FIFA MOBILE 23: LB terbaik (kiri belakang) dalam permainan., FIFA terbaik 23 kiri belakang untuk log masuk mod kerjaya | Pcgamesn

FIFA terbaik 23 kiri belakang untuk log masuk mod kerjaya

Pemain SBC mendakwa tempat teratas di FIFA 23 sekarang. Lihat sahaja statistik ini dan cuba jangan menangis.

LB terbaik dalam permainan

LB (kiri belakang) adalah salah satu kedudukan dalam pembentukan 4ATB (empat di belakang). Kedudukan ini biasanya diduduki oleh pemain yang bukan sahaja dapat mempertahankan, tetapi juga menyerang dan membantu ke depan dari sayap kiri.

Marcelo dari Real Madrid dan Jordi Alba dari Barcelona, ​​dua LB terbaik (kiri belakang) di FIFA Mobile

Pada mod H2H dan pengurus, anda memerlukan kedua -dua (pertahanan dan serangan) dari pemain LB anda, tetapi pada VSA, kemungkinan besar anda (atau a.I.) hanya akan menggunakannya untuk pertahanan.

Atribut yang paling penting untuk LB di FIFA Mobile 22 adalah laju, menandakan, agresif, dan interceptions. Juga, dribbling dan statistik lulus untuk lebih banyak menyerang LB.

Peningkatan kemahiran terbaik untuk LB adalah reaksi dan kadar.

Dalam mod H2H atau pengurus, LB terbaik (kiri belakang) untuk anda sebenarnya bergantung pada gaya bermain anda. Jika anda lebih suka LB anda sering menyertai serangan dan menyampaikan salib, sementara juga mempunyai tahap yang tinggi, pemain seperti Theo Hernandez dan Alphonso Davies mungkin lebih sesuai untuk anda. Walau bagaimanapun, jika anda lebih suka LBS yang lebih berorientasikan defensif dan tidak terperangkap dari kedudukan, pemain seperti Capdevilla atau Hector boleh menjadi lebih baik. Akhirnya, ia bergantung pada keutamaan peribadi anda dan bagaimana anda mahu LB anda menyumbang kepada pasukan anda.

Berikut adalah senarai lbs terbaik di FIFA Mobile 23.

Pemain Ovr Program Boost Skill
Roberto Carlos 113 Ikon Perdana Reaksi
Theo Hernández 114 Utot Reaksi
Emmanuel Petit 112 Shapeshifters Seimbang
Theo Hernández 112 Tots Reaksi
Alex Sandro 113 Pemutus rekod Laju
Federico DiMarco 112 UCL Reaksi
Capdevila 111 Heroes Journey Reaksi
Alphonso Davies 111 Tots Seimbang
Jonas Hector 112 Hall of Legends Seimbang
Christian Günter 112 Centurions Reaksi
Alphonso Davies 111 Utoty Laju
Theo Hernández 110 Utoty Laju
Andrew Robertson 110 Tots Laju
Gianluca Zambrotta 110 Ikon acara Seimbang
Nuno Mendes 110 Tots Reaksi
Ramy Bensebaini 111 Tots Laju
Raphaël Guerreiro 110 Tots Reaksi
Javi Galán 111 Tots Seimbang

Sila ambil perhatian bahawa sesetengah mungkin perlu melatih ke OVR tertentu untuk menunjukkan permainan terbaik mereka.

EA juga boleh melakukan penggemar atau nerfs di LB di FIFA Mobile, dan EA selalu mengeluarkan kad baru bersama -sama dengan acara baru, jadi senarai di atas boleh berubah pada bila -bila masa. Kami akan sentiasa mengemas kini senarai LB terbaik di FIFA Mobile 23.

Juga, periksa pemain terbaik dalam kedudukan masing -masing:

Sekiranya anda mempunyai cadangan pemain LB yang baik selain senarai di atas, sila komen di bawah.

FIFA terbaik 23 kiri belakang untuk log masuk mod kerjaya

Terbaik FIFA 23 Kiri Punggung: Dua pemain pergi ke tajuk

The FIFA terbaik 23 kiri belakang akan mengangkat skuad mod kerjaya anda dari mengembara pada pertengahan meja untuk mencabar untuk gelaran. Punggung penuh moden berpotensi pemain paling penting dalam mana -mana skuad, membawa beg laju, menyerang bakat, dan tenaga ke bawah sayap. Sama ada anda ingin memperbaiki keadaan Manchester United atau menambah kualiti sebenar kepada Crawley, punggung kiri yang baik sangat penting.

Syukur. Sudah tiba masanya untuk menambah beberapa kualiti sebenar di sebelah kiri padang. Ini adalah punggung kiri terbaik di FIFA 23, walaupun kami juga mempunyai punggung kanan terbaik jika anda memerlukan perlindungan di kedua -dua belah pertahanan.

