul kristal air mata. Buat sementara waktu meningkatkan kepercayaan pada fisik bercampur, menawarkan rangsangan kepada senjata yang berskala dengan FAI dan manfaat standard peningkatan kepercayaan. Ditemui di Semenanjung Tenun, utara Runtuhan Hutan Demi-Human, tenggara Gereja Ziarah.