Final Fantasy 7: Tarikh, Treler, dan Kisah Rebirth ‘untuk’ Pembuatan semula ‘Bahagian 2, Final Fantasy 7 Rebirth mempunyai tarikh pelepasan – The Verge

Final Fantasy VII Rebirth akan dikeluarkan pada awal 2024

Treler kedua, lebih lama, untuk permainan ditunjukkan semasa musim panas permainan 2023. Periksa:

Final Fantasy VII Kelahiran

Siri pembuatan semula Square Square Enix’s Seminal 1997 Classic, Final Fantasy VII, masih mempunyai lebih banyak alasan untuk menutup. Entri pertama, Pembuatan semula Final Fantasy VII, Terletak di metropolis smoggy Midgar, memperluaskan beberapa jam pertama permainan asal menjadi pengembaraan epik 40 jam.

Dengan kata lain, ada banyak cerita untuk diceritakan. Final Fantasy VII Kelahiran akan menjadi entri kedua dalam trilogi, dan berdasarkan apa yang telah kita lihat dari permainan, ia kelihatan lebih bercita -cita daripada pendahulunya. Inilah segala yang kita tahu mengenai entri kedua.

Bilakah FF7 REBIRTH Tetingkap Tarikh Siaran?

FF7 REBIRTH pada asalnya diumumkan dengan tetingkap pelepasan musim sejuk yang samar -samar. Ini akhirnya dijelaskan sebagai musim sejuk 2023. Walau bagaimanapun, ini kemudiannya ditangguhkan dalam treler Permainan Summer Game yang termasuk tetingkap pelepasan baru “Awal 2024”.

Semasa keadaan permainan September 2023, kami akhirnya mendapat tarikh pelepasan! Treler terkini mendedahkan bahawa FF7 REBIRTH akan dikeluarkan pada 29 Februari 2024.

Geng itu kembali FF7 REBIRTH.

Apakah FF7 REBIRTH Platform?

Satu -satunya platform yang FF7 REBIRTH akan datang ke pelancaran adalah PlayStation 5. Walau bagaimanapun, kemungkinan permainan akhirnya akan datang ke PC pada masa akan datang. Pembuatan semula FF7 Dilancarkan secara eksklusif di PS4 tetapi selepas tetingkap Exclusivity sepanjang tahun, permainan dikeluarkan di PC.

Seperti Pembuatan semula FF7, tidak mungkin Kelahiran semula akan pergi ke Xbox.

Adakah terdapat FF7 REBIRTH Treler?

Ya! Permainan ini pertama kali diturunkan pada bulan Jun 2022 dengan treler cantik. Periksa:

Aerith menyampaikan suara yang rumit tentang bagaimana masa depan dapat ditulis tetapi kini boleh diubah. (Spoiler: Pada akhir permainan pertama, skuad membunuh arbiters of Fate, menjadikan mereka bebas dari urutan peristiwa permainan asal.) Kami mendapat kilauan meteor yang menggembirakan planet ini, Aerith berdoa, dan kilas balik ke Zack Fair dan Cloud.

Sebahagian besar treler, bagaimanapun, adalah kenaikan yang sangat sejuk antara awan dan Sephiroth pada masa lalu di luar Nibelheim yang tidak pernah berlaku.

Treler kedua, lebih lama, untuk permainan ditunjukkan semasa musim panas permainan 2023. Periksa:

Terkini, FF7 REBIRTH ditunjukkan semasa keadaan bermain September 2023 dengan lebih mendalam daripada yang pernah kita lihat sebelumnya. Ia memberi kita gambaran yang baik kepada ahli-ahli parti, traversal dunia terbuka (termasuk Segways), dan membayangkan lebih banyak lagi shenanigans alternatif.

Apa itu FF7 REBIRTH Cerita?

Spoiler Ikuti yang asal Final Fantasy VII, Oleh itu, langkau bahagian ini jika anda tidak mahu mengetahui lebih lanjut.

Jika kita membandingkan Pembuatan semula FF7 kepada kisah permainan pertama, maka perkara pertama yang harus berlaku Kelahiran semula adalah bahawa pelakon teras watak pergi ke Kalm Village di mana awan menceritakan kisah tentang masa dia dan Sephiroth melawat Nibelheim. Selepas mereka menunggang di atas cerun, kita melihat reaktor Mako tempatan dalam semua kemuliaan membunuh planetnya.

Kelahiran semula mungkin akan mengikuti parti ketika mereka mengikuti selepas Sephiroth mencari barang kuat yang dipanggil The Black Materia.