Terbaik FIFA 23 Kiri Punggung: Theo Hernandez Berlari Melalui Pertahanan

Punggung kiri terbaik £ 50 juta+

FIFA terbaik 23 kiri belakang dalam mod kerjaya adalah mereka yang mempunyai nilai pasaran lebih dari £ 50 juta. Ini adalah yang terbaik dari yang terbaik dan LBS dan LWBS anda harus melihat untuk menandatangani jika anda selepas tajuk liga dan perak lain.

Theo Hernández

Walaupun terdapat teriakan lain yang lebih jelas seperti João Cancan dan Andrew Robertson, Theo Hernández membawa potensi untuk menjadi LB terbaik di FIFA 23. Pemain berusia 24 tahun itu mempunyai penarafan keseluruhan asas sebanyak 85 dengan potensi untuk meningkat hingga 90. Kelajuan pecutnya, 84 persimpangan, dan 90 stamina menjadikannya LB yang sangat baik, statistik yang hanya boleh menjadi lebih baik dengan masa. Nilai pasarannya sebanyak £ 65.5m dan tuntutan gaji sebanyak £ 70k seminggu harga lebih murah daripada Robertson dan Cancelo juga.

Alphonso Davies

Fenomena Kanada berusia 21 tahun membawa penarafan asas 84 ditambah dengan potensi untuk meningkat hingga 89. Seperti Hernández di atas, statistik kelajuannya sangat mengagumkan. Ketangkasan 86-rated yang dipasangkan dengan 96 pecutan, dan 87 dribbling membuat lb yang menyeronokkan untuk bermain sebagai. Yang paling murah dari pendakap £ 50m+ juga, Davies mempunyai nilai pasaran hanya £ 52 juta dan tuntutan upah sebanyak £ 51k seminggu.

Terbaik FIFA 23 Kiri belakang: Nuno Mendes bertepuk tangan

Punggung kiri terbaik £ 20- £ 50m

Antara £ 20 juta dan £ 50 juta yang terbaik kiri dalam mod kerjaya adalah mereka yang mempunyai siling tinggi dan pemain yang lebih tua dengan beg kemahiran. Sekiranya anda ingin meningkatkan kedudukan LB/LWB anda dengan cepat dalam penerbangan teratas, ini adalah pemain yang patut diperhatikan.

Nuno Mendes

Terima kasih kepada penarafan keseluruhannya sebanyak 80 dan potensi 88, Nuno Mendes adalah bintang dalam pembuatan dan satu yang akan menambah kualiti sebenar ke kedudukan belakang kiri anda untuk banyak musim digital yang akan datang. Berumur hanya 20, Mendes mempunyai 90 pecutan, 78 persimpangan, dan 80 stamina. Dengan pelan pembangunan yang betul, bekerja di stamina dan persimpangannya, Mendes akan menjadi salah satu yang terbaik di FIFA 23. Ini datang dengan nilai pasaran sebanyak £ 38 juta dan tuntutan gaji sebanyak £ 46k seminggu, dia bernilai perbelanjaan untuk apa sahaja pasukan yang anda uruskan.

Jordi Alba

Pada usia 33 tahun, Jordi Alba mempunyai tahun -tahun terbaiknya di belakangnya, tetapi penarafan keseluruhannya 85 dan statistik yang mengagumkan bermakna dia masih lebih bernilai menandatangani, walaupun hanya untuk beberapa musim. LB Sepanyol mempunyai nilai pasaran sebanyak £ 24 juta dan permintaan gaji tinggi sebanyak £ 160k seminggu tetapi mempunyai 86 persimpangan, 87 ketangkasan, dan 86 lulus pendek sehingga ia bernilai pengeluaran. Dia seorang tuan kraf belakang kiri.

Terbaik FIFA 23 Kiri Punggung: Rayan Ait-Nouri berlari di pertahanan dengan bola

Punggung kiri terbaik £ 5- £ 20m

FIFA terbaik 23 kiri belakang antara £ 5 juta dan £ 20 juta adalah pemain yang berpotensi dengan potensi tinggi yang disokong oleh penarafan keseluruhan yang kukuh untuk pemain cepat dan pemain prospek yang diikat ke dalam satu pakej kecil yang kemas. Ini adalah lbs untuk menandatangani jika anda satu pasukan di atas (berfikir kejohanan) atau satu yang baru ke penerbangan teratas yang ingin membuat percikan kecil di pasaran pemindahan.

Rayan Aït Nouri

Terima kasih kepada penarafan keseluruhannya sebanyak 76 dan potensi besar 86, AIS Nouri adalah bernilai menandatangani. LB/LWB Perancis yang berusia 21 tahun mempunyai statistik sepanjang masa yang baik yang dapat bertambah baik secara dramatik. Nilai pasarannya sebanyak £ 14 juta dan tuntutan upah sebanyak £ 37k seminggu boleh sedikit di luar tetapi, mempercayai kami, dia adalah pelaburan yang bernilai membuat.

Calvin Bassey

LB Nigeria yang berusia 22 tahun ini sama seperti CB bermain yang baik. Kekuatan 88 dan 80 Jumping mencadangkan dia bertahan penuh, tetapi kelajuan pecut 89, 71 lintasan, dan 90 stamina menyiratkan sebaliknya. Bassey mempunyai nilai pasaran sebanyak £ 10 juta dan tuntutan upah sebanyak £ 10k seminggu dan anda mendapat banyak bang untuk wang yang rendah itu. Penarafan keseluruhan 75 dan potensi 85 menjadikan Bassey mesti menandatangani pada harga ini.

Terbaik FIFA 23 Kiri Punggung: Putera Aning Jumping untuk Menerima Bola

Punggung kiri terbaik di bawah £ 5 juta

Prospek Belia dan Ejen Percuma Menyediakan LBS Terbaik Dalam Mod Kerjaya FIFA 23 Di bawah £ 5 juta. Ini adalah pemain untuk dipindahkan jika anda adalah pasukan liga yang lebih rendah atau memerlukan anak muda yang baik untuk memberikan kekuatan yang kukuh secara mendalam.

Milos Kerkez

Dengan potensi untuk meningkat hingga 84 dari statistik keseluruhan asas 71 (lengkap dengan penarafan stamina 87), Kerkez adalah tambahan yang baik kepada mana -mana pasukan. Nilai pasarannya sebanyak £ 3.6m dan tuntutan gaji sebanyak £ 2k mungkin harga dia keluar dari pasukan terendah, tetapi apabila anda mampu membelinya. LB Hungary yang berusia 18 tahun ini adalah prospek yang mengagumkan.

Putera Aning

Terlalu murah untuk menolak untuk mana -mana pasukan liga yang lebih rendah, hanya pada 18 tahun, Aning berpotensi untuk bangkit dari statistik keseluruhannya dari 62 ke 82 yang mengagumkan. LB yang bergantung pada kadar, stamina anak muda Jerman dan statistik menyeberang memerlukan peningkatan, tetapi anda boleh melakukannya dengan baik. Baki statinya 90 sangat mengagumkan seperti. Aning mempunyai nilai pasaran hanya £ 900k dan tuntutan upah hanya £ 430 seminggu.

Jesús Gallardo

Ejen percuma terbaik yang ditinggalkan kembali. LB Mexico berusia 27 tahun mempunyai penarafan keseluruhan 75, yang terdiri daripada pecutan 84, stamina 88, dan menyeberang 74. Mengharapkan tuntutan gaji sebanyak £ 53k dan naik untuk menandatanganinya. Daftar dia sebaik sahaja anda memulakan mod kerjaya, anda tidak mahu pasukan lain mengetuknya.

Mendaftar mana -mana pemain yang disenaraikan di atas ke skuad Mod Kerjaya FIFA 23 anda akan menambah banyak kualiti di kedudukan kiri belakang. Pindahkan di pemain tengah terbaik di FIFA 23 untuk membuat pertengahan padang anda dan membawa punggung pusat terbaik di FIFA 23 untuk mengekalkan matlamat tersebut. Sudah tiba masanya untuk membuat pasukan impian.

Toby Saunders Toby adalah penulis lepas yang telah dilihat di Radio Times, Taktik Pocket, Nintendo Life dan banyak lagi. Dia meliputi FIFA, Liga Roket, dan permainan lain yang tidak berkaitan dengan sukan dari semasa ke semasa.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Pembela Terbaik di FIFA 23 & FUT

CBS, RBS, dan LBS Terbaik di FIFA 23: Kami menunjukkan kepada anda pembela terbaik untuk skuad FUT anda. Hampir semua orang mendapat pemain seperti Kylian Mbappé sekarang – jadi anda memerlukan pemain pertahanan yang luar biasa untuk menyimpan lembaran yang bersih. Di sini anda dapat mencari yang terbaik untuk setiap kedudukan!

FIFA 23 Pembela Terbaik di FUT

Di FIFA 23 Ultimate Team, anda tidak sepatutnya menghabiskan semua duit syiling anda di Penyerang terbaik dan ke hadapan. Pertahanan yang baik juga berguna!

Untuk meningkatkan kemenangan anda di Liga hujung minggu, Anda harus mempunyai pembela yang cepat, kuat dan dimainkan. Untuk setiap kedudukan, kami akan menunjukkan kepada anda tiga yang terbaik.

  • Dan hanya Penjaga gol terbaik Jadikan pertahanan lengkap.

FIFA 23 Pembela Terbaik: Penuh & Wing Backs & Center Backs

Kami menyusun pembela mengikut kedudukan, bermula dengan punggung penuh dan meneruskan dengan punggung pusat. Anda akan mendapati Semua jawatan untuk pembela di sini.

FIFA 23: Punggung kiri terbaik di FUT (LB, LWB)

Mari lihat dalam permainan kiri terbaik. Sebilangan besar LB di FIFA 23 juga boleh bermain sebagai LWB. Kami menunjukkan kepada anda kad yang ingin anda mainkan sekarang.

1. Roberto Carlos – Ikon Bintang Cover SBC

Lelaki ini hanya keluar dari dunia ini. Statistik yang luar biasa. Shoutout ke versi trofi Titannya, tetapi ini hanya melebihi kata -kata.

Lengkap. Ini. SBC.

Dia boleh bermain dalam pelbagai jawatan, dan dianggap sebagai binatang di mana sahaja anda meletakkannya selepas bermula.

Roberto Carlos FIFA 23 LB Terbaik

2. Theo Hernández – Toty

Theo Hernández jauh lebih baik pada tahun ini – terima kasih kepada totynya. Perkara yang baik tentang dia adalah bahawa dia telah mengumpulkan beberapa kad dalam FIFA 23 Ultimate Team. Jadi jika anda tidak mampu membeli kad ini, iaitu sekitar satu juta duit syiling, anda hanya boleh menggunakan versi lain seperti WC Tott. Ia jauh lebih murah dan lebih berguna.

Hernandez Toty

Pemain lain yang patut disebutkan di kedudukan LB adalah Joan Capdevilla. Kad Futtiesnya sangat istimewa, dan sekiranya anda tidak mampu membayar salah seorang lelaki ini, Pergi dengan versi Capdevilla yang berbeza – dia retak tidak kira versi mana yang anda gunakan.

FIFA 23: Punggung kanan terbaik di FUT (RB, RWB)

Beralih ke sebelah kanan, Kami kini menunjukkan kepada anda pemain mana yang memberi anda peluang terbaik untuk mengambil walaupun sayap terbaik. Seperti punggung kiri, RBS biasanya boleh diubah suai ke RWBS.

1. Dani Carvajal – Futties

Lelaki ini adalah yang terbaik sekarang ketika datang ke pembela di sebelah kanan.

Rb fifa terbaik 23

2. Achraf Hakimi – Toty

Kad Toty Achraf Hakimi meyakinkan dengan kelajuan yang sukar dipercayai. Tetapi statistiknya yang lain hampir nakal untuk kembali penuh. Kemahiran 4 bintang dan kaki lemah juga sesuai dengan ini. Sebagai pemain PSG, Hakimi menawarkan salah satu pautan terbaik di FUT.

Harga kad ini tidak dapat ditanggung untuk kebanyakan, tetapi dengan versi fenomo WC atau kad maklumat anda masih bagus untuk pergi!

Hakimi Toty

Pemain lain yang patut disebutkan adalah Jules Koundè dan Denzel Dumfries, yang juga mendapat futties hebat.

Sekiranya anda tidak mampu membelinya, periksa Shapeshifters Jérôme Roussillon atau Path to Glory Kyle Walker.

Pusat Pusat Terbaik (CB) di FIFA 23 & FUT

Adakah anda masih mencari ketua pertahanan yang dapat menyelesaikan sebarang keadaan, tidak kira betapa rumitnya (walaupun tidak adil jika perlu)? Faham! Kemudian mari kita lihat tiga bahagian tengah teratas dalam pasukan utama untuk anda.

1. Jules Koundè – Futties

Pemain SBC mendakwa tempat teratas di FIFA 23 sekarang. Lihat sahaja statistik ini dan cuba jangan menangis.

CB FIFA terbaik 23

2. Virgil van Dijk – Toty

Di FIFA 23 Gunung VVD sekali lagi tidak dapat diatasi. Kad Totynya adalah kad pertahanan terbaik dalam permainan. Begitu juga agak mahal. Virgil van Dijk juga mempunyai kad cerita Piala Dunia yang tidak lagi menelan duit syiling 900k, tetapi terasa hampir sama dalam permainan. Anda boleh mendapatkan kad emasnya kurang dari 30k, dan ia juga mempunyai jenis badan yang luas dan stabil ini.

Van Dijk Toty

3. Paolo Maldini – Ikon Hari Lahir Fut

Paolo Maldini telah menjadi salah satu pembela pusat terbaik dalam permainan selama bertahun -tahun. Dengan meta baru, pemain datang dan pergi. Tetapi seperti dalam masa aktifnya: Maldini kekal. Ikon ulang tahunnya adalah lapisan gula pada kek. Faktor penentu untuk ini adalah kesedaran pertahanannya yang unik yang dipasangkan dengan interceptionsnya. Maldini tahu tiga minit lebih awal di mana lawan akan memainkan bola. Jangkaan yang terbaik.