Firaxis telah mengesahkan bahawa permainan tamadun Sid Meier baru sedang dalam pembangunan | VGC, permainan tamadun seterusnya yang diumumkan secara rasmi oleh Firaxis – IGN

Permainan Tamadun Seterusnya diumumkan secara rasmi oleh Firaxis

“Saya bernasib baik untuk bekerjasama dengan beberapa pemaju terbaik dalam industri kami, dan kami mempunyai rancangan untuk mengambil francais tamadun ke tahap baru yang menarik untuk berjuta -juta pemain kami di seluruh dunia.”

Firaxis telah mengesahkan bahawa permainan tamadun Sid Meier baru sedang dalam pembangunan

Firaxis secara rasmi mengumumkan bahawa permainan Mainline seterusnya dalam siri tamadun Sid Meier dalam pembangunan.

Ed Beach, Pereka utama francais untuk Tamadun VI, akan meneruskan peranannya sebagai pengarah kreatif pada permainan baru.

Entri seterusnya dalam siri strategi berasaskan giliran telah disahkan bersama dengan pengumuman goncangan utama di studio 2K Games, yang akan menyaksikan pengarah XCOM Jake Solomon dan ketua studio Steve Martin meninggalkan syarikat itu.

Martin ditetapkan untuk digantikan oleh Ketua Pegawai Operasi Firaxis Heather Hazen.

“Saya gembira kerana mempunyai peluang ini untuk menjalankan warisan bertingkat studio, bermula dengan pengumuman bahawa Firaxis sedang dalam pembangunan pada lelaran seterusnya francais peradaban legenda,” kata Hazen.

“Saya bernasib baik untuk bekerjasama dengan beberapa pemaju terbaik dalam industri kami, dan kami mempunyai rancangan untuk mengambil francais tamadun ke tahap baru yang menarik untuk berjuta -juta pemain kami di seluruh dunia.”

.

Terungkap bersama pengumuman bahawa bekas Coo Heather Hazen akan menjadi ketua studio baru, Firaxis tidak mengesahkan sama ada ia akan menjadi permainan ketujuh dalam siri utama atau jika ia akan menjadi spin -off dalam urat.Tamadun: Di luar Bumi.

“Saya gembira kerana mempunyai peluang ini untuk menjalankan warisan bertingkat studio, bermula dengan pengumuman bahawa Firaxis sedang dalam pembangunan pada lelaran seterusnya francais peradaban legenda,” kata Hazen.

“Saya bernasib baik untuk bekerjasama dengan beberapa pemaju terbaik dalam industri kami, dan kami mempunyai rancangan untuk mengambil francais tamadun ke tahap baru yang menarik untuk berjuta -juta pemain kami di seluruh dunia. Di samping itu, kami akan terus menyokong Marvel’s Midnight Suns dengan kandungan pasca pelancaran, dan meneroka projek kreatif baru untuk pasukan kami.”

Peminat telah sabar menunggu pengesahan kemasukan baru selama tujuh tahun, berikutan pelancaran tamadun 6 pada tahun 2016. Studio ini telah bekerja di francais strategi perdana yang lain di XCOM: Skuad Chimera dan yang paling baru -baru ini mencuba sesuatu yang baru dengan Marvel’s Midnight Suns yang disebutkan di atas.

Dengan pengumuman itu hanya akan datang sekarang, tanpa menyebutkan tarikh pelepasan, mekanik, atau butiran permainan lain, kemungkinan bahawa tamadun baru masih bertahun -tahun, tetapi ia akan menjadi tumpuan utama Firaxis Games ke hadapan.

Studio itu akan melakukannya tanpa salah satu tokoh utama, bagaimanapun, sebagai bekas pengarah kreatif francais XCOM dan Midnight Suns Jake Solomon Marvel telah mengumumkan pemergiannya dari Firaxis.

Dalam satu kenyataan yang diterbitkan ke Twitter (di atas), Solomon berkata dia hanya mempunyai perasaan positif untuk waktunya di studio dan hanya pergi untuk meneruskan semangat baru.

“Selepas 23 tahun yang indah, saya bergerak dari firaxis,” katanya. “Saya pemimpi besar, dan saya memenuhi dua impian seumur hidup dalam membuat Xcom (dan Xcom 2, dan Perang yang dipilih) dan Marvel’s Midnight Suns. Saya anak paling beruntung yang pernah tinggal.”

Salomo meneruskan: “Saya suka merancang permainan berasaskan taktikal, tetapi sudah tiba masanya untuk orang lain yang lebih bijak untuk mendorong ruang itu ke hadapan. Otak saya terbakar dengan impian baru. Masa untuk mengejarnya.”

Pemergiannya bermaksud ketiga -tiga tokoh utama di belakang francais XCOM kini telah berlepas firaxis. Solomon sebagai pereka dan pengarah disertai oleh pengeluar Garth DeAngelis dan Pengarah Seni Greg Foertsch.

Setiap watak di Marvel Midnight Suns

Protagonis Midnight Suns yang disesuaikan sepenuhnya dan anak ibu iblis, pemburu

Vigilante-slaying vigilante, bilah Wira yang paling kuat di bumi, Kapten Marvel The Sorcerer Supreme, Doctor Strange Semangat Vengeance, Ghost Rider

Nota Editor: Dikemas kini untuk memasukkan maklumat mengenai pemergian Jake Solomon dan menjelaskan bahawa Firaxis tidak mengesahkan sama ada ia akan menjadi permainan utama atau tidak.

Ryan Dinsdale adalah Freelancer IGN dan Pemangku Berita UK. Dia akan bercakap mengenai witcher sepanjang hari.