Sama seperti Pembuatan semula FF7, Kita tidak boleh mengharapkan sekuel ke Mirror FF7Kisah asalnya tepat. Dalam wawancara Julai 2020, Kitase mencadangkan akan ada pergolakan naratif di hadapan: “Saya pasti ada orang yang ingin mengalami kisah yang sama dan menghidupkan semula kenangan,” katanya. “Bagaimanapun, jika kita berbuat demikian, maka semua yang kita lakukan hanyalah menambah pengalaman asal, yang akan menyebabkan kehilangan kepentingannya.”

Pengarah Kreatif Tetsuya Nomura telah mendedahkan dalam wawancara dengan Press That FF7 REBIRTH akan merangkumi kisah asal sehingga Modal Lupa, yang merupakan penetapan untuk salah satu momen yang paling tidak dapat dilupakan oleh permainan.

Akan FF7 REBIRTH Mempunyai ciri baru?

MenggabungkanSerangan Synergized kelihatan akan kembali Kelahiran semula.

Treler untuk FF7 REBIRTH telah menunjukkan dunia terbuka yang besar untuk pemain meneroka. Ini adalah perubahan dari dunia yang paling linear Pembuatan semula. Banyak lokasi ikonik dapat dilihat dalam treler, seperti Cosmo Canyon, Nibelheim, dan Costa del Sol. Kami juga melihat parti yang menunggang di Chocobos untuk melintasi dunia terbuka, dan juga Chocobo Barn. Kenderaan baru untuk meneroka dunia juga datang dalam bentuk Segways.

FF7 REBIRTH juga akan membawa pemain ke Golden Saucer, yang akan mengandungi banyak minigames termasuk Chocobo Racing. Nampaknya Piring Emas akan merangkul kebodohan seperti minigames francais naga dan memberi pemain banyak aktiviti sampingan untuk melabur masa.

Pertempuran kelihatan mendapat wajah yang bagus juga. Mengambil isyarat dari Menggabungkan, . RED XIII juga akan menyertai parti sebagai ahli penuh yang anda dapat mengawal, bukannya watak sahabat yang dia masuk Pembuatan semula.

Siapa FF7 REBIRTH Ahli parti?

Nampaknya seluruh ahli parti permainan asal akan membuat penampilan dalam kelahiran semula. Dalam treler, kami telah melihat Yuffie bergabung dengan parti dan mendapat gambaran pertama kami di Vincent Valentine. Telah disahkan bahawa CID Highwind juga akan masuk Kelahiran semula. Walau bagaimanapun, Nomura telah mendedahkan bahawa kedua -dua Vincent dan CID tidak akan menjadi ahli parti penuh di Kelahiran semula, dan sebaliknya menjadi watak teman dengan cara yang sama merah xiii masuk Pembuatan semula. Kedua -duanya akan dimainkan dalam entri ketiga dalam siri ini.

Ahli Parti Emo Kegemaran Semua Orang Kembali.

Adakah akan ada Pembuatan semula FF7 Bahagian 3?

Ya! Sebagai sebahagian daripada aliran ulang tahun ke-25, ia telah mengesahkan bahawa saga pembuatan semula akan terdiri daripada tiga bahagian. Selepas Kelahiran semula, Akan ada permainan ketiga yang belum dimanfaatkan. Asal Final Fantasy VII dibebaskan pada tiga cakera, jadi ini terasa sesuai.

Adakah Zack hidup di FF7 REBIRTH?

Dalam Pembuatan semula FF7Adegan penutupan, Zack Fair diturunkan telah terselamat daripada serangan maut yang sebelumnya. FF7 REMAKE ULTIMANIA menunjukkan bahawa Zack ini adalah salah satu dari garis masa alternatif, menggunakan perwakilan alternatif Stamp the Dog sebagai Bukti. Profil Zack dalam buku itu merujuk kepadanya pada masa kini dan masa lalu, lagi mengelirukan keadaan.

State of Play Trailer untuk Kelahiran semula Juga memberi penekanan yang besar kepada Zack dan di mana kisahnya mungkin berlaku dalam garis masa alternatif ini ketika kita melihatnya mengambil awan ke Midgar untuk mendapatkan bantuan. Pengeluar Yoshinori Kitase Terungkap IGN Kelahiran semula itu termasuk keseluruhan “episod baru” yang difokuskan pada Zack.

Final Fantasy VII Rebirth akan dikeluarkan pada awal 2024

Ini akan menjadi masa yang sangat sibuk untuk peminat Final Fantasy.

Oleh Andrew Webster, editor hiburan yang meliputi streaming, dunia maya, dan setiap permainan video Pokémon. Andrew menyertai The Verge pada tahun 2012, menulis lebih daripada 4,000 cerita.

Jun 8, 2023, 8:50 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Final Fantasy VII Kelahiran, Sekuel untuk pembuatan semula RPG yang dikasihi, akhirnya mempunyai tetingkap pelepasan. Ia akan datang ke PS5 pada awal 2024. Pengumuman itu dibuat sebagai sebahagian daripada Summer Game Fest.

Dalam treler, kami mendapat pandangan baru pada permainan yang akan datang. Awan dan krew mengembara padang rumput, melawat apa yang kelihatannya Cosmo Canyon, dan mengambil beberapa musuh yang menakutkan. Malah Yuffie, yang pertama kali masuk Pembuatan semula Final Fantasy VIIDLC, muncul dalam treler. Permainan ini akan tersedia pada dua cakera, menurut treler.

Bab kedua projek pembuatan semula rumit telah diumumkan tahun lepas, berikutan pelancaran Pembuatan semula Final Fantasy VII pada tahun 2020. Sejak beberapa hari kebelakangan ini, Square Enix telah menggoda berita besar mengenai permainan melalui satu siri tweet, mengesahkan perkara seperti watak baru, apa yang kelihatan seperti dunia yang lebih terbuka, dan lebih banyak muzik. Hari pengumuman tarikh pelepasan, syarikat itu mengisyaratkan bahawa “lebih banyak maklumat akan diturunkan tidak lama lagi.”

Sudah tentu, Kelahiran semula bukan satu -satunya yang utama Fantasi terakhir pelepasan datang. Final Fantasy XVI, , Game of Thrones-Arah yang diilhamkan, dilancarkan tidak lama lagi: ia mencecah PS5 pada 22 Jun.

Square Enix Debut baru Final Fantasy 7 REMAKE BAHAGIAN 2 Treler

Kemas kini: Sep. 15, 2023: Persegi enix mengumumkan Final Fantasy 7 Rebirth Tarikh Siaran semasa State of Play September dalam treler baru yang panjang. Asal Cerita Berikutan seminggu menggoda cryptic, persegi enix mempamerkan yang baru Final Fantasy 7 REMAKE BAHAGIAN 2 treler semasa musim panas permainan musim panas 2023 dengan tarikh pelepasan yang dikemas kini. Final Fantasy 7 REMAKE BAHAGIAN 2 , Final Fantasy 7 Rebirth , Akan dilancarkan pada awal tahun 2024-dan dalam kemunculan semula ke RPG dari zaman dahulu, ia adalah permainan dua cakera. Itu menjadikannya permainan dua cakera pertama di PS5, walaupun berapa lama FF7R Bahagian 2 akan menjadi dan apa bahagian cerita awan yang diliputi masih ada di udara. Benar Final Fantasy 7 REMAKE Fesyen, treler baru adalah gabungan rentak cerita yang dikenali dan idea -idea baru yang menimbulkan persoalan tentang apa yang, sebenarnya, sedang berlaku dalam cerita. Ia dibuka dengan Barrett, Aerith, dan Tifa yang dibawa ke atas tanjakan selepas tornado di Midgar – sesuatu yang pastinya tidak berlaku dalam permainan asal – sebelum beralih ke Cloud dan Co.Foray pertama di luar bandar.

Terutamanya tidak hadir selepas cameonya masuk FF7 REMAKE INTERGRADE Adakah Zack Fair, walaupun nampaknya Yuffie akan memainkan peranan yang lebih besar daripada penampilan pilihannya dalam permainan asal. Kami melihat Cosmo Canyon dan mendengar datuk Red XIII memberikan ucapannya mengenai LifeStream. Kami juga mendengar Sephiroth mengatakan dia sebenarnya membunuh Tifa pada hari bencana Nibelheim selepas sekilas ringkas Jenova. Tifa pasti tidak mati di Nibelheim di asalnya Final Fantasy 7 , Jadi sama ada Sephiroth hanya berbohong atau garis masa yang baik dan benar -benar bertaburan, kita hanya perlu menunggu dan mengetahui. Sementara itu, Final Fantasy 16 dijadualkan pada PS5 pada 22 Jun, 2023. Ditulis oleh Josh Broadwell bagi pihak GLHF