Final Fantasy XIV Hotfix 9 Februari untuk 6.31 Kemas kini Nota Patch, FFXIV 6.31 Nota Patch – Panduan Final Fantasy XIV – IGN

FFXIV 6.31 nota patch

Final Fantasy XIV boleh didapati di PC, PlayStation 4, dan PlayStation 5. Pergi ke forum rasmi permainan untuk maklumat lebih terperinci mengenai patch terkini dan masa depan.

Final Fantasy XIV Hotfix 9 Februari untuk 6.31 Kemas kini Nota Patch

Final Fantasy XIV 6.31 Kemas kini Nota Patch

Ada baru Kemas kini untuk Final Fantasy XIV, Dan inilah senarai lengkap perubahan dan pembetulan yang akan ditambah dengan patch ini. Tawaran MMORPG telah wujud selama bertahun -tahun dan merupakan versi asal entri keempat belas di Main Fantasi terakhir siri dan mmorpg kedua dalam siri selepas Final Fantasy XI. Permainan ini menerima patch baru hari ini bernama Hotfix, dan menunjukkan 6.31 kemas kini. Pastikan anda mendapatkan versi ini untuk permainan pepejal. Mari kita menyelam jauh Final Fantasy XIV Hotfix 9 Februari untuk 6.31 Kemas kini Nota Patch Di Bawah.

Final Fantasy XIV Hotfix 9 Februari untuk 6.31 Kemas kini Nota Patch

Final Fantasy XIV Hotfix 9 Februari untuk Nota Patch Kemas kini 6.31

Isu berikut telah ditangani:

・ Item utama dalam pencarian perkahwinan yang tidak suci tidak dapat digunakan, dengan itu menghalang pencarian dari maju.
・ Di cutscene of the Quest the Journey berterusan, ekspresi wajah NPC Seto tidak betul.
・ Di bengkel tempat perlindungan pulau, kraftangan mungkin tidak dipaparkan dengan betul apabila jadual disusun mengikut masa yang diperlukan.
・ Di bengkel tempat perlindungan pulau, bekalan & permintaan kadang -kadang memaparkan kandungan dari kitaran sebelumnya.
・ Di Pulau Sanctuary, pelanggan mungkin terhempas ketika bercakap dengan NPC Creature Comforter.
・ Pemasa recast mungkin tidak dipaparkan dengan betul untuk tindakan pekerjaan dengan masa recast yang unik, seperti Tindakan Ninja Pve Sepuluh dan Chi.
・ Kesan untuk tindakan ayunan berat mungkin tidak dipaparkan dengan betul apabila dilakukan dengan Manderville Ax yang dilengkapi.
・ Untuk senjata yang boleh diperolehi dari Protokol Omega (Ultimate), ikon senjata Arcanist/Summoner dan senjata sarjana telah dihidupkan.
・ Dalam cobaan gunung dan pendengaran gunung (melampau), grafik latar belakang mungkin tidak dipaparkan dengan betul apabila dimulakan semula di bawah syarat -syarat tertentu.
・ Dalam balada minstrel: domain Shinryu, bulatan sasaran mungkin tidak dipaparkan ketika mensasarkan jantung cacing, menghalang pemain dari melakukan serangan fizikal huru -hara.
・ Di menara di pelanggaran Paradigm, ketika pelayan mengalami beban yang tinggi, bos kadang -kadang akan hilang dalam keadaan tertentu sehingga tidak mungkin untuk maju.
・ Grafik untuk pakaian Gaia tidak dipaparkan dengan betul.
*Pembaikan akan membolehkan warna kulit watak ditunjukkan melalui seksyen peralatan. Dalam keadaan tertentu, bahagian yang terjejas tidak akan dipaparkan.
・ Apabila lelaki au ra melengkapkan gear berikut, grafik yang dipaparkan lebih kecil.
-Anting -anting edenchoir dari ketahanan/edenchoir anting -anting slaying/
-Anting -anting edenchoir yang menyasarkan/edenchoir anting -anting penyembuhan/
-Anting -anting Edenchoir Casting/Edencall of Fending/
-Anting -anting edencall slaying/edencall anting -anting yang bertujuan/
-Anting -anting Edencall penyembuhan/Edencall anting -anting pemutus
・ Semasa menyunting potret, potret untuk set gear yang dilengkapi dengan barang berkualiti tinggi tidak dapat digunakan untuk plat pengembara.
・ Semasa menyunting potret, jika kelas/kerja set gear dan kelas/pekerjaan plat glamor yang berkaitan adalah berbeza, maklumat glamor untuk potret tidak akan dicerminkan.
・ Di bawah syarat -syarat tertentu, kegemaran yang didaftarkan di Panduan Gunung dan Panduan Minion mungkin hilang.

Final Fantasy XIV boleh didapati di PC, PlayStation 4, dan PlayStation 5. Pergi ke forum rasmi permainan untuk maklumat lebih terperinci mengenai patch terkini dan masa depan.

FFXIV 6.31 nota patch

Patch 6.31 hidup dalam FFXIV, yang memperkenalkan sejumlah Barang baharu, di samping tugas muktamad kelima, Protokol Omega, yang memberikan cabaran dan ganjaran baru yang menarik untuk mendapatkan.

Halaman ini bertindak sebagai pecahan komprehensif kandungan yang tiba di Patch 6.31, serta pautan ke nota patch penuh.

Patch 6.31 header.png

Protokol Omega (Ultimate)

Omega Protocol Header.png

“Bagaimana jika ujian tanpa henti Omega diteruskan, dan memberikan jawapan yang sukar difahami, ia dicari?”

Keperluan tahap Saiz parti Had masa
Murid Perang atau Tahap Magic 90 Lapan pemain 120 minit

Jika anda memenuhi keperluan tahap di atas; Setelah selesai Abyssos: The Eighth Circle (Savage), bercakap dengan Minstrel mengembara di Sharlayan lama (X: 12.7 Y: 14.2). Protokol Omega (Ultimate) hanya boleh diakses melalui pencari RAID setelah membentuk satu parti lapan pemain yang mempunyai semua Selesai Abyssos: Lingkaran Kelapan (Savage).

Setelah melengkapkan Protokol Omega (Ultimate), pemain dapat memperoleh ganjaran berasingan sekali seminggu. Pemain yang belum menerima ganjaran minggu itu masih boleh menuntutnya walaupun anggota parti lain telah menyelesaikan tugas sebelum menetapkan semula mingguan.

Ganjaran boleh ditukar dengan Nesvaaz di Radz-at-han (X: 10.6 Y: 10.0) Untuk senjata omega muktamad.

Pelbagai kemas kini

Penambahan berikut telah ditambah, dengan butiran yang akan datang pada masa akan datang:

  • Item baru telah ditambah.
  • Pencapaian dan tajuk baru telah ditambah.
  • Muzik baru telah ditambah.
  • Untuk memudahkan log masuk yang lebih baik, kata laluan sekali lagi tidak lagi tersembunyi semasa kemasukan.

Nota patch penuh

Untuk maklumat lanjut mengenai perbaikan pepijat, isu yang diketahui, dan banyak lagi, anda boleh membaca nota patch penuh untuk 6.31 di laman web FFXIV